13 Kasım 2021 Cumartesi

BAŞMELEK MİKAİL'DEN MESAJ:

 Fotoğraf açıklaması yok.

BAŞMELEK MİKAİL'DEN MESAJ:
7 Kasım 2021
Sharon Stewart Aracılığıyla
Çeviri: Recep Tamer Çifter
Ben Başmelek Mikail, Savaşçı Melekler Grubu için bu haftanın mesajını veriyorum.
Dünyanızda gerçekleşen değişiklikleri görmeye ve duymaya başlıyorsunuz. Şimdi değişiklikler fiziksel olarak ortaya çıkıyor. Bu, onlarla sadece o seviyede ilgilendiğimiz anlamına gelmiyor, ama geleceğimiz için daha fazla değişiklik yaratmak için duayı, meditasyonu ve dünyanızdaki kötülüğün çıkışlarına karşılık olarak Tanrı tarafından sizlere verilen enerjileri onlara yönlendirerek kullanmaya devam etmemiz gerektiğini söylüyoruz.
Bazı yüksek frekanslı yol göstericiler tarafından eski hikayelerin, eski gerçeklerin ve eski yalanların yeniden ele alınmasına çok fazla odaklanıldığı not edildi. Bu, bazılarınızı sıkıştırıyor. Şimdi sizden yeniyi kucaklamak için tüm eskileri salıvermenizi istiyoruz. Yeni mobilyalarla yenilemek için oturma odanızdaki tüm eşyaları kaldırmanız gibi,, sizlerden ricamız, evet, bir süredir topluluğunuzun etrafında yüzen gerçeklere bağımlılığınızı serbest bırakmanızı istiyoruz. Bu eski gerçekleri,bazı şeyleri yeni anlamaya başlayanlara, uyanmaya yeni başlayanlara bırakın. Siz, şimdi yolun daha ilerisindesiniz ve böyle olmakla, şimdi dünyanızda gerçekleşmekte olan yeni gerçekleri, yeni enerjileri ve yeni sevgiyi kucaklayacak ve dağıtacak olan sizlersiniz.
 
Doğru şeyi yaptığınızı doğrulamak için tutunduğunuz şeyi bırakın. Doğru olanı yapıyorsun, doğru yolda yürüyorsun ve doğru topluluğun bir parçasısın. Dünyanız Yeni Işığı kucaklamak için uyanıyor, bu yüzden sizden bunu şimdi yapmanızı istiyoruz.
Evet, Roswell olayı çok eski. Evet, aydaki adam eski haber. Evet, cvd bile eski bir haber. Cvd ölüyor. Yalanlarını sürdüremezler. Bu imkansızdır. Son zamanlarda, Gates'in dünyaya yeni bir patojenin salınacağını söylediği aktarıldı. Bunlar için endişelenmeyin: Odaklanmanız gereken sorun değil, çözümdür. Sorunu not alın ama sizi huzursuz etmesine izin vermeyin, sizi üzmesine izin vermeyin. Yeryüzüne Işık getiren biri olmaya odaklanmaya devam edin.
Dünyanızın belirli noktalarına bilinçli olarak yaratılmış ve yerleştirilmiş tüm olumsuz kurumlar için kutupları tersine çevirme yeteneğine sahibiz. Bu nedenle, Cenevre Gölü çevresinde bu kadar çok DS(Derin Devlet Yapılanmaları) faaliyeti olması tesadüf değildir, bu bölge önemli portal alanlarından biridir.
Bu hafta, sizden Tanrı'nın sevgisinin tezahürü olan beyaz ışığınızı, O'nun sizi doldurduğu sevgiyi, O'nun size hayat verdiği sevgiyi, Cenevre Gölü çevresindeki kutuplaşmaya, özellikle de Dünya Sağlık Örgütü'nünkini değiştirmeye odaklanmanızı istiyoruz.
Dünyayı hiçbir zaman bu devletlerden kurtarmamış gibi görünen ama bunun üzerinde çalıştığını iddia eden bir kuruluşun yerine, şu anda hastalık ve yoksulluktan muzdarip olan insanların iyiliği için çalışan küresel bir sağlık kuruluşu hayal edin. Evet, onlardan gelen mesaj şudur: “İnsan hastalıklı bir varlıktır. İyi bir sağlık ve refaha sahip değildir ve hastalıkları kalıcı olarak tedavi edilemez”, bu elbette bu görüşleri tamamen saçmalıktır.
Bu hafta Dünya Sağlık Örgütü'ne Işık Enerjilerini yönlendirerek, Tanrı'nın sevgisini bu örgütte çalışan kişilere ulaştırıyor, negatif frekansını(titreşimini) tersine çevirip yükseltiyor ve onu olması gerektiği gibi insanlığın iyiliği için hareket etmeye zorluyorsunuz.
Bununla sizi şimdilik bırakıyorum.
Ben Işık'ım. Ben seni senin bilemeyeceğin kadar çok sevenin elçisiyim. Biz Tanrıyız. Biz Lejyon'uz. Biz Sevgiyiz.
Ve Öyledir
Başmelek Mikail

0 comments:

Yorum Gönder