29 Şubat 2020 Cumartesi

KRYON: DUALİTE 3


KRYON MESAJI
DUALİTE – 3
Lee Carroll kanalı ile
Bu canlık kanallık Bloulder, Colorado’da verildi
5 Ocak 2020
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. “Pekala, burada kanallığın çok, çok hızlı geldiğini fark etmekten kendimi alamadım” diyebilecekler için yine bir şey söyleyeceğim. Bazıları her zaman şöyle söyler, “Pekala, bu gerçekten kanallık değil, çünkü herkes bilir ki eğer kanallık yapacaksanız, bir çok kez derin nefesler almalısınız, bir süre hızlı hızlı solumalısınız, belirli bir yöne dönmelisiniz ve belirli bir şekilde yemelisiniz.” Çok fazla şey değişti, sevgililer, çünkü buradaki her bir kişi anında bağlantı kurma yeteneğine sahip.
Dinleyicilerin önünde bir mikrofon ile oturmaktan söz etmiyorum. Bunun yerine, bildiğiniz şeylerin ötesindeki şeyleri duyumsama ve fiziksel beyinden gelmesi gerekmeyen bilgiyi alma yeteneği hakkında konuşuyorum. Gezegende spesifik olarak Yaşlı Ruhlar ile olmakta olan şey budur ve bunun özgür seçim ile ilgisi vardır.
Bu, dualite ile ilgili serilerin üçüncü kanallığıdır. İlk ikisini işitmeyenler için, bunları elde etmenin bir yolu var. [www.kryon.com/freeaudio]
 Dualite
Bu uzun bir mesaj değil, ama derin bir mesaj. Dualitenin negatif bir sözcük olmadığını ve mücadeleyi belirtmediğini söyledik. Bazıları bunu mücadele olarak tanımlasa bile, bu bir armağandır. Yaradılışınızın Orijinal Kaynağından Tanrı tarafından verilen bir armağandır, ki yargılama olmadan seçmenize izin verir.
Duyarlılık ve zekaya sahip olan bir İnsan Varlığı olarak, her biriniz yaşamın kendisinin bilmecesi ile çalışma ve hangi enerjileri çekmeyi dilediğinize karar verme yeteneğine sahipsiniz. Bu enerjileri ışık ve karanlık olarak adlandırmak çok kolay, ama bu kadar basit değil. Çoğu zaman temel anlayış için bunu yapıyoruz. Ama aslında, dualite yaşamınız için uygunluğun enerjisidir ve kendiniz için yaptığınız bir seçimdir. O ayrıca kültürünüz için, gezegeniniz için ve zamanınız için uygun olan enerjidir. Uygunluğun o enerjileri nesiller ile değişir ve geçiş yapar, bu nedenle kolay bir seçim değildir, çünkü o her zaman hareket halindeki bir hedeftir. O, sizin için işe yarayan şeyin ayırt edişinin armağanıdır. Gezegendeki Yaşlı Ruhlar işe yarayan şeyin, orijinal Yaratıcı çekirdek enerjiye en yakın olan şey olduğunu sezgisel olarak bilirler. Dualite bir mücadele değildir, sevgililer. O değerli bir seçimdir – özgür seçim.
Ama aniden, bu yeni enerjide, son mesajda size anlattığımız bir şey nedeniyle seçimlerin daha kolay olmaya başladığı bir zamandasınız: Yardıma sahip olmaya başlıyorsunuz. Eğer bu enerjiyi, yardımı çağırmak istiyorsanız, o zaman devam edin. Ama aslında o sizinledir, sevgililer. Çünkü aniden, sizin parçanız olan ve her zaman parçanız olmuş olan ruhunuzun o sınırsızlığı, Alandan genel bir bakışa sahip olmanıza izin vermeye başlar, eğer bunu çağırmayı dilerseniz. O, sezgisel olarak duyumsanmaya başlayan, her tarafınızda olan potansiyellerin enerjilerinden gelir. Başka deyişle, yolunuz artık bir gizem değildir. O, harika yeni bir seviyede duyumsanmak için mevcuttur. Bu nedenle, size değişmiş olan en büyük seçimlerin üçünü vereceğim. Asıl seçim değişmedi, daha çok, onun algısı değişti. Gerçekte onu tezahür ettirme yeteneğiniz değişti.
Seçim Bir – Benliğin Tanımı
İlk özgür seçim kendinizi tanımlamaya tam izindir. Size bu bilgiyi verinceye kadar bunu gerçekten anlamayabilirsiniz:
Oturun ve şu soruyu sorun, “Ben Kimim?”
Bir an için benimle bir zihinde canlandırma yapmanızı istiyorum. Ayakta duruyorsunuz, bir aynaya bakıyorsunuz, en güzel kıyafetinizi giyiyorsunuz ve kendinize hayran oluyorsunuz. Kim olduğunuzun tüm tanımları sizin için görünürdür. Her bir tanım size sarı, yapışkanlı not kağıdı ile yapıştırılmış.
Bunlar orada bedeninizde – tüm o yapışkanlı not kağıtları! Benimle birlikte onlara bakın, sizi tanımlayan en mahrem olanlar bile: Nerede doğduğunuz – kültürünüz – lisanınız – birbirinize nasıl davrandığınız, kültürünüzde, lisanınızda. Biyolojik DNA ile birlikte soy ağacınız orada. Aileniz orada ve sizinle ilgili ne düşündükleri orada. Yapışkanlı not kağıdı, yapışkanlı not kağıdı, yapışkanlı not kağıdı. [Kryon bir örnek olarak Lee’nin bedeninde bir çok yerleri işaret ediyor].
Henüz büyük olanlara geçmedik bile, öyle değil mi? Bunlar ait olduğunuz o organizasyonlar, bunlar da ilgilerinizi ve aynı zamanda kim olduğunuzu tanımlıyor. Eğer bir şey ile sıkıntınız olduysa ve bir organizasyona katıldıysanız, orada yapışkanlı not kağıdı vardır. Gerçekte kim olduğunuzu size çok çabuk bir şekilde anlatan temas kurduğunuz spiritüel organizasyonlar var. Bazılarınız için, “günahkar doğdu” diyen büyük bir yapışkanlı not kağıdı var. Eğer bilmek istiyorsanız, bu alnınızda. Bu büyük bir not kağıdı.
Aynada kendinize bakarken, belki her tarafınızda yüzlerce yapışkanlı not kağıdı ile işte buradasınız.
Şimdi, size bir davet vermek istiyorum ve buna “kim olduğunuzu tanımlama özgür seçimi” diyeceğim. Bu daveti tamamlamak için, kendinizi banyo yaptıktan sonra bir köpeğin yaptığı gibi silkelemenizi istiyorum – sallanın, sallanın, sallanın. Bırakın o yapışkanlı not kağıtları yere düşsün. Her biri bedeninizden yere düşsün ve orda kalsın. Bununla alarma geçmeyin, çünkü bunların hiç biri doğru değil. Hiç biri. Gerçekten değil. Cinsiyetiniz bile. [Kryon gülümser]  
Yeniden Tanımlama
Öyleyse şimdi, başlayalım. “Ben Kimim?” Bedeninizde olmayan yapışkanlı kağıtların bu boş sayfasında, kendi tanımlarınızı yazmaya başlayabilirsiniz, herkesin söylemiş olduğu her şeyi dikkate almadan, sizi tanımlamasına güvendikleriniz dahil. Sevgililer, çoğu İnsanlar yargılayıcıdır. Bu, temel programlama ve hayatta kalma İnsan niteliğidir, ama her zaman olgun bir Yaşlı Ruhun bilincinde değildir. Bu nedenle, bu uygulamanın bir parçası o olgunluğu sahiplenmektir. Özgür seçim ile, kendinizi doğru şekilde tanımlama yeteneğine sahipsiniz. Her şeyden önce, kim olduğunuzu gerçekten sadece SİZ bilirsiniz. Bunu yapabilen tek kişi sizsiniz. Başkaları değil.
Alnınıza yeni, büyük yapışkanlı bir not kağıdı koyalım: “Muhteşem doğdu!” Bu, gerçek ile titreşir ve aynada kendinize her baktığınızda ortaya çıkar. Ayrıca diğer tanımlamaları yazamaya başlayabilirsiniz ve onları kendi üzerinize yerleştirmeye başlayabilirsiniz: Ben sevgiyim. Onu tam buraya koyun: [Kryon kalp bölgesini işaret eder]. Ben şefkatim. Onu buraya koyun: [Kryon yine kalp bölgesini işaret eder]. Ben sağlıklıyım. Onu buraya koyun. Ben gencim. Bunu şuraya koyun. Bu yapışkanlı not kağıtlarını her yerinize koymaya başlayın, çünkü sizi tanımlayabilecek tek kişi sizsiniz!
Şöyle düşünebilirsiniz: “Pekala, çalışmada olan bizler için bu oldukça apaçık Kryon.” Eğer bu kadar apaçık ise, neden tüm o diğer yapışkanlı not kağıtları orada? Aslında bir çok Işıkişçisi kendisini tanımlamaya karar verdi, ama kaç tanesi eski tanımları attı? Çok azı. Bu, derin bir kendine – değer verme yoksunluğuna yol açar, sevgililer. Bunu hiç düşündünüz mü? Neden bu gezegendeki Yaşlı Ruhlar, en çok bilgiye ve en çok deneyime sahip olanlar, kendine değer vermenin en büyük eksikliğini taşırlar. Yanıt? O eski notların çok fazlası hala size yapışık!
Buradaki tanımlanmış olan ve buna inanan bir çok insana konuşuyorum. Buna inandınız. Şimdi, yeni bir farkındalık ile, gerçekte kim olduğunuzu kendi zihniniz ile doğru şekilde belirleyen tüm şeyleri, spiritüel mantığı, bilimi kullanabilenin sadece siz olduğunu anlamanın zamanıdır. Diğerleri, buna izin verecek olan herkese yerleştirmeye hazır yapışkanlı not kağıtları bloğuna sahipler. Bu bir numaradır.

Seçim İki – Yolun Tanımlanması
İki numara yolunuzu belirlemek için özgür seçimdir.
Bunun da apaçık olduğunu düşünebilirsiniz, Ancak, yine, bu seçimi yapma yolunda bir şey var. Bu kez yapışkanlı not kağıtları kullanmıyoruz, ama bunun yerine, oraya bilinçaltı ile yerleştirilmiş olan beyninizdeki engramları (uyarıcıların beyinde bıraktığı iz) ve sinapsları (sinir kavşağı) kullanacağız. Bu “otomatik düşünme” hisleri size verilmiş olan, filtrelenmeden tam zihninize giden tavsiye ve/veya bilgiye karşılık verir. Bu ne olurdu? Bu, güvendiğiniz insanlardan gelen bilgidir. Bunlar ister anne babanız, politikacılar, spiritüel liderler veya iste danışmanlar olsun. Kim olurlarsa olsunlar, bu yolunuz hakkında bilgi ve tavsiye ile ilgilidir.
Bu kim olduğunuzun parçası haline gelir ve yolunuz veya yolunuzun bir parçası çoğu zaman başkaları tarafından belirlenir. Şimdi, “Bir dakika Kryon. Yolumu kendim seçtim. Zoraki seçmedim” dersiniz. Evet, sevgililer, ama, onu aşırı taraf tutma, önyargı ile seçtiniz: Başkalarının tavsiyesini dinleyerek. Bu nedenle, gerçekte, seçimi kim yapıyor? Siz ikna oldunuz. Seçmediniz.
Peki, Kryon, herhangi bir şeyi benimsediğimi düşünmüyorum. Güvendiğim ve sevdiğim insanlardan anlamlı geldi. Çoğu insan bu şekilde yardım alıyor. Alternatif bir önerin var mı?” Evet, var ve işte bu: Bugün, yeni bir iletişim yeteneğine sahipsiniz. Birçokları buna Alana bağlantı adını veriyor, onlara enerji verdiğiniz anda kendilerini tezahür ettiren potansiyellere erişmek. Yaşamınızda daha önce hiç duymadığınız, sonra, sonraki hafta onu üç kere işittiğiniz yeni bir sözcüğü hiç öğrendiniz mi? Onu sizin yaratmış olduğunuzu kavradınız mı? Bu, kendi gerçekliğinizi yaratmak için size verebileceğim en iyi örnektir. Belirli şeylere yoğunlaşmaya başladığınız zaman, aniden, onlar gerçekleşir, siz Alanı değiştirdiniz. Bu yenidir. Dinleyin: geçmiş tavsiyeniz, ellerinden geleni yapan bir çok insan tarafından verildi, ama sadece kendi zamanlarının enerjisinden biliyorlardı. Yeni keşiflerden dolayı son yeni düşünceleri kapsaması için ders kitapları sık sık güncellenir. Burada da aynısıdır.
İşte tavsiyem: İlk şey: Huzurlu ve mutlu olduğunuz, Yaratıcı ile uyum içinde olan bir yerde tek başınıza oturun ve bir bildirimde bulunun: “Sevgili Ruh, bilmem gereken şeyi bana göster.” Kendi gerçekliğinizi bu şekilde yarattığınızı söyleyen iddia ve yeni enerji kuralı altında, eşzamanlılık vasıtası ile bir yanıt almayı bekleyin. Yolunuzu şekillendirecek olan budur, başkalarından alınan tavsiye değil. Bunu deneyimleyeceksiniz.
Sonraki şey – ifade edin: “Ruh, bana yolumun parçası olarak tanıyacak olduğum insanları getir.” Ve bu, sevgililer, partnerliğin ortaya çıktığı zamandır. Ve bu, sevgililer, romantizmin gerçekleştiği veya bolluğun yaşamınızda değişmeye başladığı zamandır. Görüyorsunuz, bildiriminiz bir beklenti enerjisi yaratır – Alana giden gerçek enerji. Bugün bir bilim insanından bunu işittiniz mi? [Gregg Braden]. Bu gerçektir. Sizler yolunuzun kontrolüne sahipsiniz.
Bu odada tam şu anda bunu işitmesi gereken üç insan var! Bugün seçtiğiniz şey eski enerjide başkalarının sizin için seçtikleri her şeyden çok farklıdır. Belki size belirli bir şekilde tavsiye verenler tam şu anda perdenin diğer tarafına göçtüler? Size şunu söyleyeceğim: Onlar alkışlıyorlar ve şunu söylüyorlar, “Sandalyedeki adamı dinleyin“. Çünkü onlar biliyorlar, onlar biliyorlar. Tam şu anda onlar sizin tezahürat bölümündeler. Bu zamanda, İnsan tarihindeki başka herhangi zamanlardan daha büyük gerçekler ifşa ediliyor. Bu ihanet değil, size öğretilenden daha büyük bir gerçeği bulmaktır.
Seçim Üç – Kendi enerjinizin tanımlanması veya seçimi
Üç numara. Kendi kişisel enerjinizi belirleme seçimine – özgür seçimine – sahipsiniz. “Bu tam olarak ne anlama geliyor, Kryon? ‘Enerjim’ ile ne demek istiyorsun?” Buna istediğiniz ismi verebilirsiniz, ama insanlar etrafınızda durdukları zaman, ne hissediyorlar?
Bilinç enerjidir. Öyleyse, bilinciniz nedir? Siz onların yanında iken insanların hissettikleri enerji nedir? Korkuyla sıkıntısı olan biri misiniz? Bir çok ışıkişçisi çoğu zaman bir şeyden korkar. Bu bir itham veya yargılama değil sevgililer, ama bir gerçek. Bazılarınız çok korku dolu insanlarsınız.
Belki siz bir çok şeye endişe duyan birisiniz? O kişi olmak istemiyor olabilirsiniz, ama siz orada otururken bu olduğunuz kişidir. Belki bu nedenle buradasınız – buna yardımcı olması için? Tüm bu korku enerjisini yürüdüğünüz her yerde yaydığınızın farkında mısınız?
Bazılarınız rahatsız edicisiniz ve bunu bilmiyorsunuz. Bunu daha önce tartıştık – ışıkişçisinin bilinçaltı yaratımının farklı olması ile ilgili olarak. Eski enerjide, bazılarınız aslında kişiliğinizde insanları iten şeyler yarattınız. Bunun farkında mısınız? Siz onlarla konuştuktan sonra insanlar yürüyüp uzaklaşıyorlar mı? Başkalarına nasıl göründüğünüzü hiç analiz ettiniz mi? Belki umursamıyorsunuz? Bunu söyledim, bu yeni enerjide her şey değişti ve sizin ışığınıza gereksinimimiz var … sinirlendirici olmanıza değil.
Bugün gerçekte olduğunuz kişinin enerjisini seçme seçimine sahipsiniz ve bu bir çok farklı yollarla yapılabilir. Size “İşte bunu nasıl yapacağın” diyen bir çok öğretmen var. Siz burada otururken, size tam şu anda çekirdek yanıtı vereceğim ve bunu işitmeniz ve kabul edip etmemeniz sizin özgür seçiminizdir.
Onaylamalarınızda bu şeyleri ifade edin: “Huzurlu olmayı seçiyorum. Daha önce sahip olduğum şeyler ile ilgili endişelere sahip olmamayı seçiyorum. Artık başkaları tarafından sinirlendirilmeyeceğim. Ben nazik ve iyiliksever bir düşünürüm ve yaşamımda yansıtacağım budur.”
Birçoğunuz bugün bunu işitmeliydiniz!
Kryon, bu şeyleri sadece söylemenin bana yardımcı olabilmesi mümkün mü?” Sevgililer, bunları söylemenizi istemedim. Bunları “ifade etmenizi” istiyorum. Bu, en sonunda bunları özümsemek zorunda olduğunuz anlamına geliyor. Bunlar sizsiniz! Bunları var olan en yüksek gerçek olarak bilmelisiniz. Bir çok Yaşlı Ruh bir çok şeyi “dener”. Bu denemek değildir. Bir bildirim, ifade gerçekliğin onaylanmasıdır.
Sevgililer, enerjinizi seçmek sizin özgür seçiminizdir.
İfade edin: “Korkmamayı seçiyorum. Huzurlu olmayı seçiyorum. Gece muhteşem, huzurlu bir uyku uyuyacağım, çünkü Yaratıcı Kaynak ile beraberim ve şimdi bunu anlıyorum. Kim olduğumu nasıl zihnimde canlandırırsam, bunun gerçekliğim olduğunu anlıyorum. Bedenimin hücrelerinin hepsi ilk kez dinliyor. Bu hayatta sağlıklı olmayı seçiyorum!”
Bunu daha önce nerede işittiniz? Bugün spiritüel olan bu şeyler, yarın fiziğin temel önermeleri olacak.
Size bilincin enerji olduğu ve bu nedenle enerjinin araştırılabileceği ve ölçülebileceği gerçeğini veriyorum. Bu enerjide, çokboyutlu şeylerin kuantum araştırılmaları vasıtası ile, bilincin daha önce olmadığı şekillerde nasıl bir araya gelebileceğini kavrayanlar olacak. Onlar daha iyi kararlar vermek ve şirket için çalışan insanlar için eşevreliliği/uyumu güçlendirmek için, şirketin toplantı odasında iyiliksever bilincin nasıl kullanıldığını araştıracaklar. Ne kavram! Neden bunu yapsınlar? Çünkü ilk kez uyumun/eşevreliliğin ölçümleri, uyum ve iyilik içinde birlikte çalışan bir gruptan gelen satışların daha iyi olduğunu kanıtlıyor. Organizasyonların zorluk yaşadıkları diğer şeyler de değişecek, buna onlar için çalışanlara karşı yönetimin bilinci dahildir. Piyasada yeni rekabeti hayal edebiliyor musunuz? En iyi uyuma kim sahip? [Kryon gülümser]
Bunu daha önce söyledim: Şu andan çok uzakta, ABD Kongresinde bir an durup – her iki taraf ta – o gün verecekleri kararlarının çoğu insan için en iyi kararlar olması için birlikte uyum yarattıklarını hayal edebiliyor musunuz? Biliyorum, biliyorum. “Pekala Kryon, görünüşe göre bu başka bir gezegende” diyebilirsiniz. Hayır, değil. Bu Alanda, sevgililer.
Eğer birileri şöyle dediyse, “Pekala, bu ilginç. Kongremizin durup biri veya bir şey için dua edeceklerini hiç sanmıyorum.” Yaparlar. Yaparlar. Bu kavrama sahipler. Kurucuların ve şu andaki liderlerin “kilisenin ve devletin ayrılığı” prensipleri ile gurur duydukları topraklarda, devlet çoğu zaman birlikte dua eder. Bir gün, bilim “Bilincin eşevreliliğinin/uyumunun gerçek olduğunu. Şeyleri değiştirdiğini ve bunun ölçülebileceğini” gösterecek. Bu, İnsan gruplarının birlikte nasıl çalıştıklarının değişmesini başlatacak. Bu geliyor.

Bu, 2020 için mesaj serilerinin ilkidir. Bu yerden geldiğinizden farklı olarak ayrılmanızı istiyorum – fikirler, potansiyeller ve huzur ile.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder