11 Şubat 2017 Cumartesi

HATHORLAR – BU TUTULMA DOLUNAYINDA YALNIZ OLMAYI ONURLANDIRMAK

FB_IMG_1484650863863
Amara Tia Ann
“Bizi tekil bir varlık olarak hissediyor olabilmene rağmen, aslında biz kadim Mısır sırasında rahibeler düzenine ait olarak imgeleyebileceğin kollektif bir ruhuz. Kadim zamanlardan bu yana, insanlık ayı kutsal dişi enerji ile ilişkilendirdi. Bu olayda kanallıkla iletişim kurmayı seçmiş olmamızın nedeni budur.
Paylaşımımıza başlamadan önce, tüm deneyimlerin ve yorumların doğasının göreli olduğunu aklınızda tutun. Bu gereklidir, çünkü birbirinin üzerine örtüşen ve dokunan (örülen) enerji frekansları gözlemciye ayrı ışık akımları olarak görünür, ama gerçekte, Yaratıcının kalbindeki bütünleşmiş beyaz ışıktan kaynaklanır ve var olur. Bu nedenle, deneyimlerin algılanmasındaki görelilik dışsal gözlemciyi etkiler, ama kendi gerçekliklerini Tanrının gözleriyle görenleri etkilemez.
Buna göre, paylaşmak üzere olduğumuz şey, zihinde görelilik prensibi ile en iyi değerlendirilir.
Eğer Birliğe demirlendiyseniz, fiziksel fenomenlerin, Dünyayı etkileyen ay döngüleri, tutulmalar, gezegensel transitler ve bir çok diğer fenomenlerin varlığınız üzerinde minimum etkisi olur. Görünürde dalgalanan veya hatta tahmin edilemeyen ortamlarda bulunmaya rağmen, seçtiğiniz duygusal ve zihinsel halde kalma tam gücüne sahipsiniz. ‘Dünyada olmak ama dünyadan olmamak’ yaygın ifadesi spiritüel gelişmenizi ve buna uygun olarak Dünyadaki fiziksel var oluşunuzu tanımlamak için uygun olurdu.
Tersine, eğer yakın zamandaki deneyimleriniz duygularınızın ve düşüncelerinizin dış dünyanız ve Yerkürenin ‘doğal’ fenomenleri tarafından kolayca etkilendiğini öne sürüyorsa, bu dolunayı ve tutulmayı yalnız olarak ve derin düşünce içinde geçirmenizi tavsiye ederiz. Zihninizi ve bedeninizi arıtmak için, psişik kalkanınızı güçlendirmek için ve içinizdeki Yaratıcı ile bağlantınızı derinleştirmek için bu gölgeli aydan yararlanın. Kendi ışığınızın yakınsamasına, güçlenmesine ve bütünleşmesine odaklanın. Bu dolunay ve ay tutulması farkındalığınızda ve odak seçiminizde bir paradigma değişimini başlatmanın harika fırsatını sunuyor – realitelerin sadece bir gözlemcisi olmaktan bilinçli ve egemen bir yaratıcı olmaya değişim.
Biz Hathorlarız.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder