23 Ocak 2020 Perşembe

BENJAMIN FULFORD HAFTALIK GÜNCELLEME Bölüm 2

 
Kaynaklar ayrıca şunları söyledi:
“Xi Jinping ve arkadaşları Hong Kong'daki protestoların arkasında. Planı HK'yi devirmek ve Makao ile Şangay'ı yeni finans merkezlerine dönüştürmek. Çin protestocuları en başından beri finanse ediyor.
“Bir Rothchild bankası olan HSBC bölge merkezini Singapur'a taşıma sürecindedir.
“Çin hükümeti Birleşik Krallık ile yapılan tüm kiraları iptal etmeyi planlıyor, bu da Hong Kong'daki araziyi ve binaları devralacakları anlamına geliyor. Ayrıca Hong Kong doları iptal etmeyi ve tüm Hong Kong dolarlarının Yuan ile takas edilmesini 6 aya kadar beklemeyi planlıyorlar. Gördüğünüz gibi Çin Hong Kong'u yok edecek. Bunu yaparken, HK'nin Batı parasıyla bağlantısı olduğu için, kendilerini açığa vururlar. Çin basitçe çökecek. ”
Buna ek olarak, kaynak diyor ki;
“Çin, Laos, Myanmar ve Vietnam'dan ihraç edildi. Artık aranmıyor veya ihtiyaç duyulmuyor ”. Aynı şey Avustralya için de geçerlidir. ”
 Japon askeri istihbarat kaynaklarına göre ABD de Japonya üzerinden Çin'e karmaşık bir saldırı gerçekleştirdi. Bu, haberlerde tarihi nedenlerden ötürü Güney Kore ile Japonya arasında bir mücadele olarak görülüyordu. Bununla birlikte, gerçekte, Japonların önemli yarı iletken üretim ekipmanlarının Güney Kore'ye ihracatını önlemek bir bahane oldu ve bunun da Çin yarı iletken endüstrisine zarar verme etkisi olduğunu söylendi.
Afrika'da, Çinlilerle yeni bir örtülü güç mücadelesi de sürüyor. Buna bir örnek, İngilizler tarafından Afrika'da yürütülen bir zirve toplantısı hakkında (muhtemelen Çinliler tarafından) iletilen bu yanlış bilgidir. Bu yanlış bilgiye göre:
“Boris Johnson tarafından düzenlenen bu zirve, Afrika'da yatırım fırsatları sunmak ve Yeni Dünya Düzeni'nin uygulanmasını tartışmak için birçok devlet ve hükümet, şirket, uluslararası kurum, uluslararası casusluk, casusluk ve gizli toplum başkanlarına ev sahipliği yapacak. Etkinlikte yüksek komisyonun "Melanin ve Black Control" başlıklı bir tartışması yer alacak
Gerçekte, İngiliz hükümeti tarafından yayınlanan toplantının özeti şu şekildedir:
“Zirve Başbakan tarafından düzenlenecek ve Afrika'daki yatırım fırsatlarının genişliğini ve kalitesini göstermek ve tanıtmak için şirketleri, hükümetleri ve uluslararası kurumları bir araya getirecek. Toplantı, tüm vatandaşlarımız için güvenli ve müreffeh bir gelecek inşa etmek üzere İngiltere'nin Afrika uluslarıyla ortaklığını güçlendirecek ”dedi. İş yaratmak ve karşılıklı refahı artırmak için yeni ve önemli yatırımları seferber edecektir ”.
Çin Masonları, Çin'in ekonomik patlamasıyla ilgili raporların onlarca yıldır var olduğunu ve her zaman yanlış olduğunu kanıtladığını söylüyor. Zamanın kendi tarafında olduğunu söylüyorlar, çünkü üstün bir yönetim ve ekonomik yönetim sistemine sahipler ve bu nedenle Batı'dan daha hızlı büyümeye devam edecekler.
Şimdi kaynaklara göre Çinliler de çevre korumada öncülük ediyor. Bu iddiayı destekleyen son haberler arasında Çin'in tek kullanımlık plastiği yasaklama planları ve Yangtze'de balıkçılık konusunda on yıllık bir moratoryum var.
Çin'e yönelik saldırı, Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington, DC'deki kurumsal hükümetinin açıklanamayan bir çöküşü bağlamında gerçekleşiyor. Bu rejim, kavga ve aşamalı olaylarla felç oldu. İkincisi, Virginia'da kriz aktörleri, silah lobicileri, gizli polis, vatandaş gazeteciler vb. ABD Başkanı Donald Trump'a karşı sahte bir suçlama programı planlıyor.
Bu sahte olay, şimdi Başkan Trump'ı kuşatan son dönem Evanjelistlerin gerçek suçlarından kaçmalarını amaçlamaktadır. Örneğin, son zamanlarda İran'da II. Dünya Savaşı'nı başlatmak için İranlı general Kasım Soleimani'ye suikast düzenlenmesi ve bir Ukrayna uçağının düşürülmesini konuşuyoruz.
Uçağın İran askeri üssüne - açık bir savaş suçudur - doğru yönlendirildiği, şimdi ana akım medya tarafından rapor ediliyor.
Pentagon kaynakları da Washington DC'deki siyasi saldırılardan bıktıklarını açıkça ortaya koyuyor.Ve gene kaynaklar, Pentagon'un da Ortadoğu'da bir İsrail temsilcisi olarak savaşmaktan yorulduğunu söylüyor. "Kongre, Irak'taki ABD üslerine İran füze saldırıları sonucu meydana gelen kayıpların sayısının en az 139 ölü olduğu ve askerlerin geri çekilmesinin seçim meselesi haline getirildiğine inanıyor."
ABD rejiminin nasıl hileli hale geldiğinin açık bir işareti olarak, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo şunları söyledi: “Soleimani'nin yok edilmesi, rakiplerini caydırmak için tasarlanmış yeni bir ABD stratejisinin bir örneğidir. Bu aynı şekilde İran, Çin ve Rusya için de geçerlidir ”.
Trump rejimi de Avrupa'yı tehdit etmek ve NATO askeri tatbikatlarından çıkmak gibi şeyler yapıyor.
Son olarak, derin yeraltı üslerinde gerçekleşen savaşlar hakkında giderek daha fazla güvenilir bilgi içeren birçok kaynaktan haber alıyoruz.
Porto Riko'daki son depremler, Nevada ve Kaliforniya'daki Çin Gölü'nün, Japonya, Kumamoto, Japonya'daki yeraltı üsleri etrafında oldu ve hepsi yapay deprem belirtileri olarak kaydedildi.
Japon kaynakları bize her yıl 14.000 Japon çocuğun Khazarian mafyasına satıldığını söylüyor. FBI istatistikleri, ABD'de her yıl 40.000 çocuğun kaybolduğunu gösteriyor. Pentagon kaynaklarına göre, şimdi birçoğu yeraltı üslerindeki kafeslerden kurtarılıyor. Aşağıdaki bağlantıdaki 38 dakikalık video, artık çok gizli olmayan bu savaş hakkında iyi bilgiler veriyor.
Son olarak, Antarktika kaynaklarımız tarafından, gezegenin yüzeyinde meydana gelenlerin çok daha önemli olduğu söylendi. Daha sonraki bir tarihte bu konuda daha fazla bilgi verilecektir.

Ç. Kıvılcım Türkay


0 comments:

Yorum Gönder