13 Ekim 2019 Pazar

DURUM GÜNCELLEMESI (10.10.2019) - EN KARANLIK SAAT ŞAFAKTAN HEMEN ÖNCE

 Görüntünün olası içeriği: gökyüzü, gece, açık hava ve su
Kurtuluş icin Işık Kuvvetleri'nin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor, ancak yine de kesinlikle gizli tutuluyor . Son zamanlarda, bazı enkarnasyonlu Yıldız Tohumlarının bazılarının da katılabileceği bir çok stratejik planlama toplantısı yapıldı (uyku sırasında astral, muhtemelen ertesi gün hatıraları hapsoldu).
Chimera ve Arkonlar hala kendilerini Etkinlikten korumaya çalışıyorlar. Gezegen, Dünyadaki olumlu operasyonları engellemek ve gelen Işıkları engellemek ya da en azından karartmak için son birkaç hafta içinde anomaliyle ağır bir şekilde kaplandı.
Enerjik olarak, Dünya şu anda tamamen çimentolanmış gibi görünüyor, bu nedenle bazı Yıldız Tohumlarının Kaynaktan normalden daha fazla ayrıldığını hissedebiliyor olması ve şu anda artan Arkon saldırıları yaşanması mümkün.
Ek olarak, bazı alanların üstündeki gökyüzü ağır biçimde spreyleniyor ve izler, insanlığın binlerce yıldır tuzağa düştüğü enerjik örümcek ağının bir tür fiziksel tezahürü olarak görülebilir.
Karanlık Olanlar buraya katılabileceklerine inanıyorlar ... Olaydan kurtulmak için son bir kale ... ama bu imkansız ve gizlice de biliyorlar ama sadece “acı” acılarına oynuyorlar.
Kurtuluş'a ne kadar yaklaşırsak, Izgara'nın içindeki durum o kadar dengesiz hale gelir, bu nedenle, özellikle bir Yıldız Tohumu olarak, bu zamanlarda sakin ve merkezde kalmak bu kadar önemlidir.
 
Şu anda tamamen üretken olmayan şey, Lightworker Gruplarının G. Thunberg hakkında tartışarak zaman ve enerji harcıyor olmasıdır.
Araştırmanızı yaparsanız (ebeveynler kimler? Destekçiler kimler? Hangi kuruluşlar yakın? Bağışçılar kimler? Bunun arkasındaki gündem nedir?), Bunun tümünün yapay olarak ittiği bir PR kampanyası olduğunu hemen anlamalısınız. Cabal:
https://www.europereloaded.com/george-soros-is-backing-cli…/ https://voiceofeurope.com/…/greta-thunberg-has-collected-fu… for-antifa-support-organisation / Çocukların yanlış bir anlatıya itmek için ilk kez yanlış kullanılması: https://www.youtube.com/watch?v=WkRylMGLPMU
Şimdi Kabal, insan kaynaklı CO2 kaynaklı iklim değişikliğinin anlatısını yarattı ve korku / kaosu yaymak ve insanları radikalleştirmek, aynı zamanda Elit'in çıkarları hakkında çevre hareketleri heyecanini olusturdu :
https: // www .zerohedge.com / jeopolitik / rahatsız edici-cult-greta-thunberg https://www.rt.com/news/469534-greta-thunberg-fear-business/ Bazı üyeler iyi niyetli olsalar bile, bazıları sadece katılımları için ödenen ve dünya çapındaki büyük iklim protestoları olumsuz gizli sembolizm tarafından açıkça engellenmiştir (lütfen, bağlantılardaki resimlerden bazılarının rahatsız edici olabileceğini unutmayın): https://www.dailymail.co.uk/news/article-7020031 /Climate-change-protesters-Extinction-Rebellion-bathe-fake-blood-steps-Paris-landmark.html
https://www.rt.com/…/470384-extinction-rebellion-protest-p…/ https://www.independent.co.uk/…/london-fashion-week-extinct… isyan-protesto-cenaze-marş-final-a9109816.html https://twitter.com/xrfinland/status/1145319043232145408 http://www.paddywagon.ie/extinction-rebellion-are-a-satani…/ V. Putin aslında bu konuyu oldukça iyi bir şekilde ortaya koyuyor ve ifadesiyle birlikte GT bölümünün de dinlenmesini sağlamak istiyorum: https://www.youtube.com/watch?v=F6sbl2yshpw Lightworker Gruplarında hala sorun çıkması mı gerekiyor? Bu, internet trollügü hakkında bu makaleyi tavsiye ederim:
Isik iscileri guruplarina benzer bir kaos yaratmak için manipüle edebilir. Bu nedenle birçok Lightworker grubu çoktan patlatıldı, bu yüzden bir kez daha, bu grupların temiz kalması ve sızıcıların erken tespit edilmesi için bu koruma protokolleri oluşturuldu:
https://www.returntoyourtruth.com/post/2017/05/11/the- 4-operasyonel-ışık-çalışanlar için protokoller-nasıl-noktadan-ve-karartma-kapamak-için-kanallar
Şimdi Kabal bir UFO Sahte Bayrak yürütüyor söylentileri için.
Bu planlar mevcuttur ve daha önce de belirtildiği gibi, UFO açıklaması şu anda her iki taraf tarafından da olumlu ve olumsuz olarak desteklenmektedir:
Bir popülasyonu kontrol etmek için her zaman dışarıdan bir tehdit olmalı. Şimdiye dek bu tehdit yüzeyde her zaman (Naziler, Komünizm, İslam Terörü vb.) Üretilebildi, ancak küreselleşme sürecinde, bir noktada tehdidin Dünya dışında ilk kez üretilmesi gerektiği açıktı. Matrix'in bir şekilde çalışmasını sağlamak ve ayrıca bir tür dünya hükümeti kurmak (ve elbette yörüngeye düşman olarak park etmiş sayısız Konfederasyon Gemisini canlandırmak için).
Böyle bir olaya gelmesi gerekiyorsa, kesinlikle Pleiadiyenlerin veya Isik Kuvetlerin diğer müttefikleri gemileri tarafından değil, gezegenin yüzeyinde hükümetler için zaten kullanılan uçan cisimlerle ilgilenecektir:
Bu durumun nasıl geliştiğine bağlıdır, fakat şu anda , özellikle bu konuda savaşların yapıldığı fiziksel olmayan alemlerde birçok operasyon var.
Şu anda, Starseeds'in bu nedenle gece boyunca ağır savaşçı olarak savaşlar hayal ettiğini görüyor olabilir. Aniden kendilerini, bilinmeyen düşman kuvvetlerine karşı şiddetli savaşlar sırasında, kamufle ve ağır silahlı askeri Özel Kuvvetler birimlerinin bir üyesi olarak bulabilirler. ( burasi extra ; gecenlerde 2-3 hafta önce rüyamda Istanbuldayim ve Taksimdeyim , chimera gücleri tarafindan saldiri vardi , ates ve isiga duyarli oldugunu ögrendigimiz karanlik varliklari taksim meydanina cekmeye calisiyouz ve meydana cikan bütün yollari petrol tankerleri ile benzinliyoruz ve meydanda tankerleri patlatiyorduk , anlatmistim , hatirlarsiniz )
Çoğu durumda bunlar sadece hayaller değildir… Bunlar, negatif SSP'nin ve diğer grupların fiziksel olmayan güçlerine karşı gece görevlerinde olan özel olarak eğitilmiş Yıldız Tohumlarının gerçek savaşlarıdır.
Dolayısıyla durum gittikçe daha da geriliyor. Gezegendeki Yıldız Tohumlarının birbirine yapışması, sakin olması ve birbirleriyle savaşmak yerine pozitifliği yaymaya yoğunlaşması en önemli şeydir.
Özellikle Suriye'deki durumla ilgili durumu istikrara kavuşturmak için Tanrıça Enerjisini demirlemeye devam etmek ya da kötüleşen protestolar veya saldirilar meydana geldiğinde etkilenen bölgeyi Işık ile temizlemek
önemlidir : https: //www.rt. com / news / 470532-erdogan-syria-operasyon-start / https://www.welovemassmeditation.com/…/urgent-peace-meditat… Ve şimdiki kaosu unutma bu karanlık sistemin nihayet parçalanmaya başladığının açık bir işareti ... https://www.youtube.com/watch?v=HxebXckjc2M
ISIGIN ZAFERiNE 
Orjinal link :

0 comments:

Yorum Gönder