25 Kasım 2021 Perşembe

YÜKSELİŞ VE KEFARET

 Bir 1 kişi görseli olabilir

Bu makalede ele alınan konular:
Yükseliş nedir • Tırmanma yeteneğimiz zarar görmüştür ama onu tamir edebiliriz. • Stellar aktivasyon döngüsünün işleyişi insanlıkla nasıl ilişkilidir?
Keylontic Science öğretileri aracılığıyla,
"yaratılışın mekaniğini" öğreniyoruz ve dünyanın ve yaşam formlarının 15 boyutlu zaman Matrisi olarak bilinen birçok sistemde var olduğunu öğreniyoruz.
Zaman matrisleri "holografik" sistemlerdir.
Kaynak (Tanrı), kaynağın kendisinde,
İstediği her şeyi bulmak için.
 
Bu nedenle, her şey ve yaşamın tüm ifadeleri, kaynağın enerjisinin İÇİNDE gerçekleşir. Hiçbir şey kaynağından ayrılamaz çünkü her şey içindedir.
Kaynak ve her şey enerjiden
Kaynak.
Kaynak IS farkında ve kaynak deneyimler
Bireyselleşme ve bir zaman matrisi içindeki zaman ve uzay yanılsaması, "bu bilinçli enerjiyi daha küçük ve daha küçük Parçalara "adımlatma" süreci yoluyla. Bu şekilde Kaynak kendisini bir "tezahür edilmiş" bir form olarak deneyimleyebilir ve çoklu manifestoları deneyimleyebilir. aynı 'zaman' ve aynı 'uzay' içinde.
Çoğu zaman matrisler de, bizde de, bireysel ifadelerin kaynağının bu bilinci vardır. Bireyselleşmenin açık gerçekliğine bu "iniş" süreci sırasında bir kaynak olarak bile kayboldu. Bu, insan da dahil olmak üzere, kaynağın birçok bireyselleşmesinde bir "kaynaktan ayrılma" yanılsaması yarattı.
HEPİMİZ Kaynağın bireysel ifadeleriyiz ve bizler, Kaynağın bireysel ifadeleri olarak, bu zaman matrisinin 15 boyutlu frekans seviyelerinin her birinde bilinçli enerjimizin tüm Parçalarına sahibiz.
Bu, kaynak adımlama işleminin bir sonucudur.
"Merdiven Basamağı Oluşturma" da enerjisini azaltın
Süreç ". Bu süreçte, kaynak, asla tükenmeyecek olan Kaynak'ın ebedi ve sonsuz kendi kendine devam eden enerjisi olarak kendini saklar.
Yükseliş, birçok şeyi birleştirme sürecidir.
15 boyutlu zaman matrisinin farklı düzeylerinde olan bilinçli enerjilerimizin parçaları. Bu, istifa eden tüm bu parçaları birbirimizle bilinçli bağlantıya geri getirme Sürecidir, böylece genişleyebiliriz. kaynakla "At-One-Ment" deneyimini yaşayabilirsiniz.
Yükselişte fiziksel bedeni “dönüştürürüz”
"çoklu"nun giderek daha fazla oluşturduğu
"Kendimize ait" bilinçli enerji seviyeleri.
biyolojik-enerjik şablon. Bu şekilde kendimizi etkin bir şekilde "genişletiriz" ve merdiven basamağı yaratma sürecinde özelleştirmemizi başlatan kaynağın sonsuz bilinçli enerjisini bizimle birleştiririz.
Üst kimliklerin kademeli olarak entegrasyonu
biyolojik formun doğasını değiştirdi, bu yüzden
biyolojik ve ruhsal evrim birdir.
Kimlik entegrasyonu aslen sonsuz bir yaşam tarafından gerçekleştirildi.

0 comments:

Yorum Gönder