1 Kasım 2023 Çarşamba

Benjamin Fulford Raporu: Sahte Başkan Biden Üçüncü Dünya Savaşı İlan Ediyor Ama Ordusu Yok

 


Amerika Birleşik Devletleri'nde artık "hükümet" olarak kabul edilen absürt tiyatro, para ve zaman tükendikçe yeni dip seviyelere iniyor. En yeni siyahşaka, sözde "Beyaz Saray"ın resmi savaş ilanıdır. Kısmen şöyle yazıyor:

… milis grupları, insansız hava sistemleri ve dolaylı ateş kullanarak çok sayıda saldırı gerçekleştirdi… Bu saldırılardan biri sırasında, ABD'li bir yüklenici barınağa taşınırken ölümcül bir kalp krizi geçirdi. 

Buna cevaben… ABD güçleri Suriye'nin doğusundaki tesislere hedefli saldırılar düzenledi… Bu askeri harekatı ben yönettim… Başkomutan olarak anayasal yetkim uyarınca. 

Yani birisi dronlardan korktuğu için kalp krizinden öldü ve bu da savaş ilan etmek için bir bahane.

Tek sorun, sahte Biden'ın ABD'yi veya herhangi bir orduyu kontrol etmemesi. Gerçek ordu, topyekun bir nükleer savaş başlatarak gezegeni yok etme konusunda Satanistler tarafından kandırılmayacaktır.


Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatmaya yönelik bu son umutsuz girişim, beyaz şapkalıların birçok cephede büyük zaferler kazanmasıyla birlikte geliyor.

Bunlardan en büyüğü muhtemelen Octagon grubunun liderlerinden biri olan İsviçre Devlet Başkanı Alain Berset'in açıklanan istifasıdır. Mossad ve diğer kaynaklara göre. Onun görevden alınması, Dünya Ekonomik Forumu, DSÖ ve Gavi'nin İsviçre hükümeti tarafından kendilerine tanınan diplomatik dokunulmazlığı kaybetmek üzere olduğu anlamına geliyor. Bu, aşı yoluyla toplu cinayet işleyen savaş suçları mahkemelerinin önünü açacak.  

Olan bir diğer şey ise beyaz şapkalı özel kuvvetlerin İsrail ve Gazze Şeridi'nin altındaki tüneller ağında şiddetli bir savaş yürütüyor. Pek çok kişinin yılanın başı olduğunu söylediği kişiye, yani Benyamin Netanyahu'ya ulaşmaları an meselesi. Aşağıdaki fotoğraflar, onun halkın karşısına çoğunlukla bir avatar aracılığıyla çıktığını gösteriyor. Ancak gerçek Netanyahu hâlâ ortalıkta ve yerin derinliklerinde saklanıyor. Mossad ve Pentagon kaynakları, onun Şeytan karşıtı İsrail ve ABD özel kuvvetleri tarafından yakalandığını iddia ediyor. 

Görünüşe göre İsrail'deki tavşan deliği çok derinlere uzanıyor. Jeomorfolog ve jeolog Prof. Joel Roskin, "Tünel açma operasyonlarının açık kayıtları 4.000 yıldan daha eskiye uzanıyor; Asur oymaları, (M.Ö. 2.334 ile 2.279 yılları arasında hüküm süren) Akkadlı Sargon'a ait mühendislik birimlerinin düşman şehirlerin duvarlarını baltaladığını gösteriyor" dedi. Bar-Ilan Üniversitesi Jerusalem Post'a şunları söyledi:

https://www.jpost.com/israel-news/article-770123

Bu çok ilginç çünkü Sargon, savaşın şu anda gerçekleştiği yer etrafında yoğunlaşan dünyanın ilk İmparatorluğunu inşa etmedeki başarısından dolayı Anunnakilere itibar etti. https://www.afrikaiswoke.com/anunnaki-in-world-civilization-history/

Profesör Roskin, bölgenin "karmaşık, çok katlı yer altı mağaralarına ve odaları, salonları ve depoları olan tünellere" ev sahipliği yaptığını söylüyor. MI6 bu komplekslerde şiddetli çatışmaların sürdüğünü bildiriyor. Netanyahu, Biden, Putin vb. avatarları kontrol eden "Anunnaki"nin yakalandığına dair güvenilir raporlar alırsak okuyuculara bilgi vereceğiz.

Dünyanın dört bir yanında yer altı üslerinin ortadan kaldırıldığına dair kesinlikle çok sayıda güvenilir rapor var. Bunun göstergesi, patlayıcı kaynaklı olduğunun işaretini taşıyan, derinliği 8 ila 10 km arasında değişen depremlerdir. Bunlar Derin Yeraltı Askeri Üssü'nün (DUMB) çıkarıldığını gösteriyor. Son günlerde İran'da, Avustralya'da ve başka yerlerde buna benzer pek çok deprem rapor edildi. Amerika Birleşik Devletleri Jeoloji Araştırması, 27 Ekim'de San Francisco uluslararası havaalanının altında merkez üssü olan bir depremin de meydana geldiğini söyledi. Depremin   yerel saatle 18.38'de havaalanının yaklaşık 8 mil altında meydana geldiği belirtildi.

https://dnyuz.com/2023/10/28/minor-earthquake-under-san-franciscos-airport-rattles-nerves/

Satanistler de yer üstünden uzaklaştırılıyor. Çıkarılanlardan biri de AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen. Avrupa Konseyi Başkanı Charles Michel, AB'nin Gazze'deki insani krizi sona erdirme çağrılarını reddettiği için ona yönelik saldırıyı yönetiyor.

https://news.yahoo.com/rift-top-exposes-eu-struggle-040000702.html

Macaristan ve Slovak Cumhurbaşkanları da Ukrayna üzerinden milyarlarca Euro'luk rüşvet parasının aklanması çabalarını engelleyerek ona saldırıyor.

https://www.rt.com/news/585951-nato-states-blocked-ukraine-aid/

Okuyucular, aşağıda bağlantısı verilen dilekçeyi imzalayarak bu Nazi Satanistinin ortadan kaldırılmasının hızlandırılmasına yardımcı olabilirler.

https://internal.diem25.org/en/petitions/91?display=form

Bu arada Kanada'da hain Justin Castrudeau saldırıya uğramadan halkın önüne çıkamıyor. Aşağıdaki videodaki korumalarına bakarsanız, tavırlarından onların büyük olasılıkla Kanadalı olmadığını görebilirsiniz.

İşte gerçek Kanada ordusuna ve istihbarat camiasına bir mesaj:  Eğer bu toplu katliam yapan suçluyu tutuklamazsanız, vatana ihanetten askeri mahkemede yargılanmanız ve idam mangası tarafından idam edilmeniz yalnızca an meselesidir. 

İdam mangası tarafından infazdan bahsetmişken, Çin'de çoğu insanın gözünden kaçan büyük bir tasfiye yaşanıyor. Çin istihbarat kaynakları, Çin Komünist Partisi'nin 22 Ekim'de sona eren 20. Ulusal Kongresi öncesinde, sırasında ve sonrasında "çok sayıda" üst düzey liderin bir otelde öldürüldüğünü söylüyor.

İstihbarat teşkilatı kaynakları, bunların en önemlisi, Çin Komünist Partisi Siyasi Bürosu Merkez Komiteleri Daimi Komitesi üyesi ve eski Başbakan olan Li Keqiang'ın, birçok Çinlinin aşı yoluyla toplu katliamından sorumlu olduğu için öldürüldüğünü  söylüyor. Resmi ölüm nedeni 68 yaşında “ani kalp krizi” idi.

https://english.news.cn/20231027/7bf06112d7d649b7b160d20e38e4b831/c.html

Ölümü, Tang hanedanı Li ailesinin bir diğer üyesi olan Çin Savunma Bakanı Li Shangfu'nun görevden alınmasının ardından geldi. Onların sembolü yeşil ejderhadır.

Çin istihbarat kaynağı, "Çin'de tasfiyeler her zaman meydana geldiği için" tüm bunları çok fazla okumamak konusunda uyardı.

Ne olursa olsun Çinliler, Rockefeller yönetimindeki Biden sirkini ayakta tutmak için hâlâ daha fazla para ödemeyi planlamıyor. Sahte ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken'in geçen hafta Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile yaptığı görüşme sonrasında çekilen bu fotoğrafta bu kadar mutsuz görünmesinin nedeni budur. Blinken, Rockefeller patronlarının ve kendisinin de onlarla birlikte darağacına doğru yola çıktığını biliyor. Daha fazla Çin rüşveti olmadan FBI'ın koruyucu adamlarına ödeme yapamayacaklar.

Albay Douglas MacGregor, Blinken'in, Hamas'ı yok etmede İsrail'i destekleyeceği vaadiyle ABD'yi İran'la savaşa itmeye çalıştığını söylüyor. Blinken bizi “Armagedon'a götürüyor” diye uyarıyor.

Elbette yukarıda da belirtildiği gibi ABD ordusu yemi yutmuyor.

ABD siyasi kukla tiyatrosunun Biden gösterisinin tamamından uzaklaşmaya çalışmasının nedeni budur. Satanistler artık evin yeni sözcüsü Mike Johnson olarak bilinen Truva atıyla kontrolü elinde tutmaya çalışıyor.

İlk bakışta Johnson tüm sağcı kutuları işaretliyor gibi görünüyor. Sürekli olarak Ukrayna'ya yardıma karşı oy kullandı. Kendisi Başkan Donald Trump'ın sadık bir müttefikidir. 2020 seçimlerine hile karıştırıldığını söylüyor. Biden'ın suç ailesine yönelik soruşturmalarda aktif olarak yer aldı. Ayrıca kurumsal propaganda medyası da ona şiddetle saldırıyor. 

Temsilci Matt Gaetz onun hakkında Ağlıyorlar, ellerini sıkıyorlar, [bataklıkta] yataklarını ıslatıyorlar çünkü onurlu, dürüst bir adamımız var... Ülke için harika şeyler yapacak" diyor. 

https://www.zerohedge.com/political/gaetz-says-johnson-speakership-proves-maga-ascendant-gop-swamp-run

Kulağa hoş geliyor değil mi? Tek sorun, en büyük kutuyu işaretlemeyi başaramaması ve bu da Şeytan'ın insanlığın %90'ını öldürme planına karşı olmasıdır. Bu Siyonist fanatik göreve gelir gelmez Sean Hannity'ye şunu söyledi: – “Putin'in Ukrayna'da galip gelmesine izin veremeyiz” – “İsrail'in yanında yer almak” için ABD'nin “yerdeki botları” gerekebilir – İsrail'in doğrudan İran'a saldırmasını destekliyor Rusya, Çin ve İran'ı "Şerin Yeni Ekseni" olarak adlandırıyor.

https://twitter.com/mtracey/status/1717921509623091389?ref_src=twsrc%5Etfw

0 comments:

Yorum Gönder