12 Kasım 2021 Cuma

Gaia Işık İşçilerini Gezegensel Yeniden Yapılanma İçin Beklemeye Çağırıyor 29 Ekim 2021

 

Linda Li Aracılığıyla

Sevgili , sevgi ve ışık ailesi, Gaia ışık işçilerindan beklemelerini rica ediyor. Gaia, Dünya'nın yeniden biçimlendirildiğni ve artık gezegenin Yeni Dünya'yla fiziksel olarak da titreşimsel olarak uyuşması için eski enerjileri atmaya başlayacağını söylüyor.

Elbette süreç biraz ciddi bir zaman süreci alacak ve Gaia ' nın yeniden haritalanması(yapılanması) sürecine kaydolan ışık işçilerimizin çok çalışması gerekiyor. Gaia, Dünya Ana'nın yeniden inşa süreci için zamanın geldiğini söylüyor. Işık işçilerine dikkat etmelerini ve hazır olmalarını rica ediyor.

Dünya Ana'nın tüm elementleri yeniden düzenlendi. Şimdi O, Yeni Dünya düzenlemesinden ve çok daha hızlı dönmekten mutlu. Dünya'nın tüm elementleri yeniden düzenlendi ve şimdi titreşim olarak tüm elementleri 5 boyut seviyesinde titreşiyor, bu da fiziksel olarak, dünya gezegeninin kendini yeniden düzenlemesi gerektiği anlamına geliyor.Bazı eski enerjiler yok olacak.

Toprak Ana ' nın fiziksel yeniden inşa edilmesi geliyor. Toprak ana eski enerjileri serbest bırakmaya başladı. Gaia ve İlahiyat ışık işçilerine hazır olmalarını ve beklemelerini istiyorlar. Gaia'nın yeniden haritalanması( yapılanması) sürecinin başladığını ve fiziksel olarak gezegensel değişikliklerin geldiğini bilin.

Herkese ilahi kutsamalar.

Linda Li, ilahiyat ve Gaia bu mesajı size iletti. Ve Öyledir.

0 comments:

Yorum Gönder