1 Ağustos 2016 Pazartesi

Benjamin Fulford

 benjamin fulford ile ilgili görsel sonucu
İnsanlığı katliamlar yapan hazar mafyasının pençelerinden kurtarma savaşı devam ediyor, ve önceden hazırlanmış olan savaş-sonrası-dünya-düzeni de yıkılmaya devam ediyor. 
En büyük olaylar şu anda Orta Doğu’da, Türkiye’nin Hazar (Sabetay) mafya kurallarını attığı yerde, Rusya, Pentagon, Suriye, Türkiye, İran ve Mısır ülkeleri birliği de İsrail, Irak ve Suudi Arabistan halklarını özgürleştirmeye başlıyor. Bu durum Bush/Rockefeller/Clinton Hazar mafyası grubunun tüm Orta Doğu petrolleri kaynaklı para akışını tamamen ortadan kaldıracaktır. 
 
Geniş ölçüde değişikliklerin gerçekleştiği ikinci yer ise Avrupa. Burada da, Almanya, Fransa ve İtalya resmi görevlileri, Rusya ile bir askeri birliği açıkça ve, Avrupa’yı, hala Washington DC ve New York’u kontrol eden Bush/Clinton/Rockefeller (BCR) Hazar mafya grubundan kurtarmak amaçlı kurmaya çalıştıklarını görüyoruz. Avrupa’nın hareketlerinde, bankacılık sisteminin çökmesi ile ilgili ve bu ayın başlarında duyurulacak olan hazırlıklar da bulunuyor. 
 
Ayrıca Malezya’da da, hırsız BCR operatörlerinin Malezya halkından ele geçirilmiş fonları gasp etmeye yönelik çabaları ve Malezya arasında süre giden çok önemli bir mücadele de süregitmekte. Burada ayrıca, konuyla ilintili olarak Malezya Başbakanı (ki bir Rotschild hizmetçisidir) Najib Razak’ı da görüyoruz, daha fazla detay için, aşağıdaki linke bakabilirsiniz. 
 
Ve tabii, Amerika Birleşik Devletleri’nde BCR adayı Hillary Clinton’ın çok kaba bir hareketle Demokrat Parti başkanlığı için adaylığı geçen hafta çalması, ününü tamamen yıktı ve Hazar mafyasının onu desteklediği iyice ortaya çıktı. Bu mücadele aslında yeni başlamıştır ve pek çok kaynağın ortak görüşüne göre, kasım ayına doğru çok büyük olasılıkla Birleşik Devletler’de bir iç savaş ortaya çıkarabilecek bir konudur. 
 
Şimdi Türkiye’deki duruma ve US General Joseph Dunford’un 31 Temmuz’da Türk partnerleriyle görüşmesine bir bakalım. Bu toplantı, Türk hükümet görevlilerinin açıkça ABD’yi, hükümeti görevden indirmeye çalışması iddiası ve Türk askeri birliklerinin, nükleer silahlarla donatılmış Amerika’nın İncirlik’teki hava üssünü kuşatması ile ilgiliydi. Toplantıda, Pentagon kaynaklarına göre, Dunford Türklere dedi ki…. 
 
(Tam rapor Perşembe günü gönderilecektir) 
Benjamin Fulford Japonya’da Kn ight Ridder, International Review, the “Nihon Keizai Shimbun” İngilizce versiyonu ve Güney Çin Morning Post’ta, Forbes Magazin’e geçmeden (1998 – 2005 yılları arasında Asya bürosu şefi olarak) önce, muhabir olarak çalışmıştır. Onun araştırma raporları, Japon hükümetinde ve iş dünyasında skandallar yaratmıştır. Forbes’ten ayrıldıktan sonra seri halde yazdığı ve bestseller olan Japonca kitapları vardır ve yayıncılığa internette devam etmektedir. 
Kaynak: Benjamin Fulford — Weekly Geopolitical News & Analysis

0 comments:

Yorum Gönder