14 Ocak 2023 Cumartesi

ESKİ RUHLAR

 Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'ALMAS VELHAS: SAIBA PORQUE ELAS TÊM DIFICULDADE DE ENCONTRAR UM AMOR' görseli olabilir

* Birlikte büyümek için bir aşk istiyorum
Yaşlı ruhlar sadece eşlik etmek için bir ilişki istemezler, birlikte büyümek için sevgiye ihtiyaçları vardır.
Onlar daha önce birçok deneyim yaşamış ruhlar ve bu yüzden bu geçidi yolculuklarında evrilmek için kullanmak isterler, flörtle vakit kaybetmeyi sevmezler.
*Hayattaki amacınız aşkı bulmaktan daha büyüktür.
Yaşlı ruhlar bu dünyaya bir amaç, bir görevle getirilirler ve genellikle sevginin onları bu görevi yerine getirmekten alıkoyabileceğine inanırlar.
Sevgiyi aramadan önce kişisel gelişimlerini ve hayattaki rollerini anlamaya öncelik verirler. Sevgi çok ilgi ve özveri gerektirdiği için aşk ilişkilerini bir kenara bırakarak sonlandırırlar.
*modern randevu ile anlaşamıyor.
 
Eski ruhlar modern buluşmalara iyi uyum sağlamazlar, iki insanın tanışmaya istekli olduğu, mesleğini, yaşını, ne yapmayı sevdiğini sorduğu, vs.
Onlar için her şey çok yüzeysel. Gündelik karşılaşmaları severler, tanışan ve tanıyan, bağlantı kuran, benzer enerjilere sahip insanları.
 
Malesef bu aralar bu tür toplantılar giderek nadirleşiyor. İnsanlar uygulamalar, flört siteleri, Facebook üzerinden konuşmaya meyillidir ve bu yaşlı ruhları rahatsız ediyor ve aşkı bulmanın zorluğunu arttırıyor.
* aşk oyunları oynamıyorlar
"Beni aramasını bekleyeceğim, aramayacağım" ya da "İlgisizmiş gibi yapacağım, çünkü kadınlar böyle" hikayeleri gerçekten yaşlı ruhları rahatsız eden bir şeydir. Biriyle "kalmak" onlar için yorucu. Birini fethetmek için karakterlerin vücut bulmasına tahammül edemiyorlar. Çok içgüdüsel ve doğrular. Çekici olmayı sevmiyorlar. Doğrudan noktaya gidiyorlar ve bu birçok insanı korkutuyor.
* Çok yüksek standartlara sahip
Yaşlı ruhlar sadece kalmak için, sadece eşlik etmek için kimseyle kalmaz. Kişinin buna değmez olduğunu düşünüyorsa, işi kendine bile vermezler.
Birçok insan "çok talepkar" olduğunu söyler, ama gerçek şu ki yaşlı ruhlar 8 roman izleyerek kanepeyi paylaşmayı değil, hayatlarını paylaşacak birini isterler.
Yanlarında çok özel birinin olmasını beklerler, oysa yalnız kalmayı tercih ederler.
* birçok eski duygusal yarayı barındırır
Yaşlı ruhlar bu ve diğer hayatların duygusal yaralarını taşır. Bu ruhlar genellikle deneyimle güçlenir, ancak o enkarnasyonda kolay bir yaşam bulmazlar, üstesinden gelecek çok zorlukları vardır, bunlar da sağlam ama acı yük oluşturur.
Yani bağ kurmakta çaresiz hissediyorlar, çünkü hiçbir şey için acı çekmek istemiyorlar. Biriyle ilişki kurmak için kişinin kendi yolunu ve evrimsel derecesini anlayacak kadar olgun olduğunu hissetmek gerekir.
Karakter istiyorum dostum.
Yaşlı ruhların yanında olmak isteyen onlara saygı duyan anlayan bir yoldaşa ihtiyacı vardır. Aldatan, dikkat etmeyen, ilişkiye önem vermeyen insanların yanında olamazsın.
Bilirler ki, bir ilişki sadece her ikisi tarafından aktif olarak beslenirse, çok fazla adanmışlık ve bağlılık ile ilerler. Eğer partner kendini buna adamış göstermezse, yakında atlar.
Gerçek bir ilişki istiyorum
Yaşlı ruhlar için, her birinin olduğu gibi rahat olduğu, yalanların ve yalanların olmadığı özgün bir ilişki çok önemli bir şeydir.
Karşılıklı özgünlüğü teşvik eden, kimsenin bir şey saklamak zorunda olmadığı ya da olmadıkları gibi davranmak zorunda olmadığı aşkları severler. Kendinle barışık olmak ve onu olduğu gibi kabul etmeye istekli olmak için eşine ihtiyacın var.
Ruh eşini arıyorum
Yüzeysel sevgi onları tatmin etmez, tamamlamaz, anlam ifade etmez. Bu yüzden yaşlı ruhlar genellikle yalnız başına çok vakit geçirirler, ortalama insanlarla vakit geçirmektense, kendisiyle uğraşmasını beklemeyi tercih ederler. Sevecek birini değil, yoğun sevecek birini istiyorsun.
* Duygusal bağlılığı kabul etmiyorlar.
Çok özel insanlar oldukları için genellikle diğer insanların tutkularını ve hatta sevgilerini uyandırırlar. Bu arada sevgi isterlerse de duygusal bağımlılığa tahammül edemiyorlar.
Tek başlarına yeterler, özgürlüklerine ve bireyselliklerine sahip olmayı severler, partneriniz bu özellikleri sınırlamaya çalışırsa kısa sürede kaçarlar. Hepiniz bağımlı birini sevmiyorsunuz.
* Hassas bir insanı sevmek:
Hassas bir insana girmek ve ilişkiye girmek kolay değildir. Böyle bir ilişki herkese göre değil, sadece derinden aşık olan insan sevmenin nasıl bir his olduğunu bilir.
Duygusalların gerçek ve yoğun bir aşkı vardır, bazen düzensiz ve hatta başa çıkmak zordur. Oysa o sevgi gerçek ve iyileştiricidir, vardır.
Duygusallar, ruh halleri, duyguları, sesleri, durumları ve ortamları kendilerininmiş gibi içlerinde şekil alabilecekleri enerjilere karşı yüksek derecede hassasiyet gösteren insanlardır.
Duygusalların kendine ait bazı özellikleri vardır, örneğin; kolay korkarlarsa, yalnız kalmaya ihtiyaç duyarlarsa, güzelliği takdir ederlerse, şiddet gören şeyleri duymazlarsa, seslere ve kokulara karşı hassasiyeti yüksek, utangaç görünebilirler, olmaktan hoşlanmazlar basıldı.
Bar, parti gibi birçok insanın gittiği yerlerde rahatsız hissediyorsa iç dünyaları zengin, başkalarının anlamadığı şeyleri yakalayan, sevinçten, üzüntüden, stresten kolay ağlayan, hayatın derin anlamını arayanlardır e, değişikliklerle başa çıkmak zor, diğer insanlardan çok daha fazla saat uykuya ihtiyaç duyan, yalanlardan rahatsız olan, hayvanları ve doğayı seven, sıra dışı bir yaratıcılığa ve hayal gücüne sahip olan, diğer şeylerin yanı sıra bazen daha fazla karışan.
Hassas bir insanın gözlerinin içine bakarak, bu kişinin kalbini onu sevmeye açtığını fark edersiniz. Onun gözlerinden, içindeki tüm kırılganlığı, dürüstlüğü, doğruları, hayalleri, sevinçleri, acıları, acıları ve bir sürü sevgiyi göreceksin.
Hassas bir insana aşık olmak, Evrenden gelen büyük bir hediyedir, ilahi bir nimet almak gibidir, bilinç ve dünya algısını genişletmenize yardımcı olur.
Düşünceler uçup giden rüzgarlar gibidir, uçup giden rüzgarlara benzer, sonsuz akan fantezilerle dolu kendi dünyasında.
Gizemleri ve karmaşıklığı nedeniyle herkes duyarlı birini sevemez. Çünkü çoğu zaman kendi derinliklerinde, ancak büyük bir aşk anlayabilir onları senin yanında yaşayabilir.
Hepiniz ilişkilerin tamamlamak, birlikte gelişmek, birilerine bağımlı olmak ya da sahip olmak için değil olduğunu düşünüyorsunuz
 https://www.facebook.com/groups/310404919579859

0 comments:

Yorum Gönder