31 Ekim 2015 Cumartesi

YENİ KRİSTAL BEDENİNİZİ NASIL AKTİVE EDERSİNİZ

1509184_727190364080680_8294542476076109728_n
Arje Sakari Silander
Rahat bir pozisyonda oturun, derin nefesler alın ve gevşeyin.
Dünya Ana’nın içinde yerleşik olan kristal kafataslarının enerjisi üzerine meditasyon yapın. Kendinizi kristal kafataslarının enerjileri ile birleştirin. Kristal kafataslarının enerjileri kalp merkeziniz ile birleşsin.
Kristal bir kafatasının göğsünüzün içine nakledildiğini imgeleyin. Göğsünüzün içindeki kristal kafatasının içine gidin.
Kristal kafatasının enerjisinin sizi nasıl tamamen doldurduğunu hissedin. Kristal kafatasının enerjisinin nasıl başınıza yükseldiğini ve başınızın içinde ikinci bir kristal kafatasının ortaya çıktığını görün.
Kendinizi bir ışık tüpü ile Orijinal Yaratıcıya ve Dünya Ana’ya bağlayın, ışık tüpü orijinal yaratıcı ile başlasın, kalp merkezinize insin ve Dünya Ana’nın merkezinde sona ersin.
Dünya Ana’ya ve Orijinal Yaratıcıya sevginizi gönderin. Dünya Ana’nın ve Orijinal Yaratıcının size sevgilerini geri gönderdiğini hissedin. Bir süre içinizdeki bu sevgi akışının keyfini çıkarın.
 
Kendi sevginiz ile Dünya Ananın ve Orijinal Yaratıcının sevgilerini birleştirin.
Bu birleşik sevgiden, göğsünüzün içinde bir ışık topu doğuyor. Bu ışık topunun sizi tamamıyla doldurana kadar nasıl genişlediğini hissedin. Tamamen sevgiyle dolduğunuzda, siz tamamen sevgiyle sarmalanıncaya kadar ışık topunun nasıl daha fazla genişlediğini hissedin – sevgi topunun içindesiniz ve o her yönden sizi çevreliyor.
Bir süre bu enerjinin keyfini çıkarın.
Göğsünüzün içindeki kristal kafatasının enerjisinin, göğsünüzün içindeki sevgi ile nasıl bir olduğunu hissedin. Kalp merkezinizin ve kristal kafatasının aynı frekansta titreşmeye başladıklarını hissedin.
Kristal titreşimin fiziksel kalbinize ve karaciğerinize nasıl yayıldığını hissedin. Kalbinizin ve karaciğerinizin kristal kafatasının aynı frekansında titreşmeye başladığını hissedin.
Kristal kafatasınız ile aynı frekansta titreşen göğsünüzün içindeki ışık topuna tekrar yoğunlaşın. Bu ışık topundan başınıza doğru üç adet kristal zambak büyüyor.
Zambaklar yukarı doğru büyürken, onların sapları birbirlerine dolanıyor. Kristal zambaklar başınıza ulaştığı zaman, onların ilki başınızın tepesinden çıkıyor ve bir kristal zambak açılıyor. İkinci zambak üçüncü gözünüzden büyüyüp çıkıyor ve bir diğer kristal zambak çiçeği açılıyor. Üçüncü zambak başınızın arkasından büyüyor ve üçüncü bir zambak açılıyor.
Şimdi kristal zambaklar bedeninizde her yerde büyümeye başlıyor: kollarınıza, bacaklarınıza, gövdenize, sırtınıza, boynunuza, başınıza, midenize, her yere. Zambakların derinizden çıktığı her seferinde, kristal bir zambak açılıyor. Kısa sürede kristal zambak çiçekleri ile kaplanıyorsunuz.
Bir süre bu enerjinin keyfini çıkarın!
Şimdi kristal Zambaklar içinizde her yerde, siz genetik programlama modundasınız ve uyuyan DNA ipliklerinizi aktive edebilirsiniz ve kristal bedeninizi aktive edebilirsiniz.
Göğsünüzün içindeki kristal kafatasından “kristal bedeninizi aktive etmek için ışık kodlarını” fiziksel kalbinize ve karaciğerinize aktarmasını isteyin. Bu ışık kodları uyuyan DNA ipliklerinizi aktive edecek. Kristal kafatasından gelen ışık kodlarını fiziksel kalbinize ve karaciğerinize yönlendirin. Bedeninizde DNA iplikleri kadar çok kodların olması için Işık kodlarının kendilerini hızla kopyalamalarını isteyin. Kodların nasıl alevlere dönüştüğünü hissedin, kodların alevleri damarlarınızdan hücrelerinizin her birine, karaciğerinizden bezlerinizin her birine gidiyor. Işık kodunun hücrelerinizin ve bezlerinizin her birini yeniden programlamasını ve kristal bedeninizi aktive etmesini isteyin.
Işık kodlarının ateşinin tüm hücrelerinize ve bezlerinize girdiğini hissettiğiniz zaman, kristal bedeninizin aktive olmuş olduğunu bilin.
Şimdi Orijinal Yaratıcıdan yeni kodlarla çatışma içinde olan tüm programları sizden kaldırmasını isteyin. Tüm çatışan programların/enerjilerin sizi nasıl terk ettiklerini hissedin.
Kafanızın içindeki kristal kafatasına yoğunlaşarak kristal bedeninize erişebilirsiniz.
1509184_727190364080680_8294542476076109728_n

0 comments:

Yorum Gönder