4 Nisan 2022 Pazartesi

UZAY GEMiLERi VE GELEN UZAYLI EKİCİLER

 Space Arks and the Arriving ET Seeders

Bu, 9 Nisan 2022'de yapılacak olan "Alien Sowers, Space Arks and the Big Reveal" web semineri için bir kısa film / fragman.
Dünya üzerindeki geçmiş felaketlerde kullanılan antik uzay gemilerinin kökenlerini, Mars'ın gezegensel tahliyesini, gemilerin güneş sistemimiz boyunca nasıl gizlendiğini, 1970'lerde ekicilerin halka açık görünümüne yönelik bir planın Lucifer ittifakı tarafından nasıl sabote edildiğini ele alıyor. , uzaylı ekici ırklarının dünya çapında gelişiyle gemilerin nasıl etkinleştirileceği ve çok daha fazlası.
YouTube ve Rumble'da mevcut.
Büyük ifşa nedir ve neden durdurulamıyor?
Ekiciler kimlerdir ve Ukrayna, Rusya, Brezilya, Amerika Birleşik Devletleri ve dünyanın dört bir yanında bulunan devasa uzay gemileriyle nasıl bağlantılılar?
Bu kadim gemiler neden şimdi aktif hale geldi ve amaçları nedir?
 
Bu hikaye insanlığın uzak geçmişinde başlar. Eski Sümer'den gelen yazılar, Utnapiştim'in bir geminin yardımıyla eski bir selden sağ kurtulduğunu anlatır. Bu gemide insanlar, hayvanlar ve bitki tohumları vardı. Bu tohumlar yaşamı yenilemeye hizmet etti. Hemen hemen aynı hikaye İbranice İncil'de geçer. Nuh'a Tanrı tarafından, medeniyeti yeniden başlatmak için her türden iki hayvan, tohum ekecek ve yakın ailesini barındıracak bir gemi inşa etmesi talimatı verildi. Büyük bir tufan ve yaşamı yeniden başlatmak için kullanılan gemilerle ilgili benzer hikayeler hemen hemen tüm eski kültürlerde görülür. Bu gemiler eski insanlar tarafından yapılmış basit ahşap yapılar mıydı yoksa gelişmiş, teknolojik uçan makineler miydi? Elohim ile ilişkili. Elohim, yaşamın gizemli yaratıcılarıdır.
Uzaktan gözlemcilerden oluşan uzman bir ekip yakın zamanda Nuh'un Gemisine odaklandı ve onun gelişmiş bir metalik uzay aracı olduğunu keşfetti.
Gezegensel felaket zamanlarında insanları kurtaran uzay gemileri kavramı Dünya ile sınırlı değildir.
1984'te CIA, son milyon yılda Mars'ta bir gezegensel felaket sırasında neler olduğunu öğrenmek için Joe McMoneagle ve diğer uzaktan izleme gazileriyle birlikte bir uzaktan izleme programını finanse etti. Uzaktan izleme ekibi, Marslıların hayatta kalanların devasa, metalik uzay gemileriyle kaçtıklarını keşfetti. Dünya'ya indiler ve ilkel, yerli insan nüfusunun yanında yeni bir medeniyet kurdular.
Elohim, Mars'tan kurtulanları, eski Sümer zamanlarında ve Nuh'la birlikte Dünya'da yaptıkları gibi tahliye eden uzay gemilerini mi sağladı?
O devasa gemilere ne oldu?
Hâlâ yeryüzündeler mi ve uzak yerlere mi gömülüler?
1974'te dünyaca ünlü paranormal araştırmacı Andrija Puharich , New York'ta bir Faraday kafesi içinde kanallık seansları gerçekleştirdi. Bu toplantılara gizemli bir Dokuzlar Konseyi de dahil oldu. Dokuzlar Konseyi ile kanallık oturumlarına birçok ünlü katıldı ve sorular sordu . Aralarında Star Trek'in yaratıcısı Gene Roddenberry de vardı. Ünlülere, yeryüzünde insan yaşamının tohumlanmasından 24 dünya dışı uygarlığın sorumlu olduğu söylendi.
Atlantis, eski İbraniler ve diğer birçok farklı kültür, bu ekici ırklardan bir veya daha fazlasından etkilenmiştir.
Sowers veya Elohim, galaksimizde ve ötesinde sürekli olarak değiştirilen ve tohumlanan insanların, hayvanların ve bitkilerin genetiğini tutar. Ekiciler, galaktik tohumlama deneylerinde diğer uzaylı ırklardan yardım aldılar. Bununla birlikte, güçlü dünya dışı grupların direnişiyle de karşılaştılar. Sower'lara direnen yabancı ırklar, Sürüngenler, Griler ve Lucifer adlı korkunç bir ruhani varlıkla müttefik olanlardı. Lucifer, insanlığın ilerlemesine yardımcı olabilecek ileri bilgi ve teknolojiyi bastırmaya adanmış güçlü, seçkin insan grupları tarafından tapılır.
Dokuzlar Konseyi ile yapılan kanallık oturumlarında , Roddenberry ve diğerlerine, Sower'ların 1970'lerin ortalarında geri dönebilecekleri söylendi. Ekicilerin geri dönüşü için tek şart, insanlığın korku ve cehalet nedeniyle onlara direnmek yerine onları hoş karşılamaya istekli olmasıydı.
Bununla birlikte, küresel seçkinler ve onların dünya dışı müttefikleri, dünya dışı varlıkların genellikle bir tehdit olarak görüldüğü ana akım medya aracılığıyla uzun süredir kamuoyunu etkilemiştir.
Gene Roddenberry'nin Ana Yönergesi, Sower'larla çok yakın çalışan bir grup olan Galaktik Dünyalar Federasyonu'ndan geliyor.
Ekiciler doğrudan insan işlerine veya özgür irademize müdahale etmeyeceklerdir. Ancak, bu 12.000 yıllık döngünün sona ermesinin insanlık için yeniden feci bir düşüşle sonuçlanmamasını sağlıyorlar. Bir plan harekete geçirildi. Çok sayıda yüksek düzeyde evrimleşmiş dünya dışı varlık, insanlığa içeriden rehberlik edebilmeleri için Dünya'daki insan bedenlerine enkarne olmaya gönüllü oldu.
Çok saygı duyulan Andromedalı temas sahibi Alex Collier'e göre, şu anda Dünya'da bu gönüllü Yıldız Tohumlarından 200 milyon var. Ekicilerin hesaplarına göre dünya toplam nüfusunun sadece %2,5'ini oluşturmalarına rağmen, bu sayı istenen olumlu sonucu elde etmek için yeterlidir. Ekiciler şimdi büyük yıldız gemisi filolarında güneş sistemimize geri döndüler ve kendilerini bize göstermeye hazırlanıyorlar.
Ekicilerin antik uzay gemilerinin aktivasyonunu nasıl tetiklediğini öğrenin.
Bu arklar güneş sistemimizde ve Dünya'da gizlidir.
– Arklar yeryüzünde nerede bulundu?
- Ukrayna Uzay Gemisi üzerindeki ABD-Rusya güç mücadelesine ilişkin en son güncellemeler
- Antarktika'daki gizemli sıcaklıktaki artışın, Uzay Gemilerinin aktivasyonu ve ekicilerin gelişiyle nasıl bağlantılı olduğu
- Bucegi'deki gizemli keşif arasındaki bağlantı Romanya'daki Dağlar ve Sowers - Sowers ile insanlıkla açık temas kurmak için çalışan bir Dünya İttifakı ile bu teması önlemek için çaresizce yabancı müttefikleriyle küresel seçkinlerin Luciferian birliği
arasındaki son çatışma
- İnsanlık yıkım döngüsünden nasıl kurtulacak ve galaktik bir altın çağa nasıl yükselecek ?

0 comments:

Yorum Gönder