26 Şubat 2017 Pazar

HATHORLAR: RESTORASYON

 15977773_990551041088342_3712483075561496618_n

Hathor Gezegen Mesajı

Tom Kenyon kanalıyla

18 Şubat 2017
Restorasyon
Geçen yılın Şubat ayında, İstikrarsızlaşma başlıklı bir mesaj verdik. [http://www.kosulsuz-sevgi.com/yeni-eklenen-mesajlar/hathorlar-istikrarsizlasma/]. Siz 2017’ye girerken, o iletişimde tartıştığımız küresel istikrarsızlaşma çok daha hızlı bir şekilde artıyor.
Ancak bu mesajın odağı istikrarsızlaşma süreci üzerinde değil, size aktarmak istediğimiz yeni bir ses meditasyonuna odaklı. Bu, istikrarsızlaşmanın beden/zihin ve ruhunuzdaki olumsuz sonuçlarına karşı koymanıza yardımcı olabilecek enerjisel bir panzehirdir.
Bu yeni ses meditasyonuna Restorasyon adı veriliyor. Gerçekte bu, size derin bir şekilde besleyici ve düzeltici enerjileri verebilen, yüksek ışık alemlerinden göksel bir korodur.
Restorasyondan en yüksek faydayı almanız için, fiziksel bedeniniz dahil, evreninizin holografik doğasını kısaca tartışmayı diliyoruz.
Bizim perspektifimizden tüm fiziksel evrenin doğası yanıltıcıdır, holografik ışık projeksiyonudur.
Fiziksel bedeniniz de holografik bir projeksiyondur ve kozmos adını verdiğiniz daha büyük hologramın parçası ve parselidir. Bu nedenle, sizi evrene ve ayrıca ışığın en yüksek alemlerine bağlayan enerji iplikleri vardır. Siz, kozmos ve ışık alemleri arasındaki bu bağlantılar içsel doğanızın parçasıdır.
Bilincin yüksek hallerini elde ettiğiniz zaman, fiziksel varoluşun yanılsamalı doğası ve bir ışık varlığı olarak gerçekliğiniz daha net hale gelir. Ama bedenlenmiş bir varlık olarak bilinciniz duyusal algınızda demirlenmiştir. Bu nedenle aynı anda iki dünyada yaşıyorsunuz – zaman ve uzay ile sınırlı olmayan muhteşem özgürlük dünyası ve Sizi Dünyaya bağlayan bedenlenmiş varoluşunuz.
Dünyanız yeni gerçekliklere dönüşürken ve daha fazla kaotik hallere girerken, beden/zihin kompleksiniz derin bir şekilde zorlanıyor.
Bilincin yüksek hallerine giden yukarı doğru yolda olanlarınız bile, bazen, küresel istikrarsızlaşmanın zorlukları ile başa çıkmayı zor buluyor.
Restorasyon ses meditasyonu kişisel ve küresel meydan okumaların karşısında kendinizi yenilemenize yardımcı olabilir. Ama bu ses meditasyonundan daha derin yararlanmanız için, dinlediğiniz zaman gerçekleşen şeylerin üzerinde durmayı diliyoruz.
Bu meditasyonu oluşturan sesler kodlardır. Bunlar ışığın yüksek alemlerinden gelen canlılık ile titreşir. Ve eğer ses meditasyonunu doğru şekilde dinlerseniz, bu ses kodlarının canlılığı fiziksel bedeninize – hücresel matriksin kendisine – aktarılır.
Üç farklı dinleme şekli öneriyoruz. Her ardarda dinleme seviyesi sizin için bu ses meditasyonunun daha derin sihrini ve gücünü açığa çıkarır. Sizin için en rahat hissettiren seviye ile başlayın ve ilerlerken sonraki seviye ile deney yapabilirsiniz.
 
Temel Seviye
Ses kodlarının başlıca işitsel girdi olması için, bunu stereo kulaklıklar ile dinlemenizi kuvvetle tavsiye ediyoruz. Ayrıca müziğin başlıca duyusal deneyim olması için, gözleriniz kapalı olarak dinlemenizi öneriyoruz.
Gevşemiş bir dikkat odağı ile, seslerin mimarisine girin. Titreşimsel enerjilerin ilerleyişini takip edin ve sizi nasıl etkilediklerini duyumsayın. Bu  yöntemde, tüm dikkat odağınız ses algısındadır. Zihniniz başka şeylere odaklandığı zaman, sadece onu seslere geri getirin.
Orta Seviye
Bu dinleme şeklinde odağınız yine ses algısında, ama odağınız fiziksel bedeninizi de kapsıyor. Sanki tüm bedeniniz ses kodlarını ve göksel koroyu dinliyor gibi. Ses meditasyonunu bu şekilde dinlediğiniz zaman, canlılığın ve restorasyonun aktarımı bedeninize daha derin girer.
Kinestetik duyumsama geliştirmiş olanlarınız sezgisel olarak bunu nasıl yapacağınızı bilirsiniz. Bedensel farkındalığa daha az aşina olanlar için, bir kaç önerimiz var.
Fiziksel bedenininiz gerçekte sesleri işitiyormuş gibi davranın. Seslerin kulaklarınız ve beyninizin işitme yolları tarafından alındığını bilseniz bile, bedeninizin de sesleri duyduğunu imgeleyin ve duyumsayın.
Ses kodlarının nasıl titreştiğini ve bedeninizin farklı alanları ile rezonansa girdiğini duyumsayın. Bazılarınız için bu ses kodları aynı zamanda enerji alanınızı da titreştirir, kadim insanların aura dedikleri enerji alanı.
İleri Seviye
Bu dinleme şeklinde bedeninizi yıldızların galaksisi olarak duyumsarsınız.
Bedeninizin her hücresi ışık yayan bir yıldızdır. Bu tür biyolojik – bazlı ışık yeni Biophotonics biliminde Biyofotonlar olarak tanımlanmıştır. Bu bir metafor değildir. Bedensel doğanızın fiziksel bir gerçekliğidir.
Daha önceki dinleme şekillerinde olduğu gibi, odağınız ses algısında ve fiziksel bedeninizdedir. Sadece bir element daha ekliyorsunuz – bedeninizin yıldızlar galaksisi olduğunun net izlenimi.
Bedeninizin ışık galaksisi olarak duyumsamasını elde ettiğinizde, bedeninizin her yıldızı veya hücresi, ses kodlarından gelen titreşen canlılığı çok daha derin bir seviyede alır.
Bu ses meditasyonun göksel dünyalardan bir armağan olduğunu açıkça anlayın. Göksel koro ve tüm sesler, titreşen enerji vorteksleri yaratmak için bir araya birleşirler.
İşittiğiniz sesler ışık alemlerindeki titreşimsel değişimlere analogdur (benzerdir).
Ses meditasyonunu tanımlanan şekilde dinlediğiniz zaman, bedeninizin hücresel matriksi titreşimsel alıcılığın yüksek haline girer.
Zihinsel ve bedensel farkındalığın bu haline girebildiğiniz derecede, ses meditasyonu size olağanüstü sağaltıcı enerjiler aktarabilir.
Meditasyonun uzunluğu yaklaşık dokuz dakikadır. Bu, çok yoğun programı olanlarınızın, kişisel sağaltım için bu kısa zaman periyodunu ayırmanızı sağlar.
Eğer ekstra zamanınız varsa, ses meditasyonunu tek bir dinleme seansında bir çok kez dinleyerek deneyler yapmanızı tavsiye ederiz. Bu sizin için ses kodlarında bulunan desteklenmenin ve restorasyonun daha derin seviyelerini açığa çıkartır.
Dünya daha ileri istikrarsızlaşma ve kaotik hallere girerken, umudumuz bu ses meditasyonunun küresel değişimin tehlikeli sularında seyreylemeniz için bir araç olduğunu ortaya koymasıdır.
Kollektif Kalbimizin en derin yerinden yıkımın tam ortasında yeni yaratım için size itici güç gönderiyoruz.
Hathorlar 18 Şubat 2017
Tom’un Düşünceleri ve Gözlemleri
Bu ses meditasyonunda gerçek dönüştürücü sihir vardır, ama en muhtemelen eğer bunu zihinsel dikkatinizin tek odağı yaparsanız size kendisini ifşa edecektir. Başka deyişle, aynı anda çok şeyle uğraşmayın.
Hathorlar bu ses meditasyonunu beden/zihin ve ruhunuza sağaltıcı enerjileri getirme amacı ile yarattı.
Bu meditasyon bağlamında, “ruh” sözcüğünün dini bir anlamı yoktur. Bunun yerine, spiritus sözcüğündeki Latin orijini ile daha çok ilişkilidir. Kadim dillerden gelen bir çok sözcük gibi, spiritus sözcüğünün çoklu anlamları vardır, bu durumda buna nefes, cesaret ve zindelik dahildir. Bir şeyden ilham aldığımızı hissettiğimiz zaman, çoğunlukla kendiliğinden derin bir nefes alırız – nefesimiz ile güçlü duygularımız arasındaki ilişkinin fizyolojik ifadesi.
Hathorlar bu ses meditasyonu ile bedenin Biyofotonik ışık ağı arasındaki çok ilginç ve derin ilişkiden söz ettiler. Biyofotonikler bilimine aşina olmayanlar için Alfred Popp’un çalışmasını tavsiye ederim.
Bizi Restorasyonun inayetinden ayıran bir çok parmaklık vardır. Bunların bazıları sosyal gelenekler ve inançlardır, bazıları şu andaki siyasi kutuplaşmanın yükselişi ile yaratılan sosyal stresin sonucudur, bazıları dini veya spiritüel dogmanın örtüsünde gizlidir ve bazıları kendi içsel doğamızdan akan Restorasyonun inayetini almamızı engelleyen içsel engellerdir.
Gerçek Restorasyon alma görevinin bir parçası, bizi yenilenmenin inayetinden ayıran dikilmiş dışsal ve içsel parmaklıkların etrafından yolumuzu bulmaktır.
Gerçek Restorasyonu bulmanın bir çok yolları vardır. Bu en son Hathor ses meditasyonu bunlardan yalnızca biridir. Eğer sizinle rezonansa giriyorsa, onun etkisiyle kutsanacağınızı düşünüyorum.
Ve eğer başka bir yol seçerseniz, bu gittikçe artan zorlayıcı zamanlarda kendinizi psiko – spiritüel olarak sağaltmak için bazı araçlar bulduğunuz sürece bu önemli değildir.
Hangi Restorasyon yolunu seçerseniz seçin, sizin için, sevdikleriniz için ve tüm duyarlı varlıklar için bir kutsama olsun.
Tom Kenyon
Restorasyon Ses Meditasyonu
Aşağıdaki linki tıkladıktan sonra, Dinleme Bölümünün Şartları ve Anlaşmalara yönlendirileceksiniz. Dinleme şartlarını kabul ettikten sonra, size çok sayıdaki ses meditasyonlarına, konferanslara ve videolara serbest erişim verilecektir. Lütfen bu ses ve video dosyalarının sadece kendi kişisel kullanımınız için olduğunu not edin. Bunların telif hakları vardır ve başka yerlere gönderilmemeli veya karıştırılmamalı.
Restorasyon Ses Meditasyonunu dinlemek ve/veya indirmek için Burayı tıklayın
(Çeviri: Saffet Güler)
©2017 Tom Kenyon   Tüm Hakları Saklıdır   www.tomkenyon.com
Herhangi bir şekilde değiştirmediğiniz, You Tube gibi video sitelerine göndermediğiniz, bunun için para almadığınız ve tüm telif hakkı uyarısını eklediğiniz sürece bu mesajın kopyalarını paylaşabilirsiniz. Lütfen bu iznin Restorasyon ses kaydı veya websitemizdeki herhangi bir içeriğe uygulanmadığını not edin.

0 comments:

Yorum Gönder