9 Mart 2022 Çarşamba

BAŞMELEK MİKAİL'İN IŞIK SAVAŞÇILARI GRUB MESAJI - 46.HAFTA MESAJI

 Bir 1 kişi görseli olabilir

06.03.2022
Sharon Stewart Aracılığıyla
Çeviri: Recep T. Ciftler
Meleksi Işık Topluluğu için bir mesajla gelen Ben Başmelek Mikail
Artık hepimiz Doğu Avrupa'da, Ukrayna'da bir savaş olduğu gerçeğini biliyoruz ve bu savaşın birçok nedeni var, en önemlisi Vladimir Putin'in DS(Derin Devlet Yapılanmaları) taktiklerinden yeterince yararlandığına okarar vermiş olması, o şimdi geri döndü ve savaşıyor.
Sayın Putin Çernobil gibi savunmasız bölgeleri güvence altına almak için asker gönderdi ve Rusya'daki halkına karşı kullanılan(Biyolojik Savaş silahlarının üretildiği) tesisleri bombaladı, aksi takdirde Ukrayna halkını kızdıracak hiçbir şey yapmadı. Ancak haberler aksini söylüyor. Bunlar sahte bayraklardır veya Derin Devlet ve BM güçleri tarafından Ukrayna halkına yapılan asıl gerçek saldırılardır ancak Bay Putin'in kötülüğü olarak dünyaya sunuluyorlar.
 
Durum öyle değildir. Ukrayna'daki Işığı artırarak dünyaya duyurmaya yardımcı olmalıyız. Ancak bu hafta biraz farklı olacak, Hazarya mafyasını hedef alacağımız için, onları ne şekilde hissederseniz hissedin, Hazarya'da, İsviçre'de, Antarktika'da ya da Amerika'da olsunlar, Ukranya halkına yapılan bu iğrenç saldırıların sorumlularının hepsini hedef alıyoruz.
Basitçe, sevgi enerjinizin Ukrayna'ya yapılan bu saldırıdan sorumlu Hazarya Mafyasına gitmesini dilediğinizi ve niyetinizin enerjinizi yönlendireceğini belirtiniz. Yüzleri belki görebilirsiniz veya göremezsiniz. Belki şeytanlarını görürsünüz, belki de görmeyeceksiniz. Ne olursa olsun, sadece sevgi dolu enerjinizi gönderin. Sevginin enerjisi sevgiyi güçlendirir ve kötülüğü engeller. Bu haftaki niyetimiz bu kötü insanları güçsüzleştirmek ve istikrarsızlaştırmaktır. Birçok dünya liderinin bu saldırıya ortak olduğunu anlayın.
Hazarya bu şeytani varlıkların ana durağıdır ve anavatanlarına saldırılması onlar için yıkıcı olacaktır. Ukrayna, Hazarya'nın bir parçasıdır. Bay Putin Ukrayna'nın gururlu halkının bu suçluların ellerinde acı çekmesinden bıktı ve bu yüzden onları alaşağı edecek.
İsteğiniz, aynı zamanda bu saldırının suç ortağı olan ülkenizdeki medyanın çabalarını istikrarsızlaştırmaksa, bunu yapmaktan çekinmeyin.
Bu saldırıyı birçok cephede istikrarsızlaştırmak istiyoruz ve bunun birçok yolu var. Hangisiyle en rahat hissediyorsanız onu seçin.
Size bir öneri: Arkadaşlarınız ve ailenizle toplu Işığınızı birlikte olarak göndermek için toplanabiliyorsanız, lütfen bunu yapın. Bu meditasyon çemberleri çok güçlü ve dahil olan herkesin enerjilerini birleştirir.
Ben Başmelek Mikail'im, ben egemenim, ben Tanrıyım, ben senin gerçeği getireninim ve Işığınım. Biz Lejyonuz.
Adonai
Youtube: SharonandIvoofVega
 https://www.facebook.com/groups/596628730786157/

0 comments:

Yorum Gönder