26 Ocak 2023 Perşembe

Gayatril

 Bir dağ, gökyüzü ve doğa görseli olabilir

Artık Atlantis'in zamanı hakkındaki gerçeğimizi konuşmamızın zamanı geldi. Kucakladığımız yeni ışıkta bizi algılamak ve yeni Lemurya'nın ifşaatlarının dünyanızda bir gerçeklik olarak tezahür etmesine izin vermek için el ele tutuşmak ve kalpleri birleştirmek her birinizin görevidir.
Atlantis'te geçirdiğimiz zaman, bu gezegenin ve insan ırkının şimdiye kadar deneyimlediği enerjinin kötüye kullanımının en büyük gösterisiydi. Bozmayı seçtiğimiz büyük hediyeler verildi. Atlantis'in büyük çağında eylemlerimizle ilgili mevcut şüphelerimiz hakkında sizinle daha önce konuşmuştuk. Sizlere ilk iletimimizde hepinizden çokça af diledik ve aldık.
 
.💥 Atlantis'in yok edilmesinden kalan yoğun kalp enerjilerinin, acının ve travmanın çoğunu salıverdik. Şefkatli yüreğiniz için hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bağışlamanız, kalplerimize şifalı bir merhem olarak tarafımızdan kabul edildi. Daha önce Atlantis'te yaşamış olanlarınız ve düşüşün acısını çekenleriniz, o zamandan kalan tüm ıstırap ve güvensizlikten kurtulmak için en derin parçalarınıza ulaştınız.
💥 Sizin her gün bu arınma ve şifalandırmaya devam ettiğinizi görmek bizi çok mutlu ediyor ve yürekten rahatlatıyor. Her biriniz Atlantis'teki deneyimlerinize karşı sahip olduğunuz eski sorunları ve direnci temizledikçe, hepimiz "Lemurya'nın Kalbi"nin yeni ve daha büyük ifadelerine doğru ilerleyebiliriz.
💥Gerçekten, artık sevginin bu daha yüksek boyutunun kabulü ve kabulü konusunda hepimiz biriz. Şimdi sevginin bu yeni boyutunu kendi boyutunuzun fizikselliğine getirmek sizin için. Bu gerçekleştiğinde, Lemurya ve Atlantis kardeşliğinin gezegenine birlikte çıkışımız hepimiz için bir gerçeklik haline gelecek. Aslında biz sizin boyutunuzla hep buradaydık ama frekansınız bizi algılamanıza izin vermedi. Aslında, kendi ilahi özünüzün daha yüksek titreşimine çıkacak olan ve bizim titreşimimizle bir kez daha bağlantı kuracak olan sizlersiniz, tersi değil.
O an geldiğinde, hepimiz birbirimizi gerçek aile olarak tanıyacağız ve Lemuryalı ya da Atlantisli etiketleri kalkacak çünkü artık "biriz". Ülkeler veya dinler ile ilgili sahip olduğunuz etiketler düşecek. Bir kez daha hep birlikte birlik ve sevgi içinde yaşayacağız. Sizin boyutunuzda bu tam ortaya çıkış gerçekleşmeden önce, yüzeyde birçok olay ve dönüşüm ortaya çıkmalıdır. Bugün dünyanızda kurban yok.
Günlük yaşamınızda karşılaştığınız küresel ve kişisel tüm durumlar, onları siz yarattığınız için tezahür etmeye çağrıldı. Şu anda karşı karşıya olduğunuz en büyük zorluk, kendi arzularınızı herkesin iyiliği ile uyum içinde dengelemektir. Her biriniz, her an içinde tuttuğunuz yaratma gücünü tamamen anlamalısınız.
Bu gezegendeki dönüşümün nimetleri, her geçen gün artan ve aynı zamanda realiteyi değiştiren daha yüksek titreşimli enerjiler aracılığıyla tamamen tezahür ediyor. Katılmama zamanı sona erdi ve her birinizden büyük maceraya katılmanız isteniyor. Her biriniz geçmiş zamanlarda kim olduğunuzu, kutsamaları ve acıları, sevinçleri ve üzüntüleri hatırlamaya çağrılıyorsunuz.
💥Tüm geçmiş deneyimlerin yeri, bilgeliği ve kozmik geleceğinizde kullanımı olacaktır.
Atlantis'te geçmiş zamanlarda, bencil amaçlar için bize sunulan enerjileri manipüle etmeyi seçtik. Bu gezegendeki kendi yolculuğunuzun evriminde, hepimizin öğrendiği derslerin artık semere vermesi gereken bir zamana ulaştınız. Kalplerimiz açık kalmaya ve eski ve yeni deneyimleri kucaklamaya devam etmelidir. Bununla birlikte, evrensel akılla uyum içinde olan zihinlerimiz gerçeği kabul etmelidir.
💥 Atlantis kontrolden çıkmış bir uygarlık haline geldi. Kalbin ve ruhun besleyici ve şefkatli enerjilerinden koptu. Atlantis uygarlığının büyük bir kısmı, hakikat pahasına bilgi ve güç arayışıyla ilgilenmeye başladı. İlahi Özümüzü veya bize verilen lütfu onurlandırmadık.
💥TELOS - LEMURİA💚
(Işın Arbek Akaytarafından tercüme edilip, paylaşılmıştır. (Emeğe Saygı.)
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder