8 Haziran 2020 Pazartesi

"Yeni" Yetenekler Hızla Etkinlestiriliyor

 Görüntünün olası içeriği: gece
Hoş geldiniz, sizinle bir kez daha konuşma fırsatı bulduğumuz için onur duyuyoruz.
Hepinizin bildiği gibi, fiziksel ve enerjik düzeyde devam eden büyük bir temizlik var. Dışarıda bir kaos görebilirsiniz, ama görmek için gözleri olanlarınız, bunun toplumlarınızı binlerce yıldır besleyen zehirin ortaya çıktığını bilir. Şimdi görülmek ve iyileşmek için yüzeye geliyor. Bu kanalı okuyorsanız, biliyorsunuz.
Harici temizleme ile birlikte, muazzam bir dahili temizleme vardır. Kendiniz ve başkaları için geçmişin karmik kalıntılarını temizliyorsunuz. 'Yeni' yetenekler hızla devreye girdiğinden, bunun sonuçları bazılarınız için oldukça şaşırtıcı olacaktır.



Bilgiyi duyma, görme, algılama veya bilme yeteneğinizi büyük ölçüde uyumlanmış olarak bulabilirsiniz. Daha önce görmediğiniz varlıkları ve enerjileri görebilirsiniz. Sesleri net bir şekilde duyabilirsiniz, sevgiyle size rehberlik eder. Bilgileri normal kanallar aracılığıyla kullanılabilir olmadan önce öğrenebilirsiniz.
Bunun nedeni, şimdiye kadar, karanlık ışık ağlarına sarılmış olmanızdır. Karanlık ışık, saf sevgi ışığının bozulmasıdır. Titreşimleri azaltır ve sizi ilahi sağınızdan, ilahi bildiğinizden, ilahi Benliğinizden uzaklaştıran negatif programlama için bir kanal görevi görür.
Bu o kadar sinsi ki fark etmediniz, egonuzun size fısıldadığı endişeli, korkulu, stresli, başarısız olan kişi olduğunu düşündünüz: özellikle en yüksek ve en düşük anlarınızda.
Bunların hiçbiri doğru değildi; yakında ilahi Benliğinizin tüm ihtişamını öğreneceksiniz.
Yüksek yetenekleriniz artık sizin için çevrimiçi. Sizi ve gezegeninizi saran karanlık ağ artık etkili değil. Karanlık programlamayı doğrudan bilinçaltınıza beslemek için kullanılan enerjik çekirdek de artık  etkili değildir.
Özgürsün.
Bunun anlamının tamamen oturması biraz zaman alacaktır. Sizi daha fazla açıklama için daha yüksek Benliğinizle bağlantı kurmaya davet ediyoruz, çünkü bu şimdi her zamankinden daha mümkün.
Siz ve Yüksek Benliğinizin bilinçli birliği zaten gerçekleşiyor ve bunun sona erdiği ve tamamlandığı bir an olsa da, kör edici bir ışık parıltısında, doğrudan erişiminiz var.
Dürtü hissedenler için eldeki görev, şimdi Yüksek Benliğinizle konuşmaya başlamaktır. Sanat, müzik, yazma yoluyla olabilir; spor, dans ya da uyurken bile olabilir. Yüksek Benliğinizle bir ilişki geliştirme niyeti belirleyin, bu hızla gelişecektir.
Herhangi bir iletişimin anlamından emin değilseniz, onay isteyin. İşaretler, semboller ve eşzamanlılıklar Benliğin dilidir.
Artık sarmalda aşağı doğru, inişte değilsiniz. Büyük Dönüş'tesiniz. Şimdi yükseliyorsun, gerçekte kim olduğun tamlığına genişliyorsun.
Bu gereklidir, çünkü Yüksek Benliginizin gelişmiş bilgeliği, yepyeni bir gelecek yaratırken geçmişin yaralarını iyileştirmenin ilham verici, merhametli ve akıllıca yollarını bulmanız gerekecektir. Geleceğiniz, Cennet Yeryüzünde, Gaia'nın orijinal ihtişamına ve her birinizin orijinal ihtişamına geri döndüğü yerdir.
Bu gelecek 'el altında' değil, bu gelecek şimdi burada. Bu Yükselişin Şimdi.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Kanal: Jennifer Crokaert

Kaynak:https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder