4 Nisan 2013 Perşembe

YÜKSELİŞ SEMPTOMLARINI RAHATLATMAK – BAŞMELEK RAFAEL’DEN TAVSİYE

559670_452704261456221_1310655336_n
Amara Tia Ann
Son aylarda, kendileri için çok stresli olan bazı fiziksel semptomlar hakkında şikayet eden bir çok insanla karşılaştım. Olası nedenler ve bu yükseliş etkilerinin etkisini gidermek için tekrar dengeleyici önlemler ile ilgili bazı tavsiyeler için şifa meleği Rafael’e danışmanın iyi bir fikir olabileceğini düşündüm.
İşte edindiğim bilgiler.
1. Kulak Çınlaması
Olağan neden: Şimdiye kadar uykuda kalan beyindeki yüksek yetenekler gelen Galaktik itkiler tarafından aktive ediliyor, en sonunda bu yıldız mesajlarını yorumlamamızı ve Dünya dillerine çevirmemizi sağlamak üzere beynin hatlarının yenilenmesini tetikliyor. Bu, zihnimizi galaksinin yüksek zekasına ve onun uygarlıklarına bağlama süreçlerinden biridir.

Yeniden Dengeleyici Önlemler: Eğer bu yüksek frekanslı sesler işitmenizi veya denge duygunuzu rahatsız ediyorsa veya sık sık baş ağrısına neden oluyorsa, bunları Dünyaya topraklamak için ayaklarınıza akıtmak veya yeniden yönlendirmek için zihninizi kullanın. Toprağın, çimenlerin üzerine uzanmak yıldızlardan gelen bu sesleri bedeninize yaymanın ve bunları Dünya ile paylaşmanın bir diğer iyi yoludur. Boynunuzun arkasına yakut, lal veya herhangi bir kırmızı renkli bir taş veya kristal koymak ve omurganızdan aşağıya doğru nefes alıp vermek de bu sesleri merkezi bölgeye (occipital bölgeye) toplamakta ve bunları çakra sütununuzdan aşağıya akıtmak da faydalı olur.
2. Boyun ve Omuz Ağrısı
Olağan Nedenler: (1) Metafizik seviyesinde, bu tekrarlayan ağrılar zihnin ‘boyunda ağrı’ olarak yargıladığı çözülmemiş konulara bağlı kuvvetli duyguların tezahürleridir. (2) Yükseliş semptomu olarak, bunlara 5 nci boyut insan bedeninin yüksek çakralarından birinin aktivasyonu neden olur, bu yüksek çakra boynun arkasında yerleşik olan occipital medulla veya yükseliş çakrası olarak bilinir.
Yeniden Dengeleyici Önlemler: (1) Eğer gerekirse, meditatif halde anlaşılması, kabul edilmesi ve salıverilmesi gereken altta yatan zihinsel ve duygusal sorunların saptanmasını isteyin.
(2) Yoga, pilates, tai chi, qi gong vs gibi derin nefesi kapsayan herhangi türde beden çalışması boyun ve omuzlardaki enerji tıkanıklığını salıvermekte faydalı olacaktır; ayrıca taç çakradan ışığı solumak ve bunu boyun ve omuz bölgesine nefesle getirmek yararlıdır.
3. Midenin ve Alt Karın Bölgesinin Şişkinliği
Olağan Neden: Solar pleksus bilinçli farkındalığınız olmadan etrafınızdaki duyguları süpürür, bu midenin ve sindirim organlarının sindirilemeyen duygularla aşırı dolu olduklarını hissetmelerine ve inanmalarına neden olur. Şişkinlik yaşayanların ateş, toprak ve hava yönleriyle karşılaştırılınca muhtemelen su elementi daha kuvvetlidir.
Yeniden Dengeleyici Önlemler: (1) Solar pleksusta enerji koruması yapın, örneğin solar pleksusu mor titreşim ile sarmalayın; (2) düzenli tuz banyosu yapın ve duygusal yükleri salıvermek için mideye ve etrafına nazikçe masaj yapın; (3) Eğer su burcundan iseniz veya genel olarak suya çekiliyorsanız, dolunay zamanlarında göllerden, nehirlerden, okyanuslardan vs uzak durmaya çalışın.
Bu harika içgörüler için teşekkürler Başmelek Rafael.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder