14 Ocak 2023 Cumartesi

Kulaklarda Sıkça Çınlama

 

Daha büyük ruhsal farkındalığın işaretidir
Bu frekansları dinlemek sıradan bir algının ötesinde ve daha yüksek bir ruhsal farkındalığın sonucudur.
Ruhsal gelişim yolundaysanız ve bu fenomeni yaşamaya başladıysanız korkmayın, çünkü bu mükemmel bir işarettir. Kulaklarda sık sık çınlama çok az deneyim olan bir şeydir.
Buna kahinlik diyebilirsiniz çünkü aslında sıradan algının ötesinde şeyleri duyabilirsiniz. Ve ses tonuna bağlı olarak, duyduğunuz frekanslar Ruhunuzun Aydınlanmasına yardımcı veya engel olmak için oradadır.
 
Bu çok ince enerji frekanslarını fark edebilmenin gelişen enerjiler algınızla çok ilgisi var. Bu, ruhsal olarak gelişmemiş insanların onları hiç duymayabileceği veya sadece alt frekansları duyabileceği anlamına gelir.
Bu frekanslar dikkatinizi çekmeye çalışan bir şeyden gelen şifreli mesajlardır. Ve kışkırttıkları duygulara bağlı olarak, iyiyi kötüden kolayca ayırt edebilirsiniz.
GÖNÜLLÜ FREKANS
Bu frekanslar genellikle daha yüksek bir ton ile karakterize edilir ve bu da neşe, sakinlik ve kolaylık duygularına neden olur. Onları duyamaman orada olmadıkları anlamına gelmez. Ancak onları dinlerseniz, getirdiği enerjiye ve yaşanan ruhsal kodlamaya daha çok odaklanabilirsiniz.
Bu ruhsal kodlama frekansınızın ve DNA'nızın güncellemeleri aldığı bir süreçtir. Bu demektir ki, bu frekansı dinlerseniz, onu şükranla kabul etmeye hazır olun.
Daha yüksek frekanslar diğer insanlarla da ilişkilidir. Daha doğrusu, bu yüksek frekansları daha yüksek ve çok yüksek tonda dinlerseniz birileri sizin hakkınızda çok olumlu bir şeyler söylüyor veya düşünüyor olabilir.
Her halükarda pozitif duygular eşlik eder ve varlığınıza pozitif ve hayırsever bir enerji dalgası getirir.
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder