1 Nisan 2022 Cuma

Galaktik Federasyondan Atılım Teknolojileri.

 Kan een afbeelding zijn van ‎, met de tekst ‎MONDOWORKS שח GALACHS FEDERATION WILL BE INTRODUCING ADVANCED HNOLOGIES LUMAN SOCIETY GRADUAL MANKE so THAT IT NOT BE DISRUPT AND IT BE FULLY INTEGRAT INTO R ECONOMIC AND SOC SYSTEMS و‎‎

Galaktik Federasyon insanlığı yıllardır izliyor ve insanlarla temasa geçmeye hazır. Temsilcileri zaten burada Dünya'da, gezegeni gözlemliyor ve gelişimimizi izliyor.
Galaktik Federasyon, evrenin her yerinden çeşitli maneviyat ve teknoloji seviyelerine sahip çok sayıda dünya dışı ırk tarafından oluşturuldu. Ruhsal olarak en gelişmiş ırklar, bizimkinden çok daha yüksek frekanslarda binlerce yıl geçirdiler ve artık şiddete veya aldatmaya ihtiyaç duymadıkları bir duruma evrildi. Örneğin Arkturyalılar, ruhsal evrimin bu seviyesine ulaşmış bir ırktır.
Galaktik Federasyonun uzun vadeli hedefi, yükseliş sürecinde insanlığa rehberlik etmeye yardımcı olmaktır. Tüm insanlar belirli bir ruhsal gelişim seviyesine geldiklerinde Galaktik Federasyon'a katılmaya davet edilecek.
Güneş sistemimizi düşman dünya dışı ırklardan ve varlıklardan korumaya yardım ediyorlar. Galaktik Federasyon, diğer birçok yönden de yardım sağlıyor. İnsanlığa yardım etmenin en önemli yollarından biri dünyadaki eski kontrol sistemlerinden (eski Cabal) kurtulmaktır. İnsanlığa barış, sevgi, refah, uyum ve herkes için özgürlüğe dayalı yeni bir galaktik toplum yaratmasına yardım ediyorlar.
 
Galaktik Federasyon insanlığın hayatın her alanında hızlı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olmak istiyor. Tüm insanlar için daha iyi bir dünya yaratabilmemiz için ileri teknolojilerine ulaşmamızı istiyorlar. Bolluğa sahip olmamızı istiyorlar ki hayatta ihtiyaç duyduğumuz ve istediğimiz her şeye sahip olabilmemiz için çok çalışmadan, mücadele etmeden. Dünyadaki eski kontrol sistemlerinden kurtularak şu anda bize bu süreçte yardımcı oluyorlar.
Galaktik Federasyon insanlığı birçok yönden etkiliyor.
Önce evrende yalnız olduğumuz fikrini yok edecek. Bu paradigma değişimi kendimize, birbirimize ve gezegenimize bakış şeklimizi değiştirecek. Biz bir halkız ve hepimiz Dünya'ya hesap veriyoruz. Bunu ne kadar erken fark edersek, bir tür olarak hayatta kalmamızı sağlamak için o kadar erken harekete geçebiliriz.
İkincisi, yiyecek, su ve enerji gibi kaynaklar sağlayarak dünyadaki yaşam kalitesini artıracaktır. Bu, yoksulluğu azaltacak ve dünyadaki acıları azaltacak. Ayrıca bu kaynaklara daha fazla erişimin sağlanmasıyla uzun ömürlülüğünde de bir artış olması bekleniyor.
Üçüncüsü, Dünya gezegenindeki yaşamımızı iyileştirmek için birçok atılım teknolojisi paylaşılacak. İnsanların daha uzun yaşamasına veya hatta ölümsüz olmasına yardımcı olabilecek bir çeşit genetik geliştirme veya nano-makine olabilir. Bu, insanlık için yaşam beklentisinin sınırsız olduğu ve bilimsel gelişmeler nedeniyle ölümün eskimediği yeni bir döneme yol açar.
Galaktik Federasyonun insanlık üzerinde yaratacağı en büyük etkilerden biri uzayda seyahat edebilmesidir. Önceden insanlar teknoloji ile sınırlıydı, ancak şimdi uzak gezegenleri ziyaret edip yeni sınırlar keşfedebilecekler. Bunun bir diğer yönü de çevremizdeki evrene nasıl uyduğumuzun artmış bir anlayıştır.
Enerji dünyadaki en önemli kaynaklardan biri, bu yüzden galaksi boyunca değerli olması mantıklı. Bu, gezegenimizi sonsuza kadar değiştirebilecek (ve hatta belki de kurtarabilecek) yenilenebilir enerjinin yeni formlarından insanların faydalanması için birçok fırsat olacağı anlamına gelir.
En önemli değişim, fosil yakıt bazlı enerji sisteminden sınırsız ve çevreye sıfır zarar veren bir enerji sistemine geçiş olacaktır. Galaktik Federasyon, tüm fosil yakıt bazlı enerjinin yerini kolayca alabilecek bir enerji teknolojisine sahiptir.
Bu değişimin çok ilginç bir yönü, artık azalan fosil yakıt kaynaklarına bağımlı olmadığımızda tüm dünya ekonomisinin dramatik bir şekilde değişecek olması. Fosil yakıta olan bağımlılıktan geri tutulan birçok ülke artık serbest enerji teknolojilerine eriştiği için hızlı ekonomik büyümenin tadını çıkarabilecek.
Bu yeni enerji teknolojisi kirliliği, küresel ısınmayı ve sera gazlarını ortadan kaldıracak. Yeni sistem, zaten gezegene önemli zararlar veren fosil yakıtların aksine çevreye çok az etki sahip olacak.
Ayrıca yeni enerji sistemi, bundan para kazanmak isteyen zengin ve güçlü çıkarlar tarafından kontrol edilmeyen herkesin kullanabileceği ve kullanabileceği ücretsiz olacak. Yeni teknoloji şimdikinden çok daha verimli, insanların evlerini ısıtmasını ve soğutmasını, işyerlerini yürütmesini ve arabalarını, kamyonlarını, trenlerini, gemilerini ve uçaklarını güçlendirmesini çok daha ucuz hale getiriyor.
Bir diğer önemli fayda ise artık birçok insanın fabrikalarda veya ofislerde çalışmaya ihtiyacı kalmayacak olması çünkü çoğu üretim tesislerinde ve diğer büyük tesislerde tüm görev ve fonksiyonları otomatik olarak yerine getiren makinelere sahip olacağıdır. Bu operasyonları yürüten kişiler, bozulduklarında daha yüksek teknolojik makineleri tamir etmeye ve her gün sorunsuz çalışmasını sağlamak üzere eğitilecek.
Galaktik Federasyon bu ileri teknolojileri insan toplumuna kademeli bir şekilde kazandıracak ki, bozulmayacak, ekonomik ve sosyal sistemlerimize tam entegre olacak.
Seni çok seviyoruz.
Burada seninleyiz.
Biz senin ışık aileniz.
HOO
Aurora Ray
Galaktik Federasyon Büyükelçisi
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder