9 Ekim 2015 Cuma

1 Ekim 2015 Yüce Meclis Kanalı

 kozmik konsey ile ilgili görsel sonucu
Sevgililer,
Dostlarımız,
Akrabalarımız…
Sizlere sesleniyoruz.


Yüce Meclsi çok boyutlu frekans ve bilgi akışı başlasın.
Sorularınızın hepsini algıladık, hepsini duyduk. Kiminiz S’ael’e iletti, kiminiz içinizden sordu kiminiz ise sadece aklından geçirdi… Hepsini duyduk ve cevaplanması uygun olanların hepsine cevapladık. Bazılarını buradan yanıtlayacağız, bazılarına ise kişisel olarak bilgi iletildi ve yüklendi, buradan açıklanmayacaktır, o bilgiler doğru zamanda ortaya çıkacaktır. Sezgilerinize ve iç ışığınıza güvenin sevgililer.


Sorularınıza yanıt vermeden önce şunu dile getirmeliyiz sevgililer. Yüce Meclis Dünya üzerinde frekans ayarlaması yapmaktadır. Sizin lineer zamanınızla 1 aylık süreci kapsayacaktır. Baş dönmesi, ani uyanmalar, uykusuzluk veya çok uyuma gibi durumlar söz konusu olabilir sevgililer. Bilinçaltınız bu frekans ayarlaması sırasında temizlenmeye çalışacaktır, kendinizi bu temizliğe açın ve odaklanın sevgililer. Bu yüzden kabuslar, korkularla yüzleşmeler, eski konuların yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Canınızı sıkmayın dostlarımız, bunların hepsi kayıtların değişmesidir. Eski kayıtları değiştiriyor ve yenilerini koyuyoruz. İnsanlık olarak artık bu frekans ayarlamasına hazırsınız. Bu beraberinde büyük süprizler de getirecektir ve sizlere yeni hediyeler.



Bazı vereceğimiz bilgiler bildikleriniz olabilir, bazılarınız için olmayabilir. Ama şunu hatırlatmamıza izin verin sevgililer, siz herşeyi biliyorsunuz; öğrenmiyorsunuz sadece hatırlıyorsunuz. Aynı bilgiyi her frekansta farklı algılarsınız. Aynı bilgi, siz yükseldikçe gül gibi açılır, manası derinleşir. Biliyorum diyerek önünüze çıkanları geri tepmeyin sevgililer. Yine okuyun ve bir daha okuyun ve yeniden okuyun, her defasında o bilgi derinleşecektir. Koşulsuz sevgiyi okuduğunuzda frekansınız arttıkça daha derin algılarsınız. Yaşınız büyüdükçe, daha derin algılamanız gibi sevgililer.
Biz bazı sorularınızı şaşkınlıkla karşılıyoruz sevgililer. 


BU konu üzerinde durmak ve önemli bir bilgi aktarımında bulunmak istiyoruz. Yüreğinizi sevgiye açın ve bilgeliği idrak etmeye odaklanın sevgililer. Frekans ve değişim an be an olmaktadır sevgililer. Ama sizler bir an önce bedenli bedensiz boyut değiştirmeye, dünyayı terk etmeye çalışıyorsunuz. Peki ya yan komşunuz, oğlunuz, kızınız, anneniz, babanız, kocanız, iş arkadaşınız… peki ya size ihtiyacı olanlar? Bu bencilce bir harekettir. Üzgünüz sevgililer, sizler BİRLİKTE tekamül etiğinizi idrak edinciye ve hep birlikte yükselinceye kadar boyut atlamayacaksınız. 

Birlikten bahsederken neden geride insanları bırakmayı ve dünyayı karanlığa terk etmeyi seçiyorsunuz. Neden kaçıyorsunuz? Işık yolcuları savaşıcdır ve öyle de olmalıdır. Yan komşunuz ve sizin ışığınıza ihtiyacı olan iş arkadaşınızı yada oğlunuzu veya eşinizi geride bıraktığınızda koşulsuz sevgiyle sevinebilecek misiniz? Evet size soruyoruz, bir an önce yükselmek isteyen sevgileiler…


Vicdan ve şefkat bu erdemleriniz insanidir ama insani deneyim içinde en kutsal olanlarıdır. Sizin uygarlığınızda yükselmeyi reddetmiş büyük bir dişi ruh bedenlendi. Tam tüm benliğinden sıyrılmış ve aydınlanmış ialhi sistemin en üst noktasına ışık bedeniyle yükselirken, bir annenin çığlığını, yardım çığlığını duydu. Bir çocuğun duasını işitti ve kalbi acıdı. Yükselmekten vazgeçti. O dünyada kaldı ve tüm insanlık şefkat ile yükselene kadar yükselmekten bilinçli olarak vazgeçti.
Ah sevgililer, nice yükselmiş ruhu utandırdı bu yüksek dişi ruh. Ve onu takip eden rahipler ve rahibeler, aydınlandıkları halde dünyaya inatla gelmeye devam ederler. O anneye sarılmak, yaralarını sarmak , o çocuğun başını sevmek ve acıyla ışığa geçmeye çalışanları geçirmek için…


Ne ara bu kadar bencil oldu bir çok ışık yolcusu… Sizler dünyayı değiştirecek olanlarsınız, sizler boyutu yükseleteceksiniz olacaksınız, hayır ne biz, ne başka bir alt misyon ne de yüksek bir varlık gelip sizin boyutunuzu yükseltmeyecek. Siz el ele vereceksiniz, yürek yüreğe vereceksiniz, komşunuza sarılacak, acıyla haykıran çocuğunu kaybetmiş anneye sarılacak, oğlunu ve kızını kaybetmiş baba veya anneye şifa vereceksiniz, mutsuz ve yaratılmış yalan sistem içinde hapiste olmuş iş arkadaşınıza umut aşılayacaksınız. Sizler yeni dünyayı yaratacak olanlarsınız, neyden kaçamya çalışıyorsunuz?


Bu zamana kadar boyut atlayacağınızı söyleyen tüm kanallıklar iptaldir. Bu kesin bir bilgidir. Tüm sorumluluk sizde, dünya planetinde bedenlemiş siz ruhlarda. Ve daha fazlası bedenlenmeye başladı bile. Bizler ancak size enerjiyle, uyulmamayla, bilgiyle, ilhamla ve kutsal sevgiyle destek olabiliriz.
Uyanışta olan uyuyanı uyandırmakla görevlidir sevgili dostlar. Öfkeyle değil; neşeyle, korkutarak değil; sevgiyle, acımayla değil; şefkatle…


Bir diğer konu ise dünya planetinizin hakkında. Gezegeninize neden onlarca farklı misyon bedenleniyor ve neden binlerce yıldır öğreti vermek için iniyor biliyor musunuz? Muhteşem bir ruhun üzerindesiniz de ondan. Dünya biriciktir, dünya evrenin incisidir. Bir çok muhteşem gezegen vardır ama dünya üzerinde bedenlenmek ve insan deneyimi yaşamak çok değerlidir sevgililer. Ama görüyoruz ki siz hala geçmişte takılmış, nereden geldiğinizi sorguluyorsunuz. BU çok üzücü. Nereden geldiğiniz değil şu an nerede olduğunuz önemli. Bu dünyanın güzelliğini fark edin. Eko sistemin muhteşemliğini görün. Zevk alın, neşe için oradasınız. Neşeyle değişitrmek için.


Çok acılı yürekler duyuyoruz, yalnızlık çekenlerinizin görüyoruz, kalpten dualarla yardım isteyenleri, sevgisizliği ve anlaşılamanın derin hüznünü yaşanların farkındayız. Kabul ediyoruz sevgililer ama sizin sorununuz Dünya ile değil, insanlığın bilincindeki karmaşayla. Dünya’ya ait hissedin, her yere ait hissedin. Bunu önceden dile getirmiştik. Çünkü sizler her yere aitsiniz, her yerde yuvadaymış gibi hissetmeyi başardığınızda evrensel olursunuz. Yuva için gözünüzü gökyüzünüe çevirmeyin, ölümün bilinmez sularını aramaya çalışmayın, geçmişe veya geleceğe bakmayın, şimdi şu anda toprağa bakın, ağaca, gökyüzüne bu muhteşem planetinize. İşte yuvanız budur. Yuva sevgisini deneyimleyin. Siz neredeyseniz, eviniz ve yuvanız oradadır. Evrensellik budur. Gelecekte başka bir planette de aynı şeyi söyleyeceğiz, o planetin yuvanız olduğunu. Çünkü an’da kalmanın ne demek olduğunu anlatamıyoruz.
 

Sorularınızın çoğu geleceğe yönelik. “bu ne olacak, şu ne olacak”ve S’ael’e bildirmediğiniz “ben ne olacağım” soruları üzerine kurulu. Hayır sevgililer, bunlara cevap vermeyeceğiz çünkü bu sizi an’da kalmaktan uzak tutar. Biz size tek cevap vereceğiz, şu an neredesiniz, nerede bu mesajı duyuyor, görüyor ya da okuyorsunuz, şu an hangi zaman dilimindesiniz, hangi şehir ve ülkedesiniz ve hangi ortamdasınız. O AN ne… An’a odaklanın sevgililer, mutluluğun anahtarı budur. Zor olduğunu biliyoruz ama an’da olmak çok zor değildir. Neşeli bir müzik dinlediğinizde veya müzik aleti çaldığınızda, resim veya mandala çizdiğinizde, harika bir ruhun eserini okuduğunuzda an’da olursunuz. O keyif hali an’dır. Mandala çizerek an’da kalmayı deneyimleyebilirsiniz. Bu size verilmiş büyük bir hediyedir.

Ayrıca sorularınız arasında çok fazla dünyevi bilgi de var sevgililer. Bunlar kafanızı karıştıran şeylerdir. Gerçek ile ilizyon birbirine karıştırmayın. Zihninizi olabildiğince duru tutmaya çalışın. Bizi size dünyanızda altın elma olduğunu söyleyebilir ve siz kafanıza bunu takıp bütün her yerde altın elma arayışına girebilirsiniz. Ama hakikat şudur ki, sizin çevrenizde olan kırmızı elmalardır. Altın elmanın varlığı veya yokluğu önemli değildir çünkü sizin tekamül planınız için o bilgi gerekli değildir. Siz kırmızı elmaların güzelliğini kaçırabilir ve hiç bilemeyeceğiniz bir gerçekliğin arayışına girebilirsiniz. İşte kirli bilgide böyledir. Zihninize ekilmiş bir sarmaşık tohumu gibi gerçekle yalanı örter ve kafanızı karıştırır. Sorularınızı duyuyoruz, “benim için karmaşa yaratan bilgiyi nasıl anlarım?”.. Çok basit sevgililer, içinize siniyor mu, size uygun ve makul geliyor mu, yoksa sizi rahatsız ediyor, size batıyor ve sizi karmaşaya, ışığın olmadığı bir karanlığa mı itiyor? Sezgilerinize güvenin ve içinize sinen bilgiyi alın.


Bir diğer gördüğümüz yanlış algı bir bilginin doğruluğunun kesinliği sorusudur. Bilgi kişiye göre ve ortama göre değişken olabilir sevgililer. Sizin gerçekliğinizdeki sembollerden aynı örneği vereceğiz; altın elmaların olduğu bir realitede yaşan biri için de kırmızı elma bilgisi –hiç karşılaşamayacağı için- karmaşa yaratan bilgidir. Haliyle “tek doğru bilgi veya tek doğru yoktur sevgililer. Bu aynı zamanda dünyevi boyutunuza inmiş bir kitapla ilgili sorunuzun da cevabıdır.

 Sevgili canımızın tüm dünyaya yayılmasını istediği kitap hiçbir zaman yayılmayacaktır. Hiçbir din tüm dünyaya hükmetyecektir. Sevgi gibi evrensel hakikat dışında hiçbir öğreti tek doğru olarak kabul görmeyecektir ve doğru olan budur. Herkes elma sevmek zorunda değildir sevgililer, kimisi için armut kimisi için ise erik daha iyidir. Kimisi için matematik evrenin hakikatini açar, kimisi için fizik, kimisi için ise sezgi… S’ael’e sorulmasa da bu aynı zamanda neden bu kadar çok öğreti ve din var sorusunun da cevabıdır. 
Ve aynı zamanda bizlerin yani Yüce Meclis’in bir “dini” var mı sorusuna da yanıttır. Şimdi gözlerinizi Dünya’nın tarihine çevirin sevgililer, tek bir öğretinin tek bir ırksal düşüncenin hükmettiği dönemleri araştırın, farklılıkların kötülendiği ve dışlandığı o zamanlar acı doludur. Farklılıklar güzeldir, evrende farklı renkler, farklı misyonlar vardır, dünyanızda farklı ağaçlar, farklı canlılar hatta aynı gökkuşağında farklı renkler vardır. Gökkuşağı savaşçıları olarak bildiğiniz bu yüksek bilinçli çocuk ve bireyler farklılıkların güzelliğini anlatmaya dünyanıza geldiler bile ve ihtiyacınzı olan bilgi budur. Farklılıklar güzeldir sevgililer. Bu dualite değildir bu çeşitliliktir, bu sanattır, bu ilhamdır bu tanrısallaktır… 

Gökkuşağı renklerden oluşur tek renkten değil, evrende öyle. Böylece bir olduklarında muhteşem uyum meydana gelir. Gökkuşağını güzel yapan farklı renklerinin olmasıdır, sizi bu kadar büyüleyen budur, bu gerçektir. Öyleyse şimid düşünün sevgililer, farklılıkların yarattığı uyumun güzelliğini…
evrenin her köşesinde sessel frekans sanatı vardır. Sizde ki müziktir. Farklı aletlerin çıkardığı şahseserleri dinleyin sevgililer. Farklılıkarın yarattığüı enerji ne muazzam…


Sayfı ve uyumu yakalarsanız farklı öğretiler ve gerçekliklerin güzelliği de budur. Ama bunu yaparken farkında olun. Size uymayanı dışlamayın, gülümseyin, sıcacık yürekten gülümseyin ve deyin ki “senin yolun benim yolum değil aynı yoldan yürüyemeybiliriz ama farklı yollardan yan yana yürüyebiliriz bu yüzden tüm saygımla selamlıyorum”.


Kanallıkları birbiriyle çarpıştırıp bu doğru bu yanlış diyen dualitenin kurbanı olmuş sevgililer var. Evet bu dualitedir. Bir sürü kanal vardır çünkü her kanalın frekansına uygun kişi söz konusudur. Bu yüzden her sevgilinin kendini yakın hissetti bir misyon, bir kanal olması ya da hiçbir kanala sıcak bakmaması doğaldır. Bunu yadırgamayın.


Ama çok az sevgili çok boyutlu frekansı algılamaya muktedirdir. Bunu bir ayrıcalık olarak görmeyin sevgililer. O kişiliern de misyonu budur. Bu kişileri radyoya benzetebilirsiniz, her tür frenkansı anlayabilir ve algılayabilir, dönüştürebilirler. Yüce Meclis, bir çok misyonun oluşturduğu ortak bir bilinçtir. Bu yüzden ancak çok boyutlu kanallarla iletişim kurabilir, bu bir eksiklik değildir yüce ruh kardeşlerimiz, bu bir farklılıktır. O yüzden Dünya üzerinde çok az kişiyle iletişim kurma olasılığı vardır. İnanın bu dünyanızda ancak 245 kişide mevcuttur. Sizin ülkenizde ise –acaba ben öyle miyim diye sorduğunuzu bildiğimiz için söylüyoruz- bu kişi sayısı otuzüçdür. Ve planetinizde şu an aktif olarak yirmibeş kişiyle, ülkenizde ise üç kişiyle iletişimdeyiz. Bunlardan biri S’aeldir. Diğer ikisi ise uyanışta değildir. Sizin lineer zamanınızla onların idrak etmesi en az 15 yılı alacaktır. Eğer iradeleriyle bu kanallığı kabul ederlerse ülkenizde hizmete geçeceklerdir.


Sayısal bilgiler veriyoruz çünkü bu konuyla ilgili çok fazla soru işaretiniz olduğunu biliyoruz. Ve soru işaretlerini bitirmek istiyoruz
Bizle bağlantıya geçmemeniz şart değildir. Doğrusunu söylemek gerekirse, sizlerin hiçbir kanallığa, hiçbir göksel bilgiye ihtiyacınız ve bağlığınız yoktur. Sizler kendi iç gerçekliğinizde kozmosun gerçekliğini keşfedebilirsiniz. Tüm bu söylediklerimizi, iç bilgeliğinizde keşfedebilirsiniz. 


Bizler sadece size ayna olmak için iletişimdeyiz, tüm kanallıkların tek amacı size ayna olmak ve rehberlik etmektir, size direktifler vermek, görevler yüklemek ve sizi etiketlemek değildir. Ah hayır, böyle olsaydı çok kötü olurdu sevgililer. Sizi gerçeklikten uzaklaştırmak değil gerçekliği kavramanıza yardım etmektir amaç. Sizler değerlisiniz, sizi değerli yapan şey, her şeyden bağımsız ve özgür olmanızdır. İradenizin gücüdür. O yüzden kanal olmayı büyük bir hizmet gibi algılamayın. Bir şifacıdan, bir özgürleştiriciden, dünyanızı temizleyen bir çevreciden, dürüst bir politikacıdan, yardım sever bir kişiden daha yüksek bir hizmet değildir. Eşitlik hakimdir. Siz kendi görevinizi keşfetmeli ve başkalarının görevlerine özenmemelisiniz sevgiler çünkü hepsi çok değerlidir.

Görevinizi nasıl keşfedeceğiniz konusunda neden bu kadar endişeli olduğunuzu anlayabiliyoruz sevgililer. Ama siz zaten bilseniz de bilmeseniz de görevinizi yapıyorsunuz. Tüm dünyanız bir makine gibi işlerken, makinenin her parçası görevini yapar. Öyleyse şüpheniz olmasın sevgililer, kendinize ve ışığınıza güvenin. Hatırlayacaksınız, lineer zaman süresince size uzun gelse de, dönüp baktığınızda bir göz kırpması kadar kısa sürdüğünü anlayacaksınız.
Yine de kanallık ile ilgili daha detaylı bilgi ve çalışmayı sizle paylaşacağız sevgililer.


S’ael aracılığıyla sorduğunuz sorulardan bazıları ise kanallıklar veya dünyaya inmiş bazı vazife kitaplarının benzerliği konusudur. Hayır, sevgililer, dünyanızda var olan hiçbir kanal kitabıyla alakamız yoktur. Hiçbiri bizden bahsetmez. Orada geçen terminoloji ile bizim seçtiğimiz aynı anlamda, aynı içerikte ve aynı enerjide değildir. Dünyanıza inen bir çok frekanssal kitap var, önceden de açıkladığımız üzere hepsi herkese uymayabilir, bu güzel bir şeydir de. Eğer size uymuyorsa lütfen o kitabı bir köşeye kaldırın çünkü ruhunuz sizin için en iyisini bilir.


Biz “A” bilgisini verdiğimizde elbette sahiplendiğiniz öğretilerle kıyaslama ihtiyacı içinde hissedeceğinizin farkındayız. “Aa evet bu A bilgisi burada da vardı” diyeceksiniz, bir diğeriniz ise “hayır hayır A bilgisi benim inandığım bu kitapta da var” ve diğeriniz “A bilgisini yıllar önce bu dinsel kitapta yazmıştı” diyecektir. Sevgililer, yazılı kitaplar ve algınızın muhteşemliği, yorumlamaya açıktır. Beyniniz, inandığı şeyler arasında bağlantı kurmayı ve “onaylanma” dürtüsünü çok sever. Onaylanma ihtiyacı aslında elinizde olana dair şüphenizin bir yansımasıdır. 

Bu size bir içgörü sunabilir sevgililer. Biz, inanmanızı istemeyiz, elinize bir kitap verip “bunu oku, bu her şeyini çözer” de demeyiz. Yüce Meclis ve yüksek iradenin tek istediği vardır, görmeniz, algılamanız ve bilmeniz. Bilmek, emin olmak demektir ve kanıtları yaşamaktır.
Doğrusu hiçbir ek kanala ihtiyacınız olmadığıdır. Bunu açıkladık sevgililer, hepsi ve her şey size rehberlik etmek içindir. Siz olmasaydınız, hiçbirinin anlamı olmazdı.


Kanallık bilgilerinin yazılı materyale dökülmesi ise ayrı bir aktarım gerektirir. Şimdi, size şunu iletmemize izin verin sevgililer; kanallıklar o anlık enerjilere ve ihtiyaçlara göre akan frekanssal bilgilerdir. Kanal denilen kişi, bu frekansları alır, çözümler ve size aktarır. Öyleyse size gelen bir kanal bilgisinin geçerliliği ansal dönem için geçerlidir. Örneğin size ülkenizin ve Dünya’nın durumuyla ilgili bilgi verdik. Lineer zaman ile azami 40 yıl ile 100 yıl arasında bu bilgiler geçersizleşecektir. Çünkü enerjiler an be an değişmektedir. Öyleyse basılı bir kitabın evrenselliği üzerine düşünmelisiniz. Materyalleşmiş kanal bilgisi, saniye saniye eskir. Fizik bilgileri için nice kitap yazıldı, ve daha fazlası yeni bulgularla çöpe atıldı. Newton fiziğiniz kuantum fiziğinizden sonra sarsıldı. İkisi de doğruydu ama yeni bir bakış açısı kazandığınızda bir adım ileri gidersiniz. İleride Newton fiziğini rafa kaldıracaksınız sevgililer. O zaman bize “Newton Fiziğinin yazılı olduğu bu kitap hala geçerli midir?” diye sormanızın manası kalacak mıdır…


Bu yüzden Yüce Meclis gerekmedikçe bir kitap olarak karşınıza çıkmayacaktır. Anlık ve ihtiyacı karşılar nitelikte frekanslar, kuantuma uygun olasılık dönüşümlerinde değişen enerjileri size sunacaktır.


Sevgililer, açıkladığımız üzere Yüce Meclis, yeni bir oluşumdur. O yüzden Dünya üzerindeki hiçbir yazılı veya sözlü kaynağınızda geçmediğini size söyleyebiliriz. Yüce Meclis’e her uzaylı ırkı kendi dilinde isim vermektedir. Askio Nomana, Silensi Ygdr’ae, Kaal Munda ve daha yüzlerce ismi vardır Yüce Meclis’in. Ortak lisanda ise bir enerji frekansına denk düşer. Sizin lisanınızda yaklaşık çevirisini S’ael’e bildirdik. Kelime ve lisanınızın titreşimsel olarak yeterli olmaması sebebiyle aynı isimde farklı insan dillerinde denk gelmeniz oldukça doğaldır sevgililer. Bu kafanızı karıştırmasın. Sözsel ve yazısal diller yaratım gücü yüksek enerjilerdir ama iletişim ve bilgi aktarımı için yetersizdir. Bu yüzden her aktarıma frekans yüklenir. Kabülü sizin istencinize bağlıdır sevgililer.
Şimdi sevgililer, hatırlayın ve sevinin, sizler sevgiden doğdunuz ve sevgiye yükseleceksiniz. Hep birlikte, el ele, içsel ışığınızla.
Şimdi soruları yükleyebilirsin sevgili dostumuz S’ael….
*******
Soruların cevplarını da yüklücem düznleyip ışık dostlarım.
Yeniden buraya aktrırken bile gözyaşlarımı tutamadım yüksek sevgiden can dostlarım.


 https://www.facebook.com/yucemecliskanali/posts/147803678905386

2 comments:

muazzezler dedi ki...

HARİKAYDI TEŞEKKÜRLER EMEGİNİZE SAĞLIK

ercan akşın dedi ki...

Akışlar bilgileri bahsediyor

Yorum Gönder