16 Ocak 2023 Pazartesi

DÜŞÜNCENİN GÜCÜ

 Bir 1 kişi görseli olabilir

Elektrik ve dinamitten çok daha üstün bir kuvvet olduğunu bilmek gerekir: işte düşünce gücüdür. Bir arkadaşınız veya aile üyeniz hakkında düşündüğünüzde vb. , zihinsel dalgalar beyninden kaçar. Bu hava dalgaları radyo istasyonları gibi
Bu dalgalar uzayda seyahat eder ve düşündüğümüz kişinin zihnine ulaşır. Bilim insanları düşüncenin gücüyle deney yapmaya başlıyor. Yakında telemometreyi (insanın zihinsel gücünün ölçülebileceği bir enstrüman) icat edecekler. Gelecekte optik biraz daha ilerleyecek ve ardından fotomentometre icat edilecek (insan beyninin yaydığı zihinsel gücü görüp ölçmemizi sağlayacak bir enstrüman).
 
İnsanın aklı olduğu gibi, bütün Evrenin de aklı vardır. İnsan aklı ve kozmik akıl var. Yeryüzü yoğunlaşmış bir zihindir. Tüm evren yoğunlaşmış bir zihindir. Evrensel zihin dalgaları sonsuz uzayı doyurur. Ev yapacak mühendisin ilk yaptığı iş zihinsel proje. Onu zihinde inşa ediyor, taslamayla yansıtıyor ve sonunda maddi olarak kristalize ediyor. Yani her şey, her bina, önce zihinde var olmuş. Zihin dünyasında ilk var olmadan yaşadığımız fiziksel veya maddi dünyada hiçbir şey var olamaz.
Odaklanmayı ve zihni hassasiyetle ve çok güçlü bir şekilde yansıtmayı öğrenmeli insan. Aklını odaklanmanın, dikkatini sadece bir şeye sabitlemek olduğunu bilmelisin. Zihinsel dikkatinizi uzak bir arkadaşa sabitlediğinizde, o arkadaşa odaklandığınızda, beyninizin kaçınılmaz olarak arkadaşınızın beynine çarpacak güçlü zihinsel dalgalar yaydığından emin olabilirsiniz.
Önemli olan gerçekten odaklanman. Başka hiçbir düşüncenin dikkatini dağıtamayacağı şart. Zihnini odaklamayı öğrenmelisin
Bunu okuyorsunuz, hayatta başarılı olmak istediğinize, sağlık, para ve aşk istediğinize inanıyoruz. Biraz yansıtın: düşüncenin gücünü yönetmeyi öğrenin. Düşüncenin gücünü yönetmeyi öğrenen, deneyimli okçunun eliyle yönlendirilen ok hedefe isabet ettiğinde mutlak kesinlikle zafere gider. Unutma dünya aklın bir ürünüdür. Aklınla neysen osun. Düşüncenizin gücünü kullanarak tamamen değişebilirsiniz.
Fakir ve sefil, öyle olmak istedikleri için böyledir, akılla fakir ve sefil sürdürürler. Zengin ve güçlü böyledir çünkü akılları ile öyle yapılmışlardır. Akıl gücüyle herkes istediği gibi olur. Her biri Kozmik Zihin dünyasında ne olduğunu ve ne olmak istediğini projelendiriyor. Zihnin projeleri fiziksel olarak kristalleşir ve sonrasında zengin veya sefil, mutlu veya sefil hayatımızı pratikte yaparız.
Her şey kristalize olan zihinsel yansımanın türüne bağlı. Bulut nasıl suya, su da buza yoğunlaşıyorsa, zihinsel güçle de aynı şey gerçekleşir. Önce bulutlar (projeler), sonra su (koşullar, proje geliştirme) ve sonunda sert buz (proje somut gerçeklere dönüştü).
Proje iyi ve yeterli kuvvetle icra edilseydi, gerçekler ve koşulların gerçekler veya gelişmeleri muhteşem olsaydı, sonuç zafer olacaktır. Projenin mükemmel yoğunlaşması: zafer.
Huzur kalbinizde olsun

0 comments:

Yorum Gönder