7 Şubat 2020 Cuma

BM MİKAİL: YARADILIŞIN YENİ BİR DÖNGÜSÜ GELİŞMEKTE

Yazdır Yazdır 

BAŞMELEK MİKAİL’DEN BİLGELİK ÖĞRETİLERİ
ŞUBAT, 2020
 RONNA VEZANE * SACRED SCRIBE VASITASI İLE
YARADILIŞIN YENİ BİR DÖNGÜSÜ GELİŞMEKTE
Sevgili üstatlar, sahne hazır ve yarının yeni şafağında perde kalkmak üzere. Tüm dünyada tezahür eden yüksek bilincin yeni kutsal vorteksleri var ve yüksek alemlerdeki harika Işık Şehirlerinden gelen Işığın Yükseliş sütunları sürekli artan hızda demirleniyor. Yaratıcı Işığın büyük aşılamalarının kuvveti ve momentumu artıyor ve kitlelerin zihinlerinde daha da büyük etki yapıyor.
Zamanın spesifik biriminin son aşamalarında olduğunuzu ve hepinizin kuralların eşsiz sistemine maruz kaldığınızı bilin, cesur olanlarım. Bu bilgiyi tekrarlıyor ve vurguluyoruz, çünkü Kova Çağının yeni Evrensel Yasaları içindeki bu kavramı anlamanız çok önemli.
Tam özgür iradenin harika bir armağan olması uygun görüldü; ama, insanlık büyük acı ve ıstırap ile sonuçlanan dualitenin daha geniş spektrumuna battıkça, bu büyük bir yük haline geldi. Kurallarda yazılı olan müdahale etmeme koşulu vardı ve Baba/Anne Tanrımız aşağıdakileri deklare etmeden önce, Yaradılışın bu belirli aşaması için oynanması gereken belirlenmiş zaman vardı: “Yeter. Devreye girme zamanı. Kendinin-üstatlığını elde etmek için çabalayanlar için Takdiri İlahi olacak ve Spiritüel Hiyerarşi ve Melek Krallığı, Kozmik Yasanın çerçevesi içinde uygun olan her şekilde yardım sağlamak için yetkilidir. Karmik Yasanın yüksek frekansları olarak İnayet Yasası mevcut ve bu nedenle Dünya Hizmetkarlarının ortaya çıkan grubuna, ayrıca Yükseliş yolundaki isteklilere uygulanacak.”
 Dikkatinizi ve enerjinizi yavaşça eski, işlevsiz Üçüncü ve alt Dördüncü Boyut realitesinden çekiyorsunuz; bundan dolayı, o kademeli olarak solup gidecek ve var olmaya son verecek, çünkü sizler artık onu sürdürmek için gerekli enerjiyi ona beslemeyeceksiniz.
Bu belirli çağ sona yaklaşırken, tüm ortaya çıkmakta olan Spiritüel/insan Varlıklara uygulanacak olan kuralların ve yasaların yeni bir sistemi olacak. Yaradılışın yeni genişlemiş bir döngüsü gelişmekte ve bilincin birleşmiş halini elde etmek için gayret eden hepiniz geleceğin birlikte yaratıcıları olarak belirleneceksiniz. Yaratıcı Işığın bireyselleşmiş Tanrı Tohum Atomu olarak, İlahi misyonunuz tezahür eden Tanrı – bilincinin sınırlarını genişletmektir. Amacınız bir tezahür üstadı olmaktır – Yaradılışın Özünü çekmek, onu Kutsal Kalbinizde aktive etmek. Sonra, Kutsal Zihninizden spesifik düşünceler aracılığı ile, Tanrı Maddesini formların sonsuz çeşitliliğine biçimlendirmek. Böylece, Baba/Anne Tanrımızın gerçek, tam teşekküllü bir uzantısı olursunuz.
Bireyler olarak siz, bu zamanda sizin için uygun olan Yüksek Benlik İlahi Özünüzün sonraki yüksek seviyesini içeren Beyaz Ateş Hafıza Tohum Atomlarına erişeceksiniz. Bu, Yükselişin Özüdür ve siz İlahi BEN’İM Varlığınızdan ayrıldığınızdan bu yana sizin için beklemektedir. Tanrı bilincinin bu Tohum Atomları, evrimsel değişimin bu sonraki çalkantılı yıllarında size yardımcı olacak bilgeliği, sevgiyi, gücü ve ilhamı içerir.
Siz Yıldız Tohumları duyular dışı yeteneklerinize yeniden uyanırken, İnsanlık Hafıza Tohum Atomu Yaşam Kodlarında dramatik bir değişimin ortasında. Görüşünüz Işığın mor ötesi spektrumunun ötesine genişleyecek ve çevresel görüşünüz bir dereceye kadar artarken doğal görme şekliniz daha panoramik olacak.
Beyinde epifiz bölgesinde çok küçük piramit şekilli Işık kristalleri var, siz şifada kullanmak için tasarlanıldığı şekilde ses ve rengi kullanmayı anlamaya ve öğrenmeye başlarken, bu kristaller aktive olacaklar; böylece, aura alanını ve insan bedenini dengeleyecek ve ahenkleştirecekler. Süperbilinçli zihniniz Evrenin işleyişi hakkında daha da fazla bilgelik öğretileri – ayrıca insanlığın geleceği hakkında bilgi yüklemeye başlayacak. Yüksek Benliğiniz Üçüncü Gözünüzün açılmasının zamanı olduğuna karar verdiği zaman, bu sanki alnınızın orta bölgesinde Kutsal enerji dalgası almışsınız gibi olacak. Bu özelleşmiş frekanslar aynı zamanda Epifiz Bezindeki Işığın Tohum Kristallerini aktive edecek, bu telepatik iletişim yeteneklerinizi sahiplenme ve mükemmelleştirme sürecini hızlandıracak.
Moleküler genetik, matematik, müzik ve sesin önemi hakkında yeni bilgiler gelecek. Doğanızın çokboyutlu veçhelerini indirme sürecinde hızlanma deneyimleyeceksiniz ve Kutsal Ruh, kutsanmış Anne Tanrımızın güçlü sevgi dolu özü, direkt olarak kendi Kutsal Kalp Özünden Sevginin titreşim frekanslarının dramatik artışını başlatacak.
Ve size soruyoruz, sevgililer, geçmişin kapısını kapatmaya ve sizi tüm olasılıkların sihirli dünyasına götürecek olan yola adım atmaya hazır mısınız? Yol hazırlandı. Tek yapmanız gereken kabul etmektir, süreç size ifşa edilecek, bir zamanda bir adım. Bu geçişi mümkün olduğu kadar kolaylaştırmaya gayret ediyoruz, çünkü yeterince sıkıntı çektiniz ve kolaylık ve inayetin zamanıdır. Büyük bir ittifak oluşturuluyor – muhteşem oranlarda yeniden birleşme – hem yüksek alemlerdeki bizler hem de Yaratıcının dünyadaki temsilcileri olan sizler. Ayrılık zamanı hızlı bir şekilde sona eriyor ve çelişkili biçimde, hala Üçüncü/Dördüncü Boyutların illüzyonuna batmış olanlar da bir araya geliyorlar. Nefret, korku ve açgözlülüğün körüklediği hükmetme ve güç mücadeleleri ile ayrılığı sürdürme savaşlarında daha da sıkı bir şekilde bir araya bağlanacaklar.
Bir çok çağlar önce, Evrensel İlahi Misyondaki rolünüzü tamamlamak için yolunuzu ayırırken, size bir vaatte bulunduk. Dünyadaki deney sona yaklaşırken, büyük birleşmede yeniden bir araya geleceğimize söz verdik. Deneyin parçası olarak orijinlerinizi unutsanız bile, uygun zamanda hatırlamanıza ve mirasınızı sahiplenmenize yardım edeceğimize ve yan yana ve yürek yüreğe birlikte ilerleyeceğimize söz verdik. Zaman şimdidir, sevgililer.
IŞIK TAŞIYICI ve DÜNYA HİZMETKARI olarak bir taahhüt yapmanızı istiyoruz. Bunu yaparak, farkındalığınız ve etkililiğiniz büyük bir hızla genişler. Beşinci Boyut Dünya Hizmet Piramidinde grup meditasyonunun dinamikleri ile, hızla birlikte yaratım üstadı ve etrafınızdakiler için bir örnek olursunuz. Başkalarının dikkatini çekmenin en hızlı yolu, yararlı bir teori başlatmak, sağlamak ve bunu temsil etmektir.
Dünyanın ve ilk Üç Boyutun size sunduğu zenginliğin ve güzelliğin keyfini çıkarırken, sağlam bir temel yarattığınızı ve Dünya ile birlik oluşturduğunuzu görün. Vizyonunuzu oluşturmaya ve hayallerinizi gerçekleştirmeye yardımcı olmak için Dördüncü Boyut aleminde saklanan pozitif düşünce formlarının bolluğuna erişin. Sonra, Yaradılışın Yaşam Gücüne erişmek ve böylece yaratımlarınızı Kozmik Ateş ile doldurmak için Beşinci Boyuttaki Güç Piramidinize girin.
YILDIZ TOHUMU YOL GÖSTERİCİLER İÇİN CESARETLENDİRME MESAJI
Geçmiş yaşamlarda ve geçmiş Çağlarda, Ruhun ve bedenlenmiş Ruhun yeniden bir araya gelmesi çok bireysel ve kişisel bir olay idi, kitleler tarafından deneyimlenmiyordu, sadece bir kaç insan tarafından deneyimleniyordu. Bu artık doğru değil. Şimdi kitlesel uyanışın zamanı, küresel, galaktik ve evrensel yeniden birleşmenin ve Yaratıcının/Ruh-aşılanmış bilincin yücelmiş haline Yükselişin zamanı. Şimdi Ruh ailenizin bir çok Fasedi, Yüksek Benliğiniz, bir çok ÜstRuhunuz ve Beyaz Ateş Tanrı Tohum Atomunuz (BEN’İM Varlığınız) ile birleşme potansiyeline sahipsiniz. Kozmik seviyede, Mutlak Yaratıcı şimdi Büyük Merkezi Güneşler aracılığı ile aşağıya Kendisinin ışıltısını gönderiyor, bu güneş sisteminizin Güneşi vasıtası ile Yaşamın Canlı Alevinin büyük patlamalarında Dünyaya süzülüyor.
Işıltınız çok daha güçlü genişler ve büyürken ve uzaklara erişirken, diğer Işık İşçileri ile birlikte, inkar edilemeyecek birleşik bir güç olacaksınız – en yüksek düzenin dönüşüm ve değişim gücü. Vizyonunuzda cesur olun; dünyanızda doğru olanı görün, böylece karşılaştığınız her insanda yaşayan Sevgiyi/Işığı kuvvetlendirirsiniz. Gölgelere odaklanmayın, çünkü dikkatinizi odakladığınız yer, enerjinizin gideceği yerdir.
Sizlere bir çok kez “gerçek düşmanınız korkudur” dedik. Ama, bu Yükseliş yolunda en büyük güçlüklerinizden biri olarak kalıyor. Gelecek ve başarısızlık korkusunu bırakın. Form dünyasına Sevgi/Işık yayarken, Kutsal Kalbinizde merkezlenmiş kalmak için gayret edin – sonra mucizeler ortaya çıkarken izleyin. Sizler tezahür üstatlarısınız; sadece bunu unuttunuz. Kendinize inanın ve size acı, suçluluk ve ıstırap getiren o şeyleri yaratmaya son verin. Bir kez daha Işığın, huzurun, dengenin ve ahengin birlikte yaratıcısı olun ve Dünya gezegeninin saf güzelliğini ve tüm duyarlı Varlıklar arasındaki uyumu yeniden yakalamaya yardımcı olun.
Kendinin – üstatları ve birlikte yaratıcılar olarak yeteneklerinizi çalışmakta ve mükemmelleştirmekte gayretinizle, Ruhunuz giderek yavaşça bilincinize süzülen İlahi hoşnutsuzluk ile aşılandı. İçinize dönmeye, ego arzu bedenini dizginlemeye ve Ruhunuza, ÜstRuhunuza ve daha büyük Benliğinizin çoklu Fasetlerine yeniden bağlanmaya başladınız. Şimdi bilgeliğinizi ve “Aydınlanmanın Yeni Çağının öğretilerini” sergilemeye ve henüz uyanmaya başlayan diğer sevgili Ruhlar ile paylaşmaya hazırsınız. Kitleler canlanıyor ve rehberlik ve ilham ihtiyacı büyüyecek ve hızla dünyadaki tüm insanlara yayılacak.
Sezgisel güçlerinize güvenmeye başlamanız için, kendi içsel rehberliğinizi dinlemeye başlamanın zamanı olduğunu söylüyoruz. Beşinci Boyuttaki Işık Piramidinize gidin ve İlahi Misyonunuzu gerçekleştirmek için gayret ederken nasıl ilerleyeceğinizi açık bir şekilde anlama arzunuzu belirtin – en yüksek hayrınız ve herkesin en yüksek hayrı için uygun zamanda. Bu iradenizi Yüksek Benliğinize uyumlar ve sizi en etkili olacağınız yere yönlendirmemizi sağlar; siz Dünyada Cennet versiyonunuzu yaratırken, Yükseliş yolunda ilerlemenize de yardımcı olacak durumlara yönlendirmemizi, kolaylık ve inayet ile. Rehberiniz olmamıza izin verin ve içinizdeki o küçük sesi izleyin, bu ses sizinle iletişim kurma yolumuzdur.
Yeni bilgeliğiniz ile daha güvenli olurken ve içsel bilişinize güvenmeye başlarken, size çekilen insanları göreceksiniz. Koordine etme ve yollarını bulmayı arayan diğerlerini bir araya getirme yeteneğine sahipsiniz. Bu hızlanmış dönüşüm zamanları sırasında hepinizin bir seviyede deneyimlediğiniz dönüşüm sürecini anlamalarına yardımcı olmak için yönlendirileceksiniz.
Bir çok yıllar boyunca size sunduğumuz bilgileri ve aletleri çalışır ve bütünleştirirseniz ve sonra bilgeliğinizi kendi yüksek gerçeklerini arayanlar ile paylaşırsanız, endişeli olan ve sizi dinlemeye istekli olan bir çok sevgili Ruhu bulacağınıza sizi temin ederiz. Hepiniz ruhların şifacıları olma potansiyeline sahipsiniz, sevgililer. Size gönderdiğimiz sevgiyi, Üçüncü ve alt Dördüncü Boyutların acı ve illüzyonunda hala ıstırap çekenlere yaymanızı istiyoruz.
Birçoğunuz şimdi sizler için elde edilebilir olan Baba/Anne Tanrımızdan gelen İlahi Işığın yüksek frekanslarının maksimum miktarını bütünleştirmeyi kabul ettiniz. Bazen, rahatsız edici semptomlar ve ruh hali salınımları deneyimlediğinizi biliyoruz, ama fiziksel bedeniniz içinizden daha da fazla gömülü veya negatif enerjileri salıverdikçe, bu geçecek. Zaman geçtikçe, İlahi Benliğinizin daha fazlasını bütünleştirirken, fiziksel bedeniniz saflaşacak. Bu, Dünyada daha önce hiç yapılmamış olan bir şey ve bu sürecin öncüleri arasında olmanızı onurlandırıyoruz. Yolu gösterenleriniz, bunu arkanızdan sizi izleyenler için çok daha kolay hale getiriyorsunuz.
Sevgililer, ailelerinizi, komşularınızı, içinde oturduğunuz şehirleri ve ülkeleri ve en sonunda dünyayı dönüştürmeye yardımcı olabilirsiniz. Vizyonunuzda cesur olun; dünyanızda doğru olan şeyi görün, böylece karşılaştığınız her insanda yaşayan Sevgiyi/Işığı kuvvetlendirirsiniz. Gölgelere odaklanmayın, çünkü dikkatinizi odakladığınız yer, enerjinizin gideceği yerdir.
Melek alemindeki bizler, bu evrim ve büyük değişim zamanlarında ilerlemenize yardım etmek için büyük güç ile buradayız; ama, yardımımızı istemelisiniz, çünkü özgür iradenizi ihlal edemeyiz. Her birinizden bir Işık Üstadı olarak doğru yerinizi almanızı istiyoruz ve hatırlayın, Ruhun ve aydınlık gerçeğin bilgisini bütünleştirirken, gidip bilgeliğinizi paylaşmanızı istiyoruz. Yalnızca Yaratıcı Işığın Adamantine Parçacıklarının maksimum miktarını çekmekten ve bütünleştirmekten başka bir şey yapmıyorsanız, o zaman dünyaya ve insanlığa bir miktarını yayın, bu yeterli olacaktır.
Kozmik evrim sürecini hızlandırmak için tam ölçüsünde aktive edilecek olan yeniden birleşme sürecini ifade eden, eskiden kalan İlahi bir Buyruk vardı. Bu, insanlığın zihinlerindeki ve kalplerindeki sınırlara ve engellere, aynı zamanda tüm dinlere, uluslara, kültürlere ve ırklara, Baba/Anne Tanrımızın Yaratımları ile uyum içinde olmayan her şeyi salıverme fırsatı verileceği, veya zorluk ile karşılacakları anlamına geliyor.
Işık Alemlerinde birarada duruyoruz ve sizi Kozmik Birliğin topluluğuna çekmek için kalplerimizi ve ellerimizi uzatıyoruz. İleri adım atacak mısınız? Sizleri sevgi ve korumanın aura alanında sarmalıyoruz ve kucaklıyoruz. Ben Başmelek Mikail’im.
Ronna/Sacred Scribe vasıtası ile aktarılmıştır. * Bu makalenin aktarıcısı olarak ben, Ronna Herman Vezane Başmelek Mikail adına evrensel telif hakkına sahip çıkıyorum.  Bilgiler değiştirilmediği, çıkarılmadığı ve ekleme yapılmadığı ve yazarın ismi ve website adresi belirtildiği sürece dostlarınızla paylaşmaya veya websitelerine göndermeye izin verilmiştir. http://www.StarQuestMastery.com 
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder