6 Ekim 2019 Pazar

Gaia Ana Birkaç Sözcüğü Paylaşmak İçin Geldi

 
Therese Zumi Sumner tarafından
5 Ekim 2019
Son iki makaleyi yazarken, haftanın başlarında meşguldüm, Gaia, ziyaretiyle, bazı düşüncelerini ve tavsiyelerini Gaia’daki sevgili çocuklarıyla / insanlarla paylaşmamı istedi :
“Derinlemesine nüfuz eden Kaynağın Işığı ile Dünya'ya ilk dalgadan sonra, özellikle de pozitif bir gelecek zaman çizelgesinin nihayet mümkün olduğu 21 Aralık 2012'den sonra, çok yakın olan Geçiş için hazırlıklı değildiniz. Ama şimdi hazırsınız! Işık, varlığınızın her düzleminde sizi etkiliyor ve sizi değiştiriyor. Vücudunuz yavaş yavaş karbondan, kristal bazlı fiziksel maddeye dayanan dönüşümden geçiyor. Bu, 5. boyutlu bir düzlemde daha kolay var olmanıza yardımcı olmak içindir. Hadise, “perdenin” kalıntılarını kaldırarak gerçekleştiğinde, iyileşen takyon enerjisinin Dünya yüzeyine gelmesini engelleyecek hiçbir şey olmayacak. Her şey çok iyi ve çok farklı bir hissediş olacak.


Galaktik Konfederasyonun son 11-12 yıl boyunca devam eden kesintisiz desteği olmasaydı, gezegeniniz bir cürufta yanmış olacaktı. Artık bu gezegende var olamazdınız. Onların muazzam Ana Gemileri, sizi Güneş'in tehlikeli aktivitelerinden koruyorlar. Birçoğunuz bu gemilerin güneşe çok yakın göründüğü fotoğrafları gördünüz ve hatta çektiniz.
Hadise gerçekleşmeden önce, Dünya'yı çevreleyen ve güneş sisteminizdeki tüm karanlık anomaliler, misilleme saldırıları tetiklenmeden, dikkatli bir şekilde kaldırılmalıdır. Bu karanlık anomali, bu gezegeni çevreleyen plazma, eterik ve astral düzlemler dahil her düzlemde var olmuştur.

- Hadise, ‘Sıkıştırma Atılımı’ ya da yukarıdan gelen Işık ve aşağıdan gelen Işık yüzeyde buluştuğu an için bir terimimizdir. Bu süreç, “gridwork” yapan ve girdapları iyileştiren ve / ve tüm gezegenin etrafında ışık portalları açan çok sayıda özel ışık işçisinin muazzam çalışmaları ile devam ediyor. Hem kristal hem de cintamani Işık ağları az çok tamamlandı. Gezegenin her yerindeki ışık işçileri, ışığı birçok yönden çapalıyorlar.

Işığın ağlarının / ızgaralarının artık Hadiseyi destekleyecek kadar stabil olduğunu bilmenizi isterim.
Aşağıdan ve yukarıdan gelen Işık Kuvvetleri ile yeryüzü ışık işçilerinin arasındaki fantastik birliktelik nedeniyle, kelimenin tam anlamıyla yüzeyde bir Işık ve Sevgi enerjisi sandviçine hazırlanın.

Işık daima karanlığı ortaya çıkarır. Karanlığın daha fazla saklanabileceği bir yeri kalmadı.
Radikal Değişim Zamanı Bu Değil
Hadise önceki bu zaman, karışıklığın ve zorlukların olduğu bir zaman olabilir, yaşamınızla ilgili radikal bir tür kararlar almak için iyi bir zaman değildir. Durum tekrar “normal” olana kadar beklemek daha iyi olur. "Normal" derken, bu şaşırtıcı Geçiş öncesinde daha önce hiç yaşanmamış yeni bir normalden bahsediyorum.

Lütfen yakında başlayabilecek kargaşaların herhangi biriyle ilgili endişelenmeyin. İçinizin derinliklerinde bu kargaşanın beklenmedik bir şekilde olumlu bir şekilde biteceğini biliyoruz.
Lütfen şimdi yapabileceğiniz bir uyum hali içinde olmaya odaklanmaya çalışın. Gelin ve doğada Benimle yürüyün ve konuşun. Sizi duyuyorum ve sizinle bir hayvan, kuş veya böcek kanalıyla iletişim kuracağım. Bazılarınız, kiliseler gibi kutsal bir yerde ya da kendi evinizde olsun, içeride sakin bir yer bulmayı seviyor. Lakin bir çoğunuz, Işık ızgaraları, girdaplar ve portalların geliştiği ve iç içe geçtiği gibi Işığın her hafta daha da güçlendiği Tabiat Ana Katedrali'ne erişebilirsiniz. Doğanın iyileştirici enerjisinde size ulaşabilecek hiçbir karanlık yoktur.

Tıpkı günümüzde meditasyonun önemli olduğu gibi. Vücudunuzun topraklanması, önümüzdeki haftalar ve aylar için hazır olmada eşit derecede önemlidir.
Hepinize Sevgi ile - Gaia Ana ”
Therese Zumi

Ç. Kıvılcım


0 comments:

Yorum Gönder