17 Ekim 2015 Cumartesi

BM MİKAİL – KUTSAL BİRLİK : Kutsal Eril Parlaklığının Topraklanmasından Sonra Denge Geri




1391948_10152288990068098_405432647_n 
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla,
 14 Ekim 2015


Sevgili Işık Ailesi, Parlak Işıl Dalgaları Sevgili Dünya Gezegenizi yıkadığı ve Yeni Dünyanın Kutsal Geometrik Yapılarının Kristal Izgaralarına bütünleştirilmekte olduğu için, bu son ay çalkantılı bir zaman oldu. Işığın Yeni Frekansları İlahi Tanrı Gücünün veya Yaratıcı Zekanın Kadim Işık Kodlarına sizi yeniden bağlarken, bu Büyük Neşe anıdır.


Işığın Melek Alemlerinde olan Bizler için bunun en heyecan verici yanı İlahi Kutsal Erilin kendi yeni frekanslarında topraklanması oldu. İlahi Kutsal Erilin bu topraklanması, İlahi Dişilin güzel ve sevgi dolu enerjileri tarafından aktive edildi ve etkinleştirildi, bunlar Beşinci Boyutun Yeni Dünya frekansında ifade ediliyor.


Ağustos’ta 8/8/8’de başlatılan bu Işık Kodları dalgaları 11 Kasım’da Kutsal Birlik veya Kutsal Evlilik anında kendi zirvesine ulaşacak. Bu zamanda, kendi yeni ışıltılarında Eril ve Dişilin İlahi Frekansları Kutsal Birlik’te Dengeye gelecek ve Yüksek Boyutlu enerjilerde Kutsal Tanrı Gücünü ifade edecek.



Sevgililer, bu, Dünyada kaos yaratmakta olan enerji akışlarının hem kendi içinizde ve Işık Bedenlerinizde, hem de Gezegensel Bedende daha dengeli bir forma girecek olması anlamına geliyor. Bu, Denge, Uyum ve Şefkatli Sevginin bulunduğu Yeni bir Dünyayı yaratacak olan daha dengeli bir enerjiyi yükseltecek. Eski enerji formları parçalanırken hegemonya ve kontrolün eski üçüncü boyut enerjileri gittikçe artan şekilde Yeni Dünyada olmak için yer bulmayacak.
Üçüncü Boyut Dünyasından Beşinci Boyut Dünyasına – Fark Nedir
Sevgililer, bir çoğunuz bize bu enerji akışlarında kendinizi nerede bulduğunuzu nasıl bilebileceğinizi ve Beşinci Boyuta olduğunuzu nasıl söyleyebileceğinizi sordu.


Üçüncü Boyutta, dualistik bir dünyada yaşadınız ve bu dualizm kontrol yaratmak için kullanılan güç yapılarının ve dengesizliklerin temeli idi. Örneğin, eril ve dişilin dualitesinde, dengesizlik ve kontrolün uzun bir geçmişi var.


Önce, Dişilin tüm güce sahip olduğunun görüldüğü Anaerkil bir toplum vardı ve kadınlar sosyal yapıları ve gücü kontrol ediyorlardı. Bunun yerine, Erilin baskın olduğu ve toplumun kontrolünü ele geçirdiği Ataerkil yapılar geldi. Her iki durumda da, denge yokluğu ve birinin diğeri üzerinde hakimiyeti vardı.


Bu formların ikisi de dengesizdi ve Kozmik Kalpten gelen İlahi Işığın ve Işık Kodlarının akışını yansıtmıyordu.
Yeni Dünyada, Eril ve Dişil olarak bilinen bu İlahi Tanrı Güçleri, Beşinci Boyut Toplumunda mutlak dengede tutulacak. Birinin diğeri üzerinde hakimiyeti olmayacak ve geniş insan gruplarını güçsüzleştiren sosyal yapılar olmayacak.


Beşinci Boyut Birlik, Uyum ve Denge Yapısıdır
Sizler Beşinci Boyut Gerçekliğine uyanırken, toplumunuzun ne kadar derin bir şekilde dengeden çıkmış olduğunu algılamaya başlarsınız ve yavaşça dengeye doğru ilerlerken eski çöküp gittikçe ne kadar kaotik hissettirdiğini algılamaya başlarsınız.


Bu sürecin ilerlemede olduğunun ilk işareti, dünya çıldırmış gibi hissetmeye ve iç huzurunuzu taşımaya çabalamaya başladığınız zamandır. Sevgililer, bunun nedeni “merkezinizin” yeniden ayarlanması ve yıllar boyu çalışmadan sonra gerçek içsel dengeye gelmekte olmanızdır. Şu anda dışarıda dünyada çok “gerçek” görünen şey kaotik bir karışıklıktan başka bir şey değildir. Ve bu kaos ve karışıklıkta “yerinizi” bulmanın zor olduğunu görüyorsunuz.


 Bunun nedeni, Yüksek Bilincin Yeni Dünyasında yerinizin tezahür ediyor olmasıdır. İşiniz, Yeni Dünya için “tezahür noktası” olabilmeniz için İçsel Huzurunuzu taşımak ve Yüksek Frekansları taşımaktır. Beşinci Boyut Bedeninizde ve Formunuzda olduğunuz zaman, yeni fikirler ve yeni öğretiler etrafınızda kristallenecek ve tezahür edecek ve sizin vasıtanızla var olmaya akacak.

Bu nedenle, kaos ile nasıl başa çıkacağınız, İçsel Dengenin Işık Feneri veya Aktarıcısı olduğunuzu hatırlamaktır. Bu, Beşinci Boyut Huzurunun ve Uyumunun Işık Kodlarının Işık Bedeniniz vasıtası ile çevrenize aktarılabilmesi için, içsel Kutsal Birliğe ulaşmak anlamına gelir. Bunu hangi dereceye kadar yapmayı seçtiğiniz size bağlıdır, çünkü her biriniz bu sürece katılmak için Dünyaya gelmiş olan Işık İşçisi veya Işık Savaşçısısınız.


İlahiEril Parlaklığı: Dünya Gezegeni İçin Ne Anlama Geliyor
Kutsal İlahi Eril Parlaklığı frekansları Yeni Dünyaya topaklanırken, çok yeni ve farklı bir türde Eril enerjinin yükselmeye başlamasını bekleyebilirsiniz.


Bu, kendi İlahi Kutsal enerji ileri ile uyum içinde olan ve Kutsal Birlik’te İlahi Dişil Tanrıça ifadelerinde olan kadınlar ile etkileşmeyi seçen Erkekler tarafından ifade edilecek. Ama, bu ayrıca kendi İçsel Kutsal Birliklerinin parçası olarak İlahi Erili ifade etmeyi arayan kadınların bir veçhesi olacak.


Yeni İlahi Eril, Sevgi içinde Işık ve Tezahürün Akışına dayanan bir enerjidir. En iyi “Kuş Adam” tarafından temsil edilir. Yerli kültürlerde Kuş Adam Kartala benzeyen bir Şaman figürü idi, işi insanlarının dualarını ve arzularını İlahi Olanın Kalbine bağlamak idi. Hıristiyan geleneğinde ve din biliminde, “Kuş Adam” İlahi Olan ile İnsanlık arasında haberciler ve aracılar olan Melekler idi.
Bu nedenle, Kuş kabileleri İnsan Bilincine geri döndüğü ve Kutsal İlahi Eril bir kez daha Dünyada demirlendiği zaman, insanlık ve İlahi Kalp arasında direkt bir köprü olacağı açıktır. Kutsal İlahi Erili taşıyanlar İnsan Toplumu ve İlahi Kalp arasında “köprüler” olacaklar.


Bunlar, Toplumlarını ve kültürlerini gözeten insanlar olacak. Dünyaya hizmet edecekler, çünkü onun ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz ve çünkü onlar gelecek nesiller için dünyayı güven içinde tutarlar.


Tüm yaşayan varlıkları onurlandırırlar ve sevgi ve ışık içinde tüm ilişki formlarına saygı duyarlar. Odakları Sevgiye, Desteğe ve Sorumlu Sosyal ve Toplumsal aktiviteleridir. Onurludurlar ve Bütünlük ve Hakikat içinde yürürler. Söylediklerini yaparlar ve güçleri Dürüstlük ve Bütünlüklerinden yayılır. Kalplerinden ve Işık Bedenlerinden ışıldarlar ve kendi Toplumlarında kim ve ne olduklarından onur duyarlar.


Denge Sürecinin Fiziksel “Semptomları”: Ne Hissedebilirsiniz
Sevgililer, şüphesiz bu güçlü bir süreçtir. Eylül Ekinoksundaki son Ay Tutulması bu enerjileri Dünyaya getirmeye yardımcı oldu. Ve, bu Asıl Tanrı Kodlarının güçlü dalgası sizi yıkarken ve Kristal Izgaralara akarken, fiziksel, zihinsel ve duygusal olarak aşırı uyarıldınız ve sonra tükenme noktasına kadar çok yorgun hissettiniz.


“Aşırı uyarılma” aşaması çok fazla enerjiyi ve bol bol yeni fikirleri ve yeni fırsatları kapsamış olabilir. Aslında, hangisini önce ele alacağınızdan emin olmadığınız veya bunların hepsini nasıl idare edeceğinizden emin olmadığınız bir çok yeni fikirler ve fırsatlar olmuş olabilir.


Bu aşamayı, çok yorgun hissettiğiniz ve sadece dinlenmek istediğiniz çok “durgun” bir periyot izlemiş olabilir. Bedeninizi yeni İlahi Eril Kutsal Enerji akışı olan bu güçlü enerji ve ışık akışına alışırken, bu iyi bir fikir olacaktır.


Dengeye gelirken, hayatınız ile ilgili hala tutuklu olabilirken, Huzur ve Uyum içinde kalmanın daha kolay olduğunu görürsünüz. Çocuklarınız ve gelecek nesiller uğruna Dünya ile çalışma arzusunun ve Şefkatin derin kıpırtılarını hissedersiniz. Dualarınız ve arzularınız İlahi Kalbe giden ışık köprüsünü geçerken, pozitif ve coşkulu hissedersiniz!


Kutsal Evlilik veya Kutsal Birlik ve İlahi Bilinçli İlişkinin Kutsamaları
11 Kasım’da, 11/11 Yıldız Kapısında veya Portalında yeni enerjiler dengeye gelecek. 11/11, Cennet ve Dünya arasında Elmas Işık Portalının tamamen açık olduğu ve Dünyanın İlahi Kalbe daha yakından uyumlayan Yüksek Frekanslara yükselebildiği güçlü bir inisiyasyon anıdır. Her biriniz de Kutsal ve İlahi Kalplerinizi Kozmosun İlahi Kalbine uyumlayabilirsiniz.


Bu yıl, 11/11’de, hem Galaktik açıdan hem de kişisel seviyede “Kutsal Birliğin” Kozmik Kutsamalarını deneyimleyeceksiniz. Galaktik Seviyede, Gezegen, İlahi Eril ve Dişil adını verdiğiniz İlahi Kalbin İki Asıl gücü ile tam olarak uyumlanacak. Bu, Dünyayı Beşinci Boyut Birlik Bilincine manyetize etmeye/çekmeye hizmet edecek.


Kişisel seviyede, her birinizin kendi İçsel Gücünüze, Bütünlüğünüze ve Topluluk duygusuna erişmenizi sağlayacak. Kalpleriniz Tanrı Kaynağı enerjisinin her iki akışına açılacak.
Ve, ilişkilerinizde, İlahi Bilinçli İlişkilerde aradığınız gücü ve dengeyi bulacaksınız. Bunlar temeli Kutsal Birlik ve İlahi Kutsal Sevginin ifadesi olan ilişkilerdir. Bu, İlahi Kalpten gelen harika bir Kutsamadır ve gelecek olan aylarda bu konu üzerinde söyleyecek çok şeyimiz olacak.
Sizler 11/11’in Kutsal Birliğine davet edilirken, çok fazla Neşe ve Sevgi diliyoruz!


(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/sacred-union-the-balance-returns-after-the-grounding-of-the-sacred-masculine-luminosity/

 http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/bm-mikail-kutsal-birlik-kutsal-eril-parlakliginin-topraklanmasindan-sonra-denge-geri-donuyor/

0 comments:

Yorum Gönder