18 Şubat 2017 Cumartesi

KAOSUN ORTASINDA SAKİNLİĞİ BULMAK — Galaktik Aile


earth_violet_atmosphere 
Sue Lie kanalıyla
 11- 1-17
Lütfen kaosun her zaman değişimden önce geldiğini hatırlayın, kaosun hala 3B matriksinde kapana kısılmış olanların bilincine eklenmesine izin veren üçüncü boyut matriksini parçalamalısınız.
Gezegensel yükselişin alevlenme noktası olması beklenen ABD şu anda büyük kaos içinde. Bu kaosun içinde, başkaları üzerinde güç arayanlar gelmekte olan Işığa karşı son çırpınışlarını yapmak için ilerliyor, bu gelen Işığı sadece kendi İçlerindeki Gücü bulanlar keşfedecek.
‘Başkaları Üzerinde Güç’ içlerideki kendi güçleriyle yaşayanlara karşı savaşıyor. ‘Başkaları Üzerinde Güc’ün spiritüel desteği yoktur, onlar Gaia’nın özünde olan beşinci boyut bilincine karşı gidiyorlar. İçlerindeki Güç ile yaşayanlar 3B matriksinden özgürler ve bilinçlerinin kendi beşinci boyut ve çok boyutlu BENLİKLERİ ile birleşmesi devam eden sürecindeler.
Diğer taraftan, ‘Başkaları Üzerinde Güç’ sadece 3B matriksi ve Alt Astral Plan ile birleşebilir. 3B Matriksi ve alt, dördüncü boyut Astral Planı Gaia’ya sadece 3B Matriksi ile bağlıdır.
Bu 3B Matriksi, Lemurya ve Atlantis’in yıkımı neredeyse Gaia’nın gezegensel ekseninden düşmesine neden olduktan sonra, Gaia’yı stabilize etmek için kuruldu.
Bu 3B Matriksi, insanın kırık kolundaki bir alçının o kolun iyileşmesine yardımcı olduğu aynı şekilde, Gaia’nın iyileşmesine hizmet etti. Ancak, eğer bir insan kolunu kırarsa ve kolu iyileştikten sonra da uzun süre alçıyı çıkarmazsa, o kolun sağlığını gelecekte büyük ölçüde tehlikeye atar. Aynı şekilde, Gaia’nın bedeni yeterince iyileşti, artık 3B matrikse ihtiyacı yok.
Gaia’nın kızkardeş gezegen Venüs’ten, Ayrıca Pleaidesliler, Siriuslular ve Arkturuslular Konseyi Galaktik Ailesinden aldığı muhteşem yardım nedeniyle, Gaia 3B matriksini salıvermek ve kendi beşinci boyut Gezegensel Benliğinin frekansına geri dönmek için yeterince iyileşti.
 
Ama Gaia’nın başlangıçtaki incinmesinden büyük ölçüde sorumlu olan ‘Başkaları Üzerinde Güç İllüminati’ 3B matriksini sürdürmek için savaşıyor. Gaia’nın özündeki beşinci boyut frekansının, onların Gaia’nın üçüncü boyut gerçeklik versiyonu üzerindeki gücü sürdürmeleri için çok yüksek olduğunu biliyorlar.
‘Başkaları Üzerinde Güç’ ile yaşayanlar sadece Gaia’nın Üçüncü boyutuna ve Alt Astral Plana tutunabildiği için, Gaia’nın kontrol edebildikleri tek bölgesi olan üçüncü boyut matriksine korku ve başkaları üzerinde güç kusuyorlar.
Bu arada, karanlık olanların çabalarına rağmen, şu anda Gaia’nın frekans hızı, beşinci boyutun rezonansına yükseliyor. “Beşinci boyutun rezonansı” ile ne demek istediğimizi birazdan sizinle paylaşacağız.
Gaia’nın her boyutu proton ve elektronların salınımına sahiptir. Üçüncü boyut matriksi, Gaia’nın kendi özündeki çok – boyutlu matriksinden üçüncü boyut matriksine düşüşünü azaltmak için, Gaia etrafında bir enerji alanı yarattı.
Bu şekilde, Gaia’nın üçüncü boyuttan daha düşük bir frekansa düşmemesi için, üçüncü boyut matriksi bir “frekans ağı” olarak hizmet etti. Ama, Gaia’nın “düşüşü” Onun çokboyutlu gezegensel benliğine kendi gezegensel bağlantısını kopardı.
Gaia’nın frekansı düştükçe, onun beşinci boyut portallarından çoğu kapandı, çünkü bunlar böyle düşük rezonansta işlev yapamazdı. Bu portallar çok önemliydi, çünkü bu portallar vasıtasıyla çokboyutlu ışığın tam gücü Gaia’yı yenilemek için gezegene gelebiliyordu.
Neyse ki, Gaia’nın Galaktik ailesinin bir çok üyesi, Gaia’nın beşinci boyut portallarını açma niyetiyle insanlar olarak gezegende enkarnasyonlar almaya başladı. Bu beşinci boyut portalları çok önemliydi, çünkü Çokboyutlu Işığın sürekli akışının Gaia’nın çekirdek kristallerine direkt olarak akmasını sağlıyordu.
Işığın çokboyutlu akışının direkt olarak Gaia’nın çekirdek kristallerine gitmesi önemliydi, çünkü eğer yüksek Işık direkt olarak Gaia’nın yaralı gezegensel bedeni için bir alçı olarak hizmet eden Gaia’nın 3B matriksine gitseydi, ışığın yüksek frekanslarını sindiremez ve özümseyemezdi.
Eğer bir insan kolunda uzun bir süre alçı taşırsa, o kol ağır nesneleri tutma ve taşımayı başaramazdı. Ayrıca, yaralı kol boyunca uzanan ve eldeki nöropat yolların, o el eski görevini üstlenmeden önce iyileştirilmeleri gerekirdi.
Gaia’nın beşinci boyut ve ötesindeki Gezegensel BENLİĞİNE geri dönmesi için, Gezegensel Benliğini tam olarak iyileştirmek için. Atlantis’in yıkımı sırasında ekseninin neredeyse çökecek olmasından bu yana geçen tüm zamana gereksinimi vardı.
Karanlığın güçleri bunun farkındalar. Aynı zamanda onlar beşinci boyut ile rezonansa girmeyeceklerinin farkındalar. Bu nedenle, korku yaymak için yapabildikleri her şeyi yapıyorlar. Anlamadıkları şey, Gaia’nın belirli bölgelerinde Gaia’nın zaten önceden kendi dördüncü boyut ve ötesindeki Gezegensel Benliğine geçmiş olmasıdır.
Bundan dolayı, karanlığın güçleri 3B matriksinde kalmak zorundalar, çünkü beşinci boyut Işığına tahammül edemezler. Beşinci boyutun rezonansı karanlık olanların zihinlerinin çok hızlı çalışmasına ve kalplerinin çok hızlı atmasına neden olur.
Bu gerçekleştiği zaman, düşünceleri dengesiz hale gelir ve duyguları o kadar çok korku dolu olur ki, üçüncü boyut matriksiyle bile uyumlarından düşmeye başlarlar.
Dolayısıyla, onlar üçüncü boyutta yapışıp kalmışlardır, çünkü zihinleri beşinci boyutu anlayamaz ve duyguları Koşulsuz Sevginin frekansına tahammül edemez.
Dünyadaki bir çoğunuz için, sanki kontrol karanlığın elindeymiş gibi göründüğünü kavrıyoruz. Ama, algılanamayan şey, deneyimlenemeyen şey, bu karanlık olanların kendi algısal yeteneklerinin en sonuna gelmiş olduklarıdır.
“Başkaları Üzerinde Güç” ile yaşam seçimleri nedeniyle, Uyanmış Olanların çoğunun keyfini çıkardıkları beşinci boyut realitesini algılayamazlar. Dahası, onların algılayamadıkları şey bilinçli olarak deneyimlenemediği için, Karanlık Olanlar yüksek boyutlu bir realitenin kendi algılarının ötesinde var olduğunun farkında değiller.
Diğer taraftan, Yükselmekte olanlar şu anda kendi gerçekliklerine kusulmakta olan korku tarafından örtülen kendi özlerindeki içsel gücü yeniden kazanıyorlar.
California’da, Gaia uzun bir kuraklıktan sıkıntı çekti. Ama şimdi, California düzeldi ve ölmüş olan ya da sarıya dönüş olan şey şimdi yeniden doğdu ve yemyeşil olana geri döndü.
Topraklarının bu derin iyileşmesiyle Gaia’nın insanlığa söylediği şey şu; ne kadar zor olursa olsun, sadece yeterli su, “duygusal destek” ve temiz gökyüzü, “sevgi dolu düşünme” olumsuz bir durumu, yeni yaşam ile dolu olan olumlu bir duruma dönüştürebilir.
Sizler, Gaia’nın Yükselmekte olan üyeleri sevgili gezegeniniz için, aynı zamanda kendi Birlik Bilincinizde Koşulsuz Sevgi varlıklarısınız. Sizler de karanlığı Yeni Şafağa dönüştürmek ve koşulsuzca sevmek için Mor Alev ile yakın ilişkinizin farkındasınız.
Çoğu zaman, karanlığa öfkelenmek ve korkmak çok kolaydır. Ama, kendi Koşulsuz Sevginiz ve Mor Alev ile karanlığı iyileştirme çokboyutlu yeteneğine sahipsiniz.
Diğer taraftan, karanlık zaten Dünyayı ele geçirme savaşlarını kaybetti, çünkü Gaia kendi çokboyutlu gezegensel beliğine geri dönmek için, kendi üçüncü boyut matriksine olan eski ihtiyacını bırakıyor.
Biz sürekli genişleyen Işığınızı görebilirken, ona katılacağınızı biliyoruz. Genişleyen Işığınızı sevgili Gaia ile paylaştığınız zaman, Koşulsuz Sevginiz ve Mor Alev Gaia’ya gezegensel Yükselişinde büyük ölçüde yardımcı olur.
Bizler, Galaktik Aileniz gezegensel Anneniz için yapmakta olduğunuz her şey için teşekkür ederiz. Yüksek boyutlu benliklerinizin Kollektifi olan bizler sizlere, Gaia’nın üyelerine yardımcı olmak için Yıldız Gemilerimizden, Yuva Dünyamızdan ve sayısız yüksek boyutlu realitelerden genişlettiğimiz özümüz olan dünyadaki herkese yardım ediyoruz.
Kutsamalarımızı ve yardımımızı gönderiyoruz. Tek istediğimiz bizi çağırmanız, orada olacağız, her zaman sizinleyiz. Her şeyden önce, sizden ayrılamayız, çünkü;
BİZ gerçekliğin yüksek frekansındaki SİZİZ.
Galaktik Ailenizden kutsamalar.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder