9 Şubat 2017 Perşembe

ŞUBAT 2017 Enerji Güncellemesi


15894566_10211352268982909_4950853905929285117_n 
1 Şubat 2017
Rebecca Dawson
St Germain, Serapis Bey & Kuthumi
Selamlar. Hepiniz geçmişinizden, miras alınmış inançlarınızdan ve ön – programlanmanızdan daha fazla özgürleşmiş olduktan sonra2017’de deneyiminiz sizi şaşırtmaya devam edecek.
Şubat altı hafta önce başlayan ve bir diğer altı hafta devam edecek olan karantina deneyiminizin orta noktasını işaret eder. Bu, sanki yoğunlaşmış deneyimin “baloncuğunda” imişsiniz, yine de herhangi bir yönde çok az etkiye veya algılanan ilerlemeye sahipmişsiniz gibi hissedebileceğiniz bir zaman periyodudur. Bedenleriniz türbülanslı, güçlü ortama geri salıverilmeniz için hazırlanmakta. Titreşimsel olarak, zaten Yeni’ye giden eşiği geçtiniz, tepenin kenarına yönlendirildiniz ve atladınız.
Şimdi kendinizi yalnızlık, sadelik ve dinginlik yerinde buluyorsunuz. Ve yine de kaçınız eylem için özlem duyuyorsunuz? Dingin olun, sessiz olun Sevgililer, bu içgözlem zamanıdır. İçinizdeki hazineleri keşfetme zamanıdır, şimdi kendi hücrelerinizde mevcut olan bilginin ulaşılabilirliğini araştırma zamanıdır. Aradığınız hiç bir şey dışta değildir, hepsi içinizdedir ve bu karantina zamanı bilgiye yeni erişiminize alışmanız için tasarlanmıştır. Bedenleriniz size yetişiyor… İlerlediğiniz ve yarattığınız zaman, eski programları kendinizle birlikte getirmemeniz için, bedenlerinizin Yeni Dünyaya ayarlanması için zamana gereksinimleri var. Bu, bedeninizdeki yapı-bozumun son kalıntısıdır.
Birçoğunuz bu karantina zamanı sırasında eski hastalıkların, durumların ve korkuların yeniden canlanmasını deneyimliyor olacaksınız. Bunun, eskinin salıverilişinin son aşaması olduğunun farkında olun. Alarma geçmeyin, bedeninizin artık gerekli olmayan derine gömülmüş programları ve kalıpları değiştirme yeteneğinden hayranlık duyun. Bu karantina periyodu sırasında, – beyinden başlayarak – değineceğimiz bir çok tipik fiziksel deneyim var.
Beyniniz yeniden ayarlanma ile meşgul. Yaptığı şeyi yapmasına izin vermelisiniz. O yeniden ayarlanıyor ve diğer seviyelerin farkındalığını bütünleştirebilmesi için, bazı şekillerde duyuları gözlerden saklıyor. Bu nedenle birçoğunuz istikrarsız görme deneyimliyorsunuz. Bu tamamlandığı zaman, görüşünüz öyle bir şekilde eski haline gelecek ki, 3 ncü boyutsallığın ötesini çok net görebileceksiniz. Fiziksel olanın ötesinde olan şeyleri daha net görebilmeye hazırlanmaktasınız.
Bu zamanda görsel korteks ve gözler arasındaki sinaptik bağlantıların çevrilmesi önemlidir. Bir blok olduğunu ileri sürmüyoruz. Sinaptik bağlantılarınızın başka bir yere çevrildiğini söyleyeceğiz. Epifiz bezinin beyniniz için seyir platformu olarak eski görevine getirilebilmesi için, epifiz bezine çevrildiler.
 
Epifiz bezi kapsandığı zaman, gözler yedek görme plaformu oldu ve bu nedenle görsel olarak algılanabilen çok sınırlı bilgi miktarı vardı. Bu yeniden görevlendirilme sırasında, görsel korteks ve epifiz bezi arasındaki bu yeniden bağlantı sırasında, fiziksel gözler ile görsel korteks arasındaki bağlantı farklı yöne taşındı. Bu, beyinde yeni yollar yaratmak içindir. 3 ncü boyutun ötesinde olan dışsal uyarıları yorumlayabilmesi için, beyin için yeni kapasite yaratmak içindir. Ve bu nedenle gezegen sizin için harika bir şey olacak, çünkü gezegen sırlarını size açmaya başlayacak. Bunu algılayabileceksiniz. Görüşünüzün sabitlenmeye başlayabilmesi için yaklaşık 6 – 8 ay bu geçiş periyodu olacak.
Gözleriniz kapalı olduğu zaman dikkat etmenizi istiyoruz – ne görebiliyorsunuz? Şimdi, görsel korteks ile epifiz bezi arasındaki yeni bağlantılar arasında gerçekleşen egzersizler olduğu için, bu, şeyleri kapalı gözlerle görmenizi sağlayacak. Bilinçli olarak kapalı gözlerle ne kadar çok görme egzersizi yaparsanız,  yeniden ayarlanma o kadar hızlı gerçekleşir. Şimdi sizler gözlerden değil, epifizden görmeye başlıyorsunuz. Bu nedenle eğer bunu uygularsanız, bu tür görüşe daha çok alışırsınız ve daha rahat olursunuz, fiziksel gözler yeniden görevlendirildiğinde çok net bir sinerji olur. Bu dönüşen bir gezegen – kendinizle ilgili kaygılanacak bir şey yok.
Söylediğimiz şey, bu Dünyanın harikalarına hazırlanmakta olduğunuzdur. Orijinal dünyanın geri dönüşünü bir çok kez işittiniz. Mavikopyaların yeniden doğuşunu ve gerçekleşmesini bir çok kez işittiniz. Bunu tüm duyularınız ile deneyimlemek üzeresiniz. Orada olduğuna her zaman inandığınız, ama aslını öğrenemediğiniz şeyi görmek ve bilmek üzeresiniz. Gerçekte, perde kalkıyor ve beyninizdeki duyusal kapasitenizin bağlantıları, tüm ihtişamında ona tanık olmanızı sağlamak için ayarlanıyor.
Aynı zamanda, işitsel algınıza, işitmenize gelince yine aynı şeydir. Dokunma açısından da aynısıdır, çünkü uyuşukluğun olduğu anlar olacaktır. Çünkü derideki alıcılar bile değişmekte, bu nedenle farklı zamanlarda farklı duyumsamalar hissedeceksiniz ve hiç bir şey hissetmeyeceğiniz zamanlar olacak. Alarma geçmeyin. Bu, epifiz bezi sinir sisteminizin kontrol merkezi olarak yeniden görevlendirilirken, beyindeki yeni yollara ayarlanan bedenin sinir sistemidir.
Ayarlanma süresinin 6 – 8 ay arasında olabileceğine değiniyorsun. Bu daha kötüleşecek mi yoksa aynı mı kalacak?
Eğer ilerleyici kötüye gitmeyi soruyorsanız, hayır diyeceğiz. Bu, daha çok yoğunluğun farklı derecelerine girip çıkmadır.
Evet, bu zaten gün boyunca gerçekleşiyor.
Çünkü eğer gün boyunca nöronların nasıl ateşlendiğini anlıyorsanız, onlar bu şekilde işlerler. Nöronlar şimdi çoklu yollar yaratıyor, çünkü beyindeki bağlantılar artık 3B’de hareket etmiyorlar ve çok boyutlu oluyorlar ve bu nedenle sadece gözlerden epifize giden sinyali çevirmek yerine, çoklu yollar yaratıyorlar, böylece en sonunda gözler epifiz ile işbirliği içinde çalışır. Şu anda gerçekleşmekte olan şey, gözler sinyal almadığı zaman, epifiz sinyal almaktadır ve bu, gözlerin ve epifiniz ikisinin de birlikte sinyal aldıkları türde yapıya doğru çalışmak üzeredir.
Bir tarafta epifizin ayarlanmasının olduğunu, diğer tarafta fiziksel gözlerin ayarlanmasının olduğunu mu kastediyorsunuz ve o zaman bunlar bir şekilde birleşip aynı bilgiyi mi alacak?
Doğru, ama bu zamanda, bu bir ve diğeri arasında gidip geliyor. Dikkat edin, çünkü (Epifiz) tonlamalarınızı yaptığınız zaman bu, görme duyunuzdan epifize çevrilebilir.
Ama etkilenmekte olanın sadece görüşünüz olmadığının farkında olun. Etkilenmekte olan başka duyular da var. Kaygılanmayın veya alarma geçmeyin – yeniden bağlantı yollarının bedeninizde çok meşgul olduğunu anlayın. Bu, bozulma zamanı değil, yenilenme zamanıdır. Bu gerçekliktir. Başlangıçta beyindeki sinaptik bağlantıların lineer doğası nedeniyle, A’dan B’ye çevrilmek zorundadır, ama en sonunda eşzamanlı olarak hem A’ya hem de B’ye sahip olabileceksiniz.
Bedenimde kaygılanmam gereken başka semptomlar var mı? (Kan testi yaptırdım)
Kanındaki metallerin değerlerinin tutarsız olacağını keşfedeceksin. Demek istediğimiz şey, bedendeki metallerin seviyelerinde tutarsızlıklar ve dalgalanmalar ölçülecek, belki demir, magnezyum ve hatta civa değerlerinde olabilir, ama kaygılanacak bir şey değil, çünkü hücreler yeniden ayarlanıyor. Her şey kendi orijinal formuna yeniden görevlendiriliyor. Muhtemelen bilimin anormallikler olarak düşüneceği şeyler olacak, ama sadece geleneksel insan açısından anormal. Geleneksel insan olmadığınızın farkında olun. Kendisini oluşturan gezegene benzer olduğunuzun farkında olun, çünkü burada gerçekleşmekte olan şey Yeni Dünyanın oluşmasıdır ve eğer siz bunun mimarı iseniz, bedeniniz de yeniden oluşmakta. Bir gezegen formunu gördüğünüz zaman, metaller vardır, elementler vardır, her şey girdap gibi döner. Ateş vardır, kaos vardır, ısı vardır. Ama bunun bir problem olmasından çok, gezegenin yeniden yapılanmasının yoğun gücünün sembolüdür. Aynen Yeni Dünyanın oluşmakta olması gibi, yeni bedeniniz de oluşmaktadır.
Gezegendeki enerjileri etkili şekilde dönüştürmekte olduğumuz için mi kronik yorgunluk oluyor… bu yorucu olduğu için mi?
Hücrelerinizin çok hızlı bir şekilde yenilendiğinin farkında olun ve hücreleriniz yenilendiği zaman, mavikopyalar yeniden oluştuğu ve eski olanlar salıverildiği için, bu bir bebeğe benzer ve bebek çok fazla uyumalıdır, çünkü onun hücreleri inanılmaz hızda yenilenmektedir.
Hücreler nasıl güncelleniyor – içlerinde ne oluyor?
Birikmiş geçmişe ait etkinin çözülmesi var ve geçmişin birikmesiyle engellenmiş uyuyan veçhelerin ve kapasitelerin yeniden tutuşturulması var. Eğer DNA’nın ipliklerine baksaydınız, geçmiş deneyimlerin duygusal anılarının ve birikiminin birikmesinin neredeyse bir bandaj gibi davrandığını ve DNA ipliklerinin üzerini bandaj gibi sardığını fark ederdiniz. Bu nedenle hücre yeniden ayarlanması, DNA’nın çekirdek ipliğinin aktive olabilmesi ve tekrar dahil olabilmesi için, duyguların çözülmesini içeriyor.
Öyleyse şu anda içimde devam eden bir sürü yeniden ayarlanma var?
Elbette. Yıkılan şey yeniden inşa edilmelidir. Evrenin yasasını hatırlıyor musunuz – bir şey yapıldığında, bir şey yıkılmalıdır? Bu nedenle deneyimlemekte olduğunuz yıkım kitlesel bir yapım gerektirir. Ama bundan korkmayın, bu periyot sadece geçicidir ve bedeniniz bir kez daha enerjisel frekansınızın tam kapasitesi ile birleşecek.
Bu zamanda gezegende büyük bir yerçekimi çekmesi var. Özellikle son 6 haftada bunu hissedebilirsiniz. Bu neredeyse yerçekimi artmış gibidir ve bedeninizi daha yoğun hissettiren bir çekim varmış gibidir. Bu, oturmak istemenize neden oluyor, ağırlık, uyuşukluk, tembellik hissi yaratıyor. Sizi Dünyanın çekirdeğine doğru çekiyor. o kadar büyük bir manyetik frekans ki, bu zamanda size çok yoğun hissettiriyor, ama yaptığı şey gezegenin çekirdeğini sağlamlaştırıyor, böylece yeni türde stabilite deneyimlenebilir.
(Çeviri: Saffet Güler)

0 comments:

Yorum Gönder