28 Ağustos 2016 Pazar

Corey Goode'nin son güncellemesinden özettir.

 corey goode ile ilgili görsel sonucu
Parantezlerde benim yorumlarım var:

--Bu yaz Joshua Tree'de katıldığı konferansta katılanların pekçoğu yüksekte gökyüzünde tanımlanamayan mavi ışık görmüş

--Küre Varlıkları Birliği ile mavi ışık yoluyla tekrar görüşmüş. Güneş çok aktif gözüküyormuş.Tear-Eir ona Güneşin kalp atışı gibi dalgaları güney ve kuzey kutbundan Dünya merkesine gönderdiğini, sonra bu ışınların Dünya yüzeyinden dışa doğru yayıldığını göstermiş. Bu yüzden yeraltı tesislerinde bu ışınlardan kimsenin korunamayacağını düşünmüş. Tear-Eir ona kollektif bilincimizin bütün bunlarda ve daha sonra olacaklarda bir rolü olduğunu söylemiş.Ayrıca Dünya üzerindeki her bir insanın bunda birbirinden fark olmaksızın aynı ölçüde değerli olan etkisi olduğunu belirtmiş. Hatta negatif varlıkların bile şu anda bu sürece yardım ettiğini söylemiş.

--Tear-Eir, artan enerjilerin Dünyada davranışsal problemlere neden olduğunu, bunun herkesi ve Güneş sistemindeki çeşitli üs ve araçları da etkilediğini anlatmış.Binlerce yıldır insanların davranışlarını etkilemek için kullanılan gridi de etkilediğini ve insanlar üzerinde gerekli etkilerin yaratılabilmesi için bu gridin ayarının maksimuma getirildiğini belirtmiş. Zihin kontrolü sisteminin maksimuma getirilmesinin insanların tahmin edilemez, ilgisiz ve boş davranışlarda bulunmasına neden olduğunu söylenmiş. Goode kendisinin ve etrafındaki insanların da bundan etkilendiğini söylüyor.


--Artan enerjiler ile artık zaman realite çizgilerinin birleşeceği, ve bunun artarak devam edeceği bir sürece girdiğimiz belirtilmiş (Not: Bu güncelleme Cobra'nın zaman çizgisi birleşmesi ile ilgili postundan önce konmuştu. Ayrıca İbrahim Hassan da bu bilgiyi geçen ay vermişti)

--Goode Mandela etkisinin gerçek olup olmadığını sormuş Tear-Eir'e. O da birleşen zaman çizgilerinin böyle etkileri olabileceğini söylemiş. Mandela etkisi tecrübeleri artarak devam edecekmiş. (Burada bir syncronicity yaşıyorum, çünkü bu konuyu geçen hafta bunları okumadan ben de yazmıştım:-))

--En uygun relaliteye kısa bir zaman kaldığı, şu anda her 2300 kişiden sadece birinin yükselmeye hazır olduğu söylenmiş.Karmalarımızı dengelememiz ve başkalarına servis moduna geçmek için insanlığın az zamanı varmış.Kutuplarda kayma ya da büyük depremler en uygun zaman çizgisinin kollektif bilincimiz tarafından seçilmediğinin göstergesi olacakmış olursa. (Belki de bu hızlı karma temizleme gereği nedeniyle tüm dünyamız altüst oldu. Sadece kişisel hayatlarımız değil, darbeler, terörizm...Umarım en iyi zaman çizgisini kollektif olarak seçeriz. Hep beraber güzel şeyler hayal edip kollektif bilinci pozitif etkilememiz gerçekten çok önemli.)

--Daha sonra Gonzales de toplantıya gelmiş.Öncesinde Gizli Uzay Programları ittifakı ile toplantıdaymış.O da Goode'ye bilgi vermeye başlamış. Antarktika'da antik bir mezarlık bulunmuş.18000 ila 60000 yıl arasındanmış mezarlar.Dünya dışı varlıklara aitmiş, kafatasları arkaya doğru uzunmuş, kalça ve göğüs oranları insanlara benzemiyormuş.Kalıntılar aniden donmuş gibi gözüküyormuş. Sanki aniden bir kutup kayması yaşanmış, hayvanlar ve diğer varlıklar bir anda donmuş gibi.

--Gonzalesin Anshar'dan kovulma nedeni orada rızaları dışında tutulan bazı devlerle konuşmaya giden rahipleri takip etmesi ve gizlice onları izlemesiymiş.

--Dünya ittifakı aralarından bir kişi bile affedilecekse herkesin affedilmesi gerektiğini yoksa herkesin cezalandırılmasını tartışıyormuş. Hala 100 yıllık sürede yapılacak yavaş bir ifşaattan yanaymışlar.İnterneti kesecek bir sistem geliştirmişler. İfşaat ani olursa her yolu deneyeceklermiş engellemek için.Panama Belgeleri Kabalin ittifaka karşı bir mesajıymış.Bu gruplar bu nedenlerle 3. Dünya savaşı çıksın, ya da büyük felaketler olsun diye uğraşıyormuş.

--Göklerimizde yukarılarda çatışmalar devam ediyormuş. Araçların şehirlere düşmesi muhtemelmiş. Böyle bir durum için, nükleer uyduların Dünyaya düşmesi gibi hikayeler hazırlıyorlarmış. Böylece insanlar kaçacaklar ve durumu insanlar farketmeden örtpas edebileceklermiş.

--Birçok ordu uydusu ve silahı bu çatışmalarda imha edilmiş. Bazı uydular artan enerjilerle yörüngelerinden çıkıp kullanılmaz hale gelmiş.

--Gizli uzay programı ittifakının ay üssüne izni artık yokmuş.
--Corey'de 20 yıl çalışıp yaşı gençleştirilerek geldiği için sağlık probleri baş göstermiş.Ama bu konuda şu ana kadar yardım alamamış.

--Kabal Trump'ın başkan olmasını engellemeye çalışıyormuş.
--Goode Anchar'dan Kaaree ile birkaç kez görüşmüş.Goode meditasyon ile frekansını yükseltmeye çalışmış bir süre. Bu şekilde Kaaree onu Venüs'e antik kurucu ırkın üssüne götürmüş ve Goode orada bir download almış.Bunu almadan önce antik kurucu ırkın temsilcisi ona geçmişini, şu an kim olduğunu ve sonra kim olacağını bilmeyi ister misin diye sorunca, Goode hayatı altüst olmasın diye reddetmiş. Bu esnada günümüzden geriye anıları zihninde çok hızlı resimler halinde oynamış, hatta geçmiş hayatları dahil ama çok hızlı olduğundan birşey hatırlayamıyormuş.
 Tek hatırladığı bir aşinalık duygusuymuş bu resimlere.Şimdi yavaş yavaş bu yüklemenin aktifleşmesi gerekiyormuş.Gittiği yerde gördüğü bazı semboller bir iki hafta önce beliren yaşam çiçeği ekin çemberinin etrafındaki sembollere benziyormuş.Bu antik varlıkların matematiksel bir diliymiş.
--Data sonra Satürn civarında gittiği bir toplantıda gördüğü antik kurucu ırkın temsilcisi ona telepatik olarak Mars'ın savaşlarla nasıl bu hale getirildiğini göstermiş.

--Goode aldığı download içinde ne olduğunu bilinci hazır olduğunda yavaş yavaş görecekmiş.Ama ona öncesinde sorulan soruya evet deseymiş muhtemelen herşeyi hatırlayacakmış. (Kafasında bir sürü hatırlayamadığı bilgi ile dolaşmak zor olmalı. Unutma duygusu fena birşey!)
Goode'nin burada bahsettigi de bu ekin cemberi:



1 comments:

Unknown dedi ki...

ben bir kac yildir ruyalarimda birileri cikib beni bir yerlere goturuyorlar orda anteremanlar yapdiriyor bir seylere hazirliyorlar sonra bir kapi cikiyor karsima o kapiyi acmaya calisiyorum ama nedense bir acayip karanlik varliklar beni korkutup uzaklastiriyorlar kecenlerde ruyamda bedenimden cikdim evdekiler uyuyordu sonra onumde bir portal acilmaya basladi bir kac yildir uykuda duydugum bir ses var o dedi ki portaldan gelen varlik Ra-ymis onuda soyledi o geldigi zaman kotu enerjilerlerde onunla geliyormus ve kormus halde kendimi uyandirmaya calisdim ama nafile ve ses siyledi korma elindeki kilincla portala vur ilk Ra-nin geldigi kapi baglandiginda digerleride baglanacak ve bende oyle yapdim portal yok oldu son zamanlarda boyle qarip ruyalar cok gormeye basladim uyumadan once kendimi cok yoruyorum sporla felan ki yataga girdiyim an uyuyum tas gibi yatayim

Yorum Gönder