28 Ocak 2020 Salı

İnsan Ruhunu Dönüştüren 12 Işık İşçisi Türü Var!

 
İnsanlığa hizmet etmek önemsiz olmak zorunda değildir, sahnede, başkaları üzerinde aydınlatıcı bir etkiye sahip olmak için manevi bir öğretmen olmanız gerekmez. Nerede olursanız olun , normal görünümlü bir ortamda, kurumsal bir işte çalışmak, gerçekliğin ana akım alanında oynamak… nerede olursanız olun, Işık işçinizin yolunda yürüyebilirsiniz.
İnsanlar canlılığınızı, sevginizi ve başkalarına desteğinizi, örnek hizmetinizi ve başkalarıyla doğal olarak kazandığınız pozitifliği fark eder. Sonunda gerçekten yardımcı olan budur.
Sadece sen olmak ve gerçeğinle uyum içinde olmak yeterlidir. Başkalarında olumlu değişime ilham veren şey budur, başkalarının ruhlarındaki ışığı iyileştiren ve ateşleyen şey budur!
12 çeşit Işık işçisi vardır ve hepsi aynı temel amaca hizmet eder, insanlığa hizmet eder. Bu hizmet insanlığı iyileştiriyor, insanlığa ilham veriyor veya insanlığı olumlu bir değişime yönlendiriyor olabilir.
Hangi türe ait olduğunuzu belirlemenize yardımcı olmak için, 12 Işık İşçisi türü ve özellikleri şunlardır:

Işıkişçisinin 12 Türü

Işıkişçisi yolculuğunuzu belirlerken, iç rehberliğinize dikkat etmelisiniz. Sezginiz, içinde bir veya daha fazla benzersiz hediye keşfetmenizde size yol gösterecektir.

 1. ŞEBEKELER VE BEKÇİLER
Bu Işık işçileri Gaia'daki ızgaralarla uğraşırlar. Tüm uyanmış insanların kalplerini birbirine bağlayan insan ızgarasını yaratırlar. Onlar, kutsal yerleri düz çizgilerle birbirine bağlayan ve ışığın bu dünyaya açık kalpleri aracılığıyla gelmesine izin veren portallar olarak hareket eden dünyadaki gerçek giriş kapılarıdır.
Bekciler , Işık işçilerinin daha yüksek ışık seviyelerine ve sevginin içeri girmesine izin veren boyutlararası kapıları açmak için bir ekiple birlikte çalıştığı daha gelişmiş bir Gridwork formudur.

2. İLAHİ IŞIK TUTUCULAR

Bu türün temel görevi ışığı somutlaştırmaktır. Dış koşullar ne olursa olsun, daha yüksek titreşim frekansı ve varlığını korumak için buradalar. Onlar insanlığın deniz feneri.
Çalkantılı ve kaotik olaylarda, ışığı umut vermek ve başkalarına ilham vermek için yeterince parlar. Bu Işık işçileri, ortaya çıkan uyanış sürecinde insanlığı yükseltir ve destekler. Bunların çoğu komedyenler, motivasyonel konuşmacılar, manevi öğretmenler, ünlüler ve hatta güvenmek için kendinizi rahat hissettiğiniz yerel temelli bireylerdir.

3. VERİCİLER

Vericiler olumsuzlukları ve karanlığı içine dalarak ışığını serbest bırakarak etkisiz hale getirir. Olumsuzluk ilahi tarafsızlığa geri döndüğünde, dengeye kavuşturulur. Geçmiş karma'yı dönüştürerek, vericiler insanlık ve kolektif bilinç için çalışırlar.
Ayrıca atalarının çizgileri boyunca da dönüşebilirler. Bol miktarda negatif karması olan bir ata soyundan doğmayı seçmiş olabilirler. Tüm atalarının çizgisinin titreşiminin düzleşmesine yardım etmeye, çözülmeye, iyileşmeye ve yardımcı olmaya hizmet ederler.

4. ŞİFACILAR

Şifacılar pratikte her şeye yardımcı olurlar: insanlık, dünya, hayvanlar, ruhlar ve tüm varlıklar zihinsel, duygusal, fiziksel veya ruhsal yönlerini iyileştirerek. Bir Şifacı olarak, hediyelerinizi hizmet yoluyla kullanma yöntemleri, teknikleri ve yollarıyla ilgili dahili rehberinizi dinlemelisiniz.
Empatilerin çoğu, iyileşme potansiyellerinin kilidini açmak için duygusal yeteneklerini kullanması gereken gerçekleşmemiş şifacılardır. Önce kendinizi iyileştirmeye odaklanmanız önemlidir çünkü bunu yaparak titreşiminizi artırabilir ve kendinizi başkalarını iyileştirebilen, destekleyebilen, hizmet edebilen, sevebilen ve yönlendirebilen ışıkla doldurabilirsiniz.

5. GÖRÜCÜLER

Bu Işık işçileri üçüncü gözü ya da psişik görüşü açmış, bu da illüzyonun fiziksel ve perdesinin ötesini görebilmelerini sağlamıştır. Hediyeleri, başkalarına, onların gerçeklerine ve dünyanın gerçeklerine ilham vermek, onları güçlendirmek ve rehberlik etmek için okumalar veya hizmetler sağlamaktır.
Ayrıca, enerjilerinin iyileşme, dönüşüm veya salım için çok ihtiyaç duyulduğu alanlara odaklanabilirler. Işık, güç ve varlıklarının büyük fark yarattığı yer burası. Bu insanlar genellikle gölgelerin ardındaki gerçeği ortaya koyan insanlardır. Çoğu parapsikolog (Carl Jung'u düşünün), hakikat aktivistleri ve hatta profesyonel psişik olarak etiketlenmiş gerçekten iyi psikiyatristlerdir.

6. İLAHİ BLUEPRİNT SAHİPLERİ

Herkesin tamamen uyanmış bir benliğin şablonu olan ilahi bir planı vardır. Tüm Işık işçileri bu şablona sahiptir, ancak İlahi Blueprint Sahipleri, bunu ayarlamak ve uyanış kodlarını almak için en aktif olanlardır. Bu kodları çevirmekte en iyisidir, böylece herkes bunları anlayabilir ve bilinç seviyelerini yükseltmek için kullanabilir.
İlahi Blueprint Sahipleri çalışmaları boyunca kutsal geometri ve diğer kutsal iletişim biçimlerini kullanırlar. Kelimenin tam anlamıyla yaşamın herhangi bir alanında olabilirler, ancak önemli olan şeyleri yaratma ve yapma şekli budur. İlahi Plan'ı bilinçaltı olarak bu şekilde iletirler.

7. HAYALPERESTLER

Hayalperestler hediyelerini rüya görerek, boyutlararası seyahat ederek ve deneyimin alternatif boyutlarına erişmelerine izin veren rüya alanına girerek hizmet ederler.
Hayalperestler genellikle psikoz olarak adlandırılan insanlardır. Psychedelic gezilerine başlamak ve daha sonra insan ruhuna ilham verecek ve yükselecek alemlere ve fikirlere erişmek için belirli ritüelleri veya takviyeleri kullanıyorlar. Hayalperestler olmasaydı bugün dünyada sahip olduğumuz sanat, teknoloji ve icatların% 90'ı olmazdı.

8. ELÇİLER

Elçiler, İlahi, Melekler, Yükselmiş Üstatlar, Galaktikler ve Yüksek Benliklerinden rehberlik ve mesajlar alırlar.
Bu mesajları videolar, blog oluşturma, öğretme veya yazma yoluyla paylaşırlar. Medya veya platform ne olursa olsun, Haberciler güçlü ruhsal içgörü ve bilgiyi paylaşarak uyanış sürecinde insanlığa hizmet eder. İnsanlara neler olduğunu, Ruh'tan aldıkları rehberlik yoluyla bu evrim yolculuğunu daha iyi anlamalarını sağlıyorlar.

9. MANİFESÖRLER

Bu Işık işçileri, zaman çizelgelerini planlamak ve tezahür ettirmek, olumlu olayları tezahür ettirmek veya daha büyük aşk, daha fazla ışık ve uyumlu ortak yaratım için şablon oluşturmak şeklinde yer alabilecek, dünyadaki değişiklikleri tezahür ettirmek için ışık dokumasında yer alırlar. Bunu, kendi kendini denetleme eşliğinde meditasyon ve görselleştirme gibi çeşitli yollarla yaparlar.
Manifesörler, tüm varlıkların, Gaia'nın, hayvanların ve tüm insanlığın en yüksek ilgisini gösterir. Fakat tezahür etmeye devam ettikçe, tezahürlerinin egoist nitelikte değil, kalp merkezlerinden emin olmak için iç benlikleri üzerinde güçlü bir şekilde çalışırlar. Bu insanların çoğu tezahür etmeye bile odaklanmıyor, ancak yolu temizlemeye odaklanıyorlar, böylece yankılandıkları şey herkesin iyiliği için.

10. YÜKSELİŞ KILAVUZLARI

Onlar yükselen Işık işçileri. Daha yüksek ışık seviyelerine adım atarlar ve yükseliş süreci hakkında öğrendiklerini paylaşırlar. Bu insanlar aydınlanmanın kenarına adım atarlar ve daha yüksek ışık seviyelerini sorgulayarak ve somutlaştırarak daha da ileriye giderler. Öğretilerinin çoğu manevi ustalara yöneliktir, böylece insanlığın manevi evrimini daha da ileriye götürebilirler.
Yükseliş Kılavuzları bize, yükseliş yolunda herkesin kendilerini kaybetmemesine yardımcı olmak için aydınlanmanın bazı tuzaklarının üstesinden nasıl geleceğimizi gösteriyor. Bazı öğretileri, Işık işçilerinin düzenli öğretileriyle bile çelişebilir. Bunun nedeni, gerçeğe çok daha yüksek bir bakış açısından yaklaşmaları ve kör maneviyatla karşılaşabilecek kusurları görmeleri.

11. YOL GÖSTERİCİLER

Yükseliş sürecini somutlaştırırlar ve hayatlarını en otantik şekilde yaşarlar. Tüm varlıkların en yüksek ilgisini korurlar ve uyanmış ve ilham veren bir hayat yaşarlar. Bu insanlar bir şekilde insanlığa hizmet ettiklerinin farkında bile değiller. Yol göstericiler`in yaptığı tüm gerçekleri ve diğer Işık işçileri'nin dünyayla paylaştığı öğretilerle rezonans içinde yaşamaktır.
Bu insanlar Işık işçilerinin kalbidir. Diğer Işık İşçilerine yaptıklarını yapmaya devam etmeleri için ilham veren ve onları motive eden şeydir, çünkü dünyada hala ışıklarına ihtiyaç duyan iyi şeyler vardır. Ve onlara bakarak, diğer Işık İşçileri gerçekten önemli olan şeyleri hatırlatıyor.

12. BİRLEŞTİRİCİLER

Bu Işık işçileri, her şeyin diğer her şeyle nasıl bağlandığını görürler. Kalıpları bulma ve çeşitli felsefeleri bir araya getirme konusunda gerçekten iyidirler. Diğer Işık işçileri'nin öğretilerini, manevi ustaların gerçeklerini ve felsefelerini toplayan ve onları insanların tüketmesi için gerçekten kolay bir şekilde şekillendiren çevirmenlerdir.
Birlestiriciler , farklı fikirlerin özünü algılamada iyidir. İnsanları bir araya getirmenin yollarını bu şekilde bulabilirler. Doğal olarak 2 tarafın ötesini görürler ve 2 tarafın bir parçası olduğu bütünü anlarlar. Bu insanlar sadece çeviri yapmak için değil, farklı Işık işçileri ekiplerini bir araya getirmek için de etkisi çok daha büyük olabilir.
Kendinizi çoğunlukla 12 Işık İşçisinden biri ile tanımlasanız da, muhtemelen diğerlerinden bazı özelliklere sahip olursunuz. Bu ikincil türlerin birincil türümüzün amacının gerçekleştirilmesine nasıl fayda sağlayabileceğine bağlı olarak hepimiz bu türlerin farklı bir karışımıyız.

💫💫💫💫💫

0 comments:

Yorum Gönder