25 Ekim 2020 Pazar

BM MİKAİL: ANKA KUŞUNUN UÇUŞU, ALTIN KÖPRÜ VE 11/11 PORTALI: Ekim ve Kasım’da Hızlanan Yükseliş enerjileri

 

Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla

 9 Ekim 2020

Sevgili Işığın Ruhları, sizler ve Gezegen için bunu zor bir yıl olduğunu biliyoruz. Süregiden şok, sürpriz, çatışma ve bölünme yılı gibi olduğu göründü. Bir çok insanı stresli, yorgun ve kafası karışmış bıraktı. Ama, bunun, Yükseliş sürecinin hızlanması ve hızlı adımlarla daha yüksek frekanslara ilerlemeniz nedeniyle olduğunu bilmenizi istiyoruz.

Gerçekten, Sevgililer, tek bir yılda bir ömürlük deneyim yaşıyorsunuz. Bunun nedeni, deneyimin büyük bir döngüsünü tamamlamakta olmanız ve yeni bir döngüye başlamanızdır. Eski döngü üçüncü boyutsal idi ve yeni döngü beşinci boyutsaldır. Bu noktada, bu iki boyut zaman frekansları bir arada var oluyor, eski matriksi ve ızgaraları yıkmak ve yeni olasılıkların tohumunu ekmek için gerekli olan bir kaos vorteksi yaratıyor.

Bu “ikisi arasındaki” akışkan periyotta, süreci görmek veya hangi kuantum tohumların doğmakta olan Yeni Dünyayı filizlendireceğini ve tezahür ettireceğini bilmek çoğu zaman zordur. Bu zamanda, her zaman neyin önemli olduğun farkında olmak ve etrafınızda nelerin olduğunun ve hangi frekansların dikkatinizi çektiğinin farkında olmak önemlidir. Huzur ve Sevginin yüksek frekanslarında kalmaya çaba gösterin. Bunu söylüyoruz, çünkü gelen Ekim ve Kasım aylarında Dengelenmiş ve Merkezlenmiş olmaya ve 31 Ekim – 11 Kasım günlerinde (Dolunaydan 11/11 Akrep burcu Kapısına kadar) yükselecek güçlü enerjiler ile başa çıkmaya gereksinimiz olacak.

 

11/11 Kapısının Sembolü Olarak Anka Kuşu

11/11 Kapısı sizin Dünyanın zaman çizginizi ayarlamanızı ve sizler evrimleşirken yeni ve daha yüksek deneyimleri yaratmanızı sağlayan güçlü bir portaldır. Ekim’deki Dolunay ve 11/11 Portalı arasındaki bu 11 gün portal periyodunda, Güneşe göreli olarak Dünya Terazi burcundan, Akrep takımyıldızına geçiş yapıyor. Parlak yıldız Antares gece gökyüzüne hükmediyor ve yıldızlararası frekanslar derin ve güçlü.

Akrep takımyıldızının/burcunun sembolü Akreptir, ama daha az bilinen semboller ayrıca Kartal ve Anka Kuşudur. Akrep, Akrep burcunun temel içgüdü ve saldırganlık olan daha düşük veya gölge yönlerini temsil eder. Eğer tetiklenirlerse ve farkında olmazlarsa, bu zamanda hayvansal içgüdüden ve saldırganlıktan gelen bir çok insan görmeyi bekleyebilirsiniz. Ama, Kartal olan ikinci sembol ruhsal olarak farkında olanları ve daha büyük resmi görme Bilgeliğine sahip olanları temsil eder. Kartal gibi, onlar kaosun üzerinde süzülebilirler ve ayırt etme ile hareket edebilirler.

Ama Sevgililer, geçiş yapan, dönüşen ve Dünya ile birlikte yükselmekte olanlarınız Anka Kuşunun Uçuşunu takip edeceksiniz. Bu, eski ve geçmişin tam dönüşümünü ve Yeninin doğumunu ve devam eden tezahürünü temsil eder!

Anka Kuşu, Kaostan Yaratım sürecini tanımlamak için Siriuslu Yıldız Öğretmenlerin kullandıkları sembol idi ve buna “Bennu Kuşu” diyorlardı. Onların Bilgelik Hikayelerinde, Bennu Kuşu belirli bir süre yaşardı ve sonra alevlerde yanar ve kendini imha ederdi. Ama, küllerden yeni bir Bennu Kuşu ortaya çıkardı. Bu hikaye yaşamın döngüsel süreçlerini ve maddi gerçekliğin yaratılmasını temsil ediyordu.

Anka Kuşunun Uçuşunu” yaşamakta olanlarınız, sanki bildiğiniz her şey sizden alınıp uzaklaştırılıyormuş gibi hissedeceksiniz. Kafanız karışmış, üzgün veya öfkeli hissedebilirsiniz. Veya, eğer bu süreçte kabullenme ve teslimiyet yerinde ilerlemenize izin verirseniz, derin bir huzur hissedebilirsiniz. Yaradılışın Yasalarını izlediğinizi ve Benliğin ve deneyimin Yeni Döngüsüne doğuma izin verdiğinizi bileceksiniz.

Bu yoğun olacak – ve 11 Kasım’da 11/11 Portalında zirve noktasına ulaşacak!

Altın Köprü : Dolunaydan 11/11’e

Ekim Mavi Ayı/Dolunayı sonrası 11 günlük periyot eski ve yeni arasında bir Köprü olacak. “Bilinçli” ve “uyanmış!” olanlarınız bu köprüden İç Huzuru ve Dinginlik ile geçmeyi arayacaksınız. Sakin Kalın ve Dengede Kalın. Köprü 31 Ekim’de Dolunay ile açılıyor. Bu, “Cadılar Bayramı” veya “Azizler Günü” ya da Kelt Festival döngüsünde Samhain olarak bilinen zamandır. Ayrıca İspanyol kültüründe “Dias de Los Muertos (Ölülerin Günü) zamanı” dır. Bu, boyutlar arasındaki perdelerin çok inceldiği zamandır ve atalarımız ve Ruh Alemlerinde olanların kutlaması olur. Bu, çok güçlü bir Mavi Ay/Dolunay ile hizalanıyor; Mavi Ay Ekim’deki ikinci Dolunaydır.

Bu, Altın Çok-boyutlu Köprünün açılışıdır – ve Atasal ve derin DNA şifası için ve eski inançların ve “programların temizlenmesi için güçlü bir zamandır. Sevgililer, sadece “Bırakın” ve Atasal DNA’nızda kodlanmış olan tüm geçmiş korkuları ve hikayeleri salıverin. Melek Ailelerine yakınlığınızı hissetmenize izin verin ve Yeni Dünyayı tezahür ettirmeye hazırlanırken iyileşmeniz ve dengelenmenizde yardımcı olmaları için onları çağırın. Dolunay enerjisi, gelmekte olan enerjileri büyütür, bu nedenle Kutsal Kalp Sevgi Tapınağınızda kalmanız ve öfkeye ve bölünmeye tetiklenmeye izin vermemeniz çok önemlidir.

ABD’deki seçimler ile ilgili duygular yükselirken, öfkeye ve düşmanlığa düşmek için bir çok fırsatlar olacak. Bölünme, çatışma ve dualitenin enerjisine çekilmemenizi istiyoruz, çünkü bu eski ve parçalanmakta olan üçüncü boyut gerçekliğine çekilmenizi sağlar. Bunun yerine, 11/11 Portalına doğru Işığın Altın Köprüsünü geçmeye odaklanın. Melek ve Galaktik aileler sizi destekleyecek ve Dünya Antares sisteminin enerji bölgesine geçerken, Antares Işık Konseyi destekleyici enerjinin Işık Kodlarını gönderecek.

Sizler 11 Kasım’daki 11/11 Portalına doğru ilerlerken, enerji inşa olmaya devam edecek. 11/11 Portalının kendisi, Antaresliler ve Pleiadesliler tarafından tutulan güçlü Bilinç Kapısı veya Zaman/Uzay portalıdır ve ayrıca Galaksinin Galaktik Merkezine/Merkezi Güneşine en yakın portaldır. Bu nedenle Galaktik Konseyin de 11/11 Portalının enerjilerine ilgisi var ve sürece yardımcı olması için Elmas Işık Kodu aktarımlarının dalgalarını alacaksınız. Ve bu Portalın son Güç enerjisi, Büyük Anne/İlahi Dişil veya Shekinah’ın enerjisi olacak, onun sevgi dolu varlığı Herkes için İlahi Sevgi ve Şefkat olarak elde edilebilir olacak.

Anka Kuşu Melek Ateşi ile örtünürken, bu güçlü enerji aktarımları alt boyutlarda kaousu yoğunlaştıracak. Ama Sevgililer, içsel gözünüzü Işığın Altın Köprüsüne odaklamanızı ve 11/11 Bilgelik Portalından zarafet ile ilerlemenizi istiyoruz.

Kaos ne kadar yoğun olursa, Bennu Kuşu/Aka Kuşu kendi yeni formunu ve şeklini tezahür ettirmeye başlarken, Yeninin Çiçeklenmesi ve Doğumu o kadar yoğun olur.

Sizlere bu güçlü Zamanlarda İnayet ve Sevgi diliyoruz.

Asla yalnız olmadığınızı ve Sevildiğinizi ve Desteklendiğinizi her zaman hatırlayın.

Sadece istemelisiniz, Melekler sizinle olurlar!

(Çeviri: Saffet Güler)

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/the-flight-of-the-phoenix-the-golden-bridge-and-the-1111-portal-accelerated-ascension-energies-in-october-and-november/?fbclid=IwAR1J9s8xVPKOLm3DPM6Nsn47nnAVVK9lqKyt7eSkpWauENfvV1eJIJtrPu0

Kaynak: https://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/bm-mikail-anka-kusunun-ucusu-altin-kopru-ve-11-11-portali-ekim-ve-kasimda-hizlanan-yukselis-enerjileri/

0 comments:

Yorum Gönder