14 Nisan 2022 Perşembe

GALACTİK FEDERASYONU

 Fotoğraf açıklaması yok.

Yükselen Işığın Gövdesi
Canlarım, bu konuşma şeklinde bir kez daha size katılmaktan mutluyum. Size umut ve sevgi mesajı getirdim.
Birçoğunuzun son zamanlarda büyük bir belirsizlik yaşadığını anlıyorum, bu yüzden bugünlerde atmosferimizi etkileyen olumsuz duyguları gidermek için buradayım.
Aksansion sürecini tekrar konuşma zamanı geldi.
Son zamanlarda birçoğunuz bu konuda yazmamı istediniz çünkü bu süreçte rehberliğe ve tavsiyeye ihtiyacınız var.
Son mesajımı kontrol ediyordum ve bunun yeterli olmadığını fark ettim. Bazılarınızın yükseliş sürecinin farklı yönleri hakkında soruları var ve benim için bu konuda size yardımcı olmak çok önemli çünkü bu değişiklikler, bu geçiş, bu titreşimler ve sonunda birbirimizi desteklemek için buradayız Eski matriksi geri sar.
 
Yükselişimizin ilk günlerinde hızla yükseleceğiz ve cennete varmış gibi görüneceğiz. Ağırlıksız ve yüzüyormuş gibi hissedeceğiz. Yükselişin ilk aşamalarında katı nesnelerin ve duvarların içinden geçebileceğiz.
Bu dönemde fiziksel görünüşümüz biraz değişecek. Dünya düzleminde olduğumuzdan daha genç görüneceğiz.
Bunun nedeni, ruhumuzdaki bu ilk birkaç gün boyunca bedenlerimiz hala yeni çevremize uyum sağlamaya devam edecektir.
Bu zaman diliminde, fiziksel dünyadan geçişimizde mevcut olan geçmiş yaşamlarımızdan insanları ruhen görebiliriz.
Bir süre sonra çevremizle daha rahat hissetmeye başlayacak ve o zaman cennette nasıl görüneceğimizi görmeyi bekleyebiliriz.
Yükseldiğimizde nasıl olacağız?
Beyaz saçların devam edecek mi yoksa siyahla mı değiştirilecek?
Kırışıklıkların devam edecek mi yoksa yok olacak mı?
Peki ya şu anki fiziksel rahatsızlıklarınız?
Gidiyor musunuz yoksa kalıyor musunuz?
Gerçek şu ki herkesin yükselişi farklı olacak. Yükselişini ve nasıl göründüğünü etkileyecek çok fazla faktör var.
Örneğin, sigara içen, alkolikseniz, bazı gıda bağımlılığınız varsa; ya da reçeteli ilaçları kötüye kullandıysanız, yükselişiniz fiziksel olarak ilgilenmiş birinden çok farklı görünecektir.
Şu anda sahip olduğun vücuda yükselmeyeceksin. Bunun yerine kendinizi daha genç bir yetişkinin vücudunda (en iyi zamanlarında) bulabilirsiniz.
Eğer durum buysa iyileşme ve iyileşme yolunda devam ettikçe görünüşün yavaşça değişecektir. Ne kadar uzun süre ayık kalır ve fiziksel vücuduna dikkat ederseniz, orijinal görünümünü tekrar görme olasılığı o kadar artar.
Vücudun görünümü ışık vücudumuzun titreşimli desenleri tarafından belirlenecektir. Bu desenler yumuşak bir parıltıdan yanan gökkuşağına kadar her şeyi içerebilir.
Her şey algımıza bağlıdır ve farkındalığımızda neler tutabileceğimize.
Başka bir deyişle, kendimize karşı güçlü olumsuz veya olumlu bir algıya sahipsek, bu yansıyacaktır. Işığı ve sevgiyi vücudumuzda saf tutmak için düşüncelerimizi temizlemek için başka bir neden.
Yükseliş illa göz veya saç rengini etkilemez, ancak bu özellikler değişebilir. Eğer bu gerçekleşirse, bilinç değişikliği nedeniyle olur, fiziksel formda bir değişiklik değil.
Örnek olarak, Yükseliş sonrası bazı insanların duygusal enerji değişikliği nedeniyle saçları döküldü; bazıları ise dişleri düzeldi çünkü artık eskisinden daha net düşünüp hissediyorlar.
Bir kez daha her şey kendini nasıl algılandığına ve zaten var olan bu nitelikler hakkında ne hissettiğine bağlıdır.
"Yaşlanma süreci" ile ilgili olarak, hala insan formunda olan maksimum potansiyeline ulaşana kadar büyümeye ve genişlemeye devam edeceksin. Bu noktaya ulaştığında daha fazla büyümesi duracak.
Orijinal insan vücudu mükemmel bir yaratımdır.
Evrimin bir ürünü değil, akıllı bir tasarımın ürünü. Yükseldikten sonra Yeni Dünya'da bizi bekleyen yeni bedene yükseltmek bizim seçimimiz olacak.
Tamamen işlevsel, karmaşık ve güzel bir fiziksel yaratım olacak, bugün hayal edebileceğimiz her şeyden çok daha büyük. Işık bedenlerimizde tanrılar gibi olacağız.
Mükemmel sağlık, güç ve dayanıklılık.
Bu bedenler fizikseldir, ruhani veya hayali değil. Somut ve katıdırlar, ancak şu anda yaşadığın vücudunla gördüğün gibi onları gözlerinle göremezsin.
Bu bedenler asla yaşlanmayacak ve ölmeyecek. Onlar yok edilemez ve her yönden mükemmeller, hatta şu anda yaşadığın insan formundan bile daha fazla.
Yeni bedenler, Yeni Dünya'nın 5. boyutu içinde en iyi şekilde çalışacak şekilde tasarlanacak.
Fiziksel dünya bir süredir enerji frekanslarından üçüncüden beşinci boyuta geçiş yapıyor ve bu süreç zamanın sonuna yaklaştıkça artıyor.
Yeni Dünya'da yaşayacağımız en yüksek titreşim nedeniyle vücudumuz da dağılmadan orada hayatta kalmak istiyorsa titreşimlerini yükseltmelidir.
Yükselmiş bedenlerimize girdiğimizde yaşlanma konusunda endişelenmemize gerek kalmayacak. Genç ve canlı görünmeye devam edeceğiz.
İsa'nın sanatta uzun saç ve sakallı resmini gördün değil mi? Çünkü yükselmiş öğretmenler vücutlarının hangi yaşta olmasını istediklerini seçebilirler. Çocuk veya yaşlı gibi görünebilirler, size öğretmelerine en iyi yardım edene bağlı olarak.
Yükselmiş bedenlerinde olduğu gibi bizimle olacaklar. Çoğunuzun çocuklarınız ve yükseldiklerinde onlara nasıl bakacağınız hakkında endişelendiğinizi görüyorum. Bu bir sorun değil, çocuklarınız sizinle birlikte yükselecek.
Işığın size yaptığı şeylerden biri çocuklarınızın büyümesini hızlandırmak böylece sizinle aynı anda ışık bedenlerine girebilecekler. Bu da yükseldiklerinde en az 20 yaşında görünecekleri anlamına geliyor ama büyük ihtimalle çok daha genç olacaklar.
Şu anda fiziksel zorluklar yaşayanların çoğu, uzuv eksikliği veya diğer fiziksel koşullar gibi, bu hastalıklar ve koşullar ışık vücudunuza yükseldiğinizde yok olacak.
Bu bilgiyi daha önce duymuş olabilirsiniz ancak onaylamak için herkesin tekrar duyması önemlidir. Artık hiçbirinizin bu koşulları desteklemesine gerek yok çünkü bunlar geçici ve yanılsama dünyası.
Seni çok seviyoruz.
Burada seninleyiz.
Biz senin ışık aileniz.
A'HO
(Aurora Ray Galaktik Federasyon Büyükelçisi)
Sevgiyle ❤
Çeviren: IŞIK Pena - C NANMURA

0 comments:

Yorum Gönder