26 Şubat 2017 Pazar

KRYON: “GEZEGENİN JOKERLERİ (BEKLENMEDİK OLAYLARI)”


11222576_1033571553343907_7089647196797677781_n 
KRYON MESAJI
“GEZEGENİN JOKERLERİ (BEKLENMEDİK OLAYLARI)
Bu canlı kanallık Wilmington, North Carolina’da verildi
19 Kasım 2016
Lee Carroll kanalıyla
Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Bugün jokerler (beklenmedik olaylar) hakkında konuşmak istiyorum. zamanla ne veya kim olduklarını açıklamayı diliyorum, ama bu açıklamanın ruhunuz tarafından anlaşılması ve kabul edilmesi için, bazı şeyleri yapar gibi görünmek zorunda olacaksınız.
 Tutumunuzu Ayarlamak
 Eğer İnsan tarihini gözlemek için başka bir gezegenden gelen bir bilim insanı olsaydınız, bunu duygu veya önyargı olmadan yapmanız gerekirdi. Hem büyükbabalarınız hem de sizin için jokerler hakkında hikaye anlatabilirim, ama çoğu zaman buna dahil olan duygu ve önyargı vardır. Bu nedenle, tek bir şey söyleyeceğim ve siz başka bir şey işitebilirsiniz. Sevgililer bu, bu mesajı anlamanız için bu şekilde olamaz.
 Uyarı: Bundan sonra gelecek olanların, bildiğinizi düşündüğünüz şeylerden veya kim olduğunuzu düşündüğünüzün duygularından, olup bittiğini düşündüğünüz şeylerden ya da hatta hissettiğiniz şeyin tarihi olduğundan bağlantısı kesilmelidir. Hatırlayın, bu varmış gibi yapılan senaryoda, siz neler olup bittiğini öğrenmek için başka bir gezegenden gelen bir uzaylısınız. Bunları devreden çıkarmak için rol yapıyorsunuz. Bir parçası olmadığınız bir ırk ile ilgili tarih size anlatılacakmış gibi yapın. Dinlerken herhangi bir şeye bağlılığınızın olmaması için bu böyle. Bu, bugünkü bu dersi anlamanızın tek yoludur. İtilmeye gereksinim duyduğunuz zaman sizi iten spiritüel bir sistemin güzelliğini anlamaya başlamanın tek yoludur.
 Jokerler İnceleniyor
 Spiritüel dilde kullanıldığı gibi, joker tanımlaması zor bir terimdir. Jokerler olaylar olabilir, icatlar olabilir, tek bir İnsanı veya birkaç İnsanı kapsayabilir. Bir çok şeyden tek bir tanesi olabilir veya tek bir şeyden bir çok şey olabilir, ama sizin bakabileceğiniz bir zaman çizgisini izlerler. Geçmişte sahip olduğunuz jokerlerin bazıları ve bunların düşünmüyor olabileceğiniz bazı nitelikleri hakkında konuşmak istiyoruz.
 Herhangi türde jokerin temel özelliği, onun sürpriz bir olay olmasıdır. O çoğu zaman şok edicidir, bazen ifşa edicidir, ama her zaman bir sürprizdir. Ayrıca devam ederken biraz nümeroloji yapacağız ve ayrıca spesifik jokerlerin etrafında hangi enerjinin olduğunu tanımlamaya yardımcı olan enerjilere bakacağız.
 Nümeroloji bir şeyin etrafındaki enerjiyi tanımlamaya yardımcı olan kadim bir sistemdir. Örneğin, bir olay tek bir şey gibi görünebilir, ama nümeroloji onunla ilgili daha açıklayıcı olan bir hikaye anlatacaktır. Senkronize nümeroloji – bir joker etrafında tekrarlanan aynı rakamlar – adını vereceğimiz şeyi gördüğünüz zaman, bu çok etkilidir, çünkü tesadüfler yoktur.
Sorabilirsiniz, “Sevgili Kryon. Ruh mu gezegen için jokerleri yaratıyor?” Yanıt: Hayır, siz yaratıyorsunuz. Zamanda belli bir noktada sizin bilinciniz bir jokere izin veriyor. Ruh bazı joker senaryolarını güçlendirmeye hazırdır, diğerlerini değil. Ama insanlığın enerjisi ve bilinci bunun olmasına izin veriyor.
 Joker bir insan, bir icat, bir şey, bir olay, yeni bir sistem veya gezegeni değiştiren yeni bir paradigma olabilir. O beklenmediktir, etkisi bazen ürkütücü ve çoğu zaman dramatiktir. Eğer bir icat ise, normalde bilimin evrimiyle veya beklenen bilimsel evrimin zamanlaması ile gerçekleşecek olan şeyin kapsamının dışında olmalıdır. Bu çoğu zaman bir paradigma değiştiricidir ve genellikle tek bir insandan gelir. Onu gördüğünüz zaman, onun bir joker olduğunu bileceksiniz. O her zaman bireysel bir icat değildir, bazen kollektiftir. Ama, sevgililer, her bir joker herkesi sürprizle ele geçirir.
 
 Tarihteki Jokerler
 Bunlardan bir kaçına sahip oldunuz ve bir fikir edinmeniz için bir kaçını sıralayacağım. Ayrıca mucitlere gelen tekilliğin sistemini göreceksiniz. Ben devam ederken bunu göreceksiniz.
 Tesla bir joker idi. Onun fikirleri beklenmedik, tartışmalı ve bugün bile elektronik mühendisliğinde olanların kafalarını salladıkları derecede ileri idi. Onlar, Tesla’nın icat ettiği şeye bakıp şöyle yorum yaparlar, “Tek bir insanın bunu görmesi nasıl mümkündür? Eğer alternatif akımı incelerseniz, bu bir muamma. Alternatif akımın faz ilişkileri parlak ötesinde parlaktır.” Bu Tesla idi.
 Ama, onunla ilgili bildiğiniz şey sadece size getirmiş olduğu şeydir. Şimdi, bunun gibi parlak bir zihin başka şeylere sahip olurdu, böyle düşünmüyor musunuz? Aslında, sahipti, bu nedenle sorabilirsiniz, “Pekala, o diğer şeyler nerede?” Yanıt, o diğer şeylerin aniden durmasıydı – hepsinin. O sadece, gezegen için gereksinim duyduğunuz tek bir şeye önayak olabildi. Onun zihninin parlaklığı başka bir çok mükemmel fikire sahipti, ama ilerleyemedi. Atölyesinde kütleyi değiştirmenin yollarını gördü, ama yapamadı. Bunun düzenli bir şekilde çalışmasını sağlamaya yeter hassaslıkta olan ayrıntılı aletlere sahip olmadığı için hayal kırıklığına uğradı. Bu sadece bir tanesidir. Zeminden teller olmadan elektriği iletmek bir diğeriydi. Ama, bu şeylerin insanlığa sunulması için o zaman doğru olmazdı. Hazır değildiniz, ama alternatif akıma hazırdınız, o zaman için en çok gereksinim duyulan icatlardan biri. Tesla hayal kırıklığı içinde, fakir, küçük bir odada tek başına öldü. Bir şey yapmaya geldi ve başka bir şey yapması durduruldu, sonra vefat etti. Eğer tarihinizde jokerler olan insanları analiz ederseniz, bir kalıp vardır.
 Diğer joker mucitler, dünya spesifik bir icada hazır olduğu için gezegene geldiler. Hatırlayın, Ruh size bilgi vermez, ama çoğu zaman tüm dünyada, aynı anda bilginin salıverilmesine izin verir. Size bazı örnekler vereyim.
Bir diğer joker Wright kardeşlerdir. Motorlu uçuşa sahip olmanızın uzun zaman önce olmayışı sizin için tuhaf değil mi? Bu henüz dündü! Uçuş keşfedildiği zaman bazı akrabalarınız hayatta idi! Sevgililer, Çinliler binlerce yıldır uçurtma uçurmakta. Onların bir kuşun dinamiklerini bildiklerini düşünmüyor musunuz? Yüzlerce yıl geçtiğini ve hiç kimsenin herhangi türde güç kaynağı olan uçuşu nasıl yapacağını çözmediğini düşünüyor musunuz? İki bisiklet yapımcısı bunu çözdü!
Bu yeterince garip, ama gerçek şu ki onların Fransızları iki hafta ile geçmeleri bakmaya değer bir şeydir. Bu tuhaf! Bu neredeyse sanki bu mükemmel icat tüm gezegene aynı anda eşzamanlı olarak verilmeye hazırdı. Onu önce elde edenler takdiri alacak olanlardı. Gerçek tuhaflık zamanlamadır. Bunun bu kadar saklı olması, sonra aniden üzerinde aynı anda bir çok insanın çalışıyor olması mantıklı değil.
Wright kardeşler onu size göstermek için buradaydılar, sonra durdular. Tek yaptıkları sizin Kitty Hawk’ta (Kuzey Carolina’da yerleşim yeri) gördüğünüz şeydir. Onlar asla temel rüzgar eğrilmesini geçmediler ve kanatçıklar veya bugünün uçuş kontrol temelleri hakkında ilk sezgisel düşünceye sahip olmadılar. Onlar için, bu orada durdu. Sevgililer, başkalarının temelleri alıp onların çok ötesinde uçuş geliştirmesinden gelen büyük hayal kırıklığı vardı ve belki de bundan gelen sağlık sorunları vardı. İşlevsizlik ve üzüntü ikisini de takip etti ve başlangıç icadının ötesine tam olarak katılamadan öldüler. Biri diğerinden çok daha erken öldü, ardında kalan için üzüntü yarattı. Yaptıkları şeyi yapmak için geldiler ve hayatlarına devam ettiler. Jokerler ile bu bildiğinizden daha yaygındır, özellikle bu gezegeni değiştiren icatlara gelince.
Radyoyu kim icat etti? İtalyan Guglielmo Marconi mi yoksa hayal kırıklığına uğramış jokerimiz Tesla’mı? Takdiri Marconi aldı, ama icat sahiplenilmeyi bekleyerek her yerdeydi. Dünya bunun için olgun ve hazırdı ve gezegenin bilincine doğru zamanda aktarıldı. Her iki adam da onu birbirinden ayrı olarak, aynı zamanda aldı. Bu şeyleri düşünmeniz için veriyorum.
Gelecekte gelmekte olan joker kartı icatları olduğunu size söyledik. Özellikle bir tanesi hazır, ama zaman doğru oluncaya kadar onu almayacaksınız. Bu neredeyse yapabildiğinizin üzerinde bir düşünme tavanı varmış gibi. Hatta size gelmekte olan icadın niteliklerinin bazılarını verdik, ama bunu getirecek olanın değil. Onu önceden yapacağınızdan endişelenmedik, çünkü jokerin gelmekte olduğunu biliyoruz. Bir icat geliyor. Bu, bildiğiniz fiziği yeniden yazacak olan bir icat. Kalıpları kuantum alanlarda gördünüz ve kocaman bir aha olacak! Bu, tekerleği yeniden icat etmeye benzeyecek.
“Kryon, neden ona şimdi sahip olamıyoruz? Bunu durduran nedir?” Size anlattık, silaha çevirmek çok kolay. Onu silah haline getirmeyeceğiniz noktaya ulaştığınız zaman, o sizindir. Tüm bunlar geliyor. Bu doğal ve aynen Wright kardeşler, aynen Tesla, aynen Einstein gibi zamanı geldiğinde gelecek.
Einstein dahi bir joker idi. Hiç de kuantum düşünür değildi, ama sunduğu şey bugün hala canlı ve uygun ve size verdiği kavramlar için hala atomun içinde bakıyorlar. Bu nedenle bu bildirimi yapacağım: Einstein henüz bitmedi, çünkü onun çalışmasından alınmaya devam edilen kavramlar yüzyılın icadına uygulanacak. Kuantum olmamalarına rağmen Einstein prensipleri gelmekte olan şeye çok dahil olacak. Onun bir joker olduğunu ve joker olmaya devam ettiğini söyleyebilirsiniz. Şaka şu ki, onun kavramları zamanın dışında devam ediyor ve devam ediyor, yine de onun ana fikirleri zaman ileydi. Eğer Einstein’a gezegene getirdiği şey ile mutlu olup olmadığını sorsaydınız, size hayır derdi. Gerçekte istediği şeyi yapmaya ulaşmadığı için hayal kırıklığına uğradı. Tesla gibi, bir şeyin “erişimin dışında” olduğunu hissetti ve onu yapamadı.
Sonra 2 nci Dünya Savaşı vardı. Sevgililer, uzaylı bir bilim insanı olduğunuzu varsayın. Duygunuzdan bağınızı koparın. Buna bakmak için başka bir gezegenden geldiniz.
2 nci Dünya Savaşı bir joker değildi, ama onu yaratan ve güçlendiren adam jokerdi. Bu gezegen en büyük karanlık enerji ve yıkımın kenarında bocalıyordu. Hiç kimse bunu beklemiyordu. Bu gezegenin bilincinin kendisini getirdiği yere gitmesiyle, en alçak eski enerji kartı, kendisini sonuna kadar oynadı. 1 nci Dünya Savaşını henüz bitirmiştiniz, buna rağmen 2 nci Dünya Savaşı alevlendi ve devam etti. 2 nci Dünya Savaşı, 1 nci Dünya Savaşının uzantısıydı. Bunu tekrar yaptınız, sadece bu kez silahlar daha büyüktü ve tüm insanlığı daha fazla yıkabiliyordu. Kutsal kitabınızın kehanetini hatırlayın. Kitlesel yıkıma doğru gidiyordunuz. 2 nci Dünya Savaşı 3 ncü Dünya Savaşı olacaktı ve 2000 yılına kadar, neredeyse yok olacaktınız.
Bahsettiğim gibi, 2 nci Dünya Savaşı joker değildi, yakın tarihteki en düşük bilince yol açan adam jokerdi. O jokerdi ve kimden söz ettiğimi biliyorsunuz. Bu joker savaşın askeri kısmına bile dahil olmayan milyonlarca insan öldürdü. Soykırım başladı, bir ırk savaşı başladı ve bir çok insan onu izledi. O, insanlığın en karanlık yönünü gösterdi – daha önce görmüş olduğunuzdan çok daha fazlasını ve eğer kazansaydı neredeyse uygarlığın ölümünü hedefledi.
Bu, dehşet jokeriydi ve gezegen bunu yarattı. Ama, bittiği zaman, tüm dünya nefes aldı ve bir an için, sadece bir an için bir kavrayış parıltısı oldu: “Bu devam edemez, çünkü bunu bir kez daha yapacağız.” Bu kavrayıştan dolayı bir çok şey gerçekleşti. Joker olmadan, Avrupa Birliğiniz olmazdı, Birleşmiş Milletler olmazdı veya Dünyada herhangi bir birlik girişimi olmazdı. Mantığınızı ve duygunuzu bırakın, sevgililer. Bu şeyler Ruhtan yaratılmadı, düşük insanlığın derinlerinden yaratıldı. Bu, neredeyse serbest hükümranlık ile kendisini gösteren en kötüsündeki karanlık yöndür, ama dünya buna karşı çıktı ve bundan kurtulmaya başladı. Bu, şimdi geçişte görmeye başladığınız şeyin yarım yüzyıl önceki başlangıcı idi.
Tam şu anda içinde olduğunuz inanılmaz geçiş yavaş giden bir şeydir. Birdenbire olmadı. Soğuk Savaş 2 nci Dünya Savaşının bitişinin parçası olan bilinçten ortaya çıkan doğal bir oluştu. Ama sevgililer, eğer o Soğuk Savaş olduğu şekliyle devam etseydi, geçişi asla yapamazdınız. Başka bir jokere giriş: Sovyet sistemi çöktü.
Soğuk Savaş devam edemezdi ve olduğu formda durdu. Sevgililer, şu anda okuyanlar için, bu en büyük jokerlerden biriydi. Dünyanın bilinci “hayır” dedi ve o sona erdi. Bu çok büyük bir jokerdi. Her şeyi değiştirdi; beklenmiyordu; hiç kimse geldiğini görmedi ve her şeyi değiştirdi. Şeyleri sizin tam şu anda istediğiniz şekilde hemen değiştirmemiş olabilir, ama o zamanda gereksinim duyduğunuz şeyi yarattı.
Sonra Steve Jobs vardı. O jokerdi. Yaptığı şeyin teknoloji ile biraz ilgisi vardı, çünkü bu zaten kısa süre içinde gerçekleşmiş olacaktı. Bunun yerine, Dünyada müzik işinin paradigması ile ilgisi vardı. O bun özgürleştirdi ve müziğin nasıl elde edildiği ve dinlendiğinin paradigması asla aynı olmayacak. Ama, Steve Jobs hepiniz için temel olarak tek bir şey yaptı ve sonra öldü. Gelip size tek bir şey veren ve sonra terk eden mucitlerin bazılarında noktaların birleşmesini görüyor musunuz? Eğer yaşasaydı, fazlası olacak mıydı? Evet, ama buna hazır değilsiniz. Bilinç olan bitenleri desteklemelidir.
Evet, bir şeyleri dahil etmediğiniz görünüyor – DNA’nın keşfi, atom bombası, vs. Ama, bunlar joker değildi. Bunlar, bilimin normal evrimindeki sizin uygarlığınızdır. Jokerler çok beklenmedik şeylerdir ve yolunuza daha fazlası geliyor.
2016’nın Jokeri
Hatırlayın: Şimdi duygu yok. Başka bir gezegenden geldiniz ve 2016’nın sonuna bakıyorsunuz ve seçim var. Önyargısız anlayın.
2016 için, nümeroloji yapalım. Rakamları toplarsınız ve dokuz elde edersiniz. Dokuz basit nümerolojide tamamlanmadır ve dokuz gördüğünüz zaman, bu çoğu zaman bir şeyin tamamlanması anlamına gelir. Çoğunlukla bu bir zaman döngüsünün, bir enerjinin veya bir paradigmanın tamamlanmasıdır. Ama bu çok kuvvetlidir.
Dokuzlar, diğer bir çok nümerolojik veçhelerden daha kuvvetlidir ve bunları hissediyorsunuz. ABD başkanlık seçimi kuvvetli bir jokerdir. Onun 45 nci başkan olması planlandı. Ne tesadüf! 45 dokuzdur. Dokuz ve dokuz birlikte önemli olandan fazlasıdır. Bunlar olmakta olan şey ile ilgili bir hikaye anlatır. Size başka bir şey söyleyeceğim. Bu hikaye henüz bitmedi ve daha fazlası geliyor. Bilmediğiniz şeyi bilmiyorsunuz, bu nedenle sonuçlar hakkında önceden karar vermeyin. Siz başka bir gezegendensiniz, hatırlayın? Duygu yok, önyargı yok politika yok ve yargılanacak bir şey yok. Ona olduğu gibi bakın.
Normal olan şeye büyük bir çubuk sokuldu ve bu çubuk tersine çevrilecek. Büyük çubuk dönerken, diğer şeyler başka türlü asla karşılık vermeyecekleri şekilde tepki verecekler. Yaşlı ruh, gelmekte olan joker ile gevşemenizi söylemek istiyorum. Gelecekte daha iyi bir uygarlığa sahip olmanız için, yaptıkları şeyi kasten yaparlar. Bazen size neyin işe yaramadığını gösterirler ve bazen başka türlü asla değişmeyecek olan paradigmaları değiştirirler. Ama şu anda sahip olduğunuz şey mükemmel bir jokerdir. Mesaj budur.
Sürece yatırım yaptığınız zaman belirli şekillerde tepki vermeniz çok yaygındır. Düşünmeden gösterilen tepki beklenir, yoksa bir İnsan olmazdınız. Ama, bu ders için, başka bir gezegendensiniz ve aşağıya bakıyorsunuz ve bunu görüyorsunuz. Rol yapın.
Dokuz ve dokuzun bir arada olması ilginç değil mi? Bu, gerçekten bir şeyin sonunun burada olduğu anlamına geliyor. Belki şeylerin yapılmasının eski şeklinin sonudur? Belki kendisini düzeltebilmesi için sistemin sallanmasıdır? Bunun nereye gittiğine karar vermeye cesaret etmeyin, çünkü henüz bitmedi. Ama, bir dakika 2017’nin “bir” yılı olduğunu kavradınız mı? Sadece çift dokuz olan tamamlanmanın enerjisi değil, aynı zamanda “yeni bir başlangıca” ilerliyor (nümerolojide birin tanımı).
Nümeroloji hakkında anlatacak daha fazlası var ve ayrıca tüm bu durum ile ilgili daha net olacak bir şeyler de var. Bunu size sonraki kanallıkta vereceğim.
Bu kendi ülkenizde olduğunda, belirsizliğin karşısında rahatlayabilir misiniz? Sonra ne olacağının bilinmeyişi karşısında rahatlayabilir misiniz? Bu kadar dahil olduğunuz zaman, karışıklığın her iki tarafından kendinizi ayırabilir misiniz? Bu, Işıkişçisinin sınavıdır.
Gelmekte olan başka bir şey var. Sevgililer, bu güzeldir. Bu mesajlar ilgili ne düşündüğünüz ve ne tepki verdiğiniz önemli değil, gerçekleşmekte olan zamanınız için doğrudur ve yakın geleceğiniz için gereklidir. Bundan daha sonra söz edeceğim. Güzellik, uzaklaşıp bunun ne kadar harika olduğunu gördüğünüz, Ruh, bu zamanda rehavetinizi karıştıracak olan büyük çubuğa izin verecek kadar özen gösterdiği zamandır. Gerçek neden? Geçiş burada.
Nasıl hissediyorsunuz? Gevşemenizi ve geçişin size getirdiği şeye gülümsemenizi istiyorum. Tüm “geçiş konuşmalarının” anlamsız olduğunu hissedenleriniz için, bu belki de sizin uyanış çağrınızdır. Bu gerçektir. O geliyor.
Bu, günün mesajıdır. Ben insanlığı seven Kryon’um ve iyi bir nedenle.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder