27 Ekim 2015 Salı

ARKTURUSLULAR: Işık Fenerleri Tam Olarak Demirlendi

12047180_1045807145453681_5890397268488984671_n
22 Ekim 2015
En son kozmik enerjisel akıştan gelen Dalgalar dağıldı ve tüm ızgaralarda dengelendi.
Tüm öncüler şimdi Kalp Kollektifindeki yüksek titreşimli ızgaralara tamamen demirlendi. Zaman çizgileri arasında ileri geri gidiş, salınım yok.
Işık fenerleri tam olarak demirlendi.
Enerji dalgalar halinde, zirveler ve vadilerde yolculuk yapar, her zirveye çıkışı bir durgunluk zamanı izler. Her büyük güncellemeden sonra enerjiler ızgaralarda demirlenmeli ve seviyesi yükseltilmeli ve en yüksek titreşimli zirvede tutulmalıdır.
Yoğun enerjiler her şeyi salladıktan sonra, bir sonraki gelen dalgaya kadar her şeyin yerleşmesi ve bir kez daha özümsenmesi için durgunluk zamanı olur.
Bu Boşluktaki zamandır, dinlenme zamanı. Kendi genişlemiş enerjinizin üstesinden henüz gelmediğiniz için etrafta başkalarının arasında bulunamama ve tedirgin hissetme durumu var.
 
İnsanın sonuçların beklentilerini bıraktığı yer bu boşluktur.
Muazzam içsel değişimin gerçekleştiği yer.
İnsanın Kaynağın akışına yeniden uyumlandığı yer. Bu, DNA’nın yavaşça kendi ilahi mavikopyasına geri döndüğü ve aktive olmaya devam ettiği özümseme zamanıdır.
Evrimin gerçekleşmesi için.
Bilincin genişlemesi için.
Bir çok öncü tam şu anda kendisini bu yerde buluyor. Boşlukta, en son yaratımlarını bekliyorlar, OLMAyı deneyimliyorlar.
Bu son muazzam enerji dalgasından sonra, Kalp Kollektifi içindeki her bir öncü için çakra dengesizliği derinden hissediliyor. Bu devam edemez, görülmelidir, bağışlanmalıdır, iyileştirilmeli ve salıverilmelidir. Dengelenmelidir. Kaynağın Akışından kopuk hissetmek derinden ve zorlayıcı hissediliyor, uyumlanma dışında olmak çok nahoş. Bir çok bireyin enerjinin üstadı olmanın aletlerini hatırlaması nedeniyle içsel dengeyi bulmaları hızlıdır.
Öncüler tarafından enerjilerin demirlenmesi dünyanızdaki çoğu insanın beklediğinin ötesinde idi, sonuç tam olarak aradığınız gibiydi, her bireysel ruh tüm ızgaralara mümkün olduğu kadar çok Işığı toprakladı.
Tüm zaman çizgileri yükseldi ve demirlendi, evet inmekte olan zaman çizgileri bile.
Kendine hizmet zaman çizgileri, zaman çizgilerinin daha fazla “yokluğuna” genişledi.
Başkalarına hizmet zaman çizgileri daha “fazla” zaman çizgilerine genişledi.
Bu ikisi zıt genişlemeye devam ediyor, spirallenen bir tarzda birbirlerinden uzaklaşıyorlar, yine de ikili zaman çizgilerinin aynı spirali içindeler.
Bir çok öncü yeni Işık sütunlarını demirlemek ve yüksek titreşimli ızgaraları ve zaman çizgilerini topraklamaya devam etmek için tüm dünyada yeni demirleme noktalarına yerleşiyorlar. Her ruh uyanırken, bilinçli Işık Sütunları oluyorlar ve Kalp Kollektifi gezegenin bilincini yükseltmek için genişliyor.
Genişleme İçeriye giderek İçerinden geliyor.
En son evrimsel dalganın muazzam kozmik etkisi ile en yüksek titreşimsel zirve anında, gezegeninizdeki tüm varlıklar tüm boyutlarda ve gerçekliklerde bu ŞİMDİ anında en yüksek olası BENLİK titreşiminde doruğa çıktılar.
Tüm Varlıklar ve Kollektifler.
Dalga bu dünyada size fiziksel ve enerjisel olarak çarptı, VE ayrıca TÜM Benliklerinize çarptı, Meleksi ve Galaktik, TÜM Boyutsal Benliklerinize, kim olduğunuzun tüm evrensel veçhelerine, çünkü HEPSİ birbirine bağlıdır.
Bu aynı zamanda Işığın düşük yoğunluklarını da salladı. Işık bilgidir, bu nedenle sırlar” ifşa olurken artık aynı frekansı taşımazlar, görüldüklerinde salıverilmelidirler.
Karmik döngünün düşük yoğunluklarına yakalanmışken, titreşiminizi değiştirmenin tek yolu fiziksel olarak ölmek ve diğer benliklerinizi “unutarak” “yeni” bir hayata tekrar doğmak idi.
Kalp Kollektifi için artık bunun yolu bu değildir.
Tüm zaman çizgilerine erişilebilir. Tüm ruhlar gezegeninizde Benliğin tüm veçhelerinin tam bilgisiyle yaşamı deneyimleme kapasitesine sahiptir. Sizler çok boyutlu bir varlıksınız. Frekans imzanız ile bilgiye erişmeye tam olarak hazır olduğunuzda, nasıl çok boyutlu olduğunuzu hatırlayacaksınız.
Yüksek veya düşük titreşimli zaman çizgilerine erişen FREKANSINIZdır.
O “aha” anlarında, o “aha” düşüncelerinde, titreşiminizi yükselterek o gerçeklere, o düşüncelere,erişmek için içsel yoğunluğu yeterince temizleyen SİZsiniz. Bunlar yükselebileceğiniz bir frekansta duruyorlar ve SİZ o frekansa eriştiğiniz zaman, bilincin o seviyesinin kilidini açarsınız. O Gerçeği hatırlarsınız. Kim olduğunuzu hatırlarken genişlemenizi kontrol edersiniz.
Siz kaldıraçsınız, her şey ona erişmenizi bekleyen bir frekansta oturuyor. Ve siz insan bilincinizin ötesine genişlerken, bu gezegenin ötesindeki bilinciniziniz DİĞER seviyelerine erişmeye başlıyorsunuz. Bilincin bu muhteşem değişiminde, BU üçüncü boyutta yardımcı olmak için farklı boyutlarda çalışan KENDİNİZİN diğer veçhelerine, tüm galaktik BENLİKLERİNİZE bağlanıyorsunuz.
Tüm Yaşamın Sevgisinin bu muhteşem genişlemesi.
Yüksek titreşimli kollektiflerde herkes Kalpleri vasıtasıyla birbirine bağlıdır, bundan dolayı sizler başka bir alemdeki KENDİNİZİN bireysel veçhenize bağlanırken, örneğin belki başmelek benliğinize, kendi Meleksi Benliğiniz vasıtasıyla başmelek kollektifine bağlanırsınız.
Kalbiniz vasıtasıyla.
Benliğinize bağlanmak kanallanan enerjilerin temiz ve özlü ve direkt Kaynaktan olmasını sağlar, bir dualite varlığından gelen herhangi dışsal gündeme verilen enerji olmadan. İnsannın kalbine tam olarak bağlanmış olması, Bir’in Yasasında yürürken mümkün olduğu kadar bilinçli ve temiz bir kanal olmasını sağlar. Kalp vasıtasıyla Kaynaktan gelen içsel rehberliği tam olarak izlemek.
Her bir öncü kendi Kalbini Kaynağa daha derin bağladıkça ve Kalp Kollektifinde Bir oldukça, çok boyutlu “görme” yeteneği de büyük ölçüde artar, duyular 3B sınırlarının ötesine genişler. Genişleme tüm bedenlerde, tüm benliklerde gerçekleşir.
Empatlar kendi İlahi Zihinleri ile ilahi kavramları ve gerçekleri tam olarak anlarken, kendi kalplerinden dünyayı %100 duyumsayarak işlev yaparlar. Enerjilerinde ustalaşarak, ışık ve karanlı karasında dengelenmiş olurlar.
Yüksek titreşimli zaman çizgilerine ve birlikte yaratımlara giden yollarını “hissederler”, çünkü Kalp Gerçeği Hisseder.
Kalp Kollektifi için tüm maskeler kalkar ve TÜM varlıklar enerjisel olarak KİM olduklarının gerçeği ile Kalp vasıtası ile hissedilir.
Bu, Kalp Merkezi vasıtası ile bunları hissederek ve Kalpten “hissedileni” seçerek boyutlarda seyreylemek için yükselen zaman çizgilerinin yoludur. En yüksek titreşimli zaman çizgileri. Bu, tezahür ettirmenin başlangıcıdır, başlangıç niyeti kalpten gelmelidir, herkesin en yüksek hayrına olmalıdır. Tezahürün nasıl gerçekleşeceği ile ilgili tüm sonuçlar salıverilmelidir.
Niyet demirlendiğinde, deneyimin başlangıç adımları tezahür etmeye başlar. Eşzamanlılıkları arayın. Kalbinizi izlemek daha fazla eşzamanlılıklara yol açar, bu da daha fazla kapı açar ve sizi aradığınız bolluğa, deneyime daha yakınlaştırır. Yol boyunca, Kalbinizde kalın ve tam olarak her bir Şimdide olun, ilerlemenizin ölçüsü olarak kahkahanızı ve huzurunuzu kullanın. Olduğunuz Işık Fenerleri gibi, Işıkta şeffaf şekilde yaşayın.
Biz Arkturuslularız. Böyle yapmak için içinizden rehberlik alırsanız bizi çağırın. Kalbinizde Biriz. Kaynağın Kalbinde siz bizsiniz, biz siziz. Sizin için sevgimiz sonsuz, sınırsız, koşulsuz.
Ve öyledir.
Kalbinizi İzleyin. Işığınızı Parıldatın.
Maria Lightlover1964
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder