13 Kasım 2021 Cumartesi

Galaktik Federasyondan Yeni Mesaj

 Bir gökyüzü ve şunu diyen bir yazı 'it's time' görseli olabilir

Sevgili sevgili ışık ailesi,
Galaktik Federasyon, aynı zamanda bu dünyada insanlıkla birlikte yaşayan galaktik ırklardan oluşan birden fazla uygarlık derneğidir.
Varlığımızın arkasındaki sebep, sadece Dünya sakinleri için değil, evrenin tüm sakinleri için de gezegensel bilinci yükseltmektir.
Bunu başarmak için farklı araçlar kullanmak zorunda kaldık. İnsanlığın farkına varması gereken ilk şey şimdiki zamanın olmadığıdır. Bazı insanlar değişimin imkansız olduğunu düşünür ve ne kadar beklerse kendi gücünün farkında olmak için o kadar uzun sürer.
Gerçekliğinizi kontrol altına aldığınızı fark ettiğiniz bilinç seviyesine ulaşmak sizin doğal halinizdir. Bu eyalette her şey senin kontrolünde.
Bilinçli olarak her şeyin farkında olmayı seçiyorsunuz demektir. Bilinçli bir yaratıcı oluyorsunuz.
Şapkadan tavşan çıkarmak ya da para kazanmak anlamında sihir değildir. Bu, istediğinizi yaratmak için frekansınızı bilerek değiştirdiğiniz anlamda sihirdir.
 
Çok uzun zamandır aynı frekanstan işletiyorsunuz. Kadranı değiştirip yeni bir frekansa geçme zamanı. Her şeyin mümkün olduğu bir tanesi.
Bilinçli yaratıcı olduğunuzda her şeyin birbirine bağlı olduğunu anlamaya başlarsınız. Her şeyin aslında bilincinizin bir parçası olduğunu, farklı bir şekilde düşünerek farklı şekillerde ortaya çıkarabileceğinizi görüyorsunuz.
Bilinçaltınızı yaratıcı olmaktan yaratıcı olmaya çevirdiğinizde domino etkisi vardır. O zaman içinizde var olan potansiyelin farkında olursunuz, sadece farkındalığınıza kazandırılmayı beklersiniz.
Bilincini yükseltmek, koşulların kurbanı olmaktan ziyade yaratılışın güçleriyle bilinçli olarak çalışabilmek demektir.
Dilediğiniz bir şeyi aldığınızda ya da bir müjde aldığınızda çok mutlu olacaksınız. Bu hayatınızın normal bir parçası. Aldığınız müjde yanlış olsa bile, doğrusunu öğrenene kadar doğru olduğuna inandığınız için daha mutlu olursunuz. Sonuç olarak mutluluk, insanın kontrolü dışında olan şeylerden veya koşullardan doğmaz.
Bilinçaltını o frekansa taşıdığın gibi, içinizden, bilincinizden geliyor. Dış durum sadece bu frekansa uyum sağlamanıza yardımcı olan bir araçtır. O mutlu ruh halinize girmeniz için sadece bir bahanedir.
Başarının ve mutluluğun birbiriyle ilgisi yoktur. Mutluluğun hırsla ilgisi yoktur, zenginlikle, güçle, statüyle de ilgisi yoktur. Tamamen farklı bir dünya. Mutluluk bilinç düzeyinizle ilgili bir şeydir. Gitmesine izin vermek ve rahatlamakla ilgilidir.
Mutluluğu aramak boşuna bir egzersizdir. Yeterki seni mutlu edecek şeyi bulmaya çalışıyorsun, özlüyorsun demektir. Mutluluk, seni mutlu edecek şeyi bulmakla değil, mutluluğu kendi içinde bulmakla gelir.
İnsanların çoğunluğu mutluluğu dış yollarla aramaya devam ediyor. O şeyi aldıktan sonra kovalamayı bırakıyorlar. Rahatladılar. Sakinleştiler. Mutlular. Ancak, bu sadece bir an meselesi. Bir kez daha başka bir şeyin peşinden koşmaya başlayacaklar. Bir kez daha gerginleştiler. Yine o şeyi aldıktan sonra kısa bir süre rahatlar ve mutlu olurlar. Devam eden bir süreçtir.
Bu tamamen saçma. Çünkü gerginliği bir şeyin peşinde koşarak yarattılar, kaynağı onlardır. Ve rahatlamak ve mutlu olmak için gerginliği atmanın yollarını ararlar.
Öte yandan mutluluk şu anda burada ve hiçbir koşul gerektirmiyor. Mutluluk doğal bir duygudur. Mutluluğunuz için kural ve kural yok. Belirli bir neden olmadan mutluluğunuzu koruyun. Mutlu olmak için sebep aramaya gerek yok. Sadece mutlu ol. Bilinçaltınızla nasıl oynandığını bilin yeter.
Suyu şaraba dönüştürmek gerekli değil. Saf bilincinizi koruyarak keyifli bir şekilde su içerseniz, su şaraba dönüşür. Sadece su içerek şarap keyfini yaşayabileceksiniz. Bu sadece zihinsel bir durum.
Bilincini yükselt. Hayat şu anda gerçekleşiyor. Yaşanması gereken bir şey. Kalben, bilinçli ve neşeli yaşa.
Kitlesel bilinç yükseldiğinde Dünya barış, uyum ve birlik dünyasına dönüşme potansiyeline sahiptir.
Kendinizin en derin seviyelerinden - keyiften bedensel sevgiye, özgünlüğünüzü bilmekten iyilik ve hizmete kadar uyanmanız için ihtiyacınız olan araçları sizlere sunmaya hazırız. Bunu yaparken bilinç geliştirmeye ve daha iyi bir gezegen yaratmaya katkıda bulunuyorsunuz.
Seni çok seviyoruz.
Biz burada seninle birlikteyiz.
Biz senin ışık aileniz.
A ' HO
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
Aurora Ray ' den Kanal ve Sanat
Kaynak: https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder