16 Ocak 2020 Perşembe

Matthew’un Mesajı, 9 Ocak 2020

 
Yazan: Steve Beckow
Çeviren: Neslihan Tokat
Bu duraktaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla, ben Matthew. 2020 takvim yılı yoğun bir gündemle başlangıç yaptı, Avustralya'da yangınlar şiddetlendi, İran ve Amerika birbirlerine karşı savaş tehditleri savurdular. Bu durumlar hakkındaki yorumlarınıza ve sorularınıza yanıt olarak, önce yıkıcı orman yangınlarını ele alacağız.
Bu yangınlar Tabiat Ana'nın işi değil. illuminati piyonları kundakçılık da dahil olmak üzere, şiddetli yağmurları önlemek ve değişken rüzgarlar yaratmak için hava manipülasyon teknolojisi kullanıyorlar.
Bu saygın sitenin (www.goldenageofgaia.com) operatörü yangınlar hakkında konuşup konuşmayacağımı ve ışık işçilerinin nasıl yardımcı olabileceğini sordu. Annemden cevabımı kopyalamasını istedim çünkü sevgi-ışık enerjisine ihtiyaç duyulan her yerde dua ve imgeleme uygulanabilir.
------------------------------
 
Bu durakta, Avustralya'da çıkan yangınları iki farklı titreşim perspektifinden - sevgi ve trajedi - yoğunlaştığını görüyoruz.
Sevginin yüksek titreşimleri (yangınlardan etkilenenlere koşan yardımseverler, merhamet duygusu) trajedinin düşük titreşimleriyle (kayıp hayatlar, üzüntü, korku ve yıkım) yanyana ilerliyor.
Sevgili kardeşlerim, dualarınız ve imgelemeniz bu ülkeye ve tüm sakinlerine yardımcı olacaktır ve böylece Gaia’nın birçok yaşam formunun kaybı yüzünden hissetiği üzüntüsünü azaltacaktır.
Kalpten akan dualar sevginin yüksek titreşimlerini iletir. Hangi kelimeleri kullandığınız önemli değildir – bu niyetleri hangi amaçla evrene yaydığınız önemlidir. Avustralya’nın kavrulmuş topraklarını ıslatan ve yangınları söndüren altın yağmur damlalarını imgelemek aynı zamanda sevginin en yüksek titreşimlerini de yayınlar.
Lütfen her ne isterseniz tezahür ettireceğiniz yeteneğinizden asla şüphe etmeyin ve şunu hatırlayın ki, ne kadar çok kişi aynı anda sevgi dolu, şefkatli niyetler yayarsa, o niyetlerin faydası binlerce kez artar.
Bu evrendeki tüm ışık varlıkları sürekli olarak tüm dünyaya sevgi-ışık enerjisi yayar.
-----------------------------------
Teşekkürler Anne.
Kılıç oyunları III. Dünya Savaşı'na veya Orta Doğu'da yürütülen bir savaşa yol açmayacak. Bu bölgede uzun süredir devam eden konuların (dinsel-laik kesimlerin çatışması, istilalar, Sünniler ve Şiiler arasındaki düşmanlık, önceki nesillere uygulanan adaletsizliklerin intikamı, erkek egemen kültür) kökenleri her nesilden diğerine aktarılan önyargılara dayanıyor.
Şimdi, bu düşük titreşimli enerji durumları, artan titreşimlerle dağıtılıyor. Bu “enerjisel çözülme” sürecinde, bireyler ve haydut gruplar egolarını tatmin etmek uğruna intikamcı terörizmle uğraşırken tabiki karışık duygular uyanacak ve büyük olasılıkla çatışmalar olacaktır. Yüzyıllar boyunca tehdit edici söylem ve “iyilik” adına yapıldığı iddia edilen kötülükler, rasyonel tartışmanın yerine geçtiği için, sayısız karmaşık durumun ve kabul edilebilir tutumların çözümü aşamalı olarak ortaya çıkacaktır.
Diğer pek çok okuyucunun yorumlarına veya sorularına benzeyen aşağıdaki yorum, biraz önce konuştuklarımızla ilgilidir. “Matthew ve rehberlerin Başkan Obama hakkında bize verdiği içgörüleri ve onun karşılaştığı fakat bizim bilmediğimiz baskıları açıklamalarını özledim. Şu anki Trump yönetimi hakkında da bir rehberlik alabilmeyi dilerim.”
Bizim bakış açımızdan, Başkan Trump'ın, tam olarak farkında olmasa da, yukarıda belirtilen karanlık eklentileri olan Orta Doğu çatışmalarını hızlandırmaya sürüklendiğini görüyoruz. En yakınında olan bazı danışmanlarının ve müttefiki İsrail Başbakanı Netanyahu'nun İlluminati olduklarının farkında değil.
Her ne kadar İranlı General Kasım Süleymani' ye suikast düzenleyerek onların tavsiyelerine uymuş olsa da, İran'a savaş açmak ve Rusya Devlet Başkanı Putin'e, ki o ve ülkesi de sizin medyanız tarafından haksız bir şekilde eleştiriliyor, sırtını dönmek konusunda ki ısrarlarına karşı direnç gösteriyor.
Perde arkasında Başkan Trump, İlluminati'yi insanlığa karşı işledikleri suçlardan sorumlu tutmak için diğer etkili bireylerle birlikte çalışıyor. Diğer amaçları arasında ise 11 Eylül hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak, diğer medeniyetlerin varlığını ispat etmek, gezegendeki yoksulluk ve yıkımı sona erdirmek ve barışçıl bir dünya yaratmak için çalışmak yer alıyor.
ABD başkanının olumsuz ve anlaşılmaz görüşlerini küçümsemiyoruz. Aldığı kararlarla Ortadoğu’da yol açtığı kaotik enerjinin tam olarak farkında olmasa da, hizmet verdiği yüksek iyiliği kabul etmenizi ve yönetiminin üzücü politikalarını 2016 cumhurbaşkanlığı seçimlerinden kısa bir süre sonra söylediklerimizin bağlamına koymanızı istiyoruz:
Seçim sonucu, Illuminati’nin sekiz yıl boyunca elinden geldiğince onlarla savaşan bir Cumhurbaşkanı’ndan sonra, Beyaz Saray'a kendi adamlarından birini yerleştirme planlarını alt üst etti.
Gezegensel titreşimler yalnızca Dünya'ya ve tüm yaşam formlarına en iyi şekilde hizmet etmeyi isteyenlerin çabalarını güçlendirecek ve ilerletecektir; aksine yapılan hiçbir şey uzun ömürlü olamaz.
Zor kazanılmış haklar ve sosyal adaletteki ilerlemeden geri dönülemez. Dünya halklarının kaderi geriye gitmek değil; doğa ile uyum içinde yaşamak, barışçıl ve karşılıklı saygı hüküm sürdüğü bir ortamda pozitif yaşama doğru ilerlemektir.
Hayatın böyle olduğu ve gezegenin sağlığına ve bozulmamış güzelliğine kavuşturulduğu - doğrusal zamanda yaratmaya yardım ettiğiniz dünya - süreklilik içinde canlı bir şekilde gelişiyor.
Eski Başkan Obama, Dünya'ya gitmeyi isteyen ve o yaşamında ABD başkanı olmayı kabul eden son derece gelişmiş bir ruhtur. Bedenlendiğinde ışık doluydu ve ışığı bazı kesimlerin iddia ettiği gibi azalmadı. Bu gerçeği bilen insanlar, onun fotoğraflarını çeşitli hilelerle negatif tarafa hizmet edermiş gibi lanse eden sahte belgelere ve hakkında uydurulan diğer sahte haberlere itimat etmezler. Bunu yapmakta ki amaç, karanlık tarafa hizmet ettiğini iddia ederek, onun itibarını ve karakterini zedelemektir.
İşin aslı, Illuminati'nin işbirliği yapmadığı takdirde ailesini öldürmekle tehdit etmesi sonucu, onun da “pazarlık edilemez olduğu” söylenen şeylere karşı direnç gösterememesidir. Birileri Hillary Clinton'ı Dışişleri Bakanı olarak atarken ve onu 2016 başkanlık yarışında desteklerken bile Obama’nın ailesine yönelik tehditler devam ediyordu.
Onun üzerindeki baskılara verilebilecek en iyi örnek “Ekonomik Bakım Yasası” dır. İlluminati ve ondan uzayan kollar Obama’nın bu paketine son derece karşı çıkmış ve yasalaşmaması için ellerinden geleni yapmışlardır. Onlara göre, Başkan Obama, tek bir ödeme sigortası hükmü içeren kapsamlı ekonomik planından derhal vazgeçmeli ve insanlar sigorta ve ilaç şirketleri başkanları tarafından tasarlanan pahalı sağlık ve sigorta programlarını almaya zorlanmalıdır. Sonuç olarak Obama’nın hızla yaşlanan cildi ve beyazlayan saçları, ailesini korumak için manevi ve ahlaki bütünlükten taviz vermeyi gerektiren duygusal ve zihinsel mücadelesinin fiziksel işaretleridir.
“Matthew buraların ne kadar zor olduğunu hatırlıyor mu? Yoğunluk, yerçekimi, zaman derken bu dünyaya ışık saçmak için gelen ruhlar her geçen gün daha da yıpranıyor, bıkkınlık içersinde terk etmek istiyor buraları! Ben bir ışık işçisiyim, bunu biliyorum ve sahip olduğum ışığımla diğerlerinin yolunu aydınlatmak için buraya geldiğimi biliyorum, amacıma aşığım. Fakat burada yaşanan acıları, adaletsizliği, her ne yaparsak yapalım yinede karanlık tarafın kazandığını ya da en azından kazanmış gibi yapıp bizlerin cesaretini kırdığını görmek bizleri çok ama çok yıpratıyor. Döndüğümüzü sandığımız her köşe başında karşımıza yeni bir engel koyuyorlar ve zaten yorgun olan ruhlarımız bir daha çetin bir savaşın içine girmek istemiyor. Kişi kaçışın olmayacağı bir zaman çizelgesine hapsedilmiş gibi hissediyor, bir süre sonra ise yanlışları düzeltmek için umut etmenin faydası olmadığını düşünüyor. Lütfen beni yanlış anlamayın, bunları tüm içtenliğimle ve minnettarlıkla yazıyorum çünkü bazen maalesef ışık olmak için geldiğim bu misyona belki de yeterince sadık olmadığım kaygısını taşıyorum. ”
İşte bu sizlerden aldığım uzun e-postalardan yalnızca bir kısım, böyle mesajları içeren kaygılarını ifade eden ışık elçilerinden o kadar çok mail geliyor ki! Diğer ışık işçileri de aynı şeyleri yazıyor fakat şundan emin olun ki, yaşadığınız her şey bizim için önemlidir ve sizi seviyoruz!
Sevgili varlıklar, bu şekilde tarif ettiğiniz duygular, dünyanın durumu olarak gördüğünüz şeyle fazlaca meşgul olmaktan ileri gelir. Yanlış olan her şeyi doğruya çevirme yükümlülüğünü hissediyor olmanız sizi duygusal olarak daha da çok yıpratacaktır. Zaten tükenmiş olsanız bile daha fazla çalışmanız gerektiğini düşünmek de sürekli bir enerji tüketimidir.
Bu yaşam görüşlerinin sonuçları ağırdır çünkü üçüncü boyut sınırlamaları içindedir. Bizden ve diğer dünyadışı ışık varlıklarından gelen mesajların amacı, bir ışık işçisi olmanın neşeli ve tatmin edici olması için bu üçüncü boyut sınırlamaların üzerine çıkmanıza yardımcı olmaktır.
Lütfen şunu ne kadar sıklıkta söylediğimizi hatırlayın, yalnızca KENDİNİZ olduğunuzda ve ÖZ’ünüzü yaşadıkça, dünyaya ışık yayarsınız. Tıpkı size ışığınızın Dünya halklarını uyandırdığını ve onların istedikleri dünyayı tezahür ettirmek için ilham verdiğini defalarca söylediğimiz gibi… Muhtemelen size en sık söylediğimiz şey ise şu cümledir; “Bu evrendeki tüm ışık varlıkları, Dünya yolculuğunuz boyunca sizi koşulsuz sevginin gücü ile destekliyor.”
Bunları söylerek bunaltıcı duyguların rahatsızlığını ve stresini aza indirgediğimizi düşünmeyin. Kesinlikle böyle bir mesaj vermek istemeyiz. Bizlerin ciddiyetle yapmaya çalıştığı ise bunlar gibi sizi aşağıya çeken negatif bakış açılarının farkına vararak onlardan kaçınmanızı sağlamak ve gerektiğinde onları defetmenize yardımcı olmaktır. Bir gözlemci olarak dünya meseleleri hakkında bilgi sahibi olunuz fakat buraya sizin gibi değil de, kendi seçtikleri karmik dersleri almaya gelen ruhların dramına ortak olmamanızı tavsiye ediyoruz.
Olumsuz düşünceleri olumluya çevirerek evrensel çekim yasasını kendi yararınıza kullanmanız için sizi teşvik ettik ve Dünya yükseliş rotasında istikrarlı bir şekilde ilerlerken ortaya çıkan sert enerji değişikliklerine fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak daha kolay uyum sağlamananız için size çeşitli yöntemler sunduk. Ve şimdi size ışığın ilerleyişinin bizim bakış açımızdan görünür olduğunu ama sizinkinden görülemediğinden bahsediyoruz.
Şimdi, evet, bu duraktaki bizlerde dünyevi arzuların, hırsların, çatışmaların ruhumuzda yarattığı tükenmişlik duygusunu hatırlıyoruz. Çünkü sizin gibi bizde zamanında üçüncü boyutta ki uygarlıklara yardım etmeye gönüllü olduk. Zamansız süreklilikte tüm bu yaşamlar mutlulukla eşzamanlı olarak gerçekleşiyor; bu yüzden onlar hakkında ki farkındalığımız hala devam etmektedir.
Dahası, sizinle ayrılmaz bir şekilde bağlıyız ve ne yaptığınızı hissediyoruz. Bununla birlikte, hayal kırıklığının veya umutsuzluğun uzun süre sizi esir almasına izin veremeyiz çünkü sizin bu haliniz bizim genel frekansımızı da olumsuz yönde etkileyecektir - bu ve diğer düşük titreşimli duygular sizlerin kişisel frekanslarını da olumsuz yönde etkiler. Ve şunu düşünün: Kozmik Yaratıcı, çocuklarının her birinin bu evrende hissettiği “yaşamın ezici ağırlığını” özdeş ölçütle hissediyor. Bizim açımızdan bu denli bir yoğunluk anlaşılmaz bir boyuttadır.
Hükümetlerin, ekonominin, hukuk ve adalet sistemlerinin, teknolojilerin ve onların kurumsal yapılarının karanlık köşeleri ışıkla aydınlanacağı bu yıl, sizlerde heyecan verici ve zaman zaman engebeli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Barışçıl müzakerelere itici güç olan yüksek titreşimler de karanlık niyete dayanan herşeyi çökertiyor. Sistemin aynı şekilde sürmesini isteyenler ise tabiki yegane beslenme kaynakları olan bu yoğun negatif enerjiye ihtiyaç duydukları için onun devam etmesi ellerinden geleni yapmak isteyecekler, ancak onların zamanları doldu. Dünyadaki karanlığın uzun süren saltanatı artık sona eriyor.
Sevgili kardeşlerim, güven ve iyimserlikle geleceğe doğru ilerleyin! Işığın zaferi için paha biçilmez katkılarınız her zaman gereklidir!

0 comments:

Yorum Gönder