20 Haziran 2020 Cumartesi

21 HAZİRAN GÜNEŞ TUTULMASI MEDİTASYONU

 
Sevgili arkadaşlar,
Astrolojik olarak önemli günlerden geçiyoruz. 12 Ocak, 30 Haziran ve 21 Aralık 2020 tarihleri Satürn, Jüpiter ve Pluto gezegenlerinin farklı kavuşum kombinasyonlarının meydana geldiği önemli tarihler. İlkini 12 Ocak 2020'de yaptığımız bu önemli meditasyonlardan diğerini 21 Haziran Pazar günü Türkiye saatiyle sabah 09.40'ta (10'a 20 kala) yapacağız. Bu meditasyonla 30 Haziran'daki meditasyon için önemli bir enerji akışını sağlamış olacağız. Aynı meditasyonu 30 Haziran'da da yapacağız.  21 Haziran'daki meditasyona katılımınız önemlidir. Toplu meditasyonların etkileri bilimsel olarak da kanıtlanmış durumdadır. Katılan herkes ışığa, aydınlığa, daha iyi bir dünya vizyonuna odaklanacaktır. Uygun olan herkesin katılımını bekleriz. Sevgi ve ışıkla  🙏❤️



Meditasyon için önerilen süre 20 dakikadır.
Kişisel tekniğinizi kullanarak kendinizi sakin bir bilinç durumuna getirin. Bu meditasyonu Kova Çağı’nı başlatacak olayları birlikte yaratmak için bir araç olarak kullanma niyetinizi belirtin.
Şimdi Mor Alevi kaynağından çağırarak meditasyon süresince ve sonrasında etrafınızda bir koruma çemberi oluşturmasını rica edin. Ondan Işığa hizmet etmeyen her şeyi dönüştürmesini isteyin.
Kozmik Merkezi Güneş’ten çıkan parlak beyaz bir Işık sütunu hayal edin. Bu ışığın evrenimizdeki tüm galaksilerin Merkezi Güneşlerine dağıldığını görselleyin. Galaktik Merkezi Güneşimize giren bu ışığın daha sonra galaksimiz boyunca ilerlediğini, ardından Güneş Sistemimize girerek Güneş Sistemimizdeki tüm Işık varlıklarının içinden geçtiğini, ve nihayet Dünya üzerinde yaşayan tüm insanların ve tabi kendi bedeninizin de içinden geçerek Dünya’nın merkezine ulaştığını görselleyin.


Bu ışığın Dünya üzerinde kalmış olan tüm karanlığı dönüştürdüğünü, tüm eşitsizlikleri şifalandırdığını, yoksulluğa son verdiğini ve tüm insanlığa bolluk ve bereket getirdiğini vizyonlayın. Tanrıça’nın yumuşacık pembe ışığının Dünya gezegeni üzerindeki tüm varlıkları sararak onların duygusal bedenlerini şifalandırdığını görselleyin. Yeni büyük kozmik döngü olan Kova Çağı’nın başladığını ve Dünya üzerindeki tüm varlıklara Işık, Sevgi ve Mutluluk getirdiğini görselleyin.
Türkçe altyazılı video:
https://www.youtube.com/watch?v=s_KCGuTJJnA
Not: Yazıları türkçeye çevirene teşekkür ederim.
http://2012portal.blogspot.com/2020/06/age-of-aquarius-activation-update-and.html

Kaynak:https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder