23 Ocak 2020 Perşembe

BENJAMIN FULFORD - "HAFTALIK GÜNCELLEME" Bölüm 1 21/01/2020

 
Afrika, Çin, Fransa, Japonya, Rusya ve başka yerlerde tarihi olayların yaşandığı bir dünya devrimi ortaya çıkıyor, gezegensel kontrolün eski ızgarasının çökmeye devam ettiğini çeşitli kaynaklar kabul ediyor.
Geçen hafta Rusya'da açıklanan devrim ile başlayalım. FSB kaynaklarına göre, temelde David Rothschild kovuldu ve Rus merkez bankası kamulaştırıldı, bu yüzden hükümetin yarısı görevden alındı. FSB kaynaklarımızın bu konuda söyledikleri:
0lay kasım 2019'da, Başbakan Dmitry Medvedev'in FSB merkezinde öldürülmesiyle başlayacaktı, ancak dünyanın en zengin Yahudilerinin (Rothschilds, Sheldon Adelson, vb.) ülkedeki varlığı nedeniyle, bu işlem ertelendi. 16 Ocak'ta görevi sona erdi.
Sonra, Aralık ayı sonunda, paramızın yarısı Yahudi Başbakanı Medvedev'den bu ani 'ayrılışı' organize eden bir yapıya gitti. Bu yapı birçok bakanlığı denetleyecek ve tüm yeni bakanlar onun gözetiminde atanacaktı.
“16 Ocak'ta Rus Federal Merkez Bankası Sberbank Başkanı [Herman] Gref o kadar sarhoş oldu ki, akut alkol zehirlenmesinden muzdarip Odintsovo Hastanesi'ne götürüldü. Aniden Forum Gaidar'daki konuşmasını iptal etti. ”


18 Ocak'ta Gref, Tass News'e şunları söyledi: “Mevcut dünya düzeninin çöküşüne hazırlanmalıyız. Çok acı verici olacak. "
FSB kaynakları ayrıca, geçen hafta Rus merkez bankası başkanı Elvira Nabiullina'nın kovulmasıyla merkez bankası çalışanlarının tüm cep telefonlarına el konulduğunu ve çok sayıda belgeye el konulduğunu bildirdi.
Bize bildirdikleri bir diğer şey de "Acil Durumlar Bakanlığı başkanı Yevgeny Zinichev'in FSB'nin başı olacağı, ancak bu da uzun sürmeyecek" oldu.
Çok garip şeyleri bildiren P3 Masonları, aslında, kaldırılan Medvedev'in bir "uzaylı" olduğunu söylüyor.
Rothschild'in Fransa'nın köle başkanı Emmanuel Macron da kuşatma altında. Geçen hafta, bir yıldan uzun süredir devam eden ayaklanmaların ortasında hayatını kurtarmak için bir tiyatrodan kaçmak zorunda kaldı. Yeni bir Fransız devrimi geliyor, Fransız direniş kaynakları böyle bildiriyor.
Hafta boyunca, Japonya'da daha az kamuya açıkken, aynı derecede dramatik olaylar yaşanıyordu.Eski İmparator Hirohito'nun ilk kuzeni, Japonya Merkez Bankası'nın millileştirildiğini ve Rockefeller gibi Rothschild'lerin kontrolden çıkarıldığını söylüyor.
İngiliz Kraliyet Ailesi kaynakları bunu doğruladı ve İmparator Naruhito ve İmparatoriçe Masako'nun bu bahar İngiltere'yi ziyaret etmeye davet edildiğini ve diğer şeylerin yanı sıra geleceği planlamak için dünya çapında bir ajansın oluşturulmasını tartışacaklarını söylüyor.
P3 Masonları, İngiliz Milletler Topluluğu ve Asya gizli derneklerinin temsilcileri bu ajansın kurulmasını tartışmak üzere muhtemelen Şubat ayında Londra'da toplanmayı planlıyorlar. Ayrıca insan kolonizasyonu için hazırlıkları tartışacaklar, kaynak P3.
İlk anlaşma, müzakerelerde yer alan bir kaynağa göre, planlama ajansına başkanlık edecek ve çoğunluk oyu ile alınan yedi kişilik bir komite başkanlık edecek. Yedi, her biri Afrika, Amerika (Kuzey ve Güney), Asya (Çin dışında), Çin, Avrupa, Rusya, Hindistan ve Müslüman dünyasından bir temsilci içerecek. Vetolar, onları yapan bölge ile sınırlı olacaktı. Örneğin dünya domuz tüketimini yasaklamaya karar verirse Çinliler bunu veto edebilir ve Çin de domuz eti tüketmeye devam edebilir.
Domuz eti ve Çin'den bahsetmişken, Asya'daki CIA kaynakları o ülkeye karşı büyük bir saldırı olduğunu söylüyor. “Batı medyası, Afrika domuz gribi virüsünün yeni bir türünün (tabii ki in vitro olarak yetiştirildi) ortaya çıkması nedeniyle birkaç yüz milyon domuzun katledilmesini tartışıyor” diyor bir kaynak:
“Domuz eti Çinlilerin ana besindir. Her gün tüketilir. Amerika Birleşik Devletleri büyük katliam nedeniyle kaybedilen domuzun yerini alamaz. 'Ana protein kaynağı olan domuz eti olmayan Çin halkına ne olacağını hayal edin?' Bu açık nedenlerle kesinlikle gizli tutuluyor. Çin, 700 milyondan fazla nüfusa sahip olan dünya domuz arzının yarısına sahipti. Bu 1,3 milyar insan için ana protein kaynağı sağlıyor.

Ç.Kıvılcım Türkay


0 comments:

Yorum Gönder