1 Ağustos 2016 Pazartesi

Teslim Şartları Güncellemesi- Cobra Portal 30 Temmuz 2016


Teslim şartları hakkında bazı konuları aydınlığa kavuşturma ihtiyacı var.

Öncelikle, toplu tutuklama planı tüm gücüyle hala aktif. Işık güçleri hiçbir karanlık varlığın ya da Kabal Kısmının teslim olmasını beklemeyecek, onları insanlık için geçiş güvenli olabilecek ilk anda tutuklayacaklar. Toplu tutuklamalardan önce teslim olacak Kabal üyeleri daha avantajlı durumda olacaklar. Hadiseden önce fazla Kabal üyesinin teslim olması grup içinde "hain" olarak görüleceklerinden, diğer Kabal üyelerinin intikam almasından korkmaları nedeniyle çok ihtimal dahilinde değil.

Rothschild kısmının bütün olarak teslim olacaklarına ve hadiseden önce işbirliği yapacaklarına dair kesin bir olasılık var. Rothschildlar Orion Takımyıldızından, Rigel yıldız sisteminden gelen düşmüş meleklerdir. Geçmişte, Rigel menşeli pekçok Kabal üyesi, Işığın karanlıktan daha güçlü olduğu gösterildiğinde, Işığa teslim olmuştur.Rigellıların güçlü olanın yanından olmaya eğilimi vardır ve pekçoğu tutuklandığında ya da yeterince güçlü muhalefetle karşılaştıklarında, onların negatif eylemlerini durdurabilecek kadar güçlü birinin olmasından dolayı rahatlama işaretleri göstereceklerdir. Bu onlar için, Işığın karanlıktan daha güçlü olduğunun kanıtı olacak ve böylelikle onlar da işbirliği yapmaya başlayacaktır.Rigel ırkı çipleme süreci ile ruhtan maddeye alçalmıştır, ruhları ile olan bağlantıları bir ölçüde halen mevcuttur ve ikililik kabusu sona erdiğinde pekçoğu yükselebileceklerdir.



Cizvitler, Arkonlar ve Çimeranın hepsi Andromeda Galaksisindeki negatif ırklardan gelmiştir. Hepsi düşmüş melektir, ve bu, ruhtan maddeye çipleme süreciyle indiklerini gösterir, ve pekçoğu ikililik sona erdiğinde yükseleceklerdir.

Çimera grubu teslim pazarlıklarında yer almamaktadır çünkü yüzey pozitif grupta onlar ile uğraşabilecek kadar güçlü kimse yoktur. Direk olarak onlarla direniş ilgilenmektedir.

Rockerfeller grubunun kökeni Drakodur ve asla teslim olmayacaktır, Galaksi Merkez Güneşine gönderilene kadar düzenledikleri terörist saldırılarıyla savaşmaya devam edeceklerdir. Drako ırkı yoğun maddeden evrimleşmiştir ve bu ırkın daha negatif olan üyelerinin ruhları ile aralarında kullanabilecekleri yeterli bağları yoktur.

İkinci olarak, teslim olan Kabal üyeleri Işık Güçlerinin parçası olmada psikolojik bir geçiş süreci yaşayacaktır ve onlara adil davranılacaktır. Hepsi yıldız tozu ile kaplanacak ve onlar Işığı tam anlamıyla kabul etmeden önce garip birşey yaparlarsa, hemen felç edilecekler ve gezegenden alınacaklardır. Uzlaşma esnasında geçmiş eylemlerini ifşa edecekler ve insanların kızgınlıklarıyla yüzleşeceklerdir, fakat onlara şiddet gösterilmesine izin verilmeyecek ve cezalandırılmayacaklardır. Onların en büyük cezası uyandıklarında ve neler yaptıklarını gördüklerinde vicdanları olacaktır. Psikolojik bir iyileşme sürecinden geçecekler ve hayatlarınının sonuna kadar insanlığa ve Işığa hizmet edeceklerdir.

Üçüncü olarak, Kabal üyelerinin yakalanması için ödül vermek işe yaramayacaktır çünkü diğer taraf bazı gezegen yüzeyindeki Işık Savaşçıları için daha da yüksek ödül koymuştur. Bu, "Siz bizimkilere dokunmadıkça biz de sizin liderlerinize dokunmayacağız" diyen yüzlerce yıllık bir anlaşmanın gereğidir. Bu çıkmaz; Hadise olana, ışığın sıkıştırma atılımı gerçekleşene ve Çimera şah mat edilene kadar böyle devam edecektir.

Işığın Zaferi!

Kaynak: http://isigacagri2015.blogspot.com/2016/07/teslim-sartlar-guncellemesi-cobra.html

0 comments:

Yorum Gönder