3 Kasım 2023 Cuma

Başmelek Mikail: Barış Savaşçıları

 


Kanal: Lee Degani

Sevgili Kişi, ben Başmelek Mikail, Mikail, barışın savaşçısı, mavinin getiricisi ve sana yoldaşım.

Evet, daha önce bu durumla karşılaştınız. Bu yüzden bu kadar çirkin hissettiriyor, bu yüzden bazen bu kadar umutsuz hissettiriyor. Savaşta olduğunuz zamanları gündeme getiriyor. Ve evet, dünya gezegenindeki tarihiniz olarak düşündüğünüz tarihten önce bile, çağlar boyu tarih boyunca pek çok savaş yaşandı.

Yıldız savaşları vardı, Orion galaksilerindeki savaşlar vardı, Atlantis zamanındaki savaşlar vardı. Bunlar hafızanızla ilişkilendirebileceğiniz şeylerdir.

Ve evet, geri dönecek hiçbir yeri olmayan, başıboş dolaşan ruhları arayacağınız ekiplerde bulundunuz. Ve böylece tekrar çağrılıyorsun.


Bu süre zarfında burada olmanız tesadüf değil ve hepinizle konuşuyorum. Çağrıldınız. Sizler seçkin güçlersiniz, sizler İlahi Anne ve Sevginin, Işığın, Cesaret Babasının güçlerisiniz.

Peki kullandığınız zırh nedir? Cevabı biliyorsun. Zırh Sevgidir. Aletleriniz Işıktır. Bunlara silah demiyoruz çünkü bunlar savaşın silahlarını kesebilecek, herkesin kalbine ulaşabilecek Barış araçlarıdır.

Bu kolay bir iş mi? Hayır. Ama siz çağrıldınız ve ben de size şunu söylüyorum; öne çıkın, sizi buraya yapmak için geldiğiniz şeyden alıkoyan şeyi bırakın.

Işık araçlarınızı ortaya çıkarın. Sana verdiğim kılıcı çıkar.

Huzur halinde olduğunuz her an, herkesin bilincini etkilemek için Işık araçlarınızı kullandığınızı bilin. İster Sevinç, ister Sevgi, ister Huzur veya daha yüksek titreşimlerden herhangi biri olsun, durum her zaman böyledir.

Izgarayı aydınlatıyorsunuz ve o noktalar daha sonra umutsuzluğun derinliğinde olan, kavganın derinliğinde olan, nefretin derinliğinde olan herkese ulaşmaya başlıyor.

Işık her zaman karanlığın üstesinden gelme gücüne sahip olmuştur çünkü karanlığın içinde Işık vardır. Ve sizin yaptığınız budur sevgililer, Işığa ulaşıyorsunuz.

Yani hayır, Sevinçle dolmak bir ihanet değildir, arkadaşlarınız acı çekerken, katliam yaşanırken, kargaşa yaşanırken, cinayet işlenirken Barış ile dolmak bir ihanet değildir.

Evet, üzülün, evet şefkatli kalplerinizi ihtiyacı olan herkese ulaştırın ama neden burada olduğunuzu bilin, elitlerin seçkinleri. Çağrıldınız ve gurur duyuyorum.

Sizler benim Barış Savaşçılarım olduğunuz için çok mutluyum!

Veda.

** Kaynak

0 comments:

Yorum Gönder