11 Ekim 2019 Cuma

BM MİKAİL: Uyanış ve Aydınlanma: Ekim 2019 – Ocak 2020


Uyanış ve Aydınlanma: Ekim 2019 – Ocak 2020
Başmelek Mikail ~ Celia Fenn kanalıyla
5 Ekim 2019
Sevgili Işık Ailesi, bir çoğunuzun yaşamlar boyu beklediğiniz ve istediğiniz ana ulaştık. Gezegeninize, Dünyada “Büyük Uyanışı” aktive edecek olan, yaklaşmakta olan Kozmik Işık dalgası var. Şimdi bile, bir çoğunuz bu dalga Eylül Ekinoksunda yaklaşmaya başlarken onu hissettiniz. Bu enerji o kadar yoğun ki, bedeniniz bütünlenme ve denge ararken, birçok insanda fiziksel semptomlara neden oluyor.
Bu yükselen enerji 10 Ekim’deki 10:10 Portalında hissedilecek ve 11 Kasım’da 11:11 Yıldız Kapısında yoğunlaşmaya devam edecek. Sonra 12 Aralık’ta 12:12’de ve 21 Aralık’ta Gündönümü) 21:12’de devam edecek ve 12 Ocak’ta (1:12:2020), Satürn ve Pluto Oğlak burcu ile kavuşum yaptığı zaman zirveye ulaşacak.
Bu önemli bağlantı noktalarının her birinde, Yeni İlahi Eril’in daha fazlası Dünyada meydana çıkacak. Bu, Yeni Dünya için yeni yapılar yaratmakta yol gösterecek olan İlahi Eril olacak. Bu, Bilgelik ve Işığın İlahi Dişil Özü Sophia’nın İlahi Bilgeliğinin akışı için yapı yaratmak, İlahi Erilin rolüdür. Bu doğrusu güçlü, yoğun ve bir çok seviyede büyüleyici bir değişim olacak.
 
10:10:  “Büyük Uyanış Zaman Çizelgesine/Zaman Spiraline” İnisiyasyon
Birçoğunuzun zaten hissetmeye başladığınız büyük rahatsızlık, Ekim 2019 – Ocak 2020 için “Büyük Uyanış Zaman Çizelgesinin” oluşturulması ve enerjilendirilmesidir. Güçlü yeni bir zaman çizelgesi enerjilendirildiği zaman, diğer alternatif zaman çizelgeleri çöker ve geri çekilir.
10 Ekim 10:10’da, bu Uyanış Dalgası başlatılacak ve ruhların yeni grubunu Gezegensel Uyanış sürecine getirme sürecini başlatacak ve Yeni Dünyanın tezahürünü hızlandıracak.
Bu, Zaman/Uzayın dokusunda, fiziksel semptomlara neden olabilecek “şok dalgaları” yaratabilir. Ama Sevgililer, zaman çizelgelerini kapatmanın ve yeni zaman çizelgelerini (zaman spirallerini) aktive etmenin, bu zamanda Dünyanın en yüksek hayrına olarak, spiritüel ve kollektif ortak karar ile alınan bir aktivite olduğunu bilin.
Zaman Çizelgesinin sonraki bölümü enerjilendirilirken, bu “şok dalgaları” yoğunlaşabilir. Melek ve Yıldız Uluslarından gelen Elmas Işık Kodlarının, Altın Mesih Bilinci Kodlarının ve İlahi Kalp Frekanslarının bu yoğun dalgaları Dünyada bu “Büyük Uyanışı” başlatacak.
“Büyük Uyanışın” İlk Kıpırtıları
Bu yeni Zaman Çizelgesi “Işık inisiyasyonlarını” enerjilendirmeye başlarken, Olayların iki seviyesi olacak. İlk seviyede, yol göstericiler olan ve önceden uyananlarınız çağırılacak ve Gezegende hizmetin daha geniş ve daha büyük seviyelerine “sevk edilecek”. İkinci seviyede, çok “sıradan” insanlar aniden uyanacak ve Gerçeklik algıları neredeyse bir gecede radikal şekilde değiştiği için yönünü şaşırmış ve şok olmuş hissedecekler.
“Uyananların” geniş ikinci grubunun bu süreçte onlara rehberlik etmek için size, yol göstericilerin ilk seviyesine gereksinimi olacak. Ruh Kontratlarınıza uygun olarak, bu, bu zamanda Dünya’da olmayı seçtiğiniz amaçtır.
Sevgili Işık Ailesi, bu geri çekilme veya “küçük” düşünme zamanı değildir. Hızlanma ve olduğunuz Kendini – güçlendirmiş Varlıklar ve Topluluk Liderleri olma zamanıdır. Öğretmen veya Şifacı olarak genişlemiş hizmet için kendinizi elde edilebilir kılarken, Ruh size gereksinimi olanları yönlendirecek. Bu insanlarla çalışırken, ayrıca kendinize ve kendi sürecinize dikkat etmenin de önemli olduğunu hatırlamak iyi olur.
Yeni uyananlar Yeni Dünya Zaman Çizelgesine/Spiraline geçiş yaparken, bir tür “çöküntü/sinir bozukluğu” gibi hissettiren fiziksel, zihinsel ve duygusal semptomlar hissedecekler, çünkü bu gerçekte yeninin ortaya çıkabilmesini sağlayan eskinin parçalanması işlemidir. Onların eski zaman çizelgesindeki eski destek sistemleri çökecek ve parçalanacak ve sanki hiçliğin boşluğuna “düşüyor” gibi hissedecekler. Onların Yeni Dünya ızgaralarına demirlenmeleri ve bu yeni Zaman/Uzay Gerçekliğinde Ruh Ailelerini veya Kabilelerini bulmaları için onlara rehberlik eden Işık olmak sizin göreviniz olacak.
İlk seviyeden, uyanışın ilk dalgası olanlarınız yeni anlayışlar ve yeni şifa armağanları aldığınızı göreceksiniz. Işık Beden sisteminiz, enerjileri ve ruh “parçalarını” değiştirmek ve iyileştirmek için Şaman uygulayıcılar tarafından kullanılanlara benzer Kuantum Işık ve Ses Şifasının yeni tekniklerini keşfedeceğiniz ve geliştireceğiniz noktaya hızlanacak.
11:11 İnisiyasyonları: Yıldız Ateşi ve Melek Frekansları
2017’de, 11:11 Kapısında Gezegen Elohim ve Seraphim’den Melek Frekanslarının ve Işık Kodlarının güçlü bir dalgasını aldı. Bu yıl 11:11’de Yıldız ve Kozmik Işık Konseylerinden Işık İnisiyasyonlarının bir başka güçlü dalgası olacak. Bu, gerçekleşmekte olan Uyanışı hızlandırmak için Dünyadaki Frekansları hızlı bir şekilde yükseltecek olan Yıldız Ateşi Işık Kodlarının İnisiyasyonu olacak.
11:11 Portalı Pleiadeslilerin koruması altında ve Taurus ve Akrep Burcunun 5:5 Kapısı olarak aynı astrolojik eksendedir ve Buddha’nın uyanışı ve Kollektif Farkındalığın spiritüel enerjileri ile ilişkilidir.
Bu zamanda, Yıldız Ateş Işık Kodlarının güçlü bir aktarımı Dünyada, yeni enerjilendirilen Yeni Dünya Zaman Spiralinin aktivasyonu ve inisiyasyonu olacak olan Işık/Ses Dalgası formunda alınacak.
Bu tek bir dalga şeklinde alınmayacak, Kollektifin bilincinde Yeni Dünyayı aktive etmek için, her biri İlahi Kalpten farklı kodlar veya talimatlar taşıyan dalga serileri şeklinde alınacak.
Bu zamanda, ruh seviyesinde uyanmayı kabul edenler, bu dalgalar tarafından aktive edilecek ve aniden yeni bilincin bu yükselen dalgasına katılmak için uyanacaklar.
Işık Kodları ve Işık Dili ile çalışanlarınız güçlendirilecek ve kabilenizde ve toplumunuzdakilerin yararına bu “kodları tercüme etmek” için rehberlik alacak. Bu Yıldız Ateşi Kodlarını fiziksel tezahüre resmetmek, çizmek, sesle aktarmak, şarkıyla aktarmak veya dans ile aktarmak için yönlendirilmiş hissedebilirsiniz.
Bu 11:11 zamanında, Pleiadesliler bu sürecin kanıtı olarak İnsan Melek Tapınağını aktive etmek ve İlahi Sevgide Ruhu bedenlemek için size yardım etmek üzere sizinle birlikte çalışmakta çok aktif olacaklar. Dünyadaki İnsan/Hayvan ve Bitki DNA’sında uzmanlar olarak, Pleiadesliler Işık Kodu Aktivasyonları ve Kollektif Aktivasyonlarda size rehberlik yapacaklar.
Arkturuslular da Dünya ile çalışacak olan Lyralılar, Siriuslular ve Andromedalılar dahil çok-temsilcili grubu yönlendirmek için görevlendirildiler. Bunlar özel Işık iletişimi ve bağlantı araçları ile yardımcı olacaklar.
Bu nedenle 11:11’de bir grup olarak Yıldız Ateşi Işık Kodu inisiyasyonlarını deneyimlemek için bir gruba veya topluluğa katılmak için yönlendirildiğinizi hissedebilirsiniz. Ayrıca bir şekilde bu kodlara kanal olmaya ve bir günlükte bu kodlarda size verilen bilginin kaydını tutmaya çekildiğinizi hissedebilirsiniz.
Melek Varlıklar, Elohim ve Seraphim bu inisiyasyonları ve genelde Uyanış sürecini desteklemek için Işık ve Rengin Melek Frekanslarının aktarımlarını güçlendirmeye devam edecekler.
Zaman Çizelgeleri, Uzay/Zaman ve Hayatın Temposunun Yavaşlaması
Sevgililer, Işık Kodlarının dalgaları Dünyaya ulaşırken, bilinç yine yükselirken, Uzay/Zaman alanında bir diğer “hızlanma” olacak.
Bir çok insan için bu zamanın daha da hızlı ilerlediği şeklinde algılanacak ve Uzay/Zamandaki frekansta artışa “yetişmek” için fiziksel planda daha da hızlı hareket etmeye çalışma dürtüsü hissedebilirler.
Bu tavsiye edilmez, Sevgililer, çünkü gerekli olan şey yavaşlamak ve bedenin “doğal” Uzay/Zaman ile uyumlanmasına izin vermektir, ki bu Gezegeninizde Doğanın (İlahi Kaynak Kodu) doğal frekansıdır.
Bu zamanda Gezegeninizde zamanın iki ifadesine sahipsiniz. Biri, söz edildiği gibi, Uzay/Zaman alanı ile ahenk içinde spirallenen ve İlahi Kalbin frekansında titreşen doğal zamandır. İkincisi, mekanik illüzyonda demirlenen ve ileriye doğru son sürat giden, Galaksinin doğal zamanından ve spiral hareketinden daha da uzaklaşırken momentumu sürekli artan “yapay” veya “lineer” zamandır.
Doğada zaman geçirmek bu nedenle çok faydalıdır. İlahi Kalpten gelen Işık Kodlarının yüksek frekanslarını deneyimleyebilmeniz için hücrelerinizin ve DNA’nızın doğal zaman ile tınlamasına ve fiziksel olarak yavaşlamanıza izin verirsiniz.
Doğada meditasyon yapmak ve seremoni yapmak, odak ve niyet vasıtasıyla doğal zaman ile uyumlanmaktır ve fiziksel beden sisteminize uygunsuz rahatsızlık olmadan veya sinir sisteminizi ve duygusal ve zihinsel bedenlerinizi aşırı uyarmadan bu ışık kodlarını bütünleştirmenize ve bedenlemenize yardımcı olur.
Ortaya Çıkan Yeni İlahi Erilin Rolü
Bu yeni Yıldız Ateş Işık Kodları İlahi Dişil Sophia bilinci tarafından alınırken, İlahi Eril veya Yeni İlahi Eril bu yeni bilgeliğin ifade edilmesi ve deneyimlenmesi için formu ve yapıyı yaratma görevine sahip olacak.
Yıldız Ateşi dalgalarının bu dört aylık periyodunda, Satürn ve Pluto gezegenleri, 12 Ocak 2020’deki kavuşum “randevuları” için birbirlerine doğru ilerliyor olacak. Bu hareket Oğlak burcu evinde gerçekleşiyor, eril enerji. Satürn (yapı) ve Plutonun (Dönüşüm) bu manyetik kavuşumu eski eril enerjinin dağılması ve Yeni Erilin ifadesinin formlarının doğumu için bir vorteks yaratır.
Yeni Erilin formu ve yapısı zaten önceden, bir çok genç insan, “seslerini” bulan ve hissettiklerini yaşlı nesillere ifade eden Kristal çocuklar vasıtasıyla ifade edilen Gezegen için şefkat ve sevginin ifade edilmesinde ortaya çıkıyor. Yakında, onlara Yeni İlahi Eril Mesih Bilinci enerjisinin ve Dünyada Elmas Işığın temsilcileri olarak Ruhsal Misyonları olan Yeni Dünya için yolu hazırlama gereksiniminin daha da kuvvetli ifadesine sahip olan Elmas Çocuklar katılacak.
Size bu Yeni Işık Kodlarında ve bu güçlü Yeni Dünya Zaman Spiralinin eşiğinde dururken var olmanın yeni yollarında muhteşem bir yolculuk diliyoruz. Bunun beklediğiniz zaman olduğunu bilerek güven ve neşeyle ilerleyin!
(Çeviri: Saffet Güler)
http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/new-blog-entry-page/?fbclid=IwAR2_EQ48hAvjAM8bmSpXn843SdKMqeJ_ubXC7NjkAFWLP02yinAPdk-8x_U

0 comments:

Yorum Gönder