16 Şubat 2020 Pazar

KRYON: Işıkişçilerinin Hayal Kırıklıkları – 3

 

KRYON MESAJI
Işıkişçilerinin Hayal Kırıklıkları – 3
Lee Carroll kanalıyla
Bu canlık kanallık Austin, Teksas’ta verildi 
20 Ekim 2019
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bu mesajı henüz bulanlar için, hala Austin’deyiz. Bu, “Yeni enerjide Işıkişçilerinin hayal kırıklıkları” serilerinde üç numaralı mesajdır. Bugünkü mesaj çok bilinen bir mesajdır, ama, birçokları için yepyeni olacak. 2012 den çok önce, size bu bilgiyi verdik ve sonra, 2012 den sonra, gelmiş olan yeni enerji nedeniyle bunu düzenledik. Bu mesajın iki nitelik ile ilgisi vardır ve ikisi de eskiden yeniye tepkilerdir.
Sahneyi hazırlayayım. Konuşacağımız konu, yine, çok uzun süredir enerji ile çalışan Yaşlı Ruhlar olarak burada bulunmakta olan İnsanlar hakkındadır. Onlar şifacılar, medyumlar, okurlar olanlar ve çoklu enerji değişimlerinde burada olanlardır. Bu nedenle çoğunlukla, on beş yıl veya daha uzun zamandır metafizik ile çalışmakta olanlardan söz ediyorum. Burada [odada] ve [daha sonra] okuyan bir çokları var.
 Değişim
Birincisi: Bugün ezoterik enerjide büyük bir değişim var, sevgililer. Her zaman kullandığımız metafor, eski enerji büyük karanlığa sahip iken, bu yeni enerjinin daha büyük ışığa sahip olmasıdır. Son zamanlarda karanlık – ışık oranının çok büyük şekilde farklı olduğundan, hassas olmayan insanların bile bunu hissedebildiğinden konuştuk. Geçmiş mesajlarda, geçmişte denediğiniz, işe yaramayan şeylerin bile şimdi işe yarayacağını anlattık. Ayrıca eski enerjide onları denediğiniz ve başarısız oldukları için o projelerden vazgeçmemenizi söyledik. Bunları tamamen farklı bir sonuç ile yeniden deneyebilirsiniz.
Şimdi, yukarıdaki ifade çoğu zaman mantıklı gelmez. İnsanlar çiftçiliğin işleyişine alışkındır: Eğer belirli türde toprak özelliği olan belirli bir yerdeyseniz ve büyümeyen belirli türde bir tohum ekerseniz, o zaman algı şudur: Bölge ve toprak birlikte işe yaramıyordur. Ama denersiniz. Beş yıl sonra bunu tekrar denersiniz ve tohumlar hala büyümez. O zaman başlangıçtaki fikrinizin doğru olduğunu bilirsiniz. Bundan dolayı, tohumları ve toprağı bir daha asla birleştirmezsiniz. Bu işe yaramaz. İşe yaramadığını bildiğiniz zaman aynı şeyi tekrar tekrar denemek işlevsizdir.
Şimdi aniden, size bunu tekrar denemenizi söylüyoruz! Birçokları için, bu aptallıktır.
Sevgililer, 2012 den bu yana değişimler büyük. Yukarıdaki metaforda, değişim mucizevi olurdu. Toz tozdur ve tohumlar tohumdurlar, görünürde ebediyen. Ama, bu metafor için, bölge değişti: enerji, toprak, sıcaklık, nemlilik ve güneş ışığı. Tüm sürecin daha önce işe yaramadığı yerde, tohumlar şimdi büyümeye hazırdır.
Bu nedenle, örneğin, eğer bir şifa merkezi başlatmayı veya bir kitap yazmayı yada bir çok ezoterik projelerden birini başlatmayı deneyen biri iseniz ve bunlar geçmişte başarısız olduysa, şimdi bunu yapmak için iyi bir zaman olduğunu anlattık. Çünkü, her şey değişti. Enerji bu kadar farklı.
Hayal Kırıklıkları
Şimdi size anlatmaya devam edeceğim şey gerçekte geçmiş ve geçiş hakkındadır. Çünkü, bunlar yıllardır gezegenin enerjisi ile çalışmış olanları çoğu zaman hayal kırıklığına uğratan özelliklerin çoğudur. Değişimi anlamaktaki ve şimdi elimine edilebilen geçmişte yaptığınız şeyi nasıl gördüğünüzdeki hayal kırıklığı.
Birincisi büyük kale oluşturmak dediğim şeydir. Bunu size açıklayayım: Eski enerjide, 2012 den önce, Işıkişçileri (Yaşlı Ruhlar) aynen bugün olduğu gibi, gezegene yardımcı olma niyetiyle gruplar halinde şifa enerjisi gönderiyorlar ve meditasyonlar yapıyorlardı. Ama, onlar çoğu zaman gizlice buluşuyorlardı. Gizli olmasa da, halka açık değildi. Metafiziksel ve ezoterik olan şeyleri tartışabilmek ve öğretebilmek için böyle yapıyorlardı. Çoğu metafizik topluluklarındaki düşünce “kendilerini karanlık enerjiden korumak” idi. Hatta karanlıktan “saldırılar” olmamasından emin olmak için çabalar vardı. Bu dramatik görünse de, çok doğruydu. Çünkü, çoğunlukla karanlık olan bir yerde olduğunuz zaman, saf ışık üretmek çok zordur. Bu, ışık armağanına sahip olan sevgi ve bütünlükleri olanlar için her zaman bir mücadeledir.
Bu süregiden korunma işleminin çok yaygın sonuçlarından birine büyük kale oluşturmak adı verilir. Kale oluşturmak eski, karanlık ve yayılmacı enerjiye karşı bir korumadır. Düşünce şuydu: Yaşlı bir Ruh karanlıkta nasıl ışık çalışması yapabilir? Yanıt, kendini korumak ve … büyük kale. Bu nedenle birçokları için otomatik, bilinçdışı sonuç kale oluşturmak – kalkanlar yerleştirmek idi.
Burada kimseye uygunsuz olmak istemiyorum, ama size bir gerçeği vereceğim. Eski enerjide, metafizik işçileri daha geniş idiler! Neden söz ettiğimi bildiğinizi sanıyorum. Onlar günlük karanlıktan kendilerini korumak için bilinçsiz olarak kilo alıyorlardı.
Bunun böyle olmadığını mı düşünüyorsunuz? Bir an düşünün: Okur veya psişik olan filmlerde hep aynı türde rol verilen özellik neydi? Bu neredeyse her zaman aşırı kilolu bir kadın idi! Haklı olduğumu biliyorsunuz.
Yapımcı: “Seans sahnesini yapmak için bir aktöre ihtiyacımız var”
Aktör ajansı: “İyi! Aşırı kilolu bir kadın bulacağız.”
Algı bu idi – genel halktan bile – ve haklıydılar. Bu kale oluşturmaktır. Çok yaygındı ve medyumlar veya okurlar olarak dahil olan insanlar çoğu zaman 40 yaşın üzerindeki aşırı kilolu bir kadın olarak zihinde canlandırılıyordu. Neden kadınlar? Kadınlar için bu önemli bir doğrulama özelliğidir: Daha önce kadınların Dünyanın doğal Şamanları olduğunu söyledim. Onlar aydınlanmış Akaşası olan uyanmış olanlardır. Yaşam verici olan ve çocuklar için şefkat ve sevginin sezgisine sahip olan kadındır. Rehberlik çoğu zaman “anneden” aranır.
Bu, erkeklerin aydınlanmaya sahip olmadıklarını söylemek değildir. Elbette sahipler, ama çoğu erkekler kadının spiritüel olan şeyler hakkında daha iyi sezgiye sahip olduğunu kabul edeceklerdir. Melekler çoğu zaman kadınlar olarak tasvir edilir. Bunu hiç düşündünüz mü? Kadınlar gezegenin tarihi Şamanik meşalesini taşırlar ve bu, bugün çoğu Yaşlı Ruh kadınların Akaşasındadır.
Aşırı kilo almak korunma idi. Kadın Işıkişçileri her şey hakkında daha iyi ve daha güvende hissettiler. Bunun nedeni, gittikleri her yerde her zaman onlarla olan karanlık enerjiye karşı korunduklarını düşünmeleriydi. Bu, ışık ve karanlığın savaşında olmaya bilinçaltı bir tepkiydi.
Geçiş
Aniden, hepiniz yeni enerjiye geliyorsunuz ve Kryon korunmanın artık gerekli olmadığını söylüyor. Işık, karanlıktan daha büyük bir enerji olmaya başlıyor. Karanlık bir odada, küçük bir ışık bile karanlığı yener. Bu, belki aşırı basitleştirme ve çok genel, fazla kullanılan bir metafor gibi görülebilir. Öyledir. Ama bu, etrafınızda gelişmekte olan, gelmekte olan çağ için özellikle iyiliksever olan ve önce Yaşlı ruhlar tarafından hissedilen çokboyutlu enerji hakkında sizi bilgilendirmenin tek yoludur. Bu, Dünyada gelişmekte olan bilincin enerjisidir.
Bunu okuyan ve dinleyen herkes kilo vermenin zorluğunu bilir. Kilo verme gezegende bir sanayidir! Ancak, şimdi, aniden, tüm bu bulmacaya eklenen farklı bir şeye sahipsiniz: Eğer bu tartışma size uyuyorsa, dinleyin: Korunma için kilo aldınız ve bunu yapmaktan memnun oldunuz, çünkü işe yaradığı görüldü. Sizi güvende tuttu ve işinizi yapabildiniz. Bu iyi bir şeydi. Psikolojik olarak, işe yarıyordu ve sizin için doğruydu. Hatta hayatınızı kurtarmış bile olabilir. Beyniniz ve İçsel Zekanız aynı fikirde.
Şimdi, bu yeni enerjide, size, sadece kilonun gerekli olmadığını, aynı zamanda sağlığa ve uzun yaşamaya davetin başlatıldığını söylüyoruz. Bu nedenle, tüm bunlarla ilgili olanlar ve okurken kilo vermenin neden bu kadar zor olduğu ile ilgili “aha” anı yaşayanlar için, kilo vermek için başka bir protokol ekleyelim.
Sizin için sonraki adım geçiş ile neler olduğunu kavramaktır. Bir şeyi kavramak onu tam olarak gerçekliğiniz yapmaktır. Bu nedenle, gerçekten bunu başarmak için, zor kısım bilinçaltınız ile çalışmaktır. Kendini – kavrayış inancı değiştirmenin yoludur, bu nedenle siz gerçekleşmiş olan şeyleri tam olarak anladıkça, bu, geçmişin en inatçı nöral yollarını bile yeniden yazmaya başlar.
ANLAYIN: Artık kiloya ihtiyacınız yok. Spiritüel olarak, enerji değişti ve şimdi kiloları atmak güvenli. O, artık ihtiyaç duyulmayan geçmiş bir gereklilik idi. Şimdi açıkta var olmak güvenli, çünkü siz çok fazla ışık taşıyorsunuz! Güçlü bir Yaşlı Ruh olarak taşıdığınız ezoterik ışık, şimdi sizin tam korumanızdır. Koruma bilinçaltınız ve aktive olmuş Merkabahınızdır ve yağ dediğiniz etrafınızdaki hücresel madde ile ilgisi yoktur.
Sevgililer, bunu tam olarak kavradığınız ve üzerinde tekrar tekrar düşündüğünüz zaman, şeyler değişmeye başlar. Neden çok fazla kilo taşıdığınızı düşünmenizin önemi yok, bedeninize artık kiloya ihtiyacı olmadığını söylemeye başladığınız zaman, şeyler değişmeye başlar. Biyolojiniz hala “hayatta kalma işini iş haline getiren” bir sistemdir ve korumak ister. Metabolizmanızda, geçmişte size yardımı olan yemeyi yaratır. Bu, varoluşunuzun parçasıydı. Bugün, böyle olması zorunlu değil.
Bu süreçte, yağ oluşturmaktan, – ışığı taşıyan – içsel bilincinizin işi yapmasına izin verme koruma moduna değişiyorsunuz. Bu nedenle, “korunmasız” değilsiniz. Bunun yerine, bedeninizin bunu yapma şeklini değiştirdiniz.
Bu nedenle bu, yeni bir gerçeği kavramak için nasıl düşündüğünüzden ve kendi korunma sisteminiz ile nasıl çalıştığınızdan ibarettir. “Kendimi karanlıktan korumak için hala kendi bedenimi ve kendi düşüncemi kullanıyorum. Korunma için kilo almanın çok eski yönteminden, aydınlanmış – benliğimi kullanmanın çok yeni ve çok daha sağlıklı yöntemine geçeceğim. Şimdi yürüdüğüm her yerde karanlığı püskürtebiliyorum. Ben muhteşemim ve gittiğim her yerde karanlık beden geri çekilecek, ben uyurken bile, ebediyen
Daha fazla
Burada, en karanlık zamanlarda çalışmış olanlar için daha fazla olan bir şey var ve şimdi kendinizi ışık ve karanlığın çok farklı bir niteliğinde buluyorsunuz ve bununla hayal kırıklığına uğruyorsunuz.
Hayal kırıklığının ikinci niteliği, tanımlanması daha zor olan niteliktir. Kale oluşturmaya benzer, ama kilo almanın tersi olduğu görülüyor. Bu gözönünde fark edilmemektir. Size bakıp “Sen farklısın. Gerçekten seninle ilgili hiç bir şeyim olmasını istemem” diyen başkalarından kendinizi korumanın bir çok yolları vardır. Bu sorun ile çalışmanın iki yolu vardır, ikisi de bilinçaltı çözümlerdir. Bunu size söyleyen birinin olması çok alçaltıcıdır ve aynı zamanda çelişkilidir. Bir çok nazik Işıkişçisi bu tür senaryonun gerçekleşmesinden kaçar – her zaman.
Bir Numara: Bir münzevi olursunuz: Eğer hiç bir yere gitmezseniz, insanlar ile karşılaşmazsınız. Onlar size gelir ve sadece yaptığınız şeye inananlar gelir. Mucizeler Kursu veya enerji çalışmaları uygulamak veya öğretmek istediğiniz, insanların duymak istedikleri çeşitli şeyler için insanların evinize gelmesi çok daha kolaydır. Sadece bu değil, aynı zamanda gelenler de yapmakta oldukları şeyi hiç kimseye anlatmazlar! Bu, sizi eleştirecek veya durdurmaya çalışacak olanlara görünmez olmanın senaryosuna çok iyi uyar.
Birçoğunuz yıllardır münzeviler oldunuz ve bu sizi size farklı şekilde bakıp, “Seninle çalışmak istemiyorum. Neye inandığını bilmiyorum, ama bu çok garip, bu nedenle arkadaşın olmak istemiyorum” diyecek olanlardan korudu. Seçimle bir münzevi olmak, kültürünüz tarafından izole edilmekten sıkıntı çekmekten daha iyiydi. Bu, eski enerjide çoğu zaman Işıkişçisinin özelliği idi.
İki Numara: Bu bir tezat veya arzu edilen şeyin tersi gibi görünür. Ama, aslında çok iyi işe yaradı: Eğer çok garip iseniz, o zaman insanlar sizi tek başına bırakırlar – ve bunu yaparlar. Bu yapması zor olan bir şey değildir ve nasıl davrandığınız ve ne giydiğiniz vs ile başlar.
Kişi: “Bugün nasılsın?”
Işıkişçisi: “Bu, üstümüzdeki uzay gemisinin rengine bağlı.”
Kişi: Bir an sessiz kalır, sonra ters yönde yürür.
Birçok insan bunu kendi yoluyla yaptı ve işe yaradı! O bireysel İnsan Işıkişçisinin dengesiz olduğu ve kaçınılması gerektiği çok hızlı bir şekilde etrafa yayıldı. Bu, “karşı karşıya gelmemeler” için mükemmel çözüm idi. Bu bir münzevi olmaya benziyordu, sadece çok fazla çaba olmadan “otomatik” idi.
Bu çok işe yaradığı için, Işıkişçisi, insanların kaçması için kahkahalar atmaya ve bir şeyler uydurmaya başlardı. Bu işe yaradı ve bir çok Yaşlı Ruhun eleştiri veya karşılıklı meydan okuma olmadan işlerini yapmalarını sağladı. Bunu tek başına veya benzer düşüncede olan insanlarla küçük gruplar halinde yapabiliyordunuz. Meditasyonları ve ezoterik çalışmaları ve şifa yöntemlerini kolayca yapabiliyordunuz. Çok harikaydı! Görüyorsunuz, sizinle konuşan tek insanlar size benzeyen diğer insanlardı. Güzel diye düşündünüz.
Şimdi size bir şey söyleyeceğim – her iki türde münzeviler için: Asıl münzeviler olanlar ve ultra – garip ve toplumdan dışlanmış olmaya karar verenler. Size bunu söylüyorum, çünkü onlar hala buradalar ve hatta bu odadalar.
Dinleyin: Şeyler değişiyor, sevgililer. Eğer bir münzevi olacaksanız ve saklanacaksanız, o zaman hiç kimseyle etkileşim olmaz. Başka hiç bir insan sizi, inandığınız şeyi veya ihtişamınızı ya da güzelliğinizi göremez. Çalışmalarınızın sonucu olarak bilgeliğinizi işitemezler. Şeylerin nasıl işlediği ile ilgili inanılmaz bilginizi bilemezler. Eğer saklanırsanız, bunun hiç bir İnsana yardımı olmaz.
Bu gezegendeki hiç bir İnsana yardımcı olmaz.
Gerçekte, eğer bunun gibi bir toplantıya gelirseniz veya buna benzer bir mesajı dinlerseniz, kaçık veya belki biraz tuhaf olmanız gerektiği mesajını yayıyorsunuz. Olduğunuz şekilde devam etmenin sonucu, insanları bu toplantıdan itiyor veya güzel ve muhteşem olan bir şeyden uzaklaştırıyor olabileceğinizdir. Onları, yargılamayan ve seven ve iyiliksever olan bir Tanrı hakkında bilgiden itip uzaklaştırıyorsunuz. Eğer bunu yapmaya devam ederseniz, kendinizden başka kimseye yardımcı olmaz. İnsanları gerçeklerden uzaklaştırır.
Ek olarak, verdiğiniz algı o kadar garip bir şekilde güçlü olabilir ki, insanların size benzeyen, yaptığınız şeye inanan diğer insanlardan kaçınmak için kendi “antenleri” olur. “Size benzeyen diğer tuhaf insanların” da yaşamın ezoterikleri ve şifa ve yaşamın problemlerinin nasıl çözüleceği hakkında bilgisi olan Işıkişçileri olduğunu kavrıyor musunuz? Bu nedenle eylemleriniz, uzak durulacak türde insan örneği olarak büyütülür.
Bu gezegendeki hiç bir İnsana yardımcı olmaz.
Bu nedenle, her iki türde münzeviler için, “Ortaya çıkın ve ihtişamınızı hissedin!” diyoruz. Belki ilk kez, kendiniz olun. Belki ilk kez, bunun ne kadar güzel olduğunu izleyin ve başkalarına ne kadar çekici olduğunuzu izleyin. Bunu biliyor muydunuz? Biraz tuhaf veya farklı olduğunuz için başkalarının sizi yargılayacağını düşünerek tüm bu zamanı harcadınız. Ya şimdi farklılığınız çok daha kabul edilebilir ise? Ya farklılığınız şefkat, iyilikseverlik, dinginlik ve bilgelik ise? Belki neşe kaynağı değilsiniz, ama bunun yerine, insanların konuşmayı sevdiği birisiniz.
Bunu düşünmenizi istiyorum, çünkü kendiniz olmak etrafınızdakilere yardımcı olmak için bu yeni enerjide yapabileceğiniz en güzel şeydir. Çok uzun zamandır tuhaf olmuş olanlar için, bunu kendiniz için analiz etmenizi ve kendinize şunu sormanızı istiyorum: Siz etkili bir Işıkişçisi misiniz? Davrandığınız şekilde bugün kime yardımcı oluyorsunuz?
Dinleyin: Çoğu insandan biraz farklı davranabilirsiniz ve hatta çoğu insandan biraz farklı giyinebilirsiniz, eğer şefkatiniz ve sevginiz görünüyorsa! Ya sizinle ilgili farklı olan şey bilgelik ve neşe ise? Eğer biri size sorarsa, onlara anlatabilirsiniz: “Bu şekilde davranmamın ve giyinmemin nedeni, neşeli olduğu için. Bu bir çocuğun yapabildiği bir şey.” “Evet, fark ettik” diyebilirler. O zaman şunları söyleyebilirsiniz, “Bu şeyler sevgi ve eğlence ile dolu ve beni sende gerçekten Tanrıyı gördüğüm şefkatli, güzel bir enerjiye sokuyor.”
Aniden, hiç tuhaf olmazsınız. Bunun yerine, Şamanik ve bilge ve eğlencelisiniz. Aslında, olağandışı bir insan olabilirsiniz, ama ışık ve güzellik içindeki olağandışı bir insansınız.
Sizdeki bu değişimler metamorfozdur. İnsanları ışıktan uzaklaştırmaktan, onları ışık ile çekmeye değişiyorsunuz. Kale oluşturmak veya münzevi olmak ile neden hayal kırıklığına uğrayasınız? Dilerseniz, bu şeyler kim olduğunuzu ve nasıl algılandığınızı değiştirebilir. Bu başka biri olmaya çalışmaya benzemez, ama bunun yerine, bilge Yaşlı bir Ruh olmaktır. Bu, sizin bugün sahip olduğunuz gerçeği arayan birçok insan için çekicidir. Belki bu nedenle buradasınız?
Bazılarınız şöyle dediniz, “Pekala, Çok uzun süredir gariptim, bunu değiştirmenin işe yarayacağından emin değilim.” Veya “Çok uzun zamandır bu ölçüde oldum, bu değişemez” Neden denemiyorsunuz?
Artan ışığın beklenen güzelliği sonunda bu yeni zaman ve yeni enerjide geldi. Aydınlanmanın bu yavaş artışında, başkalarının tavrı şimdi değişiyor. Sevgililer, bir çok insan bunun gibi bir toplantıya gelmeyebilir, çünkü bu Yaşlı Ruhlar olarak burada olanlar için mezuniyet fikirlerinin çalışmasıdır. Bunun yerine, farklı olan şeyleri deneyimlemeye başlayan sokaklarda bir çok insan var ve bu onlar için kafa karıştırıcı. Siz yanıtlara sahipsiniz. Onlar şeffaflığı, bütünlüğü, değişimleri beklemiyorlar ve ilk kez ışığı deneyimliyorlar. Düşünün: Eğer siz o ışığın parçası iseniz, size çekilirler. Bu nedenle çok uzun zamandır tüm bunları çalıştınız. Tam şu anda, insanların ışığınıza tepkilerinin yirmi yıl önce olduğu gibi aynı olmayacağını biliyorsunuz.
Hastaneler evinizde gizli tuttuğunuz çeşitli işlemleri ve yöntemleri kullanmaya başlıyor. Buna ne diyorsunuz? Belki bu gezegende SİZ olmanızın zamanıdır. Belki zamanın geldi, ey tuhaf olan.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)
https://www.kryon.com/CHAN2020/k_channel19_Austin.html

0 comments:

Yorum Gönder