16 Nisan 2022 Cumartesi

Nicola Tesla

 Nikola Tesla | Girişim Ekspertiz Hizmetleri | Gürkan Ertürk

Selamlar,
Ben Nicola Tesla ve bugün Universal Channel aracılığıyla konuştuğum için mutluyum. Çoğunuz kim olduğumu biliyor. Ben mucit, mühendisim ve fütüristim. Keşiflerimden herkes faydalansın istedim özellikle bedava temiz enerji kullansın
Malesef elit her şeyi kendine saklıyor. Bunun yerine düşük dereceli radyasyonlu telefonlar, zehirli pilli elektrikli arabalar, mikrodalga fırın vs gibi herkese çok zararlı eski teknolojileri sürekli tanıtıyorlar. Tüm yiyecekler kimyasal madde ile püskürtülmüş.
 
Amaçları Dünya nüfusunu ortadan kaldırmak. İnsanların gözüne çıkanlara, iyi ve insanlığa yardım etmeye hazır olduklarına asla inanmayın. Onlar senin arkadaşın değil. Elit, insan beynini Yapay Zeka ile birleştirerek bir transhuman yaratmak istiyor.
Uyanma ve hepsinin gerçekte kim olduklarını görme zamanı, saf kötülük. Toprak Ana'da yürüdüğümde hep keşiflerime ilgi duydular ve benden satın almak istediler. Onlara hiç güvenmedim, bu yüzden her zaman işimi korumaya çalıştım. Dark Souls tarafından sahnelenen 1895 yılında laboratuvarımdaki yangında çalışmalarımdan bazılarını çaldılar. Hayalim işimden insanoğlunun faydalanmasıydı.
Şu anda gördüğünüz şey, kötü adamların sizi her konuda korkutup yalan söylemeye çalıştığı bir film senaryosu. Herkes güçlü bir ruhsal varlıktır ve Tanrı'yı kendi içinde taşı. Vazgeçemezsin, çünkü kurtuluş hala gerçekleşmedi ve bu yaratıkların korku taktikleriyle sizi korkutup korkutmasına izin vermeyin.
Lütfen takip ettiğiniz veya mesajları okuduğunuz farkınızı kullanarak çok seçici olun. Aydınlık Topluluğu, hikayeyi kontrol eden Karanlık Ruhlar tarafından istila edildi. Toprak Ana şu anda çok yüksek enerjiler içinde ve ruhsal gelişiminiz için mükemmel bir zaman. Bu gezegenin insanlığın kullanmaya başlamasını bekleyen ücretsiz bir enerjiye ve diğer mucitler tarafından inanılmaz keşiflere sahip.
İnsanlık sorumluluğu, Elit'in bu gerçeklikten uzaklaştırılması ve Samanyolu Galaksisinin bu kısmına dönüşüm getirilmesidir. Bu gezegende her şey var, 5D'ye taşınmak için gerekenler. Kasvete ve felakete inanmayın. Gıda kıtlığını ve enflasyonu ve diğer senaryoları tasvir ediyorlar. Her şey tamamen bir yalan. Gerçek gün yüzüne çıkıyor ve hiçbir şey onu durduramaz. Teşekkürler Universal Channel.
Gerçeği takip et.
Nicola Tesla
Erena Velazquez tarafından kanalize edildi

0 comments:

Yorum Gönder