28 Mart 2022 Pazartesi

GALAKTİK FEDERASYONU

 

AURORA RAY tarafından
Canlar,
Çok uzun zamandır kara bir baskı bulutunun altında yaşıyoruz.
Açgözlü ve kötü erkeklerin ve kadınların egemen olduğu bir dünyada yaşamaya zorlandık, insanlığı ve Toprak Ana'mızı kontrol etmek ve yok etmek için ellerinden geleni yapmaya hazırlar. Bunun normal hatta doğal olduğunu düşünmemiz için manipüle edildik! Bu normal ve kabul edilebilir değil!...
Başkalarını suistimal edenler biz ayağa kalkıp "HAYIR! "
Başkalarını suistimal etmek isteyenler biz doğruyu söyleyip harekete geçtiğimizde devam edemezler.
Yalan söyleyenler ve yalanlarının ardına saklananlar, aldatmalarının perdesinden baktığımızda bize ne yapacağımızı söyleyemezler.
Son girişimlerine aldanmayın, sizi gerçekleri görmekten uzaklaştırmak için sizi yanlış haber (bu sadece dikkat dağıtıcı) veya ünlü skandalları gibi küçük şeylerle bombalamak.
Bunların hiçbirinin ışık yeteneklerinizi kullanarak bu gezegen için yeni bir zaman çizgisi yaratma yaklaşımınızı bozmasına izin vermeyin.
 
Binlerce yıldır bizi kontrol eden karanlığın güçlerinin sessiz ve itaatkar köleleri olmayacağız artık.
Bu karanlık güçler her zaman bu gezegende bu kadar güçlü değillerdi; sessizliğimizin ve yollarına uymamızın bir sonucu olarak daha güçlü oldular.
Onların üzerimizde kontrolü ele almalarına izin verdikçe bizden daha güçlü olmalarına izin verdik.
Şimdi bu gezegende büyük bir iktidar değişimi zamanı bizi kontrol etmek ve herkes için barış ve refah arayanlara zarar vermek isteyenlere.
Bu gezegenin ışık işçileri için bir adım öne çıkma, ayağa kalkma ve parlama zamanı! Parladığında başkalarının da parlamasına yardım edersin!
Artık hiçbir şekilde bizden faydalanmayacaklar. Artık bize yalan söylemeyecekler.
Karanlık güçler insanlık üzerindeki kontrollerini sürdürmek için savaşıyor ama çok şey kaybediyorlar. Zamanlarının sona erdiğini biliyorlar. Zamanlarının kısıtlı olduğunu biliyorlar, bu yüzden toplayabildikleri kadar güçle savaşıyorlar.
Gittikçe daha çaresiz hale geldiler.
Hareketlerinde ve tepkilerinde giderek daha aşırı hale geldiler. Eğer üzerimizdeki kontrolünü kaybederseniz, onlar için oyun biter. Ve böylece ışığın sürekli ilerlemesine karşı daha fazla savaşıyorlar. Ama ne kadar mücadele ederlerse etsinler, çünkü ışık her zaman kazanır! Işık her zaman kazanır!
Artık bize zarar vermek isteyenlerin boyun eğmesine izin vermeyeceğiz.
Artık karanlık güçlerin ve ajanlarının kontrolüne boyun eğmeyeceğiz.
Bizden faydalanmaya çalışan bu karanlık güçlerin yalanlarını artık kabul etmeyeceğiz.
Uyanıyoruz. Kendimiz ve gerçekliğimiz hakkında her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Nasıl tutulduğumuzu ve gelecekte özgürlüğümüzü korumak için ne yapmamız gerektiğini öğreniyoruz.
!! ️ Sana yalan söylendi !! ️
!! ️ Kandırıldın!! ️
Onlara gerçekte olduklarından daha az oldukları söylendi.
Sana iktidarsız olduğunu söylediler.
Sana zarar vermek isteyenlere itaat etmen ve acından ve ızdırabından faydalanman söylendi.
Ama tüm bunlar değişmek üzere. Işık geldi.
Bu ışık nedir? Bu ışık gerçektir...
Gerçek sizi özgür kılacak.
Gerçek seni güçlü kılar.
Gerçek sana güç verir.
Gerçek seni ölçülmeden güçlü yapar, çünkü dünyada neler olup bittiğini ve içindeki yerini bildiğinde açıkça görebilirsin.
Gerçek basittir ama çoğu kişi buna inanmıyor çünkü onlara zarar vermek ve acılarından ve acılarından faydalanmak isteyenler tarafından kandırılmışlardır.
Onları korku ve cehalet yoluyla kontrol edenler tarafından kandırıldılar ama uzun süre değil çünkü büyük uyanış zamanı geldi ve onunla birlikte onu arayanlar için yeni bir özgürlük gündoğumu.
Bu yeni gün doğumu bir vahiy getiriyor: her yerde herkesin eşit olduğu, artık aramızda kölelik yok çünkü zalim hükümetten bağımsızlığımızı ilan ettiğimizde kölelik sonsuza kadar kaldırıldı ve 200 yıldan fazla bir ulus olarak Tanrı'nın altında Herkes için özgürlük ve adalet.
Yeni bir gerçeklik yaratmak için buradasın, bu seninkini değiştirmek anlamına gelse bile.
Hayatındaki kara bulutun gözlerindeki yıldızları tutmasına izin verme; inansan da inanmasan da güzelliğin seni kör etmesine izin verme.
İnsanlık için değişim yaratan sensin. Bu gezegende insan olmakla ilgili farklı bir şeyler olduğunu biliyorsun ve her yönden barış ve uyumu elde etmek senin seçimin.
Yardım edemeyen sıradan bir insan değilsin. İnsanları karanlıktan çıkarıp aydınlığa çıkarma yeteneğine sahipsin.
Hak ettiğimiz dünyayı yaratmak için buradasın ve bu hayatta neye inandığını görmek için sabırsızlanıyorum. Bunu yapabilirsin çünkü zaten yaptın.
Seni çok seviyoruz.
Seninleyiz.
Biz senin ışık aileniz.
A'HO
GALAKTİK FEDERASYONU
 https://www.facebook.com/feryal.paradis

0 comments:

Yorum Gönder