11 Ekim 2019 Cuma

Pleides/Taygeta bilgi mesajı

 Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
Taygetan Irkı: Pleiades takımyıldızında yer alan Taygeta yıldızının etrafında dönen iki gezegendedirler, Dünya'dan yaklaşık 400 ışık yıl uzaklıktadır.
Yoğunluk: İçlerinde canlı olan farklı boyutlar veya yoğunluklar olduğunu açıklarlar, ancak yoğunluk arasında ayrılsalar da birbirleriyle etkileşime girebilirler.
Dünya Gezegeni: Gezegen, bilim adamlarımızın Van Allen Kemeri dediği bir tür enerji kabarcığı içindedir.
Bu kabarcık yaşayanları 3. yoğunluk denilen şeyde tutar.
Güneş sistemi: Kompozisyonu ve farklı gezegen tipleri ile söylenenden çok daha değişiktir.
Ay: Van Allen Kuşağı'nın güneş ve kozmik rüzgarlar nedeniyle değil, Ay'ın yaydığı tahrip edici enerji dalgaları nedeniyle var olduğu ve yapay bir uydu olarak, aslında kullanılmayan, dev bir uzay gemisi, matriksi üretmek için orada bulunuyor.
Matrix: Bu balonun nedenini, amacını ve ne ürettiğini açıklar. Onlara göre, Matrix filminin bize gösterdiği şeye benzer bir matriste yaşıyoruz. Bu matris, beyin dalgalarımızın ince bir kontrolüyle, kendi realitemizin üzerine yerleştirilen bir gerçeklik yaratır.
Yeryüzündeki baskın ırk: Bu üst üste binmiş gerçekliğin, teknolojisi ve üstün zekası sayesinde bize egemen olan ve kendi (olumsuz) amaçlarından yararlanan insan dışı bir zekanın yararına üretildiği söylenir.
Gerçek Tarih: Bize, bu olumsuz yabancı ırk ve baskın insan kastının çizimlerini eşleştirmek amacıyla tüm tarihimizin nasıl çarpıtıldığını, kesildiğini ve uydurulduğunu anlatıyorlar. [Https://www.svaruu.com/english…](https://www.svaruu.com/english…)
Vril Topluluğunu Kuran: Taygetean Pleiadian Mesajı (Temmer'in Rashell'i) https://www.youtube.com/watch?v=FZQzNUNvSZs&t=371s

0 comments:

Yorum Gönder