1 Nisan 2022 Cuma

Ashtar: Cabal'ın Kartlar Evi Hızla Çöküyor

 Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Ashtar Sheran' görseli olabilir

Ben Ashtar. Şu anda, bu anlarda, şu an üzerinizde olan bu özel anlarda, tüm hayat etrafınızda uyanırken seninle olmaya geldim.
Yaşam ve enerji kozmik kaynaktan gezegene akmaya devam ederken tüm yaşam giderek daha yüksek titreşimsel frekansa doğru ilerliyor. Ve evet, gerçekten de beşinci boyutlu güneş şimdi giderek daha fazla ifade ediyor.
Yakın zamana kadar, biz ve gemilerimiz bu enerjiyi gezegene çok hızlı gelmesin, merkezi sinir sistemlerinize müdahale etmesin, çünkü buna tam hazır değillerdi. Ama şimdi giderek daha fazla, bunun gerçekleşmesine izin veriliyor.
Ve böylece, her şey üçüncü boyutlu illüzyon etrafında iniyor. Kartların evi giderek daha da hızlı çöküyor.
Ve gölgede kalanlar, gerçeği bu gezegenin nüfusundan saklayanlar, şimdi istemeseler de bu bilgiyi ortaya çıkarmaya zorlanıyorlar. Onu tutamazlar. Çünkü kontrolde kalmak için bu bilgiyi öne çıkarmak zorunda olduklarına inanıyorlar. Bu şekilde kandırılmışlar.
 
Bu bilgi internetinizde ve birçok medya kaynağınızda ortaya çıktıkça, gerçek ortaya çıkıyor. Ve gerçek ortaya çıktıkça, onu geri tutmaya çalışanlar hızla düşüyor ve başarısız oluyorlar.
Gemilerimizdeki bizler, tüm planı gözleyen, mümkün olduğu her yerde, izin verildiği her yerde ona yardım eden. Gerektiği yerde, gerektiği yerde, gerek istenilen yerde, gerektiğinde daha fazla yardım yapmamıza izin veriliyor.
Biz elbette bunu tek başımıza yapamayız. Sen bizim yerdeki botlarımızsın. Bu enerjiyi ortaya çağıran, size getiren, gerçekleri yapabildiğiniz her şekilde ortaya çıkaran sizlersiniz.
Ve defalarca duyduğunuz gibi karanlık güçlerin ne yapmaya kalkıştığı, kabal, illuminati, derin devlet, ne derseniz deyin durdurulamaz.
Artık kontrol onlarda değil. İllüzyonun içinde, kontrol altında gibi görünüyorlar. Ama değiller. Çünkü üçüncü boyutlu matriksin illüzyonu sadece bir illüzyondur. Gerçek giderek daha fazla ortaya çıkıyor.
Işığın kuvvetleri karanlığın güçlerinden çok adım öndedir. Bir çok adım ilerde, böylece o planı harekete geçirmeden önce bile neyin geleceğini görebilecekler. Ve onlar [karanlık güçler] gezegene tam bir kaos getirmeye çalışırken, ardından düzen getirmek istedikleri kaos, bunu daha fazla yapamıyorlar. Evet, kaosu sağlayabilirler. Ama emri getirecek olan onlar değil: sizsiniz. Siz, hepiniz, İttifak, Beyaz Şapkalılar, hepimiz bu gezegendeki güçlerle çalışıyoruz: hepimiz bunu getiriyoruz, kaosun sonunu getiriyoruz.
Ve kaos sona eriyor. Ama önce daha fazla kaos olacak. Daha fazla kaos göründüğünü söyleyeceğim. Görecek gözü ve işitecek kulağı olanlar için kaos değildir. Başörtünün düşmesi, yanılsamanın giderek daha fazla düşmesidir.
Ve hepiniz şimdi yerindesiniz, tıpkı binlerce, binlerce yıl önce burada olmaya gönüllü olduğunuzda olmak istediğiniz gibi, şimdi tam olarak olmanız gereken yerdesiniz.
Ve giderek daha fazla kişi şu an çağrıyı hissedecek, görevinizde ilerlemeniz için size ulaşan çağrıyı hissedecek. Ne olursa olsun. Nasıl katkıda bulunabileceğini düşünüyorsan, şimdi bunu yapmanın tam zamanı. Onu kalbinde, yüksek kalbinde bul. Şu anda sadece fısıldamakla kalmayıp, aynı zamanda sana giderek daha fazla bağırmaya başlayan Yüksek Benliğinizin çağrısına kulak verin.
Bu fısıltıları dinle ve bu bağırışları dinle, çünkü bunun nasıl devam edeceği tamamen sana bağlı, toplu sana bağlı. Ama oyna, olacak.
Şunu bilin ki, sizden birinin daha önce çağrınızda söylediği gibi, her birinizin içinizde bu sistemi patlatacak güce sahipsiniz, burada olmak için geldiğiniz Sistem Avcıları olacak güce sahipsiniz. Yap o zaman. Sadece yap. Ne gerekiyorsa yap.
Ben Ashtar. Seninle paylaşmak için burada olabildiğim ve satır aralarını okurken, kendim ve çoğumuz bu mesajları size getirirken, "burada küçük ipuçları" dediğiniz şey, oraya ve oraya bir anlık bir bakış verebildiğim bu zamanları çok takdir ediyorum. İşte. ” Çünkü mesajların içinde her zaman deşifre etmeniz ve fark etmeniz için o mesajlar vardır.
Huzurum sevgim hepinizin yanında olsun.
Şimdi ilerleyin ve buraya olmak için geldiğiniz kişiler olun, o Sistem Avcıları. Yeni bir sistem doğmadan önce bu sistemin tamamen çökmesi gerekir.
**Kanal: James McConnell
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder