3 Kasım 2023 Cuma

Matthew Ward'ın Mesajı: Uyanmış Halk

 


Kanal: Suzanne Ward

Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlar ile ben Matthew. İlluminati ölüme ve yıkıma neden oluyorgündemlerine uygun olan her yerde. Bu sefer İsrail var ve amaç Filistin'i yok etmek ve İlluminati'nin Orta Doğu'daki karargâhı Kudüs'ü güvence altına almak. Bu onların zihinlerinde münferit bir olay değil, dünya hakimiyetine doğru atılan bir başka adımdır.

1996 yılında İsrail'in başbakanı olmadan önce İlluminati saflarında yer alan Binyamin Netanyahu, bu vicdansız saldırının planlayıcılarından biriydi. O hiçbir zaman dünyanızın herhangi bir yerinde yaşayan İsraillilerin veya Yahudilerin çıkarlarına hizmet etmeyi amaçlamadı. Amaçları ve eylemleri her zaman İlluminati'nin gündemleriyle, başlangıçtan onlarca yıl önce planladıkları kronolojik olaylarla uyumlu olmuştur ve onlara yardım etmek için Hamas'ı ve diğer tüm terörist grupları oluşturmuşlardır.


Antisemitizme karşı güçlü bir kampanya ve İsrail'in varlığını garanti altına almak için güçlü bir askeri güce ihtiyaç duyduğu varsayımıyla desteklenen ülke, kurulduğu 1947'den bu yana güvenilir duygusal, askeri ve mali desteğe sahip. Ancak sınırdaki zorlu savunmayı geri çekiyor. Saldırıdan hemen önce Gazze ile olan ilişkileri o kadar şüpheliydi ki Netanyahu beklediği yaygın desteği alamıyor.

Biden yönetimi ve Illuminati tarafından işletilen diğer birkaç hükümet onunla birlikte savaş çığlığını yükseltiyor, ancak diğer etkili sesler, zulmün gerekçesi olarak Filistinli sivillerin öldürülmesini, yaşamsal ihtiyaçlarına erişimin kesilmesini ve evlerinin enkaz haline getirilmesini kınıyor. Hamas tarafından yıkım ve rehin alma.

Bu trajediden veya Dünya ailemizin katlanmakta olduğu İlluminati'nin neden olduğu yürek burkan diğer birçok travmadan etkilenen her kişi Tanrı'nın çocuğudur ve O, her ruhun hissettiği her duyguyu hisseder. Dünya ailemizden bazılarının başkalarına yaptıklarından dolayı üzüntü duyuyoruz. Allah'ın ıstırabının ve bitmek bilmeyen gözyaşlarının derinliği düşünülemez.

Sevgililer, lütfen bu üzücü durumda taraf tutmayın, bunun yerine dünyanızdaki herkese sevgi ışığı gönderin; o enerjinin yüksek titreşimlerinin tsunamisi, şiddetin sona ermesinin aracıdır. Misilleme bölgeye barış getirmeyecek veya parçalanmış hayatları iyileştirmeyecektir. Bu komşu vatandaşlar, aileleri için güvenli bir şekilde, barış içinde ve işbirliği içinde yaşamak istiyor. Onlar düşman değiller, birbirlerine silaha sarılmadılar.

Her iki ülkede de kan döken savaş güçleri karanlığın kuklalarıdır, ışıktan yoksun varlıklardır. Onlar, binlerce yıldır dünyanızdaki yaşamın bir parçası olan şeytani ideolojinin ve faaliyetlerin bu neslin failleridir.

Onları yargılamıyoruz. Halkların İlluminati'yi, Derin Devleti, Tek Dünya Düzeni'ni, Gölge Hükümeti bilmesi gerektiğini söylüyoruz, komplo gerçektir, ana akım medyanın “komplo teorisi” değildir. Çaresiz ve inatçıdırlar ve hayatta kalmak için düşük korku ve acı titreşimlerine ihtiyaç duyduklarından, ışık güçleri ile karanlık arasındaki savaşın bu son aşamasında kaosa ve yıkıma neden olacaklar. Belki teknolojik olarak yıkıcı "doğal" felaketlere neden olabilir, canavarca uzaylıların holografik istilasına neden olabilir veya zihin kontrollü bireyleri toplu katliam serilerine gönderebilir.

Bazılarınız uzay ailesi üyelerinin Illuminati'yi adalete teslim edeceğini düşünüyor. Dünya dışı varlıklar, tarihi boyunca Dünya'ya birçok şekilde yardım etti, bu nedenle bu düşünce anlaşılabilir bir durumdur. Ancak bu, üyelerin Dünya uygarlığının yeteneklerinin ötesindeki durumlara müdahale etmesine ve bunları yönetmesine izin veren ilahi ana planın bir parçası değildir.

Örneğin, düşük titreşimli uygarlıkların güneş sisteminize girmesini önleyen güçlü bir ışık ağı kurdular. Güçlü uzak medeniyetler, gezegenin hayatını kurtaran devasa ışığı yaydı ve ET özel kuvvetleri, füzelerdeki nükleer savaş başlıklarının patlamasını önledi. Güneş sisteminizin sınırına yakın devasa uzay aracındaki mürettebat, kötü niyetli fabrikasyon formları zekayla ortadan kaldırdı ve 5G kurulumlarıyla etkileşime girerek Dünya'daki zihinleri ele geçirmeyi amaçlayan teknolojiyi ortadan kaldırdılar.

Medeniyetlerin etkileşimi için standartlar belirleyen evrensel konseyler, Illuminati'nin uzun süredir devam eden bir hedefi olan Dünya nüfusunun yüzde 90'ının öldürülmesine izin vermeyecektir. Üçüncü bir dünya savaşı çıkaramazlar, Birinci Dünya Savaşı'nı ve İkinci Dünya Savaşı'nı başlattılar ve her iki savaşta da her iki tarafa da savaş makineleri satarak büyük servetler elde ettiler ve daha ölümcül virüsler üretip salamazlar. Konseyler, gezegendeki karanlığın saltanatının kesin olarak sona erdiğini ve yardım zenginliğinin, Dünya sakinlerinin yetenekleri dahilindeki eylemleri içermediğini savunuyor. Suçlu olduğu kanıtlanmış kişileri kovuşturmak için yasal işlem başlatmak halkların sorumluluğundadır.

Uyanmış ve uyanmakta olan ruhlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmek isterler ve gerçek bilgiye nereden erişeceklerini bilmeleri önemlidir. Fırsat ortaya çıkarsa - ya da daha iyisi bir fırsat yaratırsanız - ruhunu arayanları, ihtiyaç duydukları ve aradıkları şeyleri sunduğunu bildiğiniz İnternet sitelerine ve kitaplara yönlendirin. Bu, misyonunuzun mentorluk yönünün bir parçasıdır sevgili varlıklar!

Enerji akışlarının düşünceler ve niyetler yoluyla yönlendirilmesini açıkladık ve eylemin ürettiği titreşimlerden ayrı olarak titreşimler yayan niyetin gücüne daha fazla vurgu yapmamız gerekiyor  . Olumlu bir sonuca sahip olan iyi niyetli bir niyet, frekans spektrumunun en üstünde titreşimler üretir ve yapılan eylemin amacı olan feci bir sonuç, alt uçta titreşimler üretir.

Bir niyet iyiliksever olduğunda ancak eylem ters gittiğinde, niyetin yüksek titreşimleri, eylemin sonucunun düşük titreşimlerini bastırır. Basit bir örnek, hasta bir komşunuzun moralini yükseltmek için ona güzel bir buket götürmenizdir. Çiçeklerin polenlerine alerjisi olduğunu bilmiyordunuz; şimdi bunlar onun acısını daha da artırıyor. İyi niyetinizin yüksek titreşimleri, düşünceli hareketinizin talihsiz etkilerinden kaynaklanan düşük titreşimleri bastırır.

İlluminati'nin Gazze'deki karşı saldırısının amacı, hayatta kalanlar için kitlesel ölüm, yaralanma, korku ve aşırı zorluklara neden olmaktır ve İsrail savunma güçlerine, Filistin'i onarılamaz bir duruma getirmeleri emredilmiştir. Acı çeken herkesin titreşimlerine eklenen bu kombinasyonun en dipteki titreşimleri, Dünya'nın ufkunda uğursuz fırtına bulutları gibi asılı duruyor.

Sevgili aile, ışığınızın yoğunluğu bu titreşimleri dağıtmaya ve Gaia için ruhun bu karanlık gecesine son vermeye yardımcı olacak. Aynı yardım empatiden, cesaretten, şefkatten, paylaşmadan, nezaketten, umuttan, dürüstlükten, bağışlayıcılıktan da geliyor; sevginin tüm dünyaya yayılan muhteşem bileşenleri.

Umudun önemini vurgulamak istiyoruz. Güçlü bir umut duygusu - şüphe sınırında zayıf bir duygu değil, içgüdüsel düzeyde güçlü bir umut - çabalar ödüllendirilene kadar deneme, deneme ve tekrar denemenin motivasyon kaynağıdır. Umut, başarı potansiyelini canlı tutarken, azim de onu ortaya koyar.

"Eğer Her Şeyin Birliği ruh düzeyindeki bilgi ise, nasıl oluyor da ışık işçileri bunu biliyor da diğer insanlar bilmiyor?" Evrensel olarak çoğu insan  bunu biliyor  . Dünya uygarlığının evriminin bu aşamasında,  başka yerlerde yaygın olarak bilinen bilgilere ilişkin bilinçli  farkındalık hâlâ çok azdır. Gün geçtikçe üçüncü yoğunluk durumlarını daha net görüyorlar, ancak ruh düzeyindeki bilgiyle bağlantı daha yeni başlıyor.

Birçok ruhun zeka kapasitesinin aptallaştırılması, karanlık güçlerin kuklalarının zayıf, deneyimsiz medeniyetlerin 12 DNA ipliğinden 10'unu uyku moduna geçirmesiyle gerçekleşti. Amaç, bu insanların zihinlerine kendilerinin aşağı oldukları ve "otoritelerin" bakımına ve rehberliğine ihtiyaç duydukları inancını aşılayarak kontrol edilmelerini kolaylaştırmaktı. Bu inançlar etkilenen ruhları hücresel hafızada bir enkarnasyondan diğerine kadar takip ediyordu.

Çok sonraları, kilisenin ve devletin kendi çıkarlarına hizmet eden, sinsi yöneticileri, “Tanrı'nın kanunlarını” ve diğer dogmaları tasarladılar. İnsanlara günahkar olduklarını ve ne kadar itaatkar olduklarına bağlı olarak öldüklerinde ya cennete ya da cehenneme sonsuza kadar gideceklerini söylediler.

İnanç evrensel gerçeklerden ne kadar uzak olursa olsun, kişinin inandığı şey onun gerçekliğidir. Kulağa korkunç gelen dini öğretilere inanmak, korku, kızgınlık, öfke, aldatma, suçluluk, stres, şüphe, intikam, dalkavukluk, kıskançlık, takıntılılık, kendini beğenmişlik ve saf bir felaket duygusu yarattı. Çoğu zaman bu duygular korkunç davranışlara yol açtı ve karanlığın devam etmesine neden oldu.

Terra'nın Dünya olarak adlandırılmasından önceki o uzun, çok uzun çağlar boyunca gezegen, ruhların duygularla gerektiği gibi başa çıkmayı öğrenebilecekleri ve ruhsal ve bilinçli olarak üçüncü yoğunluktan dördüncüye evrimleşebilecekleri olağanüstü bir okul olarak bilinmeye başlandı.

Gezegen karmik bir atlıkarınca haline geldi çünkü oraya akın edenlerin çoğu, DNA'sı hareketsiz olan medeniyetlerden geliyordu. Bu, insanların bilinci ile ruh düzeyindeki bilgileri arasında bir perde oluşturdu ve birçoğunun, seçtikleri derslerde uzmanlaşmak için birden fazla yaşama ihtiyacı vardı. Atlantis ve Lemurya'nın kaybolmasından sonra Dünya sakinlerinin çoğu bu zayıflamış medeniyetlerden geldi.

Bu yüzden oraya gitmeye gönüllü oldunuz sevgili varlıklar! O zaman, diğer üçüncü yoğunluk uygarlıklarının uyanmasına başarılı bir şekilde yardım ettiğinizi biliyordunuz. Dünyadaki ve diğer birçok gezegendeki çeşitli medeniyetlerde yaşamış güçlü, çok boyutlu, ölümsüz ruhlar olduğunuzu biliyordunuz. Bugün gezegendeki her rolde, ilişkide ve yaşam tarzında yaşamlarınız olduğunu biliyordunuz ve bu evrendeki her dünyadaki tüm yaşam formlarıyla enerjisel olarak ayrılmaz bir şekilde bağlantılısınız.

Bunların hepsini ve hatırlamadığınız çok daha fazlasını hâlâ  biliyorsunuz  çünkü 3B zihniyetinin pis havasından henüz yeni çıkan bir dünyada 3B bir beden içindesiniz. Ancak ara sıra, hücresel hafızanın parıltılarıyla evrimleşmiş yaşamları yeniden ziyaret edersiniz ya da ruhunuzun sonsuz kozmik bilgi deposundan yararlanırsınız ve her zaman yeni akraba bir ruhun yüksek titreşimleriyle rezonansa girersiniz.

Ve sevgili erkek ve kız kardeşlerim, Dünya üzerindeki en dramatik, dinamik çağda dikkate değer, tatmin edici bir yaşam deneyimi yaşamak üzere seçildiğiniz için ara sıra tatlı şükran ve alçakgönüllülük hislerini deneyimlemiyor musunuz?

Bu evrendeki tüm ışık varlıkları sizi onurlandırıyor ve koşulsuz sevgiyle destekliyor.


Aşk ve barış

Suzanne Ward

https://eraoflight.com/2023/11/02/message-from-matthew-ward-awakened-populace/

0 comments:

Yorum Gönder