8 Ekim 2019 Salı

IŞIK KUVVETLERİ NEDEN DÜNYAYI HALA SERBEST BIRAKMADI ?

 B12
Taygeta | 6 Eki 2019 | COBRA Makaleleri ..
Karanlığın kitle imha gizli silahları ve dünya nüfusunun bilinç durumu hakkında düşünceler
Bu, son bilimsel araştırmalara dayanarak ve Cobra ve Işık Kuvvetleri'nin diğer temsilcilerinin iletişimini göz önünde bulundurarak, neden dünyadaki devasa çabalara rağmen ve genellikle Işık Savaşçıları ve Yıldız Tohumlarıyla savaşan tükenme olaylarını dikkate alma girişimidir. Manipüle edici ve insanı sömüren karanlık unsurların kontrolü vardır.
Tüm ışık habercilerinin söylediği gibi, kozmik koşullara ve dünyanın özel durumuna dair iç görüsü olan ve şimdi gerçeğin manevi arayıcıları topluluğunda iyi bilindiği gibi, dünya ve insanlık bir karantina durumundadır.
Dünya dışı işgalcilerin binlerce yıl önce gelmesinden sonra, Dünya ve insanlığa sahip olunmuştur (zaman ve kesin şartlar hakkında detaylı bilgi bilgi kaynağına bağlı olarak değişir). Sürüngen kökenli bu yeni gelenler ileri teknolojilere sahipti ve yeryüzünde enerjik bir ağ yarattılar, böylece “ustaların” izni olmadan dünyayı terk etmek neredeyse imkansızdı. İnsanların ruhları da karantinaya alındı ​​ve şimdiye kadar yeni enkarnasyonlara karşı açık bilgi altında 'taklit edildi'. Karantina mekanizması binlerce yıl boyunca mükemmelleştirildi, fiziksel olmayan boyutları içeriyor ve birçok düzeyde ve birçok yönden ortaya çıkıyor. Fiziksel düzlemde, bu ızgara doğrudan Van Allen Kemeri ile ilgilidir. Bu, şimdi dünyasal bilim insanları tarafından tanındı ve NASA tarafından kabul edildi; makalemize bakınDaha önce bilinmeyen bir gezegen kalkanı Dünya çevresinde veyaburadada keşfedildi .
Ayrıca birkaç kez rapor ettiğimiz Pleiadian temas Swaruu da bu bilgiyi doğrular.
İki ayrıntılı katkıda, 'Karantinadaki Dünya' konusuyla ilgili birçok önemli ve aydınlatıcı sözler burada bulunabilir:
https://transinformation.net/unsere-erde-in-der-quarantaene/
https://transinformation.net/wie -the Veil yarattı-ve bakımlı-is-yıl-bilimsel /
 
Dünyanın ve insanlığın tamamen kurtarılması için, bu karantina her düzeyde kaldırılmalıdır. Çeşitli kesimlerde bildirildiği gibi, bu enerjik şebekenin sökülmesi tam hızıyla devam ediyor.
Fakat neden ışık kuvvetleri, üstün teknolojileriyle, dünyayı ele geçirip sahte yöneticileri karantinaya almıyorlar?
Açıkçası, bu kolay değil ve bunun birkaç nedeni var:
1 . İnsanlık ve her insan için özgür irade garanti altına alınmalıdır.
Galaktik Konfederasyon da dahil olmak üzere, manevi olarak gelişmiş tüm medeniyetlerin izlediği temel bir yasa, tüm gelişmekte olan varlıklara özgür irade verilmesidir.
Her bir insan ve bir bütün olarak insanlık, özgür iradelerine göre karar verebiliyor ve hareket edebiliyorsa, yalnızca ruhsal olarak ilerleyebilir ve yükselebilir. Baskı altında veya ikna ile hiçbir gelişme olamaz. Bu, birçok manevi yazı ile açıklanmaktadır. Aydınlatıcı bir rapor buradan okunabilir .
Bu direktifin bir kısmı dünyadışıların sadece buraya iniş yapmaması ve insanlar - sofistike ve yardımsever - dünya dışı medeniyetlerin varlığını kabul etmek zorunda kalmalarıdır. İnsanların yıllarca, dünya dışı insanları prensip olarak kötülük ve insanlara yönelik bir tehdit olarak görmeleri için programlanmış olmasının yanı sıra, çoğu, saldırgan bir savunma moduna girer - ya da Tanrı'nın tanrıları ya da elçileri olarak yüksek varlıklara “tapınırlar”.
İnsanlık, ilk temas için hazir değildir.
2. Evren ve İlahi Plan, üç boyutlu dünyaya odaklanan zihinlerimizle kavrayabildiklerimizin çok ötesine geçen bir yapıya sahip, her şeyden önce çok karmaşık ve hepsinden öte, çok boyutlu bir “oyun alanı” dır. 3B dünyayı ve enkarnasyonel maceralarımızı daha derinlemesine anlayabilmek için, sonsuz sayıda derecelendirme ile daha yüksek, daha ince titreşimli 'dünyalar' olduğunu kabul etmeliyiz.
Çok boyutlu evrenin 'inşası' hakkında bir fikir edinmek için, yaratılışın şematik (fakat sonuçta keyfi) alt bölümlerinden başlayarak çeşitli düzlemlere ve 'kürelere' farklı bölümler geliştirilmiştir.
Muhtemelen en yaygın model aşağıdaki çizimleri göstermektedir (birkaç kez bahsettiğimiz).
-- Linke bknz --
Bu dünyanın yüce yöneticileri sırrın dışında kalan ve güçlerini kaybetmek üzere olan fiziksel varlıklar değildir. Bilinen güç piramidinin zirvesinde olan bir insan vücudunda enkarne olan liderler bile, yalnızca askerler için uşaklar (ya da davetsiz misafirlere ve hukuka aykırı yöneticiler olarak adlandırmak istediğiniz her şeye) davranırlar.
Aynı şekilde, tüm siyasi liderler sadece gizli liderlerin komutanları ve uşaklarıdır. Kendilerine verilen sözler ve kendileri / egoları için faydalar umuduyla, kelimenin tam anlamıyla "ruhlarını şeytana satacak" kadar ileri giderler.
3. Karanlık Olanların Dünya'yı bir siper haline dönüştürmek için çok, çok uzun zamanları oldu.
Her türlü egzotik teknolojiyi (dünyevi bakış açımıza göre) keşfetmek ve onu hem saldırı silahlarına hem de savunma silahlarına dönüştürmek ve kapsamlı bir tehdit ortamı oluşturmak için milyonlarca yıldır.
Bu garip ustalardan. Savunma sistemi gelişti ve kullanılan silahlar ancak biri “daha ​​yüksek boyutlu bir fizik” olarak değerlendirilirse anlaşılabilir (yukarıdaki 2. maddeye bakınız). Özellikle, plazmatik, eterik ve astral seviyelerde kullanabilecekleri araç ve silahları var. Bu nedenle, sözde yabancı ve top bombaları aynı zamanda plazmatik ve eterik bileşenlere sahiptir ve aşağıda açıklanan bu silahların fiziksel temelleri, yabancıların kuarkları, üst kuarkları ve oluşturabilecekleri tuhaf madde, sadece 3D'yi yansıtır.
Ancak, aşağıda özetlenen (3D) parçacık fiziğinin modern kavrayışlarına dair kaba bir anlayış bile, karanlık güçlerin egzotik silahları tarafından verilen, insanlık ve Dünya'ya yönelik tehdidin ne kadar ciddi olduğunu, henüz ışık güçlerinden etkilenmediği sürece göstermektedir. nötrleştirilebilir.
STRANGELET VE TOPLET BOMBALARININ FİZİĞİ
Strangelet ve toplet bombalarının temel bileşenleri belli atom altı parçacıklar, iplikler kuarklar ve üst kuarklardır .
Mevcut standart parçacık fiziği modeline göre, kuarklar maddenin temel yapı taşlarına aittir. Temelde şiirsel isimler veya 'tadı' olan altı farklı kuark türü vardır: Yukarı, Aşağı, Cazibe, Garip, Üst ve Alt. Kuarklar asla tek başlarına olmaz, sadece gruplar halinde. İlginç bir şekilde, kuarkları bağlayan kuvvet mesafe ile artar, bu yüzden bir kuarkı diğerlerinden uzağa götürmeye çalıştığınızda, onu geri çeken kuvvet daha güçlü olur.
Bu, bireysel kuarklar arasında yapı parçacıkları , yapı blokları arasında bir çeşit tutkal ya da lastik bant olarak kabul edilebilen gluonlar ve tutkalların enerjisinin mesafenin artmasıyla arttığı gerçeği ile açıklanmaktadır. Bir kuarkı diğerlerinden ayırmak bu nedenle çok yüksek enerji gerektirir ve sadece belirli zor koşullar altında ve çok kısa bir süre için mümkündür. Dolayısıyla doğada tek bir serbest kuark yoktur.
Protonlar ve nötronların her biri üç kuarktan oluşur, protonlar "yukarı" tadı olan iki kuark ve "aşağı" tadı olan bir kuark içerirken, nötronlar iki aşağı ve bir yukarıya sahiptir.
Garip kuarklar ve üst kuarklar etrafımızdaki maddenin yapı taşları değildir, ancak büyük partikül hızlandırıcıları tarafından çok fazla enerji tüketerek üretilebilirler ve kısa sürede tekrar çürürler. Ancak, çok özel koşullar altında, bunlar Garip Madde denilen bir şey oluşturabilir . Böyle bir Garip Maddenin (küçük bir topak veya tüm gök cismi olması) birikmesi, normal maddeyle karşılaştığında kesinlikle tahrip edicidir: hemen temel yapı taşlarına bölünecek, 'yemek yiyecek' ve ayrıca Garip Maddeye dönüşecektir .
Doğal olarak, kozmosun sonsuz çeşitliliğinde, bu “topaklar” da, bu tür Garip Madde'den oluşan bütün gezegenlerin bile oluştuğuna inanılmaktadır . Bu makalenin son bölümü, bu bulguyu destekleyen yeni bilimsel yayınlarla ilgili bir makalenin çevirisini içermektedir. Cobra'ya göre, karanlık güçlerin bu kadar garip maddeden oluşan bombaları var . Bu bombalar serbest bırakılırsa, bu prensipte yalnızca tüm dünyayı yok etmekle kalmaz, aynı zamanda tüm görünür galaksiyi de yok edebilir.
Garip madde terimi ve kara deliklerle bağlantı şu videoda çok net bir şekilde açıklanmıştır: https://www.youtube.com/watch?v=-L3gI9ThGqI
Ayrıca bu video (Almanca konuşulan ve altyazı ile konuşulan İngilizce) konunun anlaşılmasına yardımcı olabilir: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=p_8yK2kmxoo
Bu nedenle, bu tür garip bir konuyu kararlı bir şekilde üretmek ve doğru bir şekilde paketlemek gerçekten mümkün ise, o zaman bu sadece tüm Dünya'ya değil tüm güneş sistemine ve ötesine yönelik kesinlikle yıkıcı bir tehdit olacaktır. Garip Maddenin topaklanması, önce tüm dünyayı var olan yaşamı, ardından güneş sistemi ve sonunda tüm maddi evren ile "yiyerek", atomik yapı taşlarına parçalayarak ve onu uçuksuz ve delilik hızıyla ağır kuarklara dönüştürerek başlayacaktı. - bir şekilde durdurulana kadar.

COBRA'DAN BU KONUDA BİLGİ

  • Strangelet ve Toplet bombaları, herhangi bir büyük termonükleer bombadan çok daha tehlikelidir.
  • Neyse ki, ışık kuvvetleri böyle bir bombanın yarıçapını büyük ölçüde sınırlandıran teknolojilere sahipti.
    1999 yılında, ışık kuvvetleri güneş sistemimizde karanlığa bulaştığı enfeksiyonun dahil edilmesi ve daha sonra söndürülmesi amacıyla heliopause (güneş sistemimiz) üzerinde bir fotoelektrik bariyer kurmaya başladı. Bu engel 2014 yılı sonunda neredeyse tamamlandı ve Mayıs 2015'te tamamen tamamlandı. (07:10:15)
  • Milyonlarca yıldır, kara güçler fiziksel, plazmatik ve eterik garip ve toplet bombaları üretmiş ve onları teçhizatlarda saklamıştı. (10.3.14, aşağıdaki sürümlerin her birinde bizimle birlikte yayınlanma tarihi)
  • Long Island şu anda Chimera'nın kalesi olmaya devam ediyor çünkü egzotik Quark silah makinelerini korumak için yakındaki bir parçacık hızlandırıcısına (RHIC) ihtiyaç duyuyorlar.
    Chimera grubu skaler plazma dedektörlerini Strangelet bombaları ve üst kuark kondensatla birleştirdi, bu da gezegenin yüzeyinin yakınında herhangi bir yerde önemli UFO aktivitesi tespit edildiğinde kaybolacaktı. (17/09/14)
  • Plazmatik düzlemde kuantum tekilliği olan solucan delikleri vardır. Gizli terminolojide Set'in tüneli olarak adlandırılırlar. Bu kurtçuklar garip ve toplet bombaları içeriyor ve Long Island'daki fiziksel Kara Taş'a (Kara Taş) bağlılar. Skaler plazma ağı ve perdenin çıkarılmasının bu kadar uzun sürmesinin temel nedeni budur. Bununla birlikte, ışık kuvvetleri bu durumla ilgileniyor ve Plazma Strangelet bombalarının kaldırılmasında önemli ilerlemeler kaydedilirken, plazma toplet bombaları hala bir sorun olmaya devam ediyor. (07:10:14)
  • Chimera kodlu olan Negatif Askeri içinde Orion'dan gelen çok gizli bir negatif grup var. 1996'da Kongo Archon saldırısı sırasında ve sonrasında tüm büyük ulusların ordusuna sızdı. Bu grup gizlice dünyadaki askeri üslerin büyük çoğunluğunu kontrol ediyor. ABD askeri üslerinin çoğuna ve diğer ulusların askeri üslerine fiziksel yabancı bombalar getirdi ve bu bombalar, Galaktik Konfederasyon ve Direniş kuvvetlerinin ilerleyişine karşı ana savunma hattı. (9.4.14)
  • Eylül 2015'den bu yana, ışık kuvvetleri implantların çıkarılmasında büyük ilerleme kaydetmiştir. (...) Tüm implantlar, hiper-boyutlu plazma solucan deliklerine (Set'in tünelleri), güneş sisteminin plazma girdabında iletişim kuran ve plazma strangelet / toplet bombalarına bağlı olan AI tabanlı bir ağa hala bağlıdır. Bu ağ, RHIC hadron çarpıştırıcısına ve CERN'deki LHC'ye daha az ölçüde bağlanmaya devam eder. Bu hızlandırıcılar, ağa, genellikle gluon-füzyon etkileşimleriyle garip ağlar sağlar. (...)
    Birçok insan sinirlidir, çünkü hala gözle görülür ciddi değişiklikler yoktur. Kitle iletişim araçları iletişimi yoluyla büyük bir açıklama veya yüzeysel ışık kuvvetlerinin doğrudan fiziksel müdahalesi gibi belirgin bir değişiklik, bombaları tetikleyecek olaylar dizisine neden olur. Bu nedenle, ışık kuvvetlerinin sert tedbirleri ancak tüm garip ve toplet bombalarının kaldırılması ve artık tehdit oluşturmaması durumunda gerçekleşecektir. (07:10:15)
  • LHC'nin CERN'de tekrar aktif hale gelmesi, tehdit oluşturmaz, çünkü ışık kuvvetleri artık fiziksel parçacıkların kuark ve üst kuarkların üretimini kontrol ederek bu parçacıkların fiziksel manipülasyonunu önleyebilir.
  • Kalan en büyük sorun, setin tünellerine ve ayrıca tüm güneş sistemi boyunca uzanan Jaldabaoth plazma asit vorteksine ve daha sonra plazma sapına ve topletlerine bağlı olan kabal elemanlarının implantlarıdır. Bombalar bağlandı. Lightworker ve Light Warrior implantları, sırayla Cabal üyelerinin implantları ile Set tünellerine bağlanır ve bu onların ruhsal ilerlemelerini engeller, ancak aynı zamanda, cabal implantların çözülmesi ve Jaldabaoth ahtapot plazmasının parçalanması hızlanır. toplanma girdap. (14:12:15)
  • Plazma Strangelet bombalarının büyük çoğunluğu kaldırıldı ve şimdi ışık kuvvetleri plazma toplet bombalarının kaldırılmasına odaklanıyor.
    Kalan plazma toplet bombalarının kaldırılmasının, güneş sistemi boyunca kuantum kuyularla korunduğundan beklenenden daha zor olduğu kanıtlanmıştır. Kuantum Potansiyel Odaları, geri kalan toplet bombalarının etrafında mümkün olduğunca Çok Birincil Plazma Anomalisi toplamak için toplayıcı bir girdap oluşturan skaler burulma alanlarına yönlendirilir.
  • Birincil Plazma Anomalisi, Mutlak'ın mantıksal zıddı olarak tüm olası olumsuzluk kombinasyonlarını kapsar ve ışık kuvvetleri kuantum köpükten gerçekleşmeden önce genellikle onları yok ettiği için bu kombinasyonların yalnızca küçük bir yüzdesi fiziksel düzlemde ortaya çıkar. (22/6/16)
    Işık kuvvetleri, plazma anomalisinin çoğunu Güneş Sisteminden ve ötesinden çıkarmayı başardı ve kalan toplet bombalarının çoğuyla birlikte plazma anomalisinin büyük çoğunluğu şimdi Güneş Sistemi'nin hemen yakınında. Dünya, Dünya'nın merkezinden 3 Dünya çapında. (12.2.17)
  • Şu anda gezegende Chimera grubunun sadece 180 üyesi kaldı. Dünya gezegeninin karantina statüsünü koruyan, uzun adalı bir tepe noktası antiquark kondensat aracılığıyla plazma toplet bombalarına bağlı olan küçük ama çok güçlü ve tehlikeli bir gruptur. (28/03/17)
  • Jaldabaoth kafasının anormal plazma iplikleri, siyah taşa top bombalarla eşleştirildi; Kara Taş, Chimera'nın milyonlarca yıl önce yarattığı, kritik 2 trilyon Kelvin sıcaklığının üstündeki sıcaklıklara ulaşabilen dev partikül hızlandırıcılarda (Dyson halkaları) başlıca bir üst / anti-kuark kuarkları hadronudur. siyah taşların oluşturulması için gerekli olanları üretmek.
    Kara Taş, yaklaşık 7 milyon yıl boyunca (o dönemde kozmik anomalinin merkezi olan) Rigel Yıldız Sisteminin yörüngesinde bulunan bir gezegende bulunuyordu ve daha sonra 1996 yılında Rigel Boğa Moleküler Bulutu tarafından Dünya'ya getirildi. Şu anda Long Island'daki RHIC Çarpıştırıcısı yakınındaki Chimera yeraltı tesislerinde. (12/06/17)
  • Kara Taş dağıldı ve onunla ilişkili tüm birincil anomalilerin Eylül 2017'de Equinox döneminde ortadan kaldırılması bekleniyor. (5.9.17)
  • Topter bombalarının oluşmasına yol açabilecek ağır kuark reaksiyonlarının varlığının bilgisi nihayet ana bilime ulaşıyor: “ Fizikçilerin Sırda Tutmak İstediği Atomaltı Keşif” Bir fizikçi, atomaltı bir sürecin keşfedildiğini açıkladı Araştırmacılar o kadar güçlü ki, onu kamuya açık hale getirmenin çok tehlikeli olup olmadığını merak ettiler ... Yeni bir füzyon tepkisi o kadar güçlü ki "gezegen öldürücü bomba" olarak kullanılabileceklerdi. .... (17:11:17)
  • Maalesef, kara güçler aldatma ustalarıdır ve 1996'dan günümüze kadar Archons'un işgalinden bu yana, Samanyolu'nun kenarındaki galaktik halodan plazmalar (Set'ten gelen tüneller) içerisindeki anormal bir plazma oluşturabildiler. Güneş sistemimize liderlik etmek. Bu birçok gecikmenin ana nedenlerinden biri ve birçok şeyin yanlış olmasının temel nedenlerinden biri olmuştur.
    Bu sorun son zamanlarda çözüldü ve işler şimdi daha hızlı hareket edecek.
    Şimdi geriye kalanlar yüzeye yakın plazma toplet bombaları, plazma Jaldabaoth başının kalıntıları ve yeryüzündeki insan nüfusunun şehirlerine karşılık gelen birçok küçük plazmoit varlık, özellikle de örümcek plazmoit varlık kalıntılarıdır. (27/09/18)
  • Galaktik merkezde artmış aktivite devam ediyor. Galaktik Işık Kuvvetleri, güneş sistemimizi çevreleyen ve güneş sistemimizin yükseliş sürecini engelleyen 4 ışık yılı çapında devasa bir kuantum dalgalanması olan Dyson küresinin kuantum imzasının kalıntılarını kaldırdı.
    Bu kuantum Dyson küre, 1996 yılında Chimera grubu tarafından oluşturulan ve şimdi tamamen sonsuza dek giden çok gelişmiş bir hiper boyutlu kuantum portalıydı.
    Sonuç olarak, güneşimiz bu ağa bağlı son yıldız olarak galaktik ışık ağına katıldı, şimdi tamamen çalışan bir ışık portalı.
    Şimdi, bahsetmeye değer herhangi bir Birincil Anomali, tamamen Gezegen Dünyasının yüzeyinden uzakta, gezegensel bir çaptan daha az olan, Birincil Anomali içinde yoğunlaşmıştır.
    Galaktik Kuvvet filosu güneş sistemimizde mevcut, kamufle edilmiş, ancak bu tür enerjilere duyarlı olanlar kesinlikle hissedebilir.
    Kalan tüm Plazma Toplet Bombaları artık gezegenin yüzeyinin 30 metre yakınında.
    Plazma Toplet Bombaları, Set Tünelleri adı verilen plazma filamanları (filamanlar) vasıtasıyla bir plazma implant ağına bağlanır. (...)
    Kalan en büyük sorun hala plazma bombalarında hala duruyor ve sonuçta kitle iletişim araçları gariplerin ve topletlerin tehlikesini yavaş yavaş fark ediyor: Telgraf.com.tr'de yayınlanan
    bir makalede, gökbilimciler "dünyanın hızlandırıcı parçacıklarından olduğu konusunda uyardılar Parçacık hızlandırıcılar bir felaket olayları zincirini tetiklerse, dünyanın sadece 100 metre çapındaki çok yoğun bir kütleye indirgenebileceği "parçalanabilir.
    Işık kuvvetlerinin henüz gezegenin yüzeyine müdahale etmemesinin ana nedeni budur, bu yüzden Direnç hareketi yıpranmış Işık Savaşçılarını yeraltından kurtaramaz, bu yüzden sizi altın ya da nakit getiremez ya da sizi Skype'ta arayamazlar. (14:10:18)
  • Toplet Bomba Zincir Reaksiyonu (Strangelet Bomba Zincir Reaksiyonundan çok daha fazlası), bu videoda çok açık bir şekilde anlatıldığı gibi gezegenimizi yok etme potansiyeline sahiptir :
    (16.5.19)
  • Kalan plazma toplet bombalarının sayısı yavaş ama sürekli olarak azalmakta ve partikül hızlandırıcısı denenirse , bu makalede açıklanan senaryo (Dünya bir "kıyamet günü senaryosunda" 330 fit'e (100,6 m) kadar küçülebilir. önde gelen astronom Lord Martin Rees'i uyardı) patlayan Toplet bombaları artık pek mümkün görünmüyor.
    Bazı toplet bombaları hala mevcut olmasına rağmen, bazı plazma / kuantum dalgalanmalarında birincil anomali çözülmemiş olsa da, pozitif gama zaman ekseni artık daha güvenlidir. (2./18.7.19)
  • Chimera hala son savunma hattı olarak toplet plazma bombaları kullanıyor. Üst kuarklar sıradan maddeyi Garip Kuarklardan daha verimli bir şekilde emebilir ve Garip Kuarklardan çok daha tehlikelidir. (2019/09/26)
Bu "garip" yabancı gezegenler egzotik maddeden yapılabilir diye devam etmis , duruma göre o bölümü ayrica paylasirim 

0 comments:

Yorum Gönder