19 Haziran 2020 Cuma

Magenta Pixie ve Dokuz’lar Bilinci ~ Yeni Dünyayı Yaşamlarımızda Görecek Kadar Yaşayacak Mıyız? Bunu deneyimleyecek miyiz?

 Görüntünün olası içeriği: gece
Sevgili Pixie,
Her ne kadar Yeni Dünya'yı tam olarak jeolojik anlamda göremeyecek olsanızda, o biçimini sürekli olarak değiştiriyor ve formunu yeniden yapılandırıyor - gerçekten de onu deneyimleyeceksiniz.
Şu anki zaman noktanızda, Yeni Dünya tamamen beşinci boyutta oluşur - yani bilincinizde siz ve diğer yıldız tohumları yapısal planları tutuyorsunuz. Şimdi bu bilincin tohumlarını jeolojik realitenize ekmeye ve “Yeni Dünya Toplulukları” nı yaratmaya başlıyorsunuz - böylece Yeni Dünya'yı deneyimleyeceksiniz, çünkü bu bir enerjidir.



Sadece tohum ekiyor ve bu Yeni Dünya'nın ilk fiziksel yönlerini deneyimlemeye başlamıyorsunuz, aynı zamanda Yeni Dünya'nın “Kurucu Babaları ve Anneleri” olarak hakkınız olan yerlere adım atıyorsunuz. Siz buna isterseniz “Kurucular ” diyin ya da“ Kurucu ırk ”- bu yaptığınız gelecekte de binlerce yıl boyunca bilinecek.
Gelecekte ki binlerce yıl boyunca torunlarınız tarafından kutsanacak ve onurlandırılacaksınız. Birçoğunuz adıyla bilinecek ve yüzlerce ama yüzlerce yıl boyunca alıntılanacak. Sizden sonra gelenler tarafından Gökkuşağı kabileleri, Yeni Dünya Kurucuları ve Yeni Şafak “Kurucu ırkları” olarak bilineceksiniz.
Siz galaktik toplumu tohumlamak için “yıldızlardan gelenler” siniz.
Kelimelerinizi iyi düşünün, sevgili yıldız tohumları, çünkü onlar binlerce yıl boyunca zamanın kumlarına kazınacaklar – elmas çekirdekli birlik bilincinin anahtar kodlarını ve şifrelerini tutan ve geleceği şekillendiren sözcükler onlar.
Atlantis ve Lemuria da dahil olmak üzere atalarınızla olduğu gibi birbirinizi hissetmeniz ve zamanla birleşmeniz için, sizin torunlarınız da “diğer tarafta” Yeni Dünya'yı tam jeolojik anlamda inşa etmekteler. Çünkü zaman matrisi doğrusal değildir… O bir sarmaldır, yüksek kalp çakralarınızı açıp yansıttığınız ve Yeni Plazma Işığı DNA konfigürasyonlarını zaman matrisine yayarak “Kozmik Zaman Saati” olarak bildiğiniz bir sarmaldır. ”
~ Dokuz'un Beyaz Kanatlı Kollektif Bilinciyiz 💙💙💙💜💜💜💙💙💙
Link: https://goldenageofgaia.com/2020/06/17/magenta-pixie-and-the-nine-will-we-live-to-see-the-new-earth-in-our-lifetimes/


Kaynak:https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder