20 Nisan 2022 Çarşamba

Yıldız Tohumu Ruhları..

 

Bizler aydınlığa hizmet etmek için karanlıkta çalışan olağanüstü varlıklarız.
"Yıldız Tohumları"nı açıklamanın bir yolu, başka bir gezegenden, yıldız sisteminden, galaksiden ya da boyutsal düzlemden özel seçilmiş ve evrimleşmiş ruhları tanımlamaktır. Ruhsal-Melek Hiyerarşileri ve arasında bir köprü olarak hareket etmektir. Yüce Tanrı'sına olan bağlantılarını kaybeden ruhlar Selfler ve onların ilahi amaçları. Yıldız Tohumları, küresel bir bilinç değişimine yardımcı olmak ve kataliz etmek için gerekli becerileri beraberinde getirir ve sonunda Yeni bir yüksek bilinç ve sonuçlanan paradigma değişimini getirir.
 
Görevleri bizimki gibi çok yoğun bir boyutta gerçekleştirilmesi en zor olanı olduğu için Yıldız Tohumları Ruhani Hiyerarşi tarafından elle seçilmiştir. Ruhani Hiyerarşi, Dünya Evrim Planına yardımcı ve etkileyen birçok farklı şekil ve boyutta var olan Koruyucular ve Yaşam Formlarından oluşan çeşitli ve kolektif bir gruptur. Yıldız Tohumları stratejik olarak planlanmış ve bir gezegensel "Yükseliş" döngüsünün çeşitli zaman çizelgelerine dönüştürülmüştür. Bu gibi görevleri yerine getirmek için gönüllü olan ve bunu yapan birçok varlık, kim olduklarını unutup Yüce Tanrı Selveleri ve ruh aileleri ile bağlantısını kaybetme riskiyle karşı karşıya. Yıldız Tohumları, Dünya koşullarına alışmak ve empati kurmak için, kimlikleri, kökenleri ve amaçları (aynı gezegenleri ziyaret ettikleri yerliler gibi) aynı çaresizlik ve tam hafıza kaybı koşullarında vücut bulurlar. Millet. Uyanış nazik ve kademeli olabilir ya da oldukça dramatik ve ani olabilir. Her iki durumda da hafıza değişik derecelere geri getirilir ve bilinç bilgiyi ele almaya hazırlandığı için ruh kayıtlarına, ışık kütüphanesine ve diğer bilgilere erişimi indirilir. Çoğu kişi, bilinçli olarak yüksek bilinç oluşturan hostes olarak daha büyük sorumluluk almak için olumsuz ego niteliklerinden duygusal olarak arınmış olmak için son derece test edilmiştir. Varlığın içinde vücut bulmuş haliyle arketipte ne kadar dengeli ve entegre olursa, “Dünya Planı”nın etki ve sorumluluğu o kadar artar. Ruhsal düzlem entegrasyonu ve farkındalığı belirli seviyelere ulaştığında, varlık (üstün bilinçli veya bilinçli olarak) iletişim kurulur ve küresel hizmete odaklanmaya yönlendirilir
Uyanış sürecinde Yıldız Tohumu, yaşam boyu görevlerini gerçekleştirmek amacıyla ruhsal benliklerine, Ruhsal Hiyerarşisine ve ruh ailelerine yeniden bağlanmak üzere hizalanır. Yüce Tanrı Selveleri ile olan bağlantı güçlendirildi ve onların içsel bildikleri tarafından büyük ölçüde yönlendirilmelerine izin verdi.
Bu gezegenin tüm insan yerleşimi tarihi boyunca, "Yugas" olarak bilinen karanlık ve ışık döngülerinin sayısız evrimsel turları olmuştur. Her çağda, Yıldız Tohumları buraya dalga dalga (bu gezegene göç eden) gönderildi, uykuya dalmış Yıldız Tohumlarının daha önce kaybolan dalgasını uyandırmak, harekete geçirmek, kurtarmak üzere çağırıldı. Bu Yıldız Tohumu ruhlarının birçoğu (önceki Yugas'ta gelmiş olanlar) ruh misyonlarına uyumuş olabilirler ve aynı şekilde kendilerini "düşük bir şekil dünyası"nın reenkarnasyon döngüsünde kapana kısılmış olarak bulmuş olabilirler. Madde ile özdeşleşmek ruhsal körlük yarattı ve sonra istemsizce bu gezegende bulunan sarhoş edici, materyalist yanılsamalarla baştan çıkarıldı. Bu da, dengelemek için daha fazla bedene ihtiyaç duyan karmik enerjiler yarattı.
Bu en güncel dalgadan Yıldız tohumları Dünya nüfusunun çok küçük bir yüzdesini oluştursa da, görevleri büyük ve çeşitli. Kendi uyanışları tamamlandığında, Yıldız Tohumları, orijinal ilahi görev ve amaçlarını hatırlamak için diğer Dünya'ya bağlı Yıldız Tohumu ruhlarının uyanmasına ve hızlanmasına yardımcı olabilir. Başkalarında uyanış, enerjik bir rezonans içinde aktive edilir ve diğerinin uyanmasına ve yaşam boyu görevlerini hatırlamalarına yardımcı olur. Eğer bu görev geri alınamazsa veya modası geçmişse, bu ruhlar yeni bir yaşam boyu görev almaya hazırlanmak üzere yeni bir eğitimle (genellikle gezegen dışındaki eterik gizem okullarında) alınır.
Yıldız Tohumları, yüksek boyutlardan ve diğer dünyalardan kaynaklanan ve enerjik şablon bedenlerinde tutulan çeşitli frekans karışımlarına sahip genetik melezlerdir. Bu, gezegenlerin daha yüksek frekansa dönüştüğünde bu çeşitli frekanslarda ruhsal akım almak için genetik tercihleri olduğu anlamına gelir. Daha yüksek frekans aktivasyonları mevcut bilinç boyutsal ızgaranın o gerçekliğin parametrelerini tuttuğu mevcut seviyenin ötesinde genişletilmiş bilinçle sonuçlanır Yani bir Yıldız Tohumunun enerji alanlarına yüksek frekanslarda demir alması ve demirlemesi daha kolaydır ve gezegenin uykuda olan DNA'sı, Yıldız temelli veya ruhsal ışınlara maruz kaldığında aktif hale getirilmesi için şablonlanmıştır. Enerjik bir güç.
Daha yüksek enerjik kuvveti aşılamak için bu Yıldız Aktivasyon Döngüleri gezegende çoktan başladı bile. Kendi güç elitlerimiz de dahil olmak üzere bu akım ve bekleyen gezegensel enerji dinamiklerinin farkında olan birçok başka varlık, yaşam formları (ET'ler) var. Gruplar geniş ve kendi motivasyon amaçlı amaçları, bir "kendine hizmet" gündemine sahip ve bu yükseliş döngüsünü yüksek bilinci en aza indirmek için çeşitli stratejiler uyguluyor.
Tecrübelerime göre enerjik ve genetik potansiyele sahip olanların kendi ruhsal yükselişlerini uyandırıp tamamlamalarını engellemek ve gezegensel yükseliş dyn'e katkıda bulunmalarını engellemek için yapılan birçok olumsuz müdahaleler var arkadaşlar. Bir insan kendi ruhsal bütünleşmesini ya da Yükselişini tamamlayana kadar gezegene tam katkıda bulunmak için başkalarını uyandırmakta ve enerjilerinde dengelenmekte etkili değildir.
İnsanoğlu kişisel ruh evriminden geçtiğinde ve daha yüksek boyutlu düzlemlerde ışık bedeninin seviyelerine birleştiğinde gezegensel enerji alanının en yüksek seviyeleri ile eş zamanlı olarak birleşen bir düzleme ulaşır. Bu, ruhun tam bir gezegensel yükselişe girişimi olarak kabul edilir ve ruh artık grup bilinci ile birleşerek gezegensel bir “Korkulmuş Usta” olarak kabul edilir. Ruh daha sonra bu 3D dünyaya reenkarnasyondan kurtularak daha yüksek titreşim boyutlarında var olan daha yüksek dünyaları deneyimlemek için bilinç ve frekans imzasını taşır. Gezegen Öğretmeni olarak Dünya Hizmeti'ni arzulamaya hazır olup insanlığın geri kalanının uyanışlarında özellikle yardımcı olmaya odaklanmaları için onlara seçim veriliyor. Birçok yeni hediye, sezgi ve bilgi veriliyor ve daha yüksek duyusal algı, enerjik güçler Üstadın daha büyük bir iyilik için bir kahya olarak kullanımına hazır hale geliyor. Aynı zamanda dönüşümsel gücün sahibi olurlar ve ruhsal bir kanal olarak diğerlerini hızlı bir şekilde ateşleyip uyandırabiliyorlar.
İnsanlığın daha fazla sayıları kişisel yükselişlerini tamamlayıp ruhsal körlük ve örtülerini kaldırırsa, çok boyutlu ve yüksek duyusal algılar yaşamaya başlarlar. Buna, diğer varlıkların, yaşam formlarının ve daha önce farkında olmadıkları çeşitli dayatılmış baskılar ve manipülasyonların köleleştirilmesi kaynaklarının farkındalığı da dahildir.
Çeşitli olumsuz müdahale veya manipülasyon kaynaklarını tanımlayan hususlara girmeden, insanın sömürülme olasılığının büyük olduğu alanları farkındalığınıza getirmek istiyorum. Farkındalığı ve kişisel gücünü geliştirmek, bir “muhalif” ile özdeşleştirmek veya kutuplaştırmaktan daha önemlidir. “Amnezideki Tanrılar” gibi davranan insanlar bazı ilginç enerji dinamikleri yarattı.

0 comments:

Yorum Gönder