23 Ocak 2023 Pazartesi

Işık İşçileri ve Işık Savaşçılarına Bir Mesaj.

 Fotoğraf açıklaması yok.

Yıllardır alay edilen, sosyal medyada taciz edilen ve deli olarak adlandırılan ama yine de inandığı şey için ayağa kalkan ve gerçekleri halka açıklamaya çalışan Hepinize.
Arkadaşlarınızı ve ailenizi kaybettiniz, alay konusu oldunuz ve yine de gerçeğinizi söylüyorsunuz.
Her zaman yabancılaşmış ve farklı hisseden, ancak olaylara farklı bir bakış açısı sunmaya çalışan kişi olmayı asla bırakmayan tüm Işık İşçileri, Işık Savaşçıları Yıldız Tohumları, Yol duşları ve Komplo teorisyenleri için.
Etrafınızdakiler gülerken siz Enerji Şifası, Kristaller, Meditasyon, Gaia Ana ve Yükselişi öğrendiniz. Sen farklıydın ve tuhaftın ve asla uyma yanlısı olmadın.
 
Uyanıp dünyada gerçekte neler olup bittiğini anlayanlar ve hayatlarındaki herkes akıllarını yitirdiklerini düşünürken kalplerinin milyonlarca parçaya bölünmesi gerekenler. Tüm bunlarla tek başına yüzleşmek zorunda kaldın ve bu kalbini kırdı ama yaptın ve bununla yüzleştin.
RUHUN KARANLIK GECESİ Kral ve Kraliçe gibi!!!
💥🍀
Her gün insanlığa yardım etmeye çalışan, kendini yalnız ve farklı hisseden ve uyanma sürecinde birçok arkadaşını ve aile üyesini kaybetmiş olan Yaşlı Ruhlar için. Artık dışarı çıkmayanlar, günler geçene kadar araştıranlar, kimsenin söylemediğini söylemeye cüret edenler. Ömrünü bu Yükseliş Sürecine ve İnsanlığın Kurtuluşuna adayanlar...
Her Birinize Şapkamı Çıkarıyorum.
Bu süreç, herhangi birinin yapmak zorunda kalabileceği en zor şey ve bunu önce sizin yapmanız gerekiyordu! Her geçen gün daha fazla insan uyanıyor.
Bunun zor olduğunu ve kendinizi bitkin ve bazen de aldığınız olumsuz tepkilerden dolayı bitkin hissettiğinizi biliyorum, ancak güçlü kalın çünkü bu savaş yakında sona erecek ve yakında Dünya NE YAPTIKLARIMIZI VE NEDEN YAPTIKLARIMIZI öğrenecek...
💥🌺
Bir Nereye Gidiyorsak Hepimiz Gidiyoruz. Bu zaman tarihte konuşulacak ve insanlığı uyandırma ve iyileştirme çabalarınız sadece Dünya Gezegenindeki varlığımızı değil, Evrendeki her şeyi etkileyecektir.
Bu bir Galaktik Olaydır ve siz bu görevi Dünya üzerindeki bu Zaman Çizelgesine enkarne olmadan önce seçtiniz. Dünyada bir fark yaratmak için şu anda burada olmayı seçtiniz.
SEN İLAHİ BİR VARLIKSIN
KİM OLDUĞUNU HATIRLA
SİZ / BUNU ALDIK...
✨Sonsuz Sevgi ve Bereketler✨
Seni Seviyorum ❤️ Kendimi Sevdiğim Kadar.💥
Mike Harrigan.
Ben.
Sen.
Biz.
birlik.
Küresel Bilinç..
--Işın Arbek Akay

0 comments:

Yorum Gönder