30 Ocak 2020 Perşembe

Benjamin Fulford - 27 Ocak 2020 - Haftalık Rapor

 
Çeviren: Neslihan Tokat
Hazar Mafyası 200'den fazla "şirket-devletini" elinde tutabilmek için çaresizce virüs salgını kartını oynuyor
Çeşitli kaynakların ifade ettiği üzere, Khazarian (Hazar) mafyası yaşam savaşı veriyor ve kontrol şebekesini insanlık üzerinde tutmak için çaresizce korkunç salgın haberlerini yayıyor. Müzakerelerde yer alan kaynakların belirttiğine göre, bu çaresizliğinin nedeni Amerika Birleşik Devletleri Corporation' a tanınan son ödeme tarihini geciktirmeleridir (bu tarih şimdilik geçici olarak Şubat ayına kadar uzatılmış) . Müzakerelerin amaçlarından biri de insanlara ve Amerika Birleşik Devletleri'ne egemenliğini geri kazandırmaktır. Bu da aynı zamanda gizli uzay programının açığa çıkmasına neden olacaktır.
Bunlar hakkında daha sonra konuşacağız, ama önce kabalın hayatta kalabilmek için giriştiği kumara bir göz atalım. Okuyucularımızın çoğu zaten neler olup bittiğinin gayet farkında, Çin'de ortaya çıkan “Coronavirus” salgınının "doğal" koşullarda ortaya çıkan bir olay olması pek olası değil. ABD şirketi'nin bu salgını, Çin'den zorla para almak amacıyla önceden planlandığı yönünde birçok işaret var.
Her şeyden önce, kurumsal propaganda medyası tarafından bastırılan haberleri yayınlayan internetsitelerine sistematik bir saldırı oldu. Örneğin, uzun zamandır aşı ile ilgili skandalları açığa vuran Natural News kapatıldı. Jimstone Freelance normalden çok daha sert bir şekilde saldırıldı. Diğer gazeteciler de sahte iddialarla suçlanıyor.
Bu site de ciddi saldırılara maruz kaldı. Eski web yöneticimiz aniden "aklını kaybetti" ve ciddi PCP zehirlenmesi belirtileri gösterdi. Şimdi de “intihar etti.” Bunu takiben, NSA'daki white hats grubu bize yardım etmeseydi kendi sitemize de giriş yapamayacaktık. Ayrıca ciddi bir finansal saldırı altındayız.
Bu saldırılar, korona virüsü salgını ortaya çıkmadan hemen önce gerçekleşti ve kurumsal medya organları tarafından sansasyonel bir şekilde, korku ve dehşet yayan bir biçimde halka gösterildi. Bu bir çeşit şantaj olmanın yanı sıra, kamu söylemimizin kontrol edici anlatısı olarak korkuyu ve nefreti yeniden yerleştirme girişimi gibi görünüyor.
Görünüşe göre, 18 Ekim 2019'da ABD'de bir salgın ve bunun sonucunda ortaya çıkan ekonomik çöküşü simüle eden büyük bir tatbikat yapıldı. Bu etkinliğin sponsorları Dünya Ekonomik Forumu (Davos), Bill ve Melinda Gates Vakfı ve John Hopkins Üniversitesi Bloomberg Halk Sağlığı Okulu idi. Başka bir deyişle, "Kabal'ın Merkezi - Cabal Central". Dünya Ekonomik Forumu'nun 21-24 Ocak 2020'de Davos'ta yaptığı yıllık toplantısı esnasında ise gerçek salgını patlattılar ve tatmine ulaştılar.
Ancak "Prepare for Change" gibi , alternatif haber sitelerinin kanıtlarıyla beraber açıkladığına göre, Amerikan devleti şirketi George Bush Jr.'ın 2000 yılında çaldığı ABD seçimlerinden bu yana zaten biyo-silahlar geliştiriyor, üretiyor ve kitleler üzerinde kullanıyor. Bu iddialar kanıtlanırsa ellerindeki bu silah tamda onların suratına patlayacak. Unutmayın, ırklara yönelik spesifik olarak tasarlanan biyo-silahların "yararlı bir siyasi araç” olacağını söyleyen de yine bu adamlardır.
Örneğin, korona virüsüyle ilgili bir ABD hükümet patenti:
İngiliz istihbaratı bu virüsün kötü yönetilen bir biyolojik bölgeden çıkan zatüre virüsü olduğunu söylüyor.
Aşağıdaki ifade, 55 milyon üyeli Hongmen ve milyonlarca üyesi bulunan Mavi Ejder Topluluğu dahil olmak üzere daha çok sayıda üyesi bulunan Asya'nın gizli örgütleri tarafından dile getirildi:
“Bu virüs yapaysa veya bir saldırı planının parçası olarak serbest bırakıldıysa ve doğal bir virüs değilse, o zaman biz, Asya'daki en büyük gizli topluluk olan Hongmen ve demir gibi sağlam bir şekilde bağlı olduğumuz gizli Mavi Cemiyet ile birlikte, yemin ederiz ki, bu aşağılık saldırıyı yapan düşmanları bulup onları Dünyanın sonuna kadar kovalayacağız ve geride tek bir varisleri dahi kalmayıncaya dek onları bu gezegenden sileceğiz!"
「もし、このウィルスが人為的なまたは謀略的な、侵略的なもので、自然に発生したものではない場合、我々アジア最大派の秘密結社洪門宗家と鉄の掟秘密結社青幇は敵を必ず探し出し、地の果てまで追いかけ見つけ出し、毛髪の一本でさえ地上に残さないことを誓う」
Şimdi ise bu virüsün doğal olarak oluştuğuna ve Çin'den dünyaya bulaştığına dair ciddi bir kampanya yürütülüyor:
https://www.zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it
Elbette, virüsler de, özellikle ördeklerin, domuzların ve insanların yakın olarak birarada yaşadığı Çin kırsalı gibi yerlerde, doğal olarak ortaya çıkabilir. Hayvandan insana bulaşan hastalıklar konusunda uzmanlaşmış büyük bir üniversite hastanesinin doktorunun salgın hakkında söyledikleri şunlardır:
“Bu salgın normalde asla diğer hayvanlarla ve insanlara bu kadar yakın olmaması gereken hayvanların bulunduğu korkunç pazarların talihsiz bir sonucudur. Yeni bir virüsün ortaya çıkması için mükemmel bir kıyamet senaryosu! SARS ile bunu zaten yaşadık, şimdi tekrar görüyoruz ve gelecekte benzer enfeksiyonlar tekrar ortaya çıkabilir."
“İnsanları enfekte eden virüslerin çoğu hayvansal kökenlidir. Şimdi farklı olan, nüfusumuzun büyüklüğü ve yeni hastalıkların daha hızlı yayılmasını sağlayan modern ulaşımımız. ”
Eğer Kabalın biraz bile şansı varsa bu doktor hanım doğruyu söylüyodur ve salgın doğal yollardan ortaya çıkmıştır. Her halükarda, Çinlilerin bu salgının gerçekte ne kadar yayıldığına dair bize tüm gerçeği anlatmadıkları açıktır. Resmi Xinhua Haber Ajansı, merkez üssündeki Hubei eyaletindeki bilançonun “52 ölüm ve 129 vaka ağır durumda olan 1,052 kümülatif doğrulanmış zatüre vakası” olarak bildiriyor.
Bu doğruysa, neden Hubei'deki salgını önleme, kontrol altına alma ve hastaların tedavisi gibi konular için yarım milyondan fazla sağlık personeli görevlendirildi? http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/26/c_138735415.htm
Ayrıca, sadece binden fazla hasta varsa, neden Wuhan'da sağlık personeli, ki burası “ulusal olarak tanınmış mega hastanelere ev sahipliği yapan bir mega şehirdir”, Wuhan'ın banliyösündeki hastalara yardım götümek için çift vardiyalı gece gündüz durmaksızın çalışıyor? http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/26/c_138735285.htm
Tam da bu bülten herkese açık bir şekilde yayınlanmak üzereyken, CIA bağlantılı üst düzey bir muhbir bize şunları söyledi:
“Bu bir korona virüsü değildir, meyve yarasalarının neden olduğu Nipah virüsüdür. Nipah virüsünün yol açtığı çok daha öldürücü döngüler içeren başka salgın türleri de vardır. WHO (benim de birlikte araştırma yaptığım) Ağustos 2018'den beri bunu biliyordu. Bu durum "zoonotik*" dir. (***Zoonozlar, hayvanlardan insanlara bulaşan hastalıklar olarak tanımlanır. Zoonotik özellik taşıyan hastalıkların insanlara bulaşması; enfekte hayvana veya hayvansal ürünlere, hayvansal gıdalara, enfekte hayvanların sekresyonlarına, kanlarına veya diğer çıkartılarına, deri ve kürkleri gibi kontamine materyallerine doğrudan veya dolaylı temas sonucu olmaktadır.)
“Çin yakında tamamen kilitlenecek. Hong Kong ekonomik olarak yok edilecek. Bu virüs küreselleşiyor. Salgın zaten burada. WHO korkudan ne yapacağını bilemediğinden bir açıklama yapmaktan çekiniyor."
“Profesyonel tıbbi görüşüme göre, gerçek anlaşma bu, arkadaşım. Gerçek, her zamanki gibi, onu kontrol eden küresel kabal tarafından gizleniyor."
"Asıl gerçek ise kontrolcü mekanizmanın artık kontrolü kaybettiğidir."
“Çin tam bir kilitlenmeye girerse, küresel ekonomik çöküşü serbest düşüşe iten şey bu olacak. Oyun bitti ve sıfırlama yapılacak. ”
Herhangi bir gerçek pazar deneyimi olan herkes size bir siyah kuğu etkinliğinin (black swan event) ortaya çıktığını söyleyecektir. Aşağıdaki çizelgelere bakarsanız, finansal piyasalardaki erimenin matematiksel kesinliği ile karşı karşıya olduğunuzu görebilirsiniz. https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmCC52_1.jpg?itok=3t5omPV0 https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/world%20trade%202.png?itok=nTYr2gEf https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/global%20pmi%20mfg_0.png?itok=pNu5e0Yn https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/aggregate%20equity%20futs%20vs%20ISM_2_0_0.jpg?itok=rhRkg-HA
Ayrıca, Ekim ayında yapılan kabal tatbikatının da öngördüğü gibi, bu salgın gerçek dünyadaki ticaret ve ekonomik faaliyetlerin dondurulmasına yol açan bir tetikleyici olacak.
Şimdi ekleyeceğim başka haberlerde işlerin her zamanki gibi yürümediğinin göstergesi. Mesela, Çin şu anda bir salgınla uğraşırken Afrika’nın tarımsal açıdan önemli bir bölgesine yapılan büyük bir çekirge salgını var. Tesadüf? https://www.scmp.com/news/world/africa/article/3047674/skies-go-black-africas-worst-locust-swarm-attack-decades
Sonra, Rusya'ya karşı savaş hazırlığı yapan NATO var. https://tass.com/politics/1109995
Bu arada, ABD Merkez Komutanlığı Washington'dan gelen emirleri görmezden geliyor, Orta Doğu'da güçleniyor ve oradaki petrol sahalarıyla kendi kendini finanse ediyor. https://www.zerohedge.com/geopolitical/20000-us-troops-have-surged-mideast-last-spring-counter-iran
Ayrıca, ABD Başkanı Donald Trump ölü doğacağı kesin olan küstah bir İsrail barış planını duyurmak üzeredir. https://www.ynetnews.com/article/BJyqRUobU
Her durumda, salgın ve ilgili kampanya tarafından üretilen negatif enerji, ortaya çıkan büyük olumlu haber dalgasının önüne geçmeye yetmiyor. Örneğin, kısa bir süre önce İran'da yapay bir Armagedon başlatmak için girişimde bulunan Trump, Davos'ta yan çizerek “Yarının olanaklarını kucaklamak için, her yıl ortaya çıkan kıyamet peygamberlerini ve dünyanın sonunu öngören tahminlerini reddetmeliyiz” dedi.
Aynı etkinlikte, İngiltere'nin popüler olmayan şahsiyeti Prens Charles aslında bazı çok iyi politik önerilerde bulundu. Özellikle bir konuya dikkat çekmek gerekirse, o da Prens Charles'ın gezegeni düzeltmek için gerekli olan trilyonlarca doları harekete geçirmeyi “gerçekten" istediğini ifade etmesidir. https://www.princeofwales.gov.uk/speech/keynote-speech-delivered-hrh-prince-wales-world-economic-forum-davos-switzerland
Gizli uzay programının kıdemli liderlerine göre, en büyük haber ise Dünya gezegeni üzerindeki karantinanın yakında biteceği ve insanlığın uzaya gitmesine izin verileceğidir. Yeni duyurulan ABD Uzay Kuvvetleri'nin logosunun Star Trek'in logosuna çok benzemesi de tesadüf değildir. https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51245262
Bunun nedeni, insanın evrene doğru genişlemesinde onu gözetmek için meritokrat* yapıda yeni bir düzenin kurulmasını öngören bir anlaşmanın Doğu ve Batı arasında üst düzey yetkililerce yapılmış olmasıdır. (*Meritokrat: Meritokrasi, yönetim gücünün, yetenek ve kişilerin bireysel üstünlüğüne yani liyakata dayandığı yönetim biçimidir. Bu yönetim şeklinde idare gücü, üstün özellikleri olduğu düşünülen kişiler arasında paylaştırılmaktadır, kayırma yoktur.)
Şu anda bulunduğumuz noktadan o aşamaya somut adımlarla ulaşmak ise bizim görevimizdir. Gizli uzay programının kıdemli bir üyesinde, Kral III. George ile Amerika Birleşik Devletleri arasında gizli olarak yapılan bir antlaşmanın orjinalini bulunmaktadır. Buna göre, Gizli uzay programını ifşa etmek ve "ulusal güvenlik nedeniyle" saklanan 5000 imtiyazın açıklanması koşulunun aynı zamanda Amerikan Cumhuriyeti'nin ve halkının egemenliğini geri kazanmasının yolu olduğunu söyler. Başka bir koşul ise, deniz hukukunun yerine Halkın Ortak Hukuku'nun getirilmesidir.
Buna ek olarak, bu kişi, dünyanın finansal sistemini ve altında faaliyet gösteren 206 ülkeyi kontrol eden Kutsal Roma İmparatorluğu'nun belgelerine sahiptir. Onun deyimiyle dünyada ki tüm “karadaki halklar” artık “karanlık taraftaki insanlar tarafından yönetilen 200 şirket ülkesinin” elinden kurtarılacaktır. Kutsal Roma İmparatorluğu'nu temsil eden P3 Masonları'da bu hedeflerle aynı fikirdedir.
Tüm bunlar gerçekleştikten sonra, yoksulluğu, savaşı, çevresel yıkımı, hastalığı ve hatta ölümü sona erdirmek için başlatılacak olan büyük kampanyayı finanse etmek için geniş fonlar serbest bırakılabilir. Sonra gezegendeki karantina sona erecektir.

0 comments:

Yorum Gönder